Λετονία: Ανακοινώθηκαν οι 24 καλλιτέχνες των ημιτελικών!

 

Η Δημόσια Τηλεόραση της Λετονίας, LTV, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα των 24 καλλιτεχνών, που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας τους στη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 8 και 10 Μαΐου στη Κοπεγχάγη.

Στις 1 και 2 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν δύο ημιτελικοί, στους οποίους θα  διαγωνιστούν δώδεκα τραγούδια. Ο μεγάλος τελικός, που θα αναδείξει και το νικητή της λετονικής επιλογής θα λάβει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου.

Παρακάτω θα βρείτε τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν σε κάποιον από τους δύο ημιτελικούς:

A’ Ημιτελικός

  1. Dejo Tā – DJ Dween & Sabīne Berezina
  2. Bučas – Crazy Dolls
  3. I’m Happy – Tamara Rutkovska
  4. Here I Am Again – Niko
  5. I’ve Got – Ivo Grīsniņš Grīslis
  6. Cake To Bake – Aarzemnieki
  7. Just Stop – Oskars Deigelis
  8. Stay – Samanta Tina
  9. Going All The Way – MyRadiantU
  10. I Can Breathe – Aminata Savadogo
  11. I Need More – Dāvis Matskins
  12. Saule Riet (Take Away) – Olga & Līgo

Β’ Ημιτελικός  

  1. Revelation – Ralfs Eilands, Valters Pūce & Nelli Bubujanca
  2. You Are The Reason – Katrine Lukins
  3. I Need A Soul-Twin – Mad Show Boys
  4. Lights On – Markus Riva
  5. Breathe Slow – Anete Volmane
  6. What If It Was – Rolands Ūdris
  7. Moment and Tomorrow –  Katrīna Bindere
  8. Pa Vidu Tu – Andris Kivičs
  9. Pēdējā Vēstule – Dons
  10. Is It Possible – Sabīne Vidriķe
  11. Pressure – Sabīne Berezina
  12. If I Could (Get Away) – Eirošmits
Η Λετονία φέτος κλείνει 15 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το 2000 έκανε το ντεμπούτο της καταλαμβάνοντας τη τρίτη θέση, ενώ το 2002 κέρδισε το διαγωνισμό με τη Marie N και το τραγούδι “I wanna”. Η τελευταία φορά που η Λετονία εμφανίστηκε σε τελικό της Eurovision ήταν το 2008. Θα μπορέσει έπειτα από 6 χρόνια αποκλεισμού, να προκριθεί φέτος;

http://www.youtube.com/watch?v=yMMvIOcuo7I

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορει περσι ο Νικο με το One (που ηταν πολυ ωραιο) να μην τα καταφεραν , αλλα φέτος επανέρχεται δυναμικά.. Πολύ ωραίο!!

  2. loipon, i letonia nomizw oti prepei na parei ligo pio sovara to diagonismo an krinw apo ta traghoudia pou exei steilei ta teleutaioa xronia kai to oti exei na perasei ston teliko apoto 2008. agapimeni symmetoxi fysika i tragoudara pou kerdise to 2002 me mia teleia skiniki parousia. apo kei kai pera kapoies symemtoxes gia mena pou itan sxetika arties itan tou 2006 kai tou 2012. thelo na dw ti letonia ston teliko. gia na doume!

  3. ap’oti eida i ellada kai i slovenia exoun perithorio na epivevaiosoun mexri 17/1. mporei nmas to kathysteroun. gia na doume! episis kserei kaneis pote vgainei to tragoudi tou agiou marinou? leei mesa ston ianouario alla pote akrivws?

  4. Πρώτα απ όλα Χρόνια Πολλά σε όλους.

    Το Stay(Samanta Tina) και το Pressure(Sabīne Berezina) για εμένα είναι τα καλύτερα .Θέλω ένα από αυτά να κερδίσει. Ελπίζω φέτος οι Λετονοί να κάνουν την σωστή επιλογή να στείλουν ένα από αυτά τα δυο. Πέρσι ήταν μεγάλη βλακεία που δεν στάλθηκε το Οne.Τo Here I Am Again δεν μου αρέσει και πολύ σε σχέση με το One το οποίο ήταν το καλύτερο από τα περσινά τραγούδια του εθνικού τους τελικού. Αυτά !!!

  5. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  6. Stay και Here I am Again ειναι φυσικα τα καλυτερα…παρακαλω οχι παλι βλακειες τυπου Here we go…ελεος
    Καλυτερη συμμετοχη της φυσικα το 2002 αλλα κ το 2010 ηταν αρκετα καλο.
    Καλη επιτυχεια Λετονια!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ