ΑΡΜΕΝΙΑ: Ο ARAM MP3 ΣΤΗ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ!

Όπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το AMPTV θα ανακοίνωνε μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος “Big Night Gala Tv Show” το όνομα του εκπροσώπου της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision 2014!

Έτσι λοιπόν, τα ξημερώματα της πρώτης μέρας του 2014 ανακοινώθηκε επίσημα πως την Αρμενία στον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision που θα λάβει χώρα τον Μάη στη Κοπεγχάγη θα εκπροσωπήσει ο Aram Mp3! Ο Aram Mp3 (πραγματικό όνομα Aram Sargsyan) είναι ένας νέος και πολυτάλαντος καλλιτέχνης στην Αρμενία. Εκτός από τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο 29χρονος Aram είναι και εξαιρετικός κωμικός, ηθοποιός και showman!

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Αρμενία τον Μάη στη Eurovision θα επιλεχθεί το Φεβρουάριο!

Γνωρίστε τον Aram Mp3 μέσω του τελευταίου κομματιού του με τίτλο “If I tried”

[youtube id=”x7HDPn9Ig98″ width=”600″ height=”350″]

Κρικόρ Κιφορκιάν

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν λοιπόν! Έμπειρος δείχνει, όμως θα περιμένω να ακούσω πρώτα το τραγούδι για να κρίνω! Πρως το παρόν, καλή επιτυχία Αρμενία

  2. Πολύ καλός καλλιτέχνης έχει ωρεα φωνή περιμένουμε το τραγούδι πιστεύω η αρμενία να τα πάει λίγο καλύτερα από πέρυσι Καλή Επιτυχία!

  3. Πολυ καλη επιλογη,μ αρεσει που η αρμενια στελνει κατι διαφορετικο(και οχι παλι κατι απο ται ιδια οπως για παραδειγμα την Sirusho,η οποια μου αρεσει πολυ αλλα νομιζω οτι η εμφανιση της το 2008 ειναι αρκετη και εξαιρετικα καλη για να τη θυμομαστε),χαιρομαι που μεχρι στιγμης βλεπω χωρες να στελνουν ιδιαιτερους καλλιτεχνες και διαφορετικα στυλ μουσικης(ακομα και η αυστρια πρωτοτυπει,με την εκεντρικη εμφανιση της Conchita),μακαρι το τραγουδι που θα επιλεξει η αρμενια να ειναι καλο,γιατι ο τραγουδιστης ειναι πολυ καλος!!!!

  4. αν κρινω απο την φωνη του κι το παραπανω κομματι εχω να πω πως η αρμενια θα τα παει τελεια φετος…! 😀 εαν βεβαια επιλεχθει ενα κομματι σαν κι τ παραπανω η κι καλυτερο,ειναι ιδιαιτερο στυλ αυτο του aram mp3 🙂 κι πολυ πιασαρικο!!!!!καλη επιτυχια αρμενιαααααααααα!!!!! ♥ (αν κι θα προτιμουσα sirusho αλλα καλος ειναι κι αυτος) και καλη χρονια σε ολουυυυυυς 😀 ευτυχισμενο το νεο ετος 🙂

  5. Καλός καλλιτέχνης φαίνεται…αναμένουμε το τραγούδι. Αν και θα ήθελα να δω ξανά στην σκηνή την Sirusho. Καλή χρονιά σε όλους!!

  6. Maresei pou oi perisoteroi eisastan sigouroi pws tha paei i sirusho fetos,kai oti apla tis alles xronies vriskate dikeologies pou arniwtan tis protasois peri ek prosopishs!fetos ti eixe? mipos htan egkuos!skandalo??!!

  7. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    Είναι που κάποιοι σε προηγούμενο post είχαν δεδομένο ότι θα πάει η Sirushο!!!
    Παντως το παραπάνω τραγούδι και το βίντεο κλιπ εχει άποψη.

  8. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΟΛΟΥΣ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ….ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ;

  9. Eksairetikh epilogh kallitexnh apo thn Armenia…Basizomenos sto repertorio kai sto mousiko stul tou Aram, einai bebaio oti h Armenia tha steilei fetos ena tragoudi entelws diaforetiko apo oti exei sunithisei kapoios thn Armenia sto diagwnismo.Kai auto einai to zhtoumeno an thelete thn gnwmh mou…As teleiwnoume epitelous me tis epanalambanomenes suntages pou kapoies xwres (mazi kai h Ellada) epimenoun na stelnoun…Nomizw kai euxomai na ekleise o kuklos ethnikopop pou pantote uphrxan alla meta thn nikh ths Sertab to 2003 ousiastika katekleise to diagwnismo…Oi epoxes allazoun kai ta mousika eidh ekselissontai…Einai krima kapoioi na menoun stasimoi…

  10. Ιωάννα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυβέρνησης, η ΝΕΡΙΤ θα ήταν έτοιμη στα χαρτιά στις 1.1.2014! Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγεινε και έτσι παραμένουμε με την ΔΤ. Για να επιβεβαιωθεί όμως η ελλινική συμμετοχή πρέπει να υπάρχει επιβεβαίωση οτι η ΝΕΡΙΤ θα είναι έτοιμη στα χαρτιά μέχρι 10.1.2014. Κρίσημα λοιπόν τα πράγματα

    • Ναι αλλά η ΝΕΡΙΤ έχει συσταθεί ως εταιρία και κάνει πλέον προσλήψεις ενώ από 1/1/2014 πληρώνουμε και το ανταποδοτικό τέλος μέσω της ΔΕΗ.Ο υφυπουργός είπε ότι τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα αρχίσουν να προβάλλονται καινούριες εκπομπές από την ΔΤ.
      Αυτό που εμείς κάθε χρόνο,φτάνουμε Γενάρη μήνα και δεν ξέρουμε ούτε καν αν θα συμμετάσχουμε είναι τραγικό.Όλοι διαρρέουν ότι είμαστε μέσα αλλά δε νομίζω να το ξέρουμε πριν την Τρίτη οπότε και είναι το deadline που έθεσε η EBU…

  11. Ακόμη τραγικότερο θα είναι να επιβεβαιώσουμε συμμετοχή στις 10/1/2014 και έπειτα να αποχωρήσουμε και να υποστούμε κυρρώσεις!

  12. To “if i tried” είναι αρκετά καλό κομμάτι μπορώ να πώ, το γεγονός όμως οτι είναι κωμικός με τρομάζει μήπως δούμε συμμετοχή τύπου Αυστρία 2003, Ουκρανία 2007, Ισπανία 2008, Γεωργία 2012, Μαυροβούνιο 2012 (όλοι τους κωμικοί ηθοποιοί και παρουσιαστές). Για να μην παρεξηγηθώ, λατρεύω την σάτυρα και την κωμωδία γενικότερα, απλά τέτοιου είδους συμμετοχές είναι… αμφιλεγόμενες. Τέλος πάντων ελπίζω ο Αράμ να ετοιμάζει κάτι καλό και η Αρμενία να ξανανέβει στις καλές θέσεις για πρώτη φορά μετά το 2010.
    ΥΓ Δεν ξέρω τι θα γίνει με την συμμετοχή μας αλλά η ανοργανωσιά του κράτους μας φαίνεται και εδώ. Αν είναι δυνατόν να έχουμε μπεί στο 2014 και ακόμα να μην ξέρουμε αν θα πάρουμε μέρος η όχι.

  13. Η ΑΡμενια είναι μι χώρα με πολυ καλη μουσική παιδεία…. Νομίζω πως έκανε καλη επιλογη καλυτερη συμμετοχή 2008 χειρότερη 2011…

  14. Να κανω μια ασχετη ερωτηση? Το τραγουδι της Ελενας ποτε μπορουμε να το ακουσουμε? Κατευθειαν την 1η του φλεβαρη στο Melodifestivalen η θα αναρτηθει πιο πριν?

  15. Τα τραγούδια του Α ημιτελικόυ θα παρουσίαστουν ολόκληρα το μεσημέρι της 1ης Φλεβάρη και ένα απόσπασμα 25 Ιανουαρίου του 1ος λεπτού

  16. Τίποτα όλα γίνονται όπως κάθε χρόνο.Εγώ προσωπικά παρακολουθώ όλο το Melodifestivalen τα γνωρίζει.Ααα και του χρόνου αρχίζει ο 1ος ημιτελικός 31 Ιανουαρίου θα φανεί πιο νωρίς

  17. Πέμπτη 30/01 θα δοθούν στη δημοσιότητα αποσπάσματα (1 λεπτού περίπου) από τις πρόβες ! όχι νωρίτερα ,ούτε αργότερα ! Σάββατο 01/02 προς το μεσημέρι (γύρω στις 3 ) ολόκληρα τα τραγούδια!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ