Eurovision 2014: Το logo του διαγωνισμού!

Το DR αποκάλυψε σήμερα τα γραφικά του διαγωνισμού της Eurovision.

 

“Το διαμάντι της Eurovision συμβολίζει αυτό που σημαίνει ο διαγωνισμός της Eurovision για μας: Μια αγαπημένη συνήθεια, η οποία λάμπει και είναι δυνατή. Ένα διαμάντι έχει πολλές πλευρές και συμβολίζει τις διαφορές και τον πλούτο της εικόνας, επί σκηνής Eurovision”, μας λέει η υπεύθυνη παραγωγής της Eurovision, Pernille Gaardbo. “Το διαμάντι δίνει έμφαση στην προσέγγισή μας για τον διαγωνισμό του 2014: Από τη μιά, η σκληρή εικόνα του σταδίου, έρχεται σε αντίθεση με το λαμπερό show και το διαμάντι που λάμπει στο κέντρο της σκηνής και ενώνει όλο τον κόσμο”.

Το διαμάντι έχει στο κέντρο του τη φράση #JoinUs. Από το 2004 και κάθε χρόνο ο διαγωνισμός έχει το δικό του logo – τη λέξη Eurovision με τη σημαία της διοργανώτριας χώρας μέσα σε μια καρδιά – αλλά η EBU ενθαρρύνει την κάθε διοργανώτρια να δημιουργήσει τα δικά της ιδιαίτερα γραφικά.

Αντώνης Καρατζίκος

 

 

 

 

 

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λοιπον το ειδα χτες το βραδυ και μου φανηκε πολυ ωραιο! Εξυπνη ιδεα, ωραια χρωματα και βγαζει και ενα ωραιο νοημα!
    Εχουν κανει καλη δουλεια και πιστευω να συνεχιστει και στα υπολοιπα θεματα ετσι!

  2. Όπως έχω πεί, δεν μαρέσει! Βέβαια καλύτερο απο το πρώτο design αλλά για μένα δεν είναι ωραίο! Ξανα λέω λοιπόν, μην διανοηθούν να μας κοπανήσουν κανένα διαμάντι για τις συμαίες των χωρών την ώρα που αρχίζει το τραγούδι..

    • γιατί ρε συ, φαντάζεσαι πριν την παρουσίαση του καθε τραγουδιού το διαμάντι να λάμπει με τα χρώματα κάθε χώρας;;αν είναι και σουπερ τα γραφικά τότε +1000!

  3. Διαμάντια , πεταλούδες , καρδιές …Πολύ βαρβατίλα έπεσε 😛
    Δε μου αρέσει ! Περιμένω όμως να το δω και στην τελική βραδιά γιατί έτσι έλεγα και για τις πεταλούδες του Malmo και στο τέλος μου άρεσαν όπως και τα εισαγωγικά βιντεάκια κάθε χώρας!

  4. Μπορει το γνωστο τραγουδι να μας λεει “Diamonds are a girl’s best Friend” oμως το παραπανω διαμαντι δεν μου αρεσει.

  5. Ισως η σκηνη να ειναι στα ιδια μετρα με το λογοτυπο αφου μας εχουν πει πως η σκηνη θα ειναι στο κεντρο του σταδιου…

  6. Τούτο το διαμάντι θα λάμψει για όλους εμάς που αγαπούμε τον διαγωνισμό και τον σεβόμαστε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ