ΓΑΛΛΙΑ: Οι υποψήφιοι!

Το Γαλλικό κανάλι France 3 ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Κοπεγχάγη ώστε να εκπροσωπήσουν τη Γαλλία στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, η διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου θα γίνει μέσα από την εκπομπή της Γαλλίδας τραγουδίστριας και παρουσιάστριας Natasha St-Pier (Γαλλία 2001).

Οι υποψήφιοι λοιπόν είναι:

Το γκρουπ Destan που αποτελείται από 3 νέους καλλιτέχνες, τους Quentin, Dean και Killian. Destan στα Περσικά σημαίνει θρυλικό, επικό.

Η Joanna είναι συνθέτρια, τραγουδίστρια και στιχουργός που έχει ασχοληθεί με πολλά μουσικά είδη ενώ έχει συμμετάσχει σε μιούζικαλ.

Οι Twin Twin, αποτελούνται από τους Lorent Idir, François Djemel, Patrick Biyik και είναι ένα γκρουπ που μπλέκει την ηλεκτρονική μουσική με τη ροκ και τη φανκ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία επιλογής της Γαλλίας διαβάστε εδώ.

Αλέξανδρος Λιάπης

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπρεπε να βάλετε είδηση για την Γαλλία σήμερα που έχασε ο Θρύλος από την Παρί :P. Τέλος πάντων έκανα μία έρευνα για αυτούς τους 3 καλλιτέχνες και απ’ότι κατάλαβα η Γαλλία φέτος θα κάνει στροφή σε πιό mainstream και νεανικά ακούσματα, προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα. Αναλυτικά:
    1) Destan: Eίναι τα Γαλλικά αντίγραφα των One Direction δηλαδή 3 ευπαρουσίαστα παλικάρια να τραγουδάνε γλυκανάλατη pop για 16χρονα, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
    2) Joanna: Δεν είμαι σίγουρος αν είναι όντως αυτή, αλλά βρήκα ένα ντουέτο της με την Kate Perry στο Γαλλικό Star Academy (κάτι σαν το δικό μας fame story) που το παρουσίαζε ο Αλιάγας. Δεν ήταν κακή αλλά θα ήθελα να την ακούσω σε κάτι δικό της.
    3) Τwin twin: Eντελώς θεόμουρλοι και κίτς, αλλά πειραματίζονται με διάφορα είδη. Η θα παρουσιάσουν μία μπούρδα και μισή (το πιθανότερο) ή θα παρουσιάσουν κάτι που θα κλέψει την παράσταση.

  2. η Joanna φένεται έμπειρη και με μια μπαλάντα ωραία, θα μπορούσε να φέρει την Γαλλία στην 10άδα

  3. Οι Twin twin Αν έχουν κιτς εμφάνιση θα μου θυμίσουν τι Γαλλία του 2007 και τους Les fatal français-L’amour alla français.

  4. Μακάρι η Joanna Lagrave να έχει ένα καλό κομματάκι και να την χαρούμε στην Κοπεγχάγη. Καλή φωνή, ωραίες επιρροές.
    -Οι Twin Twin όσο αστείοι κι αν είναι, δεν μπορούν να με κάνουν να γελάσω. Δεν περιμένω να έχουν σοβαρό τραγούδι. Ούτε κι εκείνοι, φυσικά. Αυτού του είδους η “πειραματική μουσική” έχει πάψει να είναι πειραματική εδώ και 30 χρόνια. Σήμερα ονομάζεται απλά “ηλίθια μουσική”.
    -‘Οσο για τους Destan, σέβομαι το ιερό και δύσκολο λειτούργημά τους: Να παρέχουν φαντασιώσεις σε έφηβες! Ή έστω να το προσπαθούν. Είναι χρήσιμοι άνθρωποι κατά βάθος!

  5. Και μονο απο τις φατσες τους θα υποστηριξω twin twin γιατι υποσχονται ενεργεια απι σκηνης. Απο κει και περα ας βγουν πρωτα τα τραγουδια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ