ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Με τους “The Common Linnets” στην Κοπεγχάγη!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από το AvroTros η προγραμματισμένη παρουσίαση του επόμενου εκπροσώπου της Ολλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision 2014. Εκεί που οι φήμες ήθελαν την Ilse de Lange ή τον Waylon να ταξιδεύουν στην Κοπεγχάγη, τελικά τη χώρα θα εκπροσωπήσουν και οι δύο ως “The Common Linnets”. Η Ilse είναι μια πολύ γνωστή στη χώρα της τραγουδίστρια της country, ενώ ο Waylon είναι και αυτός αρκετά γνωστός στην Ολλανδία, με πολλές ροκ επιρροές.

[youtube id=”lmIX8PNQXLk” width=”600″ height=”350″]

Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν στη σκηνή της Δανίας θα παρουσιαστεί στις αρχές Μαρτίου και ίσως προέρχεται από το άλμπουμ που θα ηχογραφήσουν σύντομα μαζί οι δύο καλλιτέχνες. Το ντουέτο θα κληθεί να επαναλάβει (και να ξεπεράσει) την επιτυχία της Anouk στο διαγωνισμό του 2013, αφού χάρη σε αυτήν βρέθηκε η Ολλανδία στον Τελικό για πρώτη φορά από το 2004.

[youtube id=”n5iazXvMw5o” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό μου ακούγεται. Σα συνδυασμός λέει πολύ.Κάτι μου λέει ότι η Ολλανδία έχει βάλει απαγορευτικό στους αποκλεισμούς πλέον!!!!!

  2. country με ροκ….μου ακουγεται ενδιαφερουσα σαν προταση! να δουμε κι το τραγουδι παντως η ολλανδια κι φετος παει για τα καλυτερα….!!!εμπρος στον δρομο που χαραξε η Anouk και τα πουλια της λοιπον!!!! 😀

  3. Θέλω να ελπίζω ότι το δεδομένο των καλών τους φωνών και το κύρος του country-rock ήχου δεν θα τους επαναπαύσουν. Χρειάζονται μια εμπνευσμένη και χαρακτηριστική μελωδία πάνω απ’ όλα. Αναμένω με ενδιαφέρον.

    • Χα χα! Τι τους μαλώνεις βρε? Fan club είναι οι άνθρωποι, όχι δημοσιογράφοι. Έχουν κι άλλες δουλειές. Αν όντως επέστρεψε η Πολωνία θα το γράψουν κάποια στιγμή. Κουλ!

    • Σιγά το γεγονός!!!!!!ΚΟΥΛΑΡΕ ΛΙΓΟ!!!!!!Αφού φύγανε τόσοι σύμμαχοι γύρισε η Πολωνία να μας ”φτιάξει”.Έλεος!!!!

    • Kαμμία απολύτως σχέση, η Σλοβενία ο 2010 έστειλε ένα αποτυχημένο πάντρεμα ροκ με Πόλκα (παραδοσιακός ήχος της κεντρικής Ευρώπης). Country συμμετοχές ήταν η Γερμανία το 2006 και η Ολλανδία το 2012.

  4. Θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το κομμάτι…Το μόνο που είναι απόλυτα σίγουρο είναι πως επιτέλους η Ολλάνδία αντιμετωπίζει το θεσμό με σοβαρότητα κι αξιοπρέπεια ! Το τραγούδι της Ανουκ φέτος ήταν ανατριχιαστικό!!!

  5. Η Κάουντρι ειναι η αγαπημένη μου μουσική ιδίως απο τειλορ Σουιφτ! Βέβαια το κακό εδώ ειναι οτι την Κάουντρι η την αγαπάς η την μισεις χαχαχαχα επίσης στην ερμηνεία ειναι δύσκολη πάντως συμφωνω ειναι ωραια ν πρόταση τους ! Αναμένουμε λοιπόν !!!! 🙂 καλη επιτυχία Ολλανδία !!!!

    • Κοστα ΕSC σορρυ κιολας γιατι καταλαβαινω οτι ο καθενας εχει τις προτιμησεις του, αλλα αν το country στοιχειο της Ολλανδιας ειναι ομοιο με τα γλυκαναλατα τραγουδια που λεει η Taylor Swift που πιο πολυ προς ποπ κολλανε ,τοτε καλυτερα για την Ολλανδια να παραμεινει με τα θεϊκα Birds της περσινης συμμετοχης.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ