ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Ανακοίνωση καλλιτέχνη στις…

Η κρατική τηλεόραση του Μαυροβουνίου RTCG θα ανακοινώσει τον εκπρόσωπο της χώρας στη Eurovision 2014 την ερχόμενη Τρίτη 19 Νοεμβρίου σε ειδική συνέντευξη τύπου που θα μεταδοθεί στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Η επιλογή είναι αποτέλεσμα εσωτερικής επιλογής των υπευθύνων της κρατικής τηλεόρασης, όπως έχει γίνει σε όλες τις συμμετοχές της χώρας στο διαγωνισμό.

Πληροφορίες από τις τοπικές εφημερίδες και περιοδικά αναφέρουν ότι ο κύριος υποψήφιος να αναλάβει την εκπροσώπηση της χώρας είναι ο δημοφιλής στο Μαυροβούνιο και στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας Sergey Cetkovic.

Το Μαυροβούνιο μετρά 5 συμμετοχές στη Eurovision σαν αυτόνομο κράτος από το 2007 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά και δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Το 2009 έφτασε πολύ κοντά στον τελικό με την Andrea Demirovic και το τραγούδι Just get out of my life, αλλά στον Α’ Ημιτελικό έμεινε στην 11η θέση με 44 βαθμούς.

Λουκάς Βλαβιανός

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η παραπανω συμμετοχη πολυ αδικημενη οχι απλα επρεπε να παει τελικο αλλα και να παει πολυ καλα….ελπιζω σε μια δυναμηκη παρουσια!

  2. Το 2009 έπρεπε να ναι στο τοπ 10 !! Μαυροβούνιο και Σαν Μαρίνο στέλνουν κυρίως βλακείες αλλά και τα 2 κράτη μετράνε μια πολύ μεγάλη αδικία ως τώρα (2009 και 2013 αντίστοιχα) … Αυτά συμβαίνουν αν επικρατούν οι συμμαχίες..

  3. οι αγαπημενες μου συμμετοχες του μαυροβουνιου ηταν εκεινες του 2009 και 2013…κι τα δυο κομματια μα ειδικα το igranka για εμενα αξιζαν τελικο κι μια θεση στη 15αδα τουλαχιστον…
    εε τωρα οι αλλες τρεις απλα αδιαφορες κι σαχλες 🙁
    καλη επιτυχια μαυροβουνιοοοοοο!ευχομαι να δειτε φετος τελικο 🙂

  4. Μεγάλη αδικία ο αποκλεισμός του 2009. Η εισαγωγή του Hot Stuff (Donna Summer) και το ρεφρέν του Passenger (Iggy Pop) σίγουρα άξιζαν μια καλύτερη τύχη…
    Τουλάχιστον το 2012 και το 2013 έγραψαν δική τους μουσική. Πολύ άσχημη όμως!
    Για να δούμε φέτος…

  5. Εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία με κάτι δυνατό. Αδικήθηκε υπερβολικά το 2009 με αυτό το τέλειο τραγούδι όπως και το 2013. Και φυσικά το 2013 είναι ακόμα χειρότερο καθώς το μαύρισαν οι επιτροπές αφού στο κοινό ήρθε 4ο στον ημιτελικό. Μία χώρα που έχει προσπαθήσει τόσο πολύ να χάνει από τις επιτροπές ενώ σάρωσε στο κοινό φέτος!

  6. Θα ήθελα να πάει ο Sergey Cetkovic και με ένα ωραίο τραγούδι!
    Προσωπική μου κατάτηξη για τις συμμετοχές Μαυροβουνίου:
    1η θέση: 2009
    2η θέση: 2013
    3η θέση: 2008
    4η θέση: 2007
    5η θέση: 2012

  7. Εγώ θα συνεχίζω να είμαι αιρετικός και θα υποστηρίξω πως η μακράν καλύτερη συμμετοχή του Μαυροβουνίου ήταν η φετινή και του σαν Μαρίνο του 2008…
    “Just get out of my life” kai “Crisalide” μου φαίνονται της σειράς…
    Οι επιτροπές θα έπρεπε να απαρτίζονται κι από νεαρότερες ηλικίες…4ο στο κοινό δεν είναι τυχαίο…

  8. Εμένα πάλι το 2009 δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το Μαυροβούνιο, παραήταν εύπεπτο σαν κομμάτι, άσε που ήταν και αντιγραφή. Το 2013 άξιζαν την πρόκριση σαν τραγούδι αλλά είχαν τραγική εμφάνιση. Εννοείται πως το χειρότερό τους ήταν το 2012. Τώρα αν διαλέξουν τον Cetkovic θα πάει λογικά με βαλκανική έθνικ μπαλάντα, ας ελπίσουμε να είναι ωραία και όχι βαρετή.

  9. Fetos tha perasei kai to maurovounio kai to san marino.an den, den simferei tin ebu kathos skeftontousan na figoun (p.x albania) xores pou de perasane teliko, poso mallon autes pou den exoun paei pote. Kai kaneis de thelei na apodinamothei ki allo o diagonismos….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ