ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Παρουσίαση του τραγουδιού τον Ιανουάριο

Ο Άγιος Μαρίνος είναι από τις πρώτες χώρες, που επιβεβαίωσε φέτος τη συμμετοχή του για τη Eurovision 2014, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 8 και 10 Μαΐου στη Κοπεγχάγη της Δανίας. Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα είναι η Valentina Monetta, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα εκπροσωπήσει το μικρό κρατίδιο, ελπίζοντας να του χαρίσει την πρώτη του πρόκριση στον τελικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα wiwibloggs.com η παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο. Η παρουσίαση του τραγουδιού θα συμπέσει και με την παρουσίαση του νέου άλμπουμ της τραγουδίστριας, το οποίο θα περιέχει δώδεκα τραγούδια. Τα τραγούδια του άλμπουμ θα είναι κατά βάση στα ιταλικά, ενώ τη σύνθεση των περισσότερων τραγουδιών την έχει αναλάβει ο Ralf Siegel.

Η Valentina Monetta είναι η τέταρτη ερμηνεύτρια που επιχειρεί να εκπροσωπήσει τη χώρα της για τρίτη συνεχόμενη φορά. Οι Lys Assia και Corry Brokken είχαν εκπροσωπήσει την Ελβετία και την Ολλανδία αντίστοιχα το 1956, 1957 και 1958. Ο  Udo Jürgens ήταν ο τρίτος καλλιτέχνης, που εκπροσώπησε τη χώρα του (Αυστρία) για τρεις συνεχόμενες χρονιές (1964, 1965, 1966).

Το 2012 η Valentina Monetta εκπροσώπησε τον Άγιο Μαρίνο με το τραγούδι “The Social Network Song”, όπου κατέλαβε τη 14η θέση στον ημιτελικό. Το 2013 με το τραγούδι “Crisalide” κατέλαβε την ενδέκατη θέση στον ημιτελικό, που είναι και η καλύτερη θέση της χώρας στο διαγωνισμό.

Πηγή Φωτογραφίας: Google Images

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αγιος μαρινοοοος….
    για τριτη φορα η βαλεντινα…μωρε μπραβο κουραγιο 😛 πιστευω πως με ενα κομματι σαν το φετινο “crisalde”(κι λιγο πιο δυναμικο)ο αγιος μαρινος θα προκριθει για πρωτη φορα στον μεγαλο τελικο γιατι κι η βαλεντινα εχει φωναρα 🙂
    …μια του κλεφτη
    …δυο του κλεφτη
    …τρις κι η ΚΑΛΗ του μερα 😉
    παντως φετος αδικηθηκε το κομματι αυτο θα πρεπε να ταν στον τελικο στην θεση της βαρετης γεωργιας 🙁 τελοσπαντων του χρονου πρωτα ο θεος 😀
    καλη επιτυχια αγιε μαρινεεεε 😀

  2. Δεν τρέφω ελπίδες με τη συγκεκριμένη αλλά κυρίως με τον συνθέτη…Χίλιες φορές καλύτερα να δανειστούν οποιοδήποτε απομεινάρι του Σαν Ρέμο!
    Μακάρι να διαψευστώ!

  3. Τη στηριζω και θα τη στηριζω!Μου αρεσει!ΤΕΛΟΣ!Καθε χρονο και καλυτερη και φυσικα φωναρα!
    Ωστοσο,αυτη θα ειναι και η τελευταια φορα που μπορω να συγχωρεσω αγχος και καποιες φωνητικες ασταθειες (Και παλι λογω αγχους!).Ειναι η τριτη φορα!Τη θελω οπως ειναι!Αερατη και με αυτοπεποιθηση γιατι πραγματικα ΤΟ ΕΧΕΙ!

  4. Απλά αγαπώ Valentina! Θελει α@@@@α να προσπαθείς για τρίτη φορά μετά απο δύο αποκλεισμούς απο τελικό. Απλά respect!! Εύχομαι φέτος να σκίσει!!!!!!! Go Valentina!!!!!!!

  5. Μαλλον εχει μεσον!!! ειτε αυτη ειτε ο Ralf…

    Μα καλα… εχεις αποκλειστει 2 φορες με τραγουδι του ιδιου συνθετη (που του εχεις κανει αναθεση) και τον επιλεγεις ξανα για 3η φορα??

    Εχει μεσον….

    • H πολύ απλά μπορεί να μην βρίσκουν άλλον καλλιντέχνη, ούτε 30000 κόσμο δεν έχει αυτό το κρατίδιο. Πάντως θα έπρεπε να αλλάξουν συνθέτη, ο Ralf Siegel έχει καταντήσει ο Μητσοτάκης της eurovision, και συμμετέχει συνέχεια εδώ και 40 χρόνια και δεν φέρνει γούρι στις συμμετοχές τα τελευταία χρόνια.

    • Δώσε!Κι εγώ έτσι!Πάντως αλλάζει στυλ μουσικής και είναι ιδιαίτερα χαρισματική!Ελπίζω να μας καταπλήξει για μία ακόμη χρονιά!

  6. Απορώ απο πού πηγάζει τόση αισιοδοξία απο τους περισσότερους εδω μέσα για την vallentina. Το 2012 τραγούδησε μία απο τις πιό γελοίες συμμετοχές που ακούστηκαν ποτέ στον διαγωνισμό, ενώ πέρσυ ναι μεν άξιζε την πρόκριση αλλά με τίποτα δεν άξιζε την τόσο υψηλή θέση που της έδιναν οι funs. Πάντως κατα την γνώμη μου περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό θα είχε άμα δεν επέλεγε για συνθέτη τον Ralph Siegel πάλι, καθώς πλέον είναι ξεπερασμένος συνθέτης.

  7. Ρε μ@λ@κ… Ειμαστε αισιοδοξοι γιατι εχει φωναρα.Ειχε την πιο γελοια συμμετοχη το 2012?οχι δα.Τοτε το 2013 ειχε την καλυτερη στην Ιστορια του δεσμου

    • Πρώτον δεν σε έβρισα την γνώμη μου είπα, τώρα άμα σου άρεσε το facebook uh uh uh και βάζεις το crisalide πάνω απο τόσες κομματάρες που πέρασαν απο τον διαγωνισμό, με γειά σου με χαρά σου, εγώ όμως θεωρώ το πρώτο ένα τραγουδάκι της πλάκας και το 2ο ένα απλά καλούτσικο και λίγο παλαιομοδίτικο κομμάτι. Όντως η valentina έχει καλή φωνή αλλά όσο της γράφει τραγούδια ο Siegel που έχει μείνει μουσικά στην δεκαετία του 80 προκοπή δεν θα δει.

  8. Greetings from Idaho! I’m bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I love the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome blog!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ