EUROVISION 2013: Η σειρά εμφάνισης στον τελικό!

Η σειρά εμφάνισης στον τελικό της Eurovision 2013, καθορίστηκε πριν από λίγο από τους παραγωγούς του SVT και κατόπιν εγκρίθηκε από το γενικό διευθυντή της EBU, Jon Ola Sand και το Reference Group. Έτσι, στον τελικό της 18 Μαΐου, οι χώρες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά:

1
     Γαλλία
2     Λιθουανία
3     Μολδαβία
4     Φινλανδία
5     Ισπανία
6     Βέλγιο
7     Εσθονία
8     Λευκορωσία
9     Μάλτα
10     Ρωσία
11     Γερμανία
12     Αρμενία
13     Ολλανδία
14     Ρουμανία
15     Ηνωμένο Βασίλειο
16     Σουηδία
17     Ουγγαρία
18     Δανία
19     Ισλανδία
20     Αζερμπαϊτζάν
21     Ελλάδα
22     Ουκρανία
23     Ιταλία
24     Νορβηγία
25     Γεωργία
26     Ιρλανδία

 

152 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mια χαρα θεση αν και αναμεσα σε πολλα φαβορι..παντως συμφωνω με τους παραγωγους που εβαλαν ολα τα δυνατα τραγουδια μαζι.αν και θα ακουσουμε πολλες μαπες μεχρι να αρχισουν τα καλα κομμάτια..η Δανια ειναι μεν σε εξαιρετικη θεση αλλα μετα απο αυτη ακολουθουν τα φαβορί και ίσως ξεχαστει..αρκετα τυχερη η Νορβηγια που ακούγεται τελευταία σε σχεση με τους ανταγωνιστες..

    • Η Δανία έχει μακράν την καλύτερη κλήρωση, αφού είναι προς το τέλος, αλλά το μόνο τραγούδι που είναι ανάμεσα σε δύο πλήρως αδιάφορα. Είναι πολύ καλά μελετημένο το πράγμα….

  2. Tin gallia tin evalan proti???den sevonte ena megalo tragoudi oute mia spoudea foni?oti na nai i seira,tin norvigia k italia valane se ekseretiki thesi kai tin dania anamesa se 2 adiafora

  3. Η Ελλάδα “σάντουιτς” ανάμεσα σε 5 φαβορί, και πιθανώς μετά από διαφημιστικό διάλλειμα.

  4. Δανία και Νορβηγία ανάμεσα από δυο μπαλάντες. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

  5. Συγγνώμη, μετά την 20η θέση δεν είναι διαφημιστικό διάλλειμα, αλλά διακοπή της ροής των τραγουδιών για υπενθύμιση του τρόπου βαθμολογίας κλπ…

  6. Ημουν σίγουρος πως η Γαλλία θα εμφανιζόταν πρώτη! Τα δύο…ελληνικά τραγούδια δίπλα-δίπλα στην 20η και 21η θέση (όπως το 2008, κι εύχομαι με τα ίδια αποτελέσματα)! Μακάρι τα Βαλκάνια να φερθούν έξυπνα, και να μην τα πιάσει η αιώνια ζήλεια τους, όπως το 2010 που έκαψαν το ΩΠΑ (με εξαίρεση της Σερβία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη), γιατί το ανατολικό και το σκανδιναβικό μπλοκ, με όλα τα τραγούδια τους μέσα (πλην Λετονίας), θα λυσσάξουν αύριο!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΜ!!!

  7. Μπορω να πω οτι η κληρωση εχει τα συν και τα πλυν της για την Ελλαδα.

    συν: ειμαστε αρκετα προς το τελος, ενω μετα απο μας ουσιαστικα ακολουθουν μονο μπαλαντες εκτος της Ιρλανδιας που ειναι ενα συνηθισμενο ποπακι. Ειμαστε σχεδον οι μονοι εκπροσωποι των Βαλκανιων, μαζι με τη Ρουμανια που μετα την ”ποιοτικη” Ολλανδια και μετα απο τις διαφημισεις αμφιβαλλω για την τυχη του. Μπορει πριν και μετα απο μας να ακολουθουν φαβορι ( Αζερμπαιτζαν, Ουκρανια) αλλα ειναι και τα δυο μπαλαντες που σε υφος δεν εχουν καμια σχεση με το δικο μας οποτε μπορει να κανει καλο και σε αυτους και σε εμας. Εννοειται πως δεν ειναι οπως περυσι που εμφανιστικαμε πριν απτη Λοριν και μας εκανε σκονη.

    πλην: μεταξυ των θεσεων 20-25 υπαρχουν μονο φαβορι και ομολογουμενως ειμαστε οι λιγοτερο φαβορι μεσα σαυτους. Το Αζερμπαιτζαν και η Ουκρανια εχουν ποιοτικοτατη σκηνικη παρουσια.
    Οπως και να χει καλη μας επιτυχια!
    Αα και να μην μιλησω για την ευνοια που εχουν δειξει στις Σκανδιναβικες στον τελικο! Η Δανια μεταξυ Ουγγαριας και Ισλανδιας! Δηλαδη ελεος! Ποσο πιο φανερο θα μπορουσε να ειναι! Τη Γαλλια την εθαψαν τελειως! Αα και να πω την αληθεια περιμενα να μας βαλουν στο 14 που ηταν η μικροτερη θεση που θα μπορουσαν να μας βαλουν. Μαλλον προτιμησαν να μας στριμωξουν αναμεσα σε καμια πενταρια φαβορι…

  8. Ειναι παρα πολυ καλη η θεση!! Οπως τοτε με το Καλομοιρακι μας (μεγαλες στιγμες τοτε =] )!! Κριμα για την Γαλλια 1?? Καλη επιτυχια!!

  9. Εχω μεγαλη απορια με ποιο σκεπτικο βαλανε την γαλλια πρωτη,ειλικρινα!

  10. Πως δεν εκαναν καμία αλλαγη να βαλουν και την Φινλανδία δεύτερο μισό? Γιατί καλά τα κατάφεραν να περασουν όλες οι σκανδιναβικές και να τις βολεψουν και σε καλές θέσεις!

  11. Γαλλία πρώτη? Θα πάει άκλαφτη κι’αυτή.
    Πολύ καλό που είμαστε σ’αυτήν την θέση, είμαστε μεταξύ 4 μπαλαντών (Ισλανδία, Αζερμπαϊτζάν πρίν, Ουκρανία, Ιταλία μετά) πραγματικά μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, το πιστεύω.

  12. Αναρωτιέμαι γιατί έβαλαν τη Γαλλία πρώτη. Κάτι πρέπει να κρύβεται πίσω απο αυτό. Δεν θεωρώ ότι την έθαψαν. Είναι big5 η Γαλλία δίνει τα περισσότερα λεφτά! Κάτι κρύβεται…

  13. Ego protimo anamesa sta favori giati etsi ksexoristo opos einai sigoura tha to proseksoun afou oloi tha einai afosiomenoi sta favori!!!!!!!An itan stin arxi tha pigaine uper pisteos.

  14. Λοιπον ας το παρουμε απο πανω προς τα κατω…
    1)Μεγαλο σνομπαρισμα στην Γαλλια τα τελευταια χρονια, ηρθε και εδεσε και η πρωτη σειρα εμφανισης στον τελικο φετος και καταστρεψανε ενα απο τα πιο ποιοτικα τραγουδια που εχει στειλει ποτε,κατ εμε να αποχωρησει η γαλλια μπας και συμμορφωθουν εκει στην ebu.
    2)Δανια πληρως καλοβολεμενη αναμεσα σε 2 αδιαφορα τραγουδια…δεν λεω ωραιο τραγουδι αλλα βγαζει ματια πλεον.
    3)για την Ελλαδα κατ εμε δυσκολα τα πραγματα γιατι ειναι αναμεσα στα φαβορι πιο αναμεσα πεθαινεις!τι να την κανω την 21 πρωτη θεση οταν εχω αρπαχτικα γυρω μου?
    4)Ιταλια Νορβηγια εξαιρετικη κληρωση υπαρχουν πιθανοτητες για κατι καλο.

  15. καλημερα σε ολους. Εξαιρετικη η κληρωση για την χωρα μας. Στην σκηνη ομως κατι μου ελειπε σε οτι αφορα την εμφανιση μας. Δυναμικα τα παιδια, παγωμενος ο αγαθωνας με πολλα κοντινα και μαλλον αδιαφορο το μπαραουντ. Μαλλον αυτο φταιει, δεν ξερω!! Ακουω γνωμες σας. Αν τελικα φερθουν εξυπνα οι νοτιες χωρες και αλληλουποστηριχτουν μας βλεπω και 5αδα. μακαρι.

    • Γρουσουζη η Ελλάδα πρέπει να βρίσκεται τρίτη από το τέλος και πολύ της είναι . Εξαιτίας της Ελλάδας το San Marino δεν ειναι στον τελικό ενώ ήταν από τα λίγα του ημιτελικού του που άξιζαν

  16. Ολα καλα εκτος της Γαλλιας!Ειναι δυνατον να χαντακωνουν ετσι μια κομματαρα?Το καλο ειναι οτι πολλα φαβορι οπως Ιταλια,Νορβηγια,Αζερμπαιτζαν,Ουκρανια,ειναι μετα τη Δανια και σε πολυ καλες θεσεις.Καλα για την Ελλαδα δε το συζητω,μια χαρα ειναι!Η Δανια,το οτι ειναι αναμεσα σε δυο μπαλαντες εμενα δε μου λεει κατι γιατι αν εχεις μετα ολα αυτα που ανεφερα παραπανω,εγω προσωπικα δυσκολα θα την θυμομουν γιατι θα μου ειχε τραβηξει το ενδιαφερον η φωναρα της Ουκρανης,η απλοτητα και η αισθαντικοτητα του ιταλικου τραγουδιου,το μυστηριο της Νορβηγιας που καθηλωνει,η σκηνικη παρουσια των Αζερων κτλ.Δυστυχως η Μολδαβια τριτη,αλλα τι να κανουμε…Αντε 1 μερα και 12 ωρες εμειναν!!!!! 😀 😀

  17. αυτό που έχω να πω είναι ότι η σειρά εμφάνισης μας είναι εξαιρετική ! εμφανιζόμαστε μετά από 2 μπαλάντες και ακολουθούν άλλες 2 …μπορεί να θεωρούνται φαβορί (Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία , Ιταλία ) αλλά νομίζω ότι άυτές θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο αφού εμφανίζονται πολύ κοντά! παρολ’αυτά είναι ολοφάνερη η πρόθεση των Σουηδών -για προώθηση της Δανίας- Ρωσία/Γερμανία εμφανίζονται κολλητά , Ουκρανία/ιταλία/Νορβηγία/Γεωργία/ κολλητά , κάποια φαβορί θα εξουδετερωθούν!

  18. Εγω πιστευω πως η πιο χαντακωμενη ειναι η Μολδαβια, το αγαπημενο μου απ ολα τα φετινα,που μαλλον ακλαφτο θα παει…η Δανια τωρα που το σκεφτηκα,μπορει να ευνοειται πολυ,αλλα φαβορι νουμερο 2 ειναι η Νορβηγια,αρα οι σκανδιναβικες ψηφοι θα διχαστουν,κατι που σημαινει πως νικη Δανιας δεν ειναι και τοοσο σιγουρη…καλοσυνες απο τους Σουηδους προς εμας βλεπω,και κατι μου βρομαει…μακαρι να βγω ψευτης,καλη επιτυχια μας το Σαββατο ;))))

  19. 1Γαλλία
    Οκ… δεν περίμενα να το βάλλουν 1ο..
    2Λιθουανία
    Αδιαφορώ…
    3Μολδαβία
    Κρίμα αν ξεχαστεί και της στοιχίσει μια καλή θέση
    4Φινλανδία
    Είναι χαμηλά, αλλά είναι μετά από <>.
    5Ισπανία
    Δεν έχει σημασία εδώ η θέση εμφάνισης ..!!!
    6Βέλγιο
    Ας αρκεστεί με τις τελευταίες θέσεις.. Αφού εγκρίνΟΥΝ & οι Σουηδοί…
    7Εσθονία ΤΖΑΣΤ ΟΚ ..!!!

    8Λευκορωσία Επιτέλους και ένα ποπάκι βρε …

    9Μάλτα Η χαρά του παιδιού.. Καλά είναι ..!!!

    10Ρωσία Οκ την έβαλαν σχετικά ψηλά γτ είναι η Ρωσία..

    11Γερμανία Οκ την έβαλαν σχετικά ψηλά γτ είναι η Μερκελία..

    12Αρμενία Θα πατώσει.. Την έβαλαν ψηλά για μην βγει τελευταία κ τους ξανά φύγει.

    13Ολλανδία ΟΚ… είναι η ντιβίσκα η αλαζόν.. εε αμαζόνα ήθελα να πω 🙂

    14Ρουμανία Οκ δε φτάνει που πέρασε, ήθελε κ ψηλότερα??

    15Ηνωμένο Βασίλειο Μάλιστα.. Ιτς μάι καπ οφ τι, μπααααττ…

    16Σουηδία Δε με τρελαίνει ο επαρμένος ..!!!

    17Ουγγαρία ΟΟ κάποιοι θα κοιμηθούν πριν να ακούσουν το/τα φαβορί 😉 20-26

    18Δανία Οκ τι θα την έβαζαν την Αιμιλία, στο 14;;; 1st for sure πάντως …

    19Ισλανδία Αδιαφορώ.. που πας βρε Jesus μες τα φαβορί;;;

    20Αζερμπαϊτζάν Χολντ μι γερά μην σπάσουν τα κουτιά… Όλα τα φαβορί εδώ ρε γμτη ..!!!

    21Ελλάδα Πως κι έτσι μας έβαλαν πάνω από 14;; Είμαστε πίσω από την Ζλάτα, και;;;

    22Ουκρανία Η Ζλάτα, και;;; Πλάκα κάνω θα μπει 5αδα αυτό..

    23Ιταλία Μάλιστα .Το βάλανε ψηλά το FFBFI (Former Fat Boy From Italy)..

    24Νορβηγία Οοοο ήτανε τυχαίο Mr. Νορβηγέ Jan Ola Sand..

    25Γεωργία Οοοο ήτανε τυχαίο Mr. συνθέτη Thomas G:son

    26Ιρλανδία Καλά αυτό… βγήκε από άλλο ανέκδοτο ..!!!

  20. Προβλέπω τερματισμό της Ελλάδας στην 10αδα, και μάλιστα κοντά ψηλά, μιας και η σειρά εμφάνισης προς το τέλος είναι καλή, ενώ ήμαστε η μοναδικη χώρα από τα Βαλκάνια που πέρασε στον τελικό, περιμένω στήριξη ως αντίδραση!!! Για τοποθέτηση όλων το φαβορί στο τέλος λογικό, αφού εκεί έχουν τα μεγλαύτερα νούμερα τηλεθέασης… Δεν θα είνια τόσο εύκολο για τη Δανία…η Νορβηγία αβαντάρεται τρελά, κατ’εμέ χωρίς λόγο το κομμάτι πολύ μέτριο.

  21. Στο ονειρο μου ειδα οτι βγηκαμε θεση:p
    γαμωτο παλι μεσα στα φαβοριι? Αζερμπαιτζαν Ουκρανια Ιταλια Νορβηγια??? ελεοος. ελπιζω του χρονου αν με το καλο παρουμε μερος να αλλαξει αυτο και να ξαναγινει με κληρωση η σειρα εμφανισης. Ηρθαν οι Σουηδοι να μας αλλαξουν να παντα.

  22. Παντως ο Αγαθωνας ηταν πολυ σφειγμενος και ειχε αγχος και αυτο φανηκε απο τα κοντινα πλανα!!

  23. Ok den exw logia pisteuw pws. Ta balkaniA tha mas psiflidoun alla oxi polu to polu ena 8 7, thelw na sas pw pws thiabasa se ena arthro pws h boulgaria meta apo auto eipan pws mporei na min summetexei logo kakis bathmologias

    • ας κοιτάξει να στείλει ένα τραγούδι και μια συμμετοχή της προκοπής και μετά να μιλά για αποχωρήσεις!

  24. 21 πολυ καλη θεση! Σαν της Καλομοιρα το 2008! 2 + 1 = 3!!! Λετε τοπ3;;; Οπως και το 2008; Μπααααααααα! Just A Joke!!!! Συν τοις αλλοις θεωρω πως Γαλλια και Ολλανδια εφαγαν λασπη! Το οτι εβαλαν ολα τα φαβορι παρεα νομοζω το εκαναν λογω τηλεοπτικου σοου, για να κρατησουν δλδ το ενδιαφερον των τηλεθεατων! Λετε μεσα στα φαβορι του Jon Ola να ειμαστε και εμεις;;; Θα δειξει………καλη επιτυχια στην Ελλαδα και ας πουν οι Κοζοι και οι Μοστροι στον μουστακαλη να ξεαγχωθει!

  25. Oi perissoteroi me tpt dn eiste euxxaristimenoi,kai min akouw vlakies oti h thesh vgenei apo to pia thesh imaste!Opws elege kapios px gia tin kupro an eine se zigo arthmo pernaei kai fetos dn perase!

  26. Γιατί το έκαναν αυτο το πράγμα στη Γαλλία βρε παιδιά;;; Μακάρι να βγει σε καλό.

  27. Παντως να σας πω κατι;;; Μεχρι χθες ο Αγιος Μαρινος ηταν το απολυτο φαβορι σε στοιχηματα τοσο των ογκαε οσο και γενικα για προκριση και μια θεση στη δεκαδα του τελικου! Τωρα τι εγινε;;; Μηπως τελικα ολα ειναι απροβλεπτα και μπορει να δουμε πολλες ανατροπες που δν τις περιμενουμε;;;

    • VK κάνεις λάθος, ούτε φαβορί για πρόκριση ήταν, ούτε ήταν φαβορί για 10αδα, υπήρχε μια ψύχρα στις στοιχηματικές αποδόσεις όσον αφορά το Σαν Μαρίνο, παρ’ ότι το τραγούδι του φαινόταν ότι είχε μεγάλη απήχηση, κάτι ξέραν οι bookmakers και δικαιώθηκαν.. όσο για τα στοιχήματα του ogae που λες… δε συνηστούν ενδεικτικό στοιχείο.
      Το απρόβλεπτο από τη στιγμή που μπήκε το στοίχημα, δεν είναι απρόβλεπτο…. δε μπορώ να φανταστώ ότι η Δανία δε θα κερδίσει φέτος αν λάβω υπ’ όψη τις στοιχηματικές αποδόσεις και τη διαφορά που έχει από τους υπόλοιπους… είναι φύσει αδύνατο!

  28. Δύσκολα θα βγει σε καλό… δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά λόγο είχε η Γαλλία σ’ όλο αυτό ως μια από τις Big 5…. το πιό ιδιαίτερο τραγούδι και performance το βάλανε να διαγωνιστεί πρώτο… άκλαφτο θα πάει, κρίμα.

  29. Δε λέω ότι θα κερδίσει. Οχι. Νομίζω όμως ότι οι επιτροπές θα το προσέξουν ακόμα κ αν εμφανιστεί πρώτο. Επομένως ενδέχεται να μην βγει κάτω απο το 20.

    • αν είχε μια ελπίδα να κάνει την έκπληξη αυτή η τραγουδάρα νομίζω πως εξανεμήστικε… έχουν βάλει όλα τα φαβορί στο δεύτερο μισό και τη Γαλλία πρώτη… φοβάμαι πως λίγοι θα το θυμηθούν στη ψηφοφορία, μόνο ότι πάρει από τις επιτροπές.. απορώ με τους Γάλλους.. πως δεχτήκανε αυτό το πράγμα στη καλύτερή τους συμμετοχή των τελευταίων 20 χρόνων….. αν όντως πατώσει θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους… για μένα θα πρέπει να αποχωρήσουν απ’ αυτό το πανυγήρι, δεν αξίζει.

  30. εξαιρετική εμφάνιση και θέση..! εύχομαι να είναι γούρικη παρόλο που ειμουν κατα μετα το χθεσινο μπαινει στο τοπ 10 μου

  31. Μην τους κάνει εντύπωση στην EBU αν του χρόνου φύγουν άλλες 5-6 χώρες (λόγω οικονομικής κρίσης, μη φανταστείτε τίποτα άλλο). Νομίζω ότι φέτος υποτιμάται ξεκάθαρα -μην πω και προκλητικά- η νοημοσύνη όλων μας…

  32. Μόνο που αν θυμίσει κ αποχωρήσει η Γαλλία, ενδέχεται να τελειώσει κ το πανηγύρι… Ιδρυτικό μέλος!!! Κ αν πάρει μαζί της κ την Αγγλία τότε θα τελειώσει το πανηγύρι. Αν κ νομίζω ότι είναι το χρήμα στη μέση. Δίνουν πολλά θα παίρνουν πίσω κ πολλά. Ιδωμεν….

    • Συμφωνω μαζι σου!Και μη νομιζετε,εμενα δε θα μου φανει περιεργο αν πατωσει η Bonnie Tyler!!!Ετσι θα εχουν ολο το δικιο με το μερος τους να αποχωρησουν η Γαλλια και η Αγγλια!Και μαζι με τους λογους αποχωρησης της Τουρκιας,μηπως ειναι καιρος να καταλαβουν τι μαλακιες κανουν αυτοι της EBU??

  33. Γιατί τέτοιο χουνέρι σε μία big-5?
    Γιατί η Αμαντίν χθες δεν πήγε στο στάδιο για την αναφώνησή της?
    Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις ebu-Γαλλίας?

  34. Εγω πιστευω δεκαδα θα ειναι σιγουρα: Δανια, Ουκρανια, Ιταλια, Γεωργια, Γερμανια, Αζερμπαιτζαν. Απο κει και περα ολα παιζονται!

  35. vote for the best eurovision song II

    the game is for the period 2013-2014.in round 1,there will be 50 groups and the first 11 songs from each group will qualify to round 2.the voters must vote -eurovision style (12,10 8 and etc and also u can vote songs from your countries).
    the voting from each group will close when we will have at least 50 voters to each groups.For a fair game, u must listen all the songs before voting (not to vote only the songs that u know and of course u must know all the eurovision songs). i can’t count votes without name,country and e-mail so dont forget to fill it the form.

    • Άσε με να μαντέψω… Είσαι κατσαρωτός μακρυμάλλης και χρησιμοποιείς την κόμη σου για να λαμβάνεις σήματα από το υπερπέραν…

  36. Το αν εμείς είμαστε μέσα στα φαβορί ή αν τα υποτιθέμενα φαβορί είναι δίπλα στο δικό μας που ίσως αποδειχτεί φαβορί outsider θα κριθεί στη βαθμολογία. Γιατί πολλά ακούμε κάθε χρόνο για κάτι φαβορί που ξεσηκώνουν τους φανς- αλλά μόνο αυτούς.
    Τα δεδομένα είναι:
    1. Η 21η θέση είναι εξαιρετική
    2. Είμαστε η μόνη βαλκανική χώρα (τη Ρουμανία ούτε τη μετράω)
    3. Έχουμε το μοναδικό έθνικ κομμάτι και ακόμη και σήμερα που για κάποιους “ειδήμονες” το έθνικ είναι εκτός μόδας, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό κοινού που ψηφίζει σταθερά αυτό το είδος…..
    Εγώ λοιπόν δίνω και μια πιθανότητα να νικήσουμε…

    • Ωριμάστε επιτέλους κάποιοι (καταλαβαίνω ότι είστε βέβαια 15χρονα) και μάθετε να συζητάτε σοβαρά.
      Η Ελλάδα θα περνά στον τελικό ακόμα και αν στείλει μία ρέγγα να ανοιγοκλείνει το στόμα της. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του τραγουδιού, ούτως ή άλλως μετριότατα κομμάτια έχουμε στείλει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Αν όμως είναι στοιχειωδώς καλά παρουσιασμένα, οι πάμπολες βοήθειες που έχουμε από γείτονες και ομογενείς θα τα περάσουν στον τελικό. Εκεί βέβαια τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, όπως είδαμε πέρσι από την προσγείωση της Ελευθερίου από την 4η θέση του ημιτελικού στην 17η του τελικού.

      • Μάριε, την ιδέα με τη ρέγγα νομίζω ότι πρέπει να τη σκεφτούμε σοβαρά. Θα διαφημίσει την ελληνική αλιεία, κατ’ επέκταση θα ενισχύσει την οικονομία και τον τουρισμό μας και με μια καλή σκηνοθεσία από το Φωκά Ευαγγελινό μπορεί να περάσει ως εναλλακτική πρόταση. 😛

      • Εγώ προτείνω να βάλει την ίδια τη ρέγγα μέσα στη γυάλα για να αναδείξει την “απόγνωση” του φυσικού περιβάλλοντος εξαιτίας της αμετροεπούς κατάχρησης του από τον άνθρωπο (οικολογικό μήνυμα – η Αρμενία δηλαδή τι παραπάνω είχε;!). 😛

      • Τίποτα δεν είναι δεδομένο.Και η Τουρκία ήταν υπερδύναμη αλλά το 2011 δεν λειτούργησε καμιά συμμαχία γιατί πολύ απλά το τραγούδι δεν άρεσε.
        Μη βιάζεσαι..θα φανεί μετά το διαγωνισμό ποιός μας ψήφισε και πως πήγαμε στις επιτροπές.
        Καταλαβαίνω πως σε πείραξε που περάσαμε αλλά έτσι είναι αυτά.Κάτι που για εμάς είναι αισχρό για κάποιον άλλον μπορεί να είναι εκπληκτικό.
        Σου μιλάει ένας 15χρονος *2!

      • Ή πολυ απλα την βγαζει στη σκηνη ξυπολητη,της ριχνει και μια πυρινη βροχη απο πισω και ξετρελαινεται ολη η Ευρωπη!!!! 😛

  37. Η τηλεθέαση ΠΕΦΤΕΙ. Πέρσι ο ημιτελικός της ελευθεριου έκανε 36 % σύμφωνα με το επίσημο σαητ της ΕΡΤ. Καθε χρονο πέφτει και 6-7 μονάδες και η τηλεθέαση τελικου και ημιτελικών. Πρέπει να διαλεξουμε καλύτερα τραγούδια στο μέλλον http://www.ert.gr/pressert/index.php?option=com_k2&view=item&id=429:η-ελευθερία-ελευθερίου-και-το-aphrodisiac-στον-τελικό-της-eurovision-2012

  38. 21???????????
    Πώς το πάθανε?Ματά το Αζερμπαϊτζάν!Άλλο ύφος πιο πεσμένο,οπότε μας συμφέρει!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

  39. ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η EUROVISION NA ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ…..

  40. Ευνωεική θέση για την Ελλάδα..δεν ξέρω αν θα βγει σε καλό διοτι ολα τα τραγουδι πρως το τελος είναι πολύ δυνατά..
    Ευτυχώς που η Γερμανία είναι πάνω από το 10,και πριν την Αρμενια ΤΕΛΕΙΑ..το ίδιο ισχυει και για Λευκορωσία!

  41. Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ….ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΦΑΒΟΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ….ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΥΣΙ Η΄ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!

  42. άσχετο αλλά όποιος θέλει μπορεί να φύγει.. άρχισε πάλι το θέμα των αποχωρήσεων.. και μάλιστα έχουν τα μούτρα και μιλάνε οι πρωην γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες για block voting ! έλεος δηλαδή.. καλό θα είναι η κάθε χώρα να κάνει καλύτερες επιλογές και μετά να μιλά! το Βέλγιο που δεν ανήκει σε μπλοκ πως πέρασε? η Μάλτα πως πέρασε? ας αναθεωρήσουν λίγο τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν τις συμμετοχές τους οι χώρες και μετά τα λέμε…

    • Αλέξη, δεν έχεις άδικο, αλλά φέτος έχουν γίνει κάποιες αρκετά “χοντροκομμένες” αλλαγές (σειρά εμφάνισης, σύστημα ψηφοφορίας) και δε νομίζω να μην υπάρξουν αντιδράσεις μετά το πέρας του διαγωνισμού από κάποιους, ανάλογα και με τα αποτελέσματα φυσικά.

  43. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ OGAE….ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ,ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,Η ΑΥΣΤΡΙΑ;ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!

  44. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ,Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…..ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ….ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

  45. ΕΧΕΤΕ διαβασει τις διαφορες φετος στην ψηφοφορια???????????????????
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ καποια χωρα των μπιγκ 5 να πατωσει(μαλλον).
    ΛΟΙΠΟΝ η επιτροπη θα βαθμολογει ολα τα τραγουδια του ημιτελικου/τελικου…ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ οπως θα λαμβανεται υποψιν ολο το τελεβοτινγκ καθε χωρας οποτε και 12 να δωσει το τελεβοτινγκ σε μια χωρα μπορει να γινει και εμας ποντος λογω επιτροπων…….ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΑΓΗ !

  46. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ LEON ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ????ΠΑΜΕ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΠΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΔΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ EUROVISION ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!

  47. και περυσι η Ρουμανια ήταν στη 14η θέση με τους αγαπημένους μου Μαντίνγκα!

  48. ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΑΚΛΑΥΤΟΙ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ…..

  49. Πάρα πολύ καλή η 21η θέση στην σειρά εμφάνισης για την Ελλάδα!! (πως το έπαθαν???). Αλλά πολύ στριμωγμένο μου φαίνεται….ανάμεσα σε Δανία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία, Ιταλία, Νορβηγία, Γεωργία….εύχομαι να μας βγει σε καλό! Μα καλά την Γαλλία γιατί την χαντάκωσαν έτσι??? Μειώνουν ένα σπουδαίο κομμάτι!!!!

  50. ΔΑΝΙΑ για νικη!!!
    ΕΛΛΑΔΑ θεσεις 16-26!!!
    ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1 μεταξυ των big 5!!!
    και πατε ταμειο μαζι μου!!!

  51. Εγω πιστευω ελλαδα 10 αδα ασχετοι…………και επισεις πολυ καλη θεση τυχαμε

  52. Τελικά ελβετόψυχοι μέχρι το μεδούλι οι κύριοι επίτροποι. Απλά για ξεκαρφωμα και με πόνο ψυχής απέκλεισαν τη μπάντα του κατηχητικού. Στον τελικό μπορούν να πάρουν το αίμα τους πίσω: στην 21η θέση υπάρχει ένα γκρουπ με αηδιαστικά κανονικούς μουσικούς που συν τοις αλλοις τραγουδαει στην @#4%@ μητρική του γλώσσα. Πριν και μετά απ’αυτούς δυο συμμετοχες τύπου γιουροβιζιον και μετά πεθαίνω, αγνης αμερικανοφροσύνης. Ας πράξουν τα δέοντα.

  53. Δεν ειναι καλη η τοποθετηση της Ελλαδας αναμεσα σε αζερμπαιτζαν και ουκρανια..δυο χωρες που ειναι υποψηφιες για τις δυο πρωτες θεσεις..

  54. Azerbaijan
    Greece
    Ukraine

    einai sigoura oi treis xwres pou tha paroun mia thesi stin 5ada apo to koino [apo epitropes den kserw, pote mou den katalava pws psifizoun autoi]

  55. Παιδιά, δεν έχει καμμία σημασία με ποιά σειρά θα εμφανιστεί ένα τραγούδι. Πάρτε για παράδειγμα το Lane Moje. 5ο εμφανίστηκε και σάρωσε (και ακόμη σαρώνει…στις καρδιές μας)! Να μη μιλήσω βέβαια για το τραγούδι που έχει πάρει τις περισσότερες ψήφους στο διαγωνισμό (Fairytale – σειρά εμφάνισης 6η ). Εάν το τραγούδι είναι θεϊκό και αρέσει στον κόσμο, δεν επηρεάζεται κατά την άποψή μου, από τίποτα άλλο!
    Η δικαιολογία, ότι ένα τραγούδι πάτωσε, επειδή δεν είχε καλή σειρά εμφάνισης είναι απλά φτηνή.

  56. οι πρωτοι 10 σε τυχαια σειρα
    Δανία
    Αζερμπαϊτζάν
    Ρωσία
    Νορβηγία
    Ουκρανία
    Ιταλία
    Ολλανδία
    Γερμανία
    Σουηδία
    Ηνωμένο Βασίλειο
    σιγουραντζα εχει κλειδωσει

    • τιποτα δεν είναι σίγουρο..είδικα τωρα που αναφέρεις όλα τα φαβορί,εγω αποκλείω τη δεκαδα σου! φιλικα

    • Με την αποδοση που εχει μονο αμα πονταρεις κανα 200αρι μπορει να βγαλεις κατι καλο,με πιο μικρα ποσα πχ 20 ευρω δε λεει 🙂

  57. Εγω πιστευω πως δεν θα κερδισει η Δανια..περιμενω την μεγαλη ανατροπη οπως το 2011με την Γαλλια οταν ΟΛΟΙ την θεωρουσαν το μεγαλο φαβορι και με στο Αζερμπα’ι’τζαν δεν εδιναν καθολου σημασια…κι ομως εγινε η μεγαλη ανατροπη με το Αζερμπα’ι’τζαν να κατακτα το α’ βραβειο αφηνοντας τους ολου με τα στοματα ανοιχτα…

  58. Nomizo pos i Ellada tha vgei apo 11 eos kai 14 mia thesi. sto site rantar.blogspot.com leei tis pithanes psifous pou tha parei i xora mas kai apo poia krati kai aurio tha vgoun ta statistika liges ores prin ton diagonismo!

  59. Τωρα αμα βαλεις ενα σπιτι στην νικη της δανιας παιρνεις ενα πορτατιφ…!οσοι το παιξανε προν ενα μηνα αξιζε παρα πολυ!!

    • 8 φλεβάρη έπαιξα 55 ευρώ στη νίκη της Δανίας με απόδοση 8/1 ! τώρα αν δεν κερδίσει σιγά.. κάτι έχω πάρει με τον αποκλεισμό Σερβιας, Σαν Μαρίνο , και προκριση Ρουμανίας και Αρμενίας!

  60. Μια χαρά είναι η Θέση μας! Προς το τέλος και με όλο μπαλάντες (Και ας είναι φαβορί δεν μας νοιάζει αυτό)
    Εντελώς τυχαία η Δανία θα εμφανιστεί πριν και μετά από τα πιο ήσυχα τραγούδια του τελικού τι να πω?
    Το δείχνουν τόσο έντονα οι Σουηδοί και οι EBU για δικούς της λόγος πως θέλουν να το πάρει η Δανία που δεν θα τους βγει σε καλό στο τέλος!
    Η Ιταλία έχει πολύ καλή θέση! Και ίσως τελικά να κάνει την έκπληξη και να το πάρει αυτήν.Πιστεύω θα την στηρίξουν πολύ έντονα όλες οι Νότιες χώρες! ΄
    Και μετά σε πολύ ευνοϊκή θέση έχει και η Νορβηγία και έτσι μπορεί να κλέψει πολλά δωδεκάρια απο την Δανία.

  61. Να ‘μαστε λοιπόν στον τελικό! Το είπα και χθες, δεν υπήρχε περίπτωση να μη περάσουμε. Το τραγούδι ήταν τελείως διαφορετικό από τα άλλα. Κι η παρουσίαση πολύ καλή. Ούτε κιτς, ούτε τσίρκο, ούτε όλα αυτά που φοβόντουσαν πολλοί εδώ. Για το είδος του θα την έλεγα και κλασάτη, χαχα! Πάμε λοιπόν για αύριο. Χμ, όλα είναι πιθανά όσον αφορά τη θέση τερματισμού μας. Υπάρχει περίπτωση να πάμε από μέτρια έως ανέλπιστα καλά. Για άσχημα, δε νομίζω. Κι η θέση μια χαρά.
    Νικητής η Δανία; Μμ, κάτι με χαλάει κι εδώ, αλλά δε βλέπω και εναλλακτική.

  62. Τηλεθέαση Α’ ημιτελικού:16,5% στο σύνολο & 21,0% στο νεανικό κοινό ηλικίας 15-44!

    Τηλεθέαση Β’ ημιτελικού:31,2% στο σύνολο & 43,7% στο νεανικό κοινό ηλικίας 15-44!

  63. Χθες έμαθα πως από το 2004 υπάρχουν οι ημιτελικοί στο διαγωνισμό!Έλεγα και εγώ πως πέρασε το S.A.G.A.P.O το 2002!Τώρα εξηγούνται όλα!

  64. Θα ήθελα τις παρακάτω χώρες στην πρώτη πεντάδα (χωρίς σειρά προτίμησης), για διαφορετικούς λόγους την κάθε μία! Δεν κάνω προγνωστικά. Απλά βάζω τα τραγούδια, που για διαφορετικούς λόγους το κάθε ένα, με έχουν «αγγίξει». Τραγούδια και πρόσωπα, που θα μείνουν μέσα στην καρδιά μου και που δεν έχει σημασία τι θέση θα πάρουν τελικά, στο διαγωνισμό!

    Moldova.
    Η αγαπημένη μου συμμετοχή φέτος! Η κοπέλλα διαθέτει όλο το πακέτο. Φωνάρα είναι, ερμηνεύει τραγουδάρα και μάλιστα στα Ρουμάνικα (για μένα πολύ σημαντικό να ερμηνεύει κάποιος στη γλώσσα της χώρας του) και είναι και κουκλάρα!

    Norway.
    Το ωραιότερο ηλεκτρο-ποπ τραγούδι. Σκοτεινό, σε μαγεύει από το πρώτο λεπτό, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από την οθόνη. Μαγεία!

    Great Britain.
    Η Κυρία Βonnie Tyler (μέτριο το τραγούδι κατά την άποψή μου), δεν σνομπάρισε το διαγωνισμό, όπως κάνουν κάτι άλλες ατάλαντες-ψωνισμένες εγχώριες σταρ (ονόματα δε λέμε – οικογένειες δε θίγουμε), υποστηρίζει με μεγάλη αγάπη και θέρμη τη χώρα της, εκπροσωπώντας την, με το τραγούδι της. Της βγάζω το καπέλλο!

    Romania.
    Γιατί με τόσο γέλιο που έριξα με δαύτον, δεν χρειάστηκε να πληρώσω ψυχίατρο. Εκφράζει όλα αυτά που αγαπάμε στη eurovision. Εμφάνιση-κιτς, καραψωνάρα, πιστεύει πολύ στον εαυτό του και το δείχνει! Δεν πλήττεις με τίποτα! Δεν μπορείς να τον μισήσεις και κατά βάθος (πολύ βάθος όμως) ξέρεις, ότι είναι αξιολάτρευτος!

    Ελλάδα.
    Δεν χρειάζεται νομίζω να σας πω το λόγο!

  65. Λοιπόν ας κάνω μία καινούργια πρόβλεψη για το τί θα γίνει το Σάββατο σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα (όχι ότι στις προηγούμενες προβλέψεις μου τα πήγα καλά, αλλά λέμε τώρα)
    1 ΔΑΝΙΑ 271
    2 ΟΥΚΡΑΝΙΑ 240
    3 ΡΩΣΙΑ 176
    4 ΜΟΛΔΑΒΙΑ 172
    5 ΙΤΑΛΙΑ 162
    6 ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ 154
    7 ΓΕΡΜΑΝΙΑ 140
    8 ΕΛΛΑΔΑ 138
    9 ΝΟΡΒΗΓΙΑ 105
    10 ΟΛΛΑΝΔΙΑ 102
    11 ΓΕΩΡΓΙΑ 94
    12 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 70 (κι’όμως ναι)
    13 Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ 51
    14 ΡΟΥΜΑΝΙΑ 46 (δεν το πιστεύω ότι το γράφω αυτό!) (kate είναι καλή θέση για τον άρχοντα? :P)
    15 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 44
    16 ΕΣΘΟΝΙΑ 43
    17 ΓΑΛΛΙΑ 41
    18 ΑΡΜΕΝΙΑ 40
    19 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 38
    20 ΣΟΥΗΔΙΑ 34
    21 ΙΣΠΑΝΙΑ 23
    22 ΙΡΛΑΝΔΙΑ 21
    – ΙΣΛΑΝΔΙΑ 21
    24 ΜΑΛΤΑ 15
    25 ΒΕΛΓΙΟ 13
    26 ΟΥΓΓΑΡΙΑ 12

    Τι λέτε? Θα πέσω μέσα στα περισσότερα ή πάλι κουβά?

    • george axeman, δεν ξέρω για τα άλλα τραγούδια, αλλά τον Ρουμάνο (μου), πρέπει να τον παίξεις δεκάδα…μη σου ‘πω και πεντάδα! 😀

      • kate
        Παραδέξου όμως ότι έχω κάνει πρόοδο, απο’κεί που τον είχα τελευταίο-πρότελευταίο στον ημιτελικό, τώρα τον έχω στα μισά της βαθμολογίας, δεν μπορώ να τον βάλω παραπάνω, θα πάθω πολιτισμικό σοκ 😛
        Σταυρούλα
        Σ’ευχαριστώ πολύ, εγώ πάντα normal προβλέψεις κάνω, όμως στα τελικά αποτελέσματα υπάρχουν πάντα ανωμαλίες :D. Ίσως όμως αυτή να είναι η γοητεία του διαγωνισμού.

    • Γιωργο εγω πιστευω οτι ολες οι σοβιετικες θα στηριξουν τρελα Ουκρανια αφηνοντας ετσι στην απεξω τη Ρωσια,και ετσι θα ειναι πιο κατω βαθμολογικα,και η Μολδαβια δυστυχως δε νομιζω να τα παει τοσο καλα.Για τον Ιταλο τρεφω ελπιδα οτι μπορει να καταπιει την Αιμιλια,αλλιως τριαδα! 🙂

      • Laurinda
        Μακάρι να γίνει έτσι με την Ρωσία, ούτε και εγώ την πολυχωνεύω φέτως, όμως η Ρωσική αρκούδα δεν πεθαίνει εύκολα. Όσο για την Μολδαβία, για εμένα ήταν η καλύτερη ερμηνεία και απο τους 2 ημιτελικούς, μπορεί να κάνει μία έκπληξη αλά Αλβανία 2012 θέλω να πιστεύω. Τώρα για την Ιταλία, δύσκολα θα είναι τόσο δυνατή στο televoting ώστε να χτυπήσει την Δανία. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια.

      • Καλα αυτο εννοειται!Τοσα και τοσα εχουνε δει τα ματια μας(2011 η ηττα της Γαλλιας και η νικη των Αζερων απ το πουθενα!) Παντως κατα τ’αλλα οι προβλεψεις σου ειναι πολυ ρεαλιστικες! 🙂

    • george axeman, το ΄χω ξαναπεί. Ο Ρουμάνος (μου), είναι η Βουγιουκλάκη του διαγωνισμού. Όλοι τον κράζουν, αλλά τα εισιτήρια, όλα αυτός θα τα κόψει! 😉

  66. george axeman
    αυτη την μ@λ@κι@ οοση ωρα σε πηρε για να την σκεφτεις??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    χα χα χα χα ο τυπακος εβγαλε και ποντους κιολας δεν παιζεται μιλαμε για πολυ πυροβολημενο ατομο
    ελεος λιωνωωωωωωωωωωωω

    • Ποιό είναι το πρόβλημά σου εσένα τώρα, δεν κατάλαβα, ότι γουστάρω θα γράφω. Απο τον τρόπο που μιλάς πάντως εσύ είσαι ο κατεστραμένος και πυροβολημένος, πραγματικά σε λυπάμαι.

      • Για πρωτη την Δανια και δευτερη την Ουκρανια συμφωνω!! Αλλα δεν νομιζω η Μολδοβια να παιξει τοσο ψηλα (ισως γυρω στσι θεσεις 7-10).Οσο για νορβηγια και ολλανδια πιστευω τις αδικισες!!

      • Patricio
        Η Νορβηγία δεν ήταν πολύ δυνατή χθές φωνητικά και η Ολλανδία δύσκολα θα τα πάει καλά στο televoting, μην τερματίσουν χαμηλότερα φοβάμαι. Τέλος πάντων, κοντός ψαλμός αλληλούια (και hard rock hallelujah άμα λάχει :P), αύριο θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.

    • Διαφωνούν με την ύπαρξη των επιτροπών γιατί τους έσφαξαν πέρσι και πρόπερσι.

    • Δεν συμμετέχει γιατί δεν συμφωνεί με το νέο σύστημα ψηφοφορίας,την απόφαση των Σουηδών να καθορίσουν τη σειρά εμφάνισης χωρίς κλήρωση και κυρίως με τη συμμετοχή των επιτροπών στο 50% του αποτελέσματος.
      Οπως φαίνεται μάλλον δεν θα επανέλθει.
      Για μένα αυτό έχει να κάνει και με πολιτικά κριτίρια καθώς η Τουρκία πλέον γίνεται μια υπερδύναμη της Ασίας.Πάνε οι εποχές που ήθελε να είναι Ευρώπη.

      • Εγω πιστευω θα επιστρεψουν του χρονου.Οσο και να κλινουν προς την Ασια,το απωθημενο με την Ευρωπη παντα το εχουν και μια χαρα τα πηγαιναν τοσα χρονια(εκτος 2011),και μαλλον για να τραβηξουν τα βλεμματα το εκαναν

  67. δουλευω σε πρακτορειο οπαπ η αποδοση της Δανια επεσε στο 1.60.την τριτη που βγηκαν για πρωωτη φορα ηταν 2.30 και νομιζω οτι θα κλεισει στο 1.30 με 1.40 που δεν αξιζει.οταν μπηκαν την τριτη δεν πιστευα οτι μεχρι πεμπτη βραδυ θα πεσει 1.70 που το επαιξα.οσοι θελετε στο οπαπ τραβατε αποψε γιατι αυριο δεν θα αξιζει με τοσο που θα κατεβασουν.φαντασου τι μαζεψε για το κατεβασμα της αποδοσης.για μενα η Δανια θα νικησει γιατι ολοι αυτοι που κατεβασαν την αποδοση θα της ριξουν ενα δυο ψηφους.κατι αλλο μην παιξετε θεση ελλαδας.

    • η Δανία νομίζω πως όσο περνούσε ο καιρός αύξανε την ήδη σημαντική διαφορά που είχε από τις άλλες χώρες στις στοιχηματικές αποδόσεις, εδώ που φτάσαμε θα είναι super έκπληξη αν δε κερδίσει.

      • Η πρόβλεψη για πιθανή θέση της Ελλάδας είναι παρακινδυνευμένη, πρόκειται για αμφιλεγόμενη εμφάνιση, ακόμα κι εγώ δεν είμαι σίγουρος αν μου αρέσει ή όχι, είναι περίεργο το δέσιμο επί σκηνής… υπάρχουν 6-7 συμμετοχές, που θα παίξουν σίγουρα πιό πάνω από εμάς και γιατί παίζουν πιό ψηλά στα στοιχήματα αλλά και γιατί είναι και πιό έτοιμα τραγούδια για διαγωνισμό…
        από την άλλη εμείς πιθανότατα θα πάρουμε κάποιους παραπανήσιους πόντους από τις γειτονικές χώρες και ίσως κάνει τη διαφορά… με επιφύλαξη μας βλέπω από 10 μέχρι 15.

  68. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι ακόμα στα πρακτορεία στοιχημάτων οι 7 χώρες που έμειναν εκτός τελικού από τον Β’ ημιτελικό!Πάντως οι 6 χώρες που έμειναν εκτός τελικού από τον Α’ ημιτελικό δεν είναι στα πρακτορεία στοιχημάτων!
    http://www.oddschecker.com/tv/eurovision/eurovision/winner

    • γιατί δύο στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν αποσύρει ακόμα τις αποδόσεις για τις χώρες που αποκλείστηκαν, απλά αγνόησέ το…

  69. I dikia mou provlepsi gia ton teliko (15 prwtes)
    ————————————————
    1.Dania
    2.Norvigia
    3.Azerbaijan
    4.Rwssia
    5.Moldavia
    6.Esthonia
    7.Oukrania
    8.Italia
    9.Ollandia
    10.Leukorwsia
    11.Agglia
    12.Germania
    13.Γallia
    14.Georgia
    15.Ellada

    Apo kei kai pera… oti thelei as ginei :p

    • Εσύ δεν είσαι που χθες ευχόσουν να μην περάσει η Ελλάδα στον τελικό?Δεν είναι τυχαίο πως την έβαλες και τελευταία στο top σου!

      • Pote den eipa pws den eyxomai na min perasei..apla tha protimousa alles xwres anti autis giati den mou aresei idietera ! Afto den simenei pws den tha tin symperilavw stis epiloges moy … Kai den tis katataksa teleftea ap oles tis xwres alla tis dekapentadas kai mono !

    • Pote den eipa pws eyxomai na min perasei..
      apla tha protimousa alles xwres anti autis giati den mou aresei idietera !
      Afto den simenei pws den tha tin symperilavw stis epiloges moy oson afora ton teliko… Kai den tis katataksa teleftea ap oles tis xwres alla tis dekapentadas kai mono !

  70. Ελάτε πάλι!!!Πού κρυφτήκατε επαϊοντες?????
    Έχετε Γαλλικά και Πιάνο 5-9 και δε μπαίνετε;Χώστε.Κράχτε.Τα γνωστά…..
    Ο Πάκι περιμένει τα καλά σας λόγια!
    ΜΕχρι την άλλη γιουροβίζιον θα σας κράζω…
    Μπι ρέντυ!!!!

  71. Αυτή είναι η τηλεθέαση των δύο ημιτελικών:
    Τηλεθέαση Α’ ημιτελικού:16,5% στο σύνολο & 21,0% στο νεανικό κοινό ηλικίας 15-44!

    Τηλεθέαση Β’ ημιτελικού:31,2% στο σύνολο & 43,7% στο νεανικό κοινό ηλικίας 15-44!

  72. eseis pou perimenete souidia sto top 10, tha tin psaxnete sto pato. tis dexias stilis….. I moldavia gia mena tha kanei eklpixi, einai i persini alvania, kai emfanizetai kai auti triti! ena kommati pou den einai psila sta stoiximata, alla to agapane oi epitropes kai tha to psifisei o kosmos.Kata t alla tha ginei sfagi theoro, an kai to 20 kai kato to xoun kaparosei i ouggaria i ispania to velgio i lithouania i islandia kai i malta,i souidia (me tixaia seira)

  73. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΟΥΕΝΤΙ ΟΥΑΝ (ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ…ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΟΚ.Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΡΙΜΑ.
    Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ Κ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΨΙΤ…ΑΓΑΘΩΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ (ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ…ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ…ΤΟ ‘ΠΕ…ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014)

  74. Νομίζω πως Ρωσία-Ουκρανία-Γεωργία-Αζερπαϊτζάν θα αλληλοφαγωθούν και η μόνη που θα ξεχωρίσει θα είναι η Ουκρανία. Η Ρωσία ίσως και να μη μπει 10αδα για λίγο.. Η Νορβηγία δεν θα τα πάει τόσο καλά όσο πιστεύετε. Ίσως την ευνοήσει η σειρά εμφάνισης αλλά δεν είναι ουσιαστικά κάτι το ιδιαίτερο. Παρά το γεγονός πως μου αρέσει πολύ η Δανία δεν θέλω να κερδίσει μόνο και μόνο επειδή είναι σιγουράκι. Τώρα, η νέα μορφή της ψηφοφορίας θα μας χαντακώσει λίγο, αλλά έχετε σκεφτεί τι θα γίνει αν παίξει στην ψηφοφορια των επιτροπών και μόνο το ένα μπλοκ απέναντι στο άλλο; (Το εύχομαι!) Πιστεύω πως πέρα από Κύπρο και Αλβανία (ίσως και Βουλγαρία) δεν θα δούμε 12άρι. Αν ψήφιζε μόνο το κοινό ή ίσχυε ο παλιός τρόπος ψηφοφορίας υπήρχε πιθανότητα ακόμη και για 5αδα. Τώρα είναι αμφίβολο το αποτέλεσμα. Πάντως πιστεύω και στην έκπληξη. Φαντάζεστε να κερδίσουμε τι έχει να γίνει; Χαχαχαχαχαχαχα

  75. Aπλα δεν καταλαβαινω τι μας ενδιαφερει η σειρα καταταξης;;; Οσοι επροκειτο να ψηφισουν την οποιαδηποτε χωρα θα την ψηφισουν ειτε εμφανιστει 1η ειτε τελευταια κατα την αποψη μου. Πιστευω ολοι κατασταλαγμενοι ειναι… Εκτος απο καποιες παρεες που θατυχει να δουν το σοου κατα τυχη και θα πουν κατσε να ψηφισουμε…

  76. ΚΑΙ ΕΓΏ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ Η ΔΑΝΙΑ Αλλά μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις η Ελλάδα και να βγεί πρώτη καλό θα είναι να το δώσουμε στην δεύτερη χώρα γιατί μπορεί να περάσουμε ακόμα πιο δύσκολα μετά

  77. Άντε καλή μας Eurovision 2013!
    Είμαι έτοιμος,πάω σ ένα φίλο,κάτι να φάμε κάτι να πούμε θα φθάσει η 10η βραδυνή!!!!
    Και καλή μας επιτυχία!
    χχχ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ