ΙΣΠΑΝΙΑ: Η 2η πρόβα!

Δεύτερη πρόβα σήμερα για τις Big 5 και τη διοργανώτρια και η αρχή έγινε με την Ισπανία και τους El Sueño De Morfeo . Η τραγουδίστριά τους Raquel εμφανίζεται ξυπόλητη στη σκηνή, φορώντας λευκό αέρινο μακρύ φόρεμα, αλλά δεν είναι αυτό που θα βάλει τη βραδιά του τελικού, όπως είπε. O Juan και ο David φορούν μαύρο σακάκι και πάντελόνι και άσπρο πουκάμισο, όπως και ο ντράμερ και οι κοπέλες στα φωνητικά είναι ντυμένες στα μαύρα, ενώ στο φόντο υπάρχουν εναλλαγές με κύρια χρώματα το μπλε, το κίτρινο και το μωβ. Φωνητικά ήταν πολύ άνετη. Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, η Ισπανία κληρώθηκε να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του μεγάλου τελικού του Σαββάτου.

[youtube id=”XkyXFopQQZs” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΙ ΑΛΛΗ ΞΥΠΟΛΥΤΗ,ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η LOREEN…..ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑYΤΟ EINAI AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΡΕΤΟ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ…..ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΔΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!!!!

  2. Μία πολύ όμορφη παρουσίαση από την Ισπανία (ειδικά το στιγμιότυπο με τα φαναράκια), από ένα πολύ συμπαθητικό συγκρότημα, για ένα μάλλον αδιάφορο τραγούδι. Νομίζω ότι μετά τη μεγάλη Pastora θα επιστρέψουν στις τελευταίες θέσεις του πίνακα και πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτό, γιατί είναι πολύ γλυκά παιδιά.

  3. η καλυτερη απο τις big6 επι σκηνης….ωραιες φωνες κι σκηνικη παρουσια αλλα σε ενα αδιαφορο τραγουδι οι ισπανοι θα αρκεστουν μαλλον σε μια θεση μεταξυ 23ης-25ης(γιατι η 26η θα την παρει το βελγιοοοοοοο,εμ περασε εμ θα ναι κι πιο πανω? -_- ) χΔ

  4. Συμπαθητική εμφάνιση από τους Ισπανούς.
    Το τρικ με τα “φωτιστικά” γράφει καλά.
    26.Ιρλανδία
    25.Βέλγιο
    24.Λευκορωσία
    23.Ισπανία ( εκτός κι αν περάσει κανα Fyrom , Λετονία αύριο 😛 )

  5. Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΘΕΡΜΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΩ. ΧΑΧΑΧΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ