ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: η 1η πρόβα!

Επικεντρωμένοι όλοι στις οθόνες μέσα στο Press Center για τη στιγμή που η Bonnie Tyler εμφανίστηκε επάνω στη σκηνή για την πρώτη πρόβα του Ηνωμένου Βασιλείου. Η διάσημη ερμηνεύτρια με τον αέρα της έμπειρης τραγουδίστριας βρίσκεται στη σκηνή με μια μπάντα πέντε ατόμων που εκτελούν και χρέη φωνητικών. Φωνητικά η Bonnie Tyler δε συνάντησε προβλήματα. Στο τέλος του τραγουδιού κάνει χρήση της πασαρέλας και φτάνει στη δεύτερη μικρή σκηνή η οποία για πρώτη φορά ανυψώνεται. Τα ρούχα που είδαμε σήμερα δεν είναι αυτά του τελικού. Στο background επικρατούν κίτρινοι, κόκκινοι και πορτοκαλί χρωματισμοί που θυμίζουν ηλιοβασίλεμα.

[youtube id=”9bJR49F4H3s” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. epitelous k mia aksioprepestath parousia poli kalitexniki me ena poli omorfo targoudi.mia pargamatikj epaggelamtias bravo BONNIE

    • Εννοείται η Κυρία Bonnie Tyler έχει τον θαυμασμό μας και την υποστήριξή μας και της ευχόμαστε ολόψυχα το καλύτερο.
      Να τα βλέπουν αυτά οι δικές μας ανθυποσταρλετίτσες που κατουρούνται από το φόβο τους μήπως καταποντιστούν βαθμολογικά, που ακούνε Eurovision και τα κάνουν πάνω τους και λένε τα γνωστά φούμαρα ότι απευθύνεται στα νέα ταλέντα και άλλα μπαρμπούτσαλα. Ακούς κυρά Δέσποινα, αλλά συγνώμη εσύ έχεις καριέρα μεγαλύτερη από την ασήμαντη Bonnie Tyler

  2. Πάρα πολύ ωραίαα!! Και μου κάνει εντύπωση που είναι η μοναδική που χρησιμοποιεί την ανύψωση της μικρότερης σκηνής… Και δεν αναφέρομαι σε Ρουμανία και Μολδαβία που χρησιμοποιούν μόνο το ανυψωτικό μηχάνημα!

  3. Θα μπει δεκάδα!!!!!!!!!Μην πω και πεντάδα!!!!!!!!Μην πω και πρωτιά!!!!!!!!!!!!!!

  4. Εχω καποιες αμφιβολιες για τα φωνητικα,γι αυτο περιμενω την δευτερη προβα.Κατα τ’αλλα θεα!

  5. to eixa psiliasti oti kati paizete me ton doriforo skini…. epidi sopion kateuene kato stin skini auth eulepa mia skismi sto patoma alla afou den to xrisimopiouse kaneis elega mpa sxedio tha einai…
    poli kalh nmz h proba tha doume genikotera gt thelw tin olkliromeni proba!

  6. Ανάμεικτα τα συναισθήματά μου για αυτή τη συμμετοχή…
    Θα ήθελα να τερματίσει περίπου δέκατη. Όχι ψηλότερα, γιατί δεν αξίζει σ’ αυτό το μέτριο προς συμπαθητικό κομμάτι ψηλότερη θέση, αλλά ούτε χαμηλότερα γιατί δεν θέλω να αποβεί η eurovision “νεκροταφείο ελεφάντων” για την αγαπημένη Μπόνυ…

  7. Βρε τι έχουμε πάθει με τα ανυψωτικά φέτος! Πόσο μπροστά ήσουν τελικά Sarah Dawn Finer, πόσο… Το διασκεδάζει η λατρεμένη Bonnie και πολύ καλά κάνει! Για τα φωνητικά, έχω κι εγώ κάποιες επιφυλάξεις, όπως η φίλη μου η Laurinda, αλλά η παρουσία της και μόνο είναι μεγάλο γεγονός για το διαγωνισμό, συνεπώς ας το χαρούμε κι εμείς, όπως εκείνη!

  8. κάτω του μετρίου και η bonnie δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που ήταν, φωνητικά, μακάρι να έρθει τελευταία.

    • Και εμένα φίλε μάγκα δεν μου αρέσει το τραγούδι της αλλά όχι και να βγει τελευταία, να την περάσουν δηλαδή όλα τα σούργελα και τα ρεζιλικια που έχουν στείλει οι υπόλοιποι και τα οποία είναι τόσο πολλά που δεν θα μείνουν όλα στους ημιτελικούς! Αναφέρομαι στις: Λευκορωσία, Φινλανδία, Λετονία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Σκόπια (Έσμα), Μαυροβούνιο, Σερβία, Ιρλανδία, Αζερμπαϊτζάν στα απαράδεκτα/αδιάφορα από θέμα εμφάνισης τραγούδια της Ουκρανίας, Λιθουανίας, Ρωσίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Βελγίου, Ελβετίας, Ουγγαρίας, Κροατίας, Αυστρίας κλπ
      Η Μπόνυ Τάιλερ τους σβήνει όλους αυτούς ακόμα και στα εξήντα τόσα της. Σεβασμός για την Μπόνυ….

      • Ναι εντάξει, είναι μεγάλη καλλιτέχνης και από τις αγαπημένες μου και γι’ αυτό έχω σπαστεί, γιατί της δώσανε ένα πολύ μέτριο τραγουδάκι να πει, περιμένα κάτι πολύ καλύτερο που θα ήταν φαβορί για νίκη, όπως αρμόζει στη Bonnie.
        Εν θερμώ σκεπτόμενος θέλω να έρθει τελευταία για να βάλουν μυαλό οι Βρετανοί και που μας έχουν φλομώσει στις μετριότητες εδώ και χρόνια.. ολόκληρη Μ. Βρετανία δεν είναι δυνατό να τη περνάει κάθε χρόνο το Αζερμπαιτζάν, η Μολδαβία και η Αλβανία… γι’ αυτό θέλω να ‘ρθουν τελευταίοι, μπας και το δουν πιό σοβαρά το θέμα… δεν είναι στέλνουμε τη ντίβα τη Bonnie Tyler και τελειώσαμε… πρέπει να της δώσεις και κάτι αντάξιο.
        Υπάρχουν σίγουρα πολύ χειρότερα τραγούδια από αυτό αλλά ας έρθουν τελευταίοι μπας και ξυπνήσουν.

      • Συμφωνούμε απόλυτα τελικά, τους σιχαίνομαι και τους αηδιάζω τους υπέυθυνους του BBC για την κατρακύλα που έχει πάρει ο διαγωνισμός στη Βρετανία.

  9. Ένα μέτριο,βαρετό τραγουδάκι είναι που απ οτι βλέπω δεν παρουσιάζεται και πολύ καλά στη σκηνή…

  10. Μακάρι να βγει πρώτη!!! Ξέρετε αν θα μπει φέτος η eurovision στον ΟΠΑΠ;;

  11. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !! ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΗ … ΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 12ΑΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ !!!! CONGRATULATIONS 😀

  12. Θεά και τιμή μας που θα διαγωνιστεί στην Eurovision! Το τραγούδι μου αρέσει αρκετά, θεωρώ ότι θα πάει πολύ καλά. Ανυπομονώ για την δεύτερη πρόβα…

  13. Ετσι μπράβο!!! Η Αγγλία θα υποστηριχθεί πολυ φέτος κ το αξίζει!!! Ελεος με τα σουργιελα του ανατολικού μπλοκ κ των Βαλκανίων!!! Go Bonnie!!!

  14. Φίλε Magkas σε καταλαβαίνω για το τραγούδι. Της άξιζε κάτι καλύτερο. Αλλα δεν συμφωνείς ότι υπάρχουν πολυ χειρότερα φέτος; Η βρετανική μουσική σκηνή είναι η κορυφαία του πλανήτη. Ολα εκεί ξεκινάνε πρώτα κ μετά έρχονται σε εμάς και κατ´επεκτασην στην Ευρώπη. Είναι χώρα leader σε αυτά.

  15. αα οκ petros !!! το κοινο μπορει να μην την καταταξει ψηλα αλλα απο τις επιτροπες για εμενα θα επρεπε ΤΟP 5 σιγουρα !!

  16. συ μπα θε στα τη, αξιοπρεπέστατη, κυρία, Το τραγούδι δεν μου αρέσει το θεωρώ μετριότατο, αλλά θα πάει καλά, δηλαδή δεκάδα χάρη στην Bonnie.

  17. νομίζω θα έχουμε πολλές εκπλήξεις φέτος και το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι μία από αυτές!

  18. Εμένα και το πατερ ημών να έλεγε θα ήταν το 12αρι μου γιατί φωνητικά με στέλνει 29 χρόνια τώρα. Η πιο αγαπημένη μου ever τραγουδίστρια με ένα συμπαθητικό τραγούδι = 12 points. I wish you a great performance and best of luck.

  19. Παιδιά είναι ΘΕΑ η γυναίκα!! Βλέπω τις συνεντεύξεις που έχει δώσει σήμερα και είναι τέλεια … Μέχρι και εγώ που είμαι φανατικός Σανμαρινεζος σκέφτομαι να την ψηφίσω… Μπορεί να κερδίσει και το αξίζει!! Η Δανία προσωπικά δεν μου λέει τίποτα…

  20. Top 5 for sure το uk φέτος!!! Κορυφαία τραγουδίστρια παγκοσμίως, τι να λέμε τώρα. Μπράβο για τα κότσια της πάντως.

  21. H ΜΠΟΝΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΙ 80’S RESPECT.ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΚΑΑΣ.ΒΓΗΚΕ 8Η,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ.ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.

  22. Πολύ εντυπωσιακή η τελευταία φωτό. Μεγάλη κυρία η Μπόνι Τάιλερ, απέναντι στα ατάλαντα τσουλιά…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ