ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η 2η πρόβα!

Σειρά της Ολλανδίας με την Anouk και το Birds. Εμφανίζεται στο κέντρο της σκηνής, απλά στημένη με 3 άτομα στα φωνητικά, ντυμένη σε σκούρα χρώματα, ενώ στις οθόνες απεικονίζονται πουλιά που πετάνε. Η φωνή της είναι πάρα πολύ ατμοσφαιρική και αποδίδει πλήρως τη μελαγχολία και το αίσθημα νοσταλγίας που πηγάζει από τη μελωδία. Ένας ειδικός ανεμιστήρας δίνει την αίσθηση ενός απαλού αέρα προς το τελείωμα του τραγουδιού. Μία συμμετοχή με πολύ καλλιτεχνική αξία από μία έμπειρη στο είδος της  τραγουδίστρια που έχει σαν αντίπαλό της ίσως το πολύ διαφορετικό είδος μουσικής που αντιπροσωπεύει σε σχέση με τις συνήθεις συμμετοχές του διαγωνισμού.

[youtube id=”bNczfF3YI7k” width=”600″ height=”350″]

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ καλη τραγουδιστρια,πολυ ομορφη γυναικα,πολυ ωραιο το στησιμο,αλλα το κομματι απο ενα σημειο και μετα γινεται πολυ βαρετο και λιγο προς το τελος γινεται παλι καλο,νομιζω πως η προκριση της ολλανδιας φετος ειναι 50-50

  2. ΕΤΣΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ.
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ.
    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ EUROVISION ΦΕΤΟΣ.

  3. Μετά την Ουκρανία, το χρειαζόμουνα αυτό. Καταπληκτική! Νομίζεις ότι ακούς τη φωνή από την studio version.

    • εχει φωνάρα η ανούκ αλλά το τραγούδι είναι βαρετό… απορώ γιατί δε της δώσανε καμιά ροκιά

  4. Η προβα των μεγαλων επιτελους ποτε ειναι???
    ανυπομονω για ιταλια και γαλλια!!!!!!

  5. Λοιπόν η κοπέλα έχει καλη φωνη αλλα το τραγούδι ουσιαστικά την πνίγει ! Ειναι ένα χάλια τραγούδι που πρέπει να ερμηνεύσει μια καλη ερμηνεύτρια ! Πιστεύω πως θα περάσει τελικό αλλα εκεί δεν περιμένω και πολλά στην καλύτερη άντε καμία 7η θέση αλλα 1η σίγουρα όχι!

  6. Όπως είπε και κάποιος άλλος σχολιαστής (θαρρώ ήταν ο dream2oo, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο έχων τα “πνευματικά δικαιώματα), στην πρώτη πρόβα “και ύστερα βγήκε η Ανούκ”. Φοβερή ερμηνεύτρια. Φοβερή. Φαίνεται πως η Ολλανδία αποφάσισε να πάρει στα σοβαρά το διαγωνισμό φέτος και νομίζω πως ο διαγωνισμός θα της το ανταποδώσει.

  7. Η στιγμή επιτέλους πλησιάζει. Στις 18 Μαίου θα απαντηθεί το μεγαλύτερο ερώτημα του ανθρώπου: αν υπάρχει πράγματι θεός! Δίκαιος θεός.

  8. Einai kallitexnara kai mpravo tis alla idea mou i einai POLI STATIKO? den kanei oute mia kinisi, sto telos tou kommatiou ekei pou korifonetai tipota akiniti, einai kalo apla na apofigei tin tooosi statikotita

  9. Η φωνή της είναι εκπληκτική, το τραγούδι καλούτσικο αλλά ψιλοβαρετό. Φέτος πιστεύω ότι η Ολλανδία, για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια, θα προκριθεί στον τελικό, αλλά εκεί θα πλασαριστεί σε χλιαρές θέσεις (12-20+).

  10. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!!!!! Καταπληκτική στα φωνητικά, φοβερό στήσιμο, το background υπέροχο!!!! Το τραγούδι καλό αλλά μονότονο χωρίς κορύφωση. Α ρε Anouk….δεν γινόταν να πεις καμιά ροκιά να τα σπάσουμε όλα!!!!!!!!!!!!!!!

  11. ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!
    ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΡΙΑ!!!
    ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ … ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ!!!

  12. Τώρα μάλιστα!
    Τι να πούνε οι νεραιδοπαρμένες και οι γίγαντες στα δάση μπροστά σε αυτό!?
    AMSTERDAM 2014!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ