ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Η 1η πρόβα!

Μία από τις πιο “φορτωμένες” εμφανίσεις φέτος για την 28χρονη Krista Siegfrids και το τραγούδι της “Marry me”. H Krista στη σκηνή εμφανίζεται με – τι άλλο; – ένα εκκεντρικό νυφικό, μακρύ πίσω και κοντό τούλι μπροστά, φούξια ψηλοτάκουνα μποτάκια και φούξια γάντι, ενώ στην πορεία φούξια έγινε και ο επίδεσμος που καλύπτει το τραυματισμένο της γόνατο. Οι τρεις γυναίκες χορεύτριές της φορούν αρχικά μωβ κοστούμια και μάσκες και στην πορεία γίνονται “παράνυφοι” με ροζ μακριά φορέματα. Οι δύο κοπέλες στα φωνητικά φορούν άσπρα πουκάμισα, μαύρες φούστες και κόκκινες ποδιές και συμμετέχουν ενεργά στην όλη performance, τη μια μάλιστα η Krista τη φιλά στο στόμα στο τέλος του τραγουδιού. Στο φόντο υπάρχουν πολλά χρώματα, με κύριο το μωβ και το φούξια, ενώ βλέπουμε και τον τίτλο του τραγουδιού και το όνομα της ερμηνεύτριας. Η όλη εμφάνιση συμπληρώνεται με φωτιές και κομφετί.

[youtube id=”7IcBnMp9xZ8″ width=”600″ height=”350″]

 

 

62 ΣΧΟΛΙΑ

    • Laurinda, εδώ εμένα μου αρέσει ο Ρουμάνος, μήπως ν’ ανησυχήσω περισσότερο; 😀

      • Χαχαχα,σε παρακαλω!Ο Ρουμανος εχει στυλ,εχει φινετσα!Ειναι αερατος,κοκετης!ΠΡΕΠΕΙ να σου αρεσει! 😛 😛

      • Πέστα βρε Laurinda μου, που νομίζουν ότι κάνω πλάκα με το θεό του ροζ φουλαριού και του κάμπριο…. Αριστοκράτης λέμε…. 🙂

      • Αντε ποιος στη χαρη σου,αυριο εχει και προβα!Θα τους ξεσκισει ολους!!!! 😛

  1. Τόσο καιρό το marry me σε κορίτσι το έλεγε ή από την απελπισία της οδηγήθηκε στο…φιλί αυτό ?

    • Όχι!Fake είναι όλο αυτό.Απλώς πήρε δημοσιότητα και είπε γιατί όχι…

      • Εγω ακουσα οτι στον τελικο μπορει να μην το κανει γιατι δεν επιτρεπεται! 🙂

  2. ΦΘΗΝΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ THΣ AGUILERA ME THN ΒRITNEY SPEARS!
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΕΛΙΚΟ!
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!

  3. mou thimizi silvia night antipathitiki bebea h sigekrimeni kati pou den dixni h filandi…. teliko den tha dei oute sta 50 metra.. esxos kai h kopela prepei na einai kai lesvia coble coble^^

    • Κι’όμως δεν είναι, έχει αγόρι που είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στην Φινλανδία απ’ότι διάβασα. Απλά φιλάει την χορεύτρια της για να δείξει την υποστήριξη της στο δικαίωμα των ομοφυλόφιλων στον γάμο, και φυσικά για να έχει την υποστήριξη των gay fun της eurovision.

  4. Άθλιο τραγούδι, το χειρότερο του διαγωνισμού φέτως μαζί μ’αυτό της Ρουμανίας (sorry kate :P), ικανό να αρέσει μόνο σε κοριτσάκια μέχρι 16 χρονών (και πολύ λέω). Δυστυχώς όμως το κιτς έχει επιβραβευτεί πάρα πολλές φορές στον διαγωνισμό (ακόμα να χωνέψω τις προκρίσεις των jedwards), και η krista μόνο απαρατήρητη δεν θα είναι μ’αυτήν την σκηνική παρουσία οπότε δεν θα μου φανεί περίεργο αν περάσει στον τελικό, αλλά κατα την γνώμη μου δεν το αξίζει.

    ΥΓ Θα την αφήσουν να φιληθεί με την χορεύτριά της στο στόμα? Όχι πως με ενοχλεί, αλλά πριν 10 χρόνια είχε γίνει χαμός με τις TATU που ήθελαν να κάνουν το ίδιο αλλά δεν τους πέρασε. Γιατί λοιπόν 2 μέτρα και 2 σταθμά απο την ΕΒU?

    • george axeman, δεν παρεξηγώ εγώ, μη σε νοιάζει! Αύριο που θα λάμψει στην πρόβα, μου υπόσχεσαι διθυραμβικό σχόλιο; 😀

      • Καλά εννοείται πως περιμένω την πρόβα του πως και πως, ελπίζω να το τιμήσει το ροζ φουλάρι 😛

  5. Εντάξει, είναι μια συμμετοχή που δεν απευθύνεται σε “σοβαρούς κυρίους και κυρίες” αλλά πατάει πάνω στα μοδάτα ακούσματα των πολύ μικρών ηλικιών, κυρίως κοριτσιών. Πολύ καλό στο είδος του. Η τρέλα, η προκλητικότητα και η διακωμώδηση ηθών και αξιών είναι το “ψωμοτύρι” πολλών καλλιτεχνών του είδους.

  6. Νατη και η Κριστα μας,η Kate με τον Ρουμανο κι εγω με την Φινλανδη φετος.Χαζοχαρουμενο τραγουδι με στιχους που προσβαλλουν την νοημοσυνη σου αλλα πιο πολυ μου τη δινει η σκηνη με το συμβολικο φιλι.Η σκηνη της Eurovision δεν ειναι για πολιτικες ,ιδεολογικες και πασης αλλης φυσεως δηλωσεις.Υπαρχουν αλλοι χωροι για αυτα .Ενα ακομη επικοινωνιακο κολπο για να παρει ψηφους ιδιαιτερα απο μια συγκεκριμενη μεριδα τηλεθεατων.

    • Το κακό είναι οτι το κάνει απλώς για τις ψήφους!Τώρα ξαφνικά την έπιασε ο πόνος για τους γάμους των ομοφυλοφίλων…

  7. Όλο το κιτς επί σκηνής!Η attention whore έκανε πάλι το θαύμα της.Κάνει τα πάντα για να ακουστεί!Δεν μπορώ αυτούς που κάνουν τα πάντα για να πετύχουν…Θα είναι σίγουρα στον τελικό και ίσως πάει και καλά.

  8. Γενικοτερα το τραγουδι μ’αρεσει και θελω να περασει τελικο ΑΛΛΑ θεωρω απαραδεκτο το γεγονος οτι θα φιληθει με γυναικα τη στιγμη που τοτε με τις TATU το ειχαν απαγορευσει..Απορω πως το δεχτηκε αυτο η EBU..;;

    • To θεμα ειναι οτι το κανει για να προκαλεσει και να συζητηθει,και το χει καταφερει…ασε που πονταρει και στο (μεγαλο) gay κοινο του διαγωνισμου

    • Και το ’60 ίσως να μην άφηνε η ebu να διαγωνιστεί ένα άτομο σαν τη Dana ας πούμε. Οι καιροί αλλάζουν.

    • Βασικά συνεχίζεται να απαγορεύεται η παρουσίαση οποιουδήποτε είδους σεξιστικού ή πολιτικού περιεχομενου είτε στο τραγούδι είτε επί σκηνής, γι΄αυτό, αν πάει να κάνει κίνηση όπως η ίδια απειλεί πως θα κάνει να φιληθεί με τη χορεύτρια, θα πέσει το βίντεο που έχει τραβηχτεί από την πρόβα τζενεράλε!

      • Δεν ξέρω αν θεωρείται σεξιστικό ένα φιλί… Σίγουρα όμως, σεξιστική είναι η απαγόρευση της (όποιας) ερωτικής έκφρασης των γυναικών!

      • Πάντως στις πρόβες το φιλί δόθηκε. 🙂
        Και η ίδια σε δήλωση της είπε οτι το show είναι live.Δεν μπορούν να με σταματήσουν.Μπορεί απλώς να τα λέει για να ακουστεί και την ώρα του ημιτελικού να μην κάνουν τίποτα.

    • Καλά κι εγω πιστεύω πως όλο αυτό γίνεται για διαφήμιση μπας και μαζέψει καμια ψήφο…
      Επίσης δε νομίζω ότι θα τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο την ημέρα του ημιτελικού..απλά αυτές οι απειλές και οι λοιπές ηλιθιότητες γίνονται για να δημιουργηθεί τζερτζελές!

  9. Την απεχθάνομαι, τη σιχαίνομαι, τη μισώ! Εύχομαι να πάει πιο κάτω κι απ’ τον πάτο! Να μην πάρει ούτε μισό βαθμό! Να γυρίσει “άβαθμη” στο χωριό της και να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στο διαγωνισμό! Να μην την ξαναδώ και να μην την ξανακούσω! Ααααχ… Τα ‘πα και ηρέμησα…

  10. Xaxaxa eine trelh !Pistevw oti tha perasei kai thelw na perasei se sxesh me ta fetina dedomena!kAI vevea tha polisuzitithei pantos kai tha 3exwrisei ite gia tin vlakia tis ite gia to oti eine to monadiko nenaniko kommati!

  11. Μου θυμίζει Ισλανδία 2006 το στυλ του τραγουδιού,η κοπελα πολύ καλύτερη απο εκείνο το ψωνιο..
    Πιστευω θα περάσει.

  12. Το τραγούδι αυτό ειναι πολυ καλύτερο από της ισλανδιας το 2006!!!!! Εκείνον ήταν ΑΘΛΙΟΟΟΟ και σαν τραγούδι !το τραγούδι της φινλανδιας πατάει σε τραγούδια αντίστοιχου είδους που έχουν κάνει επιτυχία !!! (Εννοω αυτά τα ωραία τρελότραγουδά ) το θέμα ειναι ότι όπως περίμενα ειναι κιτς η εμφάνιση ! Τώρα για το φίλο διαφωνώ αρκετά ! Πιστεύω ειναι υπερβολή …. Όχι δεν ειναι λεσβια έχει αγόρι ! Απλα θέλει να στηρίξει τους γκει και τις λεσβιες!!!! Μην το ξεχνάτε η Φινλανδία ειναι η μοναδική σκανδιναβική χώρα που τάσσεται κατα των γάμων των ομοφυλοφίλων ….. Σαν τραγούδι στον ημιτελικό μας παίρνει το 7 μου αλλα στα δεδομένα του τελικού 1

  13. ti filia kai BIIIIIIIIP diagonismos tragoudiou einai h kampare ???? ti protipa einai auta pou dhnoun sta paidia ? ntroph tous !! EBU pou eisai ??

  14. Δεν ειναι προτυπα απλα περνα ενα πολυ επικαιρο μυνημα μεσω αυτο..τον γαμο μεταξυ ιδιου φυλου! (Κακως βεβαια)

  15. συγγνωμη η αξιολαυτρετη κριστα…εκραζε τοσο καιρο”marry me baby”για μια κοπελα….ωραια…μαγκια της!γενικα εγω δεν εχω κομπλεξ με τους ομοφυλοφιλους,δεν μου αρεσει βεβαια το ολο θεαμα,αλλα ενταξει κουμαντο στο κρεβατι τους θα κανουμε…? 😉
    κι τωρα στο θεμα μας…φινλανδια…
    παρολο που ναι κιτσ…ειναι ωραιο κιτσ κι δειχνει ξεκαθαρα το νοημα του τραγουδιου(οχι σαν αυτο τ αισχος της σερβιας) φωνητικα καλη…κι εχει πολυ κεφι σαν κομματι….. ειναι κι πιασαρικο…
    τον τελικο τον εχει…εκει παλι μμμ…πανω απο την 18η θεση δυσκολα θα βρεθει….

    *να σας ρωτησω στο στιγμιοτυπο στο βιντεο δεν μοιαζει με την παστορα σολερ?βεβαια στο πιο νεο κι πιο ξανθο!!! η μονο εγω εχω αυτην την ιδεα..?

    • Επιτελους!Σ’ευχαριστω ρε Κωστα,και ειχα σπασει το κεφαλι μου! 😛 😛

    • o 1oς είναι στις 14 μαίου, o 2ος στις 16.
      Εμείς διαγωνιζόμαστε στο 2ο στην ένατη θέση!

  16. Α καλά είστε τελείως ρατσιστές … έλεος δηλαδή … ο άλλος λέει τι πρότυπα δίνουν στα παιδιά … στα παιδιά κύριε δίνουν σωστά πρότυπα να μην είναι ρατσιστές με κανέναν! Όσο για το αν πιστεύεις πως πρέπει να απαγορευθεί επειδή τα παιδιά θα γίνουν ομοφυλόφυλλοι,αν περιμέναμε από αυτό να γίνουν όλοι τότε η μισή υφήλιος γκέι και λεσβίες θα ήταν! Δεν σας πέφτει λόγος τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του κι αν θέλει να φιλήσει γυναίκα με γεια της με χαρά της και τρίο της εύχομαι εσείς αν δεν θέλετε να το δείτε παίρνεται το τηλεκοντρόλ σας και αλλάζετε καναλάκι! Δεν είναι δύσκολο έτσι?
    Α ρε Έλληνες ομοφοβικοί/ξενοφοβικοί/ρατσιστές/μόνο με τον εαυτούλη σας δεν είστε.

  17. Απαίσιο τραγούδιι.. μακάρι να μην περάσει το συχένομαι!
    Κάτι άλλο τώρα η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο νούμερο 09 στον ημιτελικο και θα κάνουμε πρόβα στις 9 Μαΐου! Πολά 9 βλέπω και δεν θα μας βγούν σε καλό

  18. στο βίντεο κλιπ μου άρεσε περισσότερο. Θα περάσει τελικό, μέχρι κάποια στιγμή πίστευα ότι μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να μπει δεκάδα, τώρα πλέον δεν το νομίζω. Αλλά θα μου πεις, ξέρεις ποιοι ψηφίζουν; οχι, αρα…

  19. Ηρεμηστε λίγο παιδιά με τα αρνητικά σχόλια για τους συντάκτες!!! Οι περισσότεροι από αυτούς πετουσαν σήμερα για Μαλμο και ας μην ξεχνάμε ότι είναι ερασιτέχνες που το κάνουν για το μεράκι τους και για να μας δίνουν μια ιδέα.το μόνο σίγουρο είναι ποτό αύριο πρωί θα έχουν έγκαιρα και από κοντά το αρθρο για την πρόβα της Ελλάδας….

  20. Αναγνωρίζω τις φωνητικές ικανότητες της Krista , καθώς και το ταλέντο της ως performer , όμως το τραγούδι κυμαίνεται σε επίπεδο σάχλας κι εγκεφαλικής δυσλειτουργίας και ποτέ δε θα μπορούσα να επικροτήσω στίχους τέτοιου βεληνεκούς , ακόμη κι αν πρόκειται στα πλαίσια σάτυρας , ή παραδείγματος προς αποφυγήν για τις νεαρές κόπελες. Επίσης το λεσβιακό φιλί , αποτελεί πολύ φθηνό διαφημιστικό τρικ προς εκβιασμό ψήφων από το gay lobby.
    5/10 από μένα για όλους τους παραπάνω λόγους.
    Η πρόβλεψή μου είναι ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με τους Jedward , το 2012 όμως…

  21. Οσο σκεφτομαι οτι εστειλαν αυτο το τσιρκο και οχι το we should be through καπως μου ρχεται!!!!!!!

  22. ευτελής αντιγραφή Katy Perry , αποθέωση του κιτς από μια τραγουδίστρια που κάνει τα πάντα για ψηφοθηρικούς λόγους! 0pts από μένα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ