OGAE INTERNATIONAL: Η ψηφοφορία του OGAE Greece!

Ωρα για το Ελληνικό club του OGAE International Network για να ψηφίσει στο φετινό poll, τον OGAE Greece.

Η δεκάδα του OGAE Greece έχει ως εξής:

1 βαθμός – Γαλλία
2 βαθμοί – Ρωσία
3 βαθμοί – Ουκρανία
4 βαθμοί – Ιταλία
5 βαθμοί – Γερμανία
6 βαθμοί – Ολλανδία
7 βαθμοί – Νορβηγία
8 βαθμοί – Δανία
10 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο
12 βαθμοί – Άγιος Μαρίνος

[youtube id=”xi8mZ2ejLcE” width=”600″ height=”350″]

Το 6ο του δωδεκάρι παίρνει ο Άγιος Μαρίνος που ξανάρχεται στη δεύτερη θέση, ενώ έναν ακόμη βαθμό παίρνει και η Γαλλία. Μέσα στη μέρα έρχονται δύο ακόμη βαθμολογίες που δίνουν σε κάποιες χώρες τους πρώτους τους βαθμούς!

Η συνολική βαθμολογία μέχρι στιγμής είναι η εξής:

1Δανία230
2Άγιος Μαρίνος175
3Νορβηγία171
4Γερμανία118
5Ιταλία108
6Ηνωμένο Βασίλειο98
7Ολλανδία91
8Ουκρανία74
9Σουηδία56
10Ρωσία55
11Αζερμπαϊτζάν45
12Ισραήλ30
13Γεωργία23
14Ισλανδία21
15Ελβετία21
16Μαυροβούνιο15
17Λευκορωσία12
18Ιρλανδία8
19Αυστρία8
20Φινλανδία6
21Κροατία5
22Μολδαβία4
23Εσθονία4
24ΠΓΔΜ3
25Γαλλία2
26Ελλάδα2
27Ουγγαρία1
28Αλβανία0
28Αρμενία0
28Βέλγιο0
28Βουλγαρία0
28Ισπανία0
28Κύπρος0
28Λετονία0
28Λιθουανία0
28Μάλτα0
28Ρουμανία0
28Σερβία0
28Σλοβενία0

Αλέξανδρος Λιάπης

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιμενω γιατι ο Αγιος Μαρινος αρεσει τοσο πολυ?? Δεν νομιζω οτι θα καταφερει να ειναι top 5 τον Μαιο!

    • kala katse na doume stin pragmatikotita pos mpike teliko kai milame meta gia to ti thesi tha parei ston teliko to 5ada bebea einai astio to afino asxoliasto!

  2. Καλα αυτο με τον Αγιο Μαρινο το χω ξαναπει,αποκλειεται να τα παει τοσο καλα οσο εδω!Η Γαλλια θα μπορουσε να εχει περισσοτερους βαθμους γιατι το αξιζει αλλωστε,και στη θεση της(1 βαθμος δηλαδη) να ειναι η υπερτιμημενη βλακεια της Ιταλιας ας πουμε.Εγω γενικα σοκαρομαι με την Ουκρανια που ειναι τοσο χαμηλα,πιστευω πως το Μαιο θα ειναι η μονη χωρα που μπορει να απειλησει τη Δανια

  3. @Laurinda
    Συμφωνω μαζι σου η Ουκρανια ειναι απιστευτη φετος και η μονη χωρα που μπορει να απειλησει την Δανια φετος

    • Χίλιες φορές Ουκρανία και Κίεβο 2014 παρότι η Δανία έχει πιο πολλά χρόνια να κερδίσει!!!!!!!!!!!!!
      Η Δανία έχει πεπατημένη συνταγή που κουράζει….Ωραίο τραγούδι αλλά αντιγραφή απο άλλα χιλιοακουσμένα στο διαγωνισμό!!!!!!!!!!

      • Πες τα ρε ανθρωπε!Μη τυχον και πουμε κακο λογο για το αδιαφιλονικητο φαβορι αμεσως να πεσουν να μας φανε

  4. η βαθμολογια δεν θα ήταν συμφωνα με το poll που ψηφίζαμε ολο αυτό το καιρο??

  5. Το μονο καλο οτι ειστε απο τα λιγα OGAE που ψηφισαν Γαλλια(εστω ενα ποντο).Καλο οτι ειναι μεσα Ιταλια και Ολλανδια ολα τα αλλα για εμενα και ειδικα ο Αγ.Μαρινος ειναι ΧΑΛΙΑ που μαλλον δεν θα περασει και ημιτελικο(ποσο το θελω).
    Επισης Ουκρανια υπερτιμημενη δεν μου αρεσει καθολου με βαση τα δεδομενα η Δανια θα κερδισει ευκολα(ειναι μια χωρα που μπορει και ΘΕΛΕΙ να διοργανωσει τον διαγωνισμο και εχει και ενα τραγουδι που σαν πακετο ειναι καλο).

    • Θα συμφωνήσω στο τελευταίο σκέλος. Πολύ φοβάμαι ότι με την οικονομική συγκυρία ο διαγωνισμός θα πηγαίνει σε όποιον έχει καημό και δυνατότητα να τον διοργανώσει (βλ.Αζερμπαιτζάν)

      • Σωστοί αμφότεροι…Τέρμα τα τραγούδια.Χώρες θα διαγωνίζονται και μάλιστα όχι για το βραβείο αλλά για τη διοργάνωση!Κάτι σαν τα bids της τζούνιορ!!!!

  6. Μια από τα ίδια και μεις άρα μην γκρινιάζουμε για τους άλλους. Απλά δώσαμε έναν ψήφο στη Γαλλία και ανακατέψαμε λίγο τη σειρά. Κι εγώ δεν νομίζω ότι ο Άγιος ΜΑρίνος θα τα πάει τόσο καλά. Μάλλον θα είναι κάτι ανάλογο με την Ισλανδία πε΄ρσι από πλευράς κοινού. Ίσως οι επιτροπές να είναι πιο μεγαλόψυχες

  7. Επικροτω την κινηση να μην δωσουμε το 12 στην δανια γιατι δεν το αξιζει υπαρχυν καλυτερα κομματια.
    μεγαλη παρατηρηση οτι στην γαλλια επρεπε να δωσουμε τουλαχιστον 10 ποντους!

  8. Tην Γαλλία που όλοι την παίνευαν στα σχόλια, τελικά πήρε μόλις έναν πόντο. Κατα τα άλλα ο OGAE μας δεν διαφοροποιήθηκε σημαντικά απο τους άλλους OGAE καθώς ψηφησε τις 9 απο τις 10 χώρες του top 10.
    Στο top10 του διαγωνισμού πάντως, δεν πιστεύω να καταφέρουν να μπούν Σαν Μαρίνο, Αγγλία , Σουηδία και ίσως η Ολλανδία μαζί με μία απο τις Γερμανία ή Νορβηγία (Κάθε χρόνο κάποιο φαβορί τρώει πάτο, πιστεύω κάποιο ή κάποια απο αυτά δεν θα τα καταφέρουν).
    Αντ’αυτού πιστεύω δεκάδα θα μπεί το Αζερμπαϊτζάν, μία απο τις Γεωργία ή Μολδαβία, η Ελλάδα έχει καλές πιθανότητες να μπεί, ενώ την έκπληξη μπορούν να την κάνουν Γαλλία και Ισραήλ (μέσω επιτροπών κυρίως).
    Η Δανία φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί για την νίκη, αλλά πιστεύω πως αν νικήσει δεν θα τα καταφέρει τόσο άνετα. Το “only teardrops” είναι μεν ωραίο τραγούδι αλλά δεν είναι euphoria, και δεν θα μου φανεί περίεργο αν κάποια άλλη χώρα κάνει την ανατροπή και κερδίσει (Ουκρανία η Ιταλία ίσως?)

  9. αμεσως να τον φατε τον OGAE!! μια χαρα ψηφισε! και δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο που ψηφισαμε εμεις! ποτε δεν ειπωθηκε κατι τετοιο!!!
    Απλα θα μπορουσαμε να παραλειψουμε Ιταλια!! ενταξει ρε παιδια δεν εχει τιποτα το τραγουδι!
    Ελπιζω να συντομευτει στην eurovision!!

      • Έχω αρχίσει να έχω τρελό προαίσθημα για Γαλλία!!!Καλό προαίσθημα!!!!!!!

  10. ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΣΑΝ 12ΑΡΙ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ FAKE

  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,ΜΑΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ EUROVISION ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ….ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ OGAE…..ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!

  12. ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ;ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ!!!!

    • Ιωάννα από τη στιγμή που το τραγούδι της Αρμενίας είναι απαίσιο δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ψηφιστεί…

      • Για τα δεδομενα των OGAE απαισιο ειναι και το δικο μας τραγουδι αλλα μας στηριξαν οπως και με τον Γιωρκα κ.τ.λ.
        Δηλαδη αν δινατε ενα ποντο θα επεφτε η αισθητικη του OGAE Greece μαλλον με τις ηλιθιοτητες που εχει ψηφησει εχει ηδη γινει αυτο και απλως αποδεικνυει οτι στα OGAE ανηκουν ατομα καποιας ηλικιας που αναπολουν ποπακια του 80 κ.τ.λ.
        Η Μποννυ μπορει να εχει κανει 2-3 τεραστια χιτ αλλα οχι μονο δεν μπορει πλεον να βγαλει την φωνη που ειχε αλλα και το τραγουδι ειναι μετριο αλλα μερικοι θυμηθηκαν τα νειατα τους οταν χορευαν στις ντισκοτεκ….οποτε αφηστε τον κοσμο να κρινει το γουστο σας…!

  13. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ POLLS ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΙΧΕ?

    • Είναι άλλο το poll που ψηφίζουν τα μέλη του OGAE (που πληρώνουν συνδρομή) κι άλλο το poll που ψηφίζουν οι αναγνώστες του http://www.ogaegreece.com. Πόσες φορές θα το πούμε?

      • Και μεις πόσες φορές θα ρωτήσουμε
        ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ??????ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ?????????????

  14. πόσο υπερτιμημένη η βλακεία του Σαν Μαρίνο, τουλάχιστον μου αρέσει το δεκάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Δανία πρέπει να κερδίσει φέτος έχει μακράν το καλύτερο τραγούδι.!!!

  15. Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα!! Όσον αφορά την ψηφοφορία θεωρώ μεγάλη αδικημένη την Γαλλία και υπερτιμημένο τον Άγιο Μαρίνο. Είπαμε καλό κομμάτι αλλά όχι και τόσο ψηλά. Κι εγώ πιστεύω ότι κάποιο ή κάποια από τα φαβορί θα φάνε μεγάλη ήττα…αυτό τουλάχιστον μας έχει διδάξει η ιστορία…όσο για τη νίκη θεωρώ σχεδόν σίγουρη την Δανία…

  16. Είμαι μέλος του Ogae Greece και έχω να πω ότι και το δικό μας σωματείο είναι παλαιομοδίτικο και καθόλου πρωτοποριακό. Δεν θα σχολιάσω τους βαθμούς 1 έως 8 γιατί είναι απλά τα προφανή έστω με κάποιες εξαιρέσεις (Γαλλία, Ολλανδία), αλλά το 10 & το 12 αποτελούν ό,,,,τι πιο τετριμμένο και χιλιοακουσμένο στο διαγωνισμό εδώ και δεκαετίες. Κρίμα που το φανατικό κοινό του διαγωνισμού στην Ελλάδα έχει τόσο παρωχημένα γούστα.

  17. ΤΟΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΚΩΣ ΚΡΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ex fest
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΧΤΑΡΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

  18. H Gallia stelnei mia apo tis pio orees simetoxes tis genika fetos kai emeis dosame 12ari sto san marino!
    Gnosis mousikis exoune oi ipeuthinoi ithela na ksera???

  19. Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω την τόσο μεγάλη συμπάθεια προς το μέτριο τραγουδάκι του Άγιου Μαρίνου. Νομίζω ότι όλη αυτή η υπερβολή βασίζεται κυρίως στη συμπάθεια προς την μικρη και “αδύναμη” χώρα και πολύ λιγότερο στο τραγούδι αυτό καθεαυτό. Δηλαδή αν ήταν η συμμετοχή μίας πιο παραδοασιακά δυνατής χώρας δεν θα είχε τέτοια αντιμετώπιση.
    Επίσης δεν καταλαβαίνω πως το πιο προκατασκευασμένο και ανέμπνευστο τραγούδι του διαγωνισμού, που δεν έχει καν κουπλέ και ρεφραίν αλλά το ίδιο μοτίβο να επαναλαμβάνεται για 3 λεπτά σε διαφορετικά τέμπο, πάει τόσο καλά. Και μιλάω για την Ουκρανία.

  20. Η Δανια θα το παρει φετος αλλα οχι
    οπως περυσι με το γιουφορια.
    Καποια φαβορι θα πανε χαμηλα
    οπως συμβαινει παντα καθως η Δανια
    θα μεζευει τις ψηφους που θα μπορουσαν
    να καρπωθουν,
    Την κατασταση θα διορθωσουν καπως οι επιτροπες.
    Αλλο νικητη περαν της Δανιας ενναλακτικα θα εβλεπα τη Νορβηγια
    που εχει ωραιο κομματι και ατμοσφαιρικο
    αλλα ειναι ζορικο στην ερμηνεια .
    Η Γερμανια ειναι καλη αλλα θα φαει
    σνομπαρισμα απο το Νοτο και θα παλεψει για πενταδα.
    Η Ολλανδια απλα δεκαδα παρα τα οσα
    λεγονται – θα τη βοηθησουν οι επιτροπες.
    Ρωσια ψηλα λογο μπλοκ .
    Σαν Μαρινο πιθανον πενταδα ,αξιζει
    αλλα τη βραδια δε θα κανει τη διαφορα
    οπως η Δανεζα.
    Η Δανια κατεβαζει ασφαλη παλια συνταγη λιγο απο voice 1996 , Σερνταμπ αλα κελτικα, λιγο ροκ στοιχεια
    αερατη παρουσια ομορφη κοπελα
    ολα αυτα αρκουν για τη νικη νομιζω
    Προσωπικα θα ψηφισω Δανια δαγκωτο.

    • Συμφωνώ!!Η Δανία θα κερδίσει επειδή ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει η Δανία! Όχι για κανέναν άλλο λόγο! Και φυσικά όχι 372..Ούτε 272 δε θα πάρει!!! 220-240 θα ναι,πιστεύω!
      Το τραγούδι όπως κι εσύ λες είναι ”ασφαλής” και παλιά συνταγή! Δηλαδή copy paste!! Αν το κάναμε εμείς,θα κράζανε χειρότερα απο τώρα! Η Ουκρανία ας πούμε κατεβάζει κάτι που δεν έχουμε δει και πολύ στο θεσμό. Είναι πιο ενδιαφέρον,ας πούμε!
      Χώρες θα κερδίζουν απο δω και μπρος.Όχι τραγούδια!!
      Η Έμελι δε δείχνει καμία προσπάθεια και δουλειά,ούτε είναι κάτι το καινούριο! Απλά αντιγράφει μία πεπατημένη!Γι’αυτό δε θα την ψηφίσω και ούτε πιστεύω οτι αξίζει παραπάνω απο 4η θέση!!! Γιατι πήραν ετοιματζίδικη πατέντα χωρίς να προσπαθήσουν καθόλου!!!!!!Η νίκη θέλει προσπάθεια,σε όλα!!!

  21. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ OGAE ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΝΟΤΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΗΛΟΨΗΦΙΖΟΝΤΕ….ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ EUROVISION ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!!

    • Iωάννα, υπομονή δυο βδομάδες. Μάντης δεν είμαι,αλλά κάτι μου λέει οτι σε μια διχασμένη Ευρώπη ταιριάζει μια διχασμένη γιουροβίζιον. Αλήθεια ποσα βαθμουλάκια πιστεύεις οτι θα μαζέψει η Γερμανία με το συμπαθητικό της κομμάτι,από Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία μαζι;

  22. ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ OGAE,ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ EUROVISION ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΙΣΩ….ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΙΚΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΔΕΚΑΔΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 5%….ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ;ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΞΕΘΑΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 90,ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ….ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΡΟΥΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ EUROVISION ΜΕ ΤΙΣ 30 ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ!!!!

  23. Για μενα η ουκρανια επρεπε να ηταν στην θεση του Ηνωμενου Βασιλειου!….ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ? κοροιδευομαστε?

  24. ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΧΩΡΕΣ………ΚΤΛ …..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΕΙΟ………..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?????????? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…………..ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ…&……ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ………ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΘΑΨΕΙ ΠΟΛΛΟΙ…………. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ……….. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ……ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ…..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…………….. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ 12 αρι ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΩ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ….ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΩΔΙΑΡΑ…………… ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟ………… ΑΛΛΑ Η ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…….ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!!!!

    • Α εσυ δηλαδη θελεις νικη της Αγγλιας για να πας για ψωνια??Ελεος δηλαδη μια ηλικιωμενη με φωνη σχεδον χαμενη και που εχει μια παρουσια πιωμενης στην σκηνη πηρε τους 10 ποντους γιατι μερικοι θελουν να πανε για ψωνια στην αγγλια??
      Να ψηφησουν ετσι ατομα που δεν ξερουν πολλα απο τον διαγωνισμο και δεν βλεπουν λαιβ παρουσιες το καταλαβαινω αλλα ogae members που εχουν δει βιντεο οτι μερικοι δεν εχουν καμια σχεση με το στουντιο ενταξει τι να πω.
      Οσο για τον Σαν Μαρινο παρωχημενη μπαλαντα υπαρχουν καλυτερες και το κυριωτερο πολυ πιο δυνατες φωνες…ΦΩΝΑΡΕΣ οταν θα πατωσει τα λεμε…!

  25. Έφη Μ
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ
    ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
    12. NOΡBHΓIA
    10.ΔΑΝΙΑ
    8.ΟΛΛΑΝΔΙΑ
    7.ΓΑΛΛΙΑ
    6.ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ
    ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

  26. @ellas – eurovision

    Η Δανια δεν παρουσιαζει κατι κανουργιο
    κ εδω ειναι το τρωτο σημειο της.
    Η Εμελι ειναι εντυπωσιακη παρουσια
    καλη ερμηνευτρια αντιγραφει αλλες
    συμμετοχες με εξυπνο και ωραιο
    αξιζει για βραβειο αλλα μεχρι εκει.
    Η διαφορα με τη Λοριν περυσι
    ειναι οτι εκεινη μαγεψε το κοινο
    και συγκινισε , η Εμελι απλα αρεσει
    πολυ και ειναι μια ωραια συμμετοχη.
    Πολυ ωραια και η Νορβηγια αλλα κατι
    της λυπει.

    • Αρεσει σε ποιους??Στους Δανους αρεσει??Που εφτασε στα chart της χωρας??
      Γενικα μια απαισια χρονια που τα ιδια τα τραγουδια δεν εκαναν επιτυχια στις χωρες τους.Η Γιουροβιζιον δυστυχως εχει παρει την κατηφορα οταν τραγουδια δεν κανουν επιτυχια στην χωρα τους αλλα μπορει να κερδισουν τον ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ διαγωνισμο δειχνει οτι κανεις δεν θα την παρει στα σοβαρα….!

    • Η Δανέζα είναι πολύ όμορφο κορίτσι.Εμφάνιση έχει.Δε με χαλάει το τραγούδι της.Απο της Λορίν πέρυσι πιο πολύ μου αρέσει,μη σου πω!!!!!!

  27. Παιδια εγω ενα πραγμα θελω να ρωτησω…Γιατι δεν υπαρχει πουθενα η Αυστρια;;;

  28. Απ’ότι βλέπω και το δικό μας club τις ίδιες κορδέλες ( Σαν Μαρίνο ) και τα κονφετί ( Γερμανία ) ψήφισε. Και για ποικιλία έβαλε στην δεκάδα και 2 μπαλάντες κονσέρβα ( Αγγλία , Ρωσία ) , έτσι για την ποικιλία.
    Ειδικά η Ρωσία φέτος είναι αίσχος – Τοσο ψεύτικο !

    Αν ήταν στο χέρι μου :
    1. Ολλανδία ->12 pts
    2. Μολδαβία
    3. Εσθονία
    4. Μαυροβούνιο
    5. Ισλανδία
    6. Ιταλία
    7. Ισραήλ
    8. Ουγγαρία
    9. Ουκρανία
    10. Δανία ή Νορβηγία.

    Eλλάδα , δε βαθμολογώ αλλά είναι το #6 μου φέτος και μια από τις πιο εμπνευσμένες , αξιόλογες συμμετοχές που έχουμε στείλει !

  29. Luxembourg has not participated in the Eurovision Song Contest in many years, but we have a very active club there filled with members who are excited to give you their votes today:

    1 point – Greece
    2 points – Hungary
    3 points – San Marino
    4 points – Moldova
    5 points – Norway
    6 points – Sweden
    7 points – the Netherlands
    8 points – Germany
    10 points – Malta
    12 points – Denmark

  30. ΠΡΟΣ SENSEI…..Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ….ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ EUFORIA ΣΕ ΠΟΙΟ DANCE….KAKΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ OGAE ΕΔΩΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!

  31. Εγω παιδια πιστευω πως το Ηνωμενο Βασιλειο θα παρει απο Ελλαδα γιατι υπαρχουν πολλοι θαυμαστες της Bonnie Tyler…

  32. Αίσχος η ψηφοφορία του OGAE Greece!!!Boooo!
    12 San Marino,10 UK???H χειρότερη ψηφοφορία OGAE ως τώρα!

  33. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ OGAE GREECE!
    Ειδικά το 12 και το 10 μας (όπως και το1) αξίζουν συγχαρητηρίων, και χαίρομαι για τη μη ψήφο στην αζέρικη μετριότητα!!!

  34. ΕΛΕΟΣ!!!! Μα τι έχει πια αυτή η συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου..Είπαμε ναι να περάσει τελικό, το αξίζει φέτος αλλά όχι και δεύτερη θέση και να παίρνει βροχή τα δωδεκάρια.Και ο ogae Greece να δώσει 12;Μα 12;Να έδινε έστω ένα 7,8.Οι δε ψήφοι στην Ιταλία και Ολλανδία ασχολίαστοι…

  35. Σας το είπα και στα αποτελέσματα του Ογκαε ιζραελ ότι η Ελλάδα θα δώσει 12 π. στον Άγιο Μαρίνο ..!!!

  36. να μαστε κι μεις…μμμ για να δουμε,για να κρινουμε ποντο-ποντο!!!
    1 βαθμος για την….γαλλια!!! ωραια(αν κι μπορουσαμε να διναμε 6,7) γιατι το τραγουδι τους ειναι κατα πολυ υποτιμημενο φετος(πιστευω πως η ελλαδα θα δωσει εν τελει 5-6 βαθμους στους γαλλους)
    2 βαθμοι στην ρωσια…μια χαρα,νομιζω κατι θα δωσουμε κι απο εκει(2-3 βαθμους)
    3 βαθμοι στην ουκρανια…ωραια,πιστευω η ουκρανια ειναι η μονη χωρα που μπορει κυριολεκτικα “στην στροφη”να παρει την νικη απο την δανια(λογω τραγουδιου-φωνης-παρουσιας,σαφως,μα κι ανατολικου μπλοκ κατα πολυ πιο ισχυρο απο το σκανδιναβικο)
    4 για την….ιταλια…εεε οχι!!! εδω αγαπητε ogae τα χαλαμε(πλακα κανω)…παντως το ιταλικο κομματι φετος το θεωρω ενα απο τα πιο υπερτιμημενα,οκ καλο μελωδικο μα οχι κι 5ο,δεν νομιζω φετος η ιταλια να βρεθει παραπανω απ την 11η θεση(κι απο την ελλαδα αν παρει θα παρει το πολυ 2βαθμους)
    5,για την γερμανια…euphoriaaaaaaaa!!! ενταξει καλο αλλα λιγακι υπερτιμημενο για τα γουστα μ,οχι κι 4ο,7ο-9οναι!(νομιζω η ελλαδα θα δωσει κατι στην γερμανια περιπου 3-4βαθμους)
    6 βαθμοι πανε στην ολλανδια!!!!ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!ναι ναι…ωραιο μελωδικο προτοτυπο,αλλα ως εκει,η ολλανδια θεωρω θα βρεθει στον τελικο,αλλα εκει δεν εχει σχεδον καμια ελπιδα να βρεθει πανω απο την 13-14η θεση(απο την δε ελλαδα δεν το συζητω…ουτε 1 βαθμο δεν θα παρει πιστευω)
    7 στην νορβηγια…πολυ καλο!θα ναι ψηλα….ωραιο κομματι(φουλ ενισχυση απο την σκανδιναβια κι γενικα απο τον βορρα)απο ελλαδα παλι,εεε κατι θα παρει αλλα οχι παραπανω απο 5βαθμους
    8 στην δανια…μια απο τα ιδια απο ελλαδα οι δανοι δν θα δουνε πανω απο 6βαθμους(εδω περυσι στην κατα πολυ καλυτερη σουηδια με το ζορι δωσαμε 5-6) στην δανια θα δωσουμε κατι παραπανω…μην τρελαθουμε!!!
    10 στο….ην.βασιλειο… 😀 μου αρεσει!!! αν κι παρ ολο που εκπροσωπειται το ην.βασιλειο απο την bonie teylor δεν νομιζω να ξεπαρασει την 7η θεση στην καταταξη,παντως απο την ελλαδα θα παρει πολλους ποντους νομιζω(8 ή 10)
    12αριιιιιιιιιιιιιιι……..ολε! στον αγιο μαρινο 😀 που εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν σας αρεσει(βεβαια οκ γουστα αυτα) ο αγιος μαρινος πλεον ερχεται πρωτος στην καταταξη μου(αναθεωροντας κι ξεπαρνα το πρωην φαβορι μου,την δανια,μετα απο 3μηνες πρωτιας στην καταταξη μου)νομιζω ο αγιος μαρινος παρ ολο που εχει ενα καταπληκτικο κομματι θα ναι με το ζορι στη 13η-14η θεση,λογω ελλειψης συμμαχων,εγω πιστευω πως η ελλαδα θα δωσει στον ημιτελικο 12 στον αγιο μαρινο,κι στον τελικο(ειτε 10 ειτε 12)αναλογως αν εχει προκριθει η κυπρος!!! 🙂
    ΑΥΤΑ!!!σας κουρασα εε…ναι πολλα ειπα 😛 τελος παντων…
    ΑΝΤΕ ΚΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ(eurovision’s month ;D )

  37. Eleos pia me aftin tin Gallia pio vareto den iparxei ….
    Gia mena

    1 Sweden
    2 Russia
    3 Greece
    4 Ireland
    5 Belarus
    6 Germany
    7 San Marino
    8 Ukraine
    10 Denmark
    12 Azerbaijan

    • Δεν αποκλείεται να ζήσουμε στιγμές Ντύσελντορφ 2011……..Ως προς το 12αρι σου ειδικά…Λείπει και η Τουρκία(Καλή ώρα)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  38. Αντε παράτηστε μας πια εσείς που υποστηρίζετε χώρες του ανατολικού μπλοκ!! Ελπίζω να φύγουν απο το διαγωνισμό. Ανήκουν στην Ασία.

    • Δεν το νομίζω!!Βγάλε πέρυσι το 3 της Ρωσίας,το 1 της Βουλγαρίας,το 4 της Σερβίας,το 5 της Ουκρανίας,το 8 της Ρουμανίας,το 5 του Αζερμπαϊτζάν,το 1 της Γεωργίας,το 4 της Μολδαβίας,το 3 της Τουρκίας,
      Αφαίρεσέ τα απο το 64 που συνολικά μαζέψαμε.Κράτα μόνο το 1 της Γερμανίας,το 2 του Βελγίου και του Ισραήλ και το 12 της Κύπρου.
      Απο 17η θέση θα ερχόμασταν 24οι και 3οι απο το τέλος,με νέο ρεκόρ χειρότερης θέσης απο το 1998!!
      Επιμένεις ακόμα οτι πρέπει να φύγουν οι ανατολικοί??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  39. Μακάρι να κερδίσει ο Άγιος Μαρίνος. Επιτέλους, ένα ωραίο τραγούδι στην Ευρωβίζιον. Βαρετή η Δανία και ωραίες η Νορβηγία, Ην.Βασίλειο και Εσθονία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ