Όταν ο OGAE GREECE συνάντησε την Elitsa Todorova…

Μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση της εκπροσώπου της Βουλγαρίας, Elitsa Todorova με τα μέλη του OGAE GREECE και τους φίλους μας, χτες το απόγευμα στο Gazoline στο Γκάζι. Η Elitsa συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Ogae Bulgaria, Denis Halidov, αφού συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους σχετικά με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision 2013 με το τραγούδι Samo Shampioni, έδωσε συνέντευξη στον Κρικόρ Κιφορκιάν και φωτογραφήθηκε με τα μέλη του σωματείου.

Να σημειώσουμε ότι η Elitsa Todorova είναι η μοναδική εκπρόσωπος της γειτονικής μας χώρας που έχει περάσει σε τελικό της Eurovision το 2007 με το τραγούδι Water (Voda) και να της ευχηθούμε και φέτος να γνωρίσει την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

φωτογραφίες: Θάνος Τοκμαζώφ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! πως ειναι ετσι η καημενη στην τελευταια φωτογραφια! ειναι σαν troll face! 🙂

  2. Μια χαρα ειναι και εμεις κοντεψαμε να στειλουμε μια αλογομουρα η μια αγελαδα…..ας βλεπουμε τα χαλια μας γενικα και μετα να πεταμε κακιες στυλ “καημενη” καμμενοι ειναι καποιοι εγκεφαλοι…!

    • Δεν θυμαμαι να ειπα κατι για τη δικη μας συμμετοχη! Και μη μιλας για αγελαδες και αλογομουρες οταν δεν σου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι οπως το καημενη….. Ααααα επισης δε σε παιρνει να μιλας γιατι η Θωμαη ειναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ με πολυ ωραιο σωμα και η Τζωρτζινα παρα τα περιτα κιλα της εχει φωναρα η γυναικα! Ο κοντοστουπης ο Κοζας παλι κατι γαιδουρογκαρισματα πεταει! Μη μιλησω για τους αλλους ΚΜ που ειναι σαν να τους εδερνε η μανα τους…… και δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω τον Αγαθωνα! Αντεεεεε…… γιατι πολυ παει… δε μιλαω τοσο καιρο αλλα οχι και να σας πειραζει που γελασα με μια συγκεκριμενη φωτογραφια και εμεις εχουμε στειλει τον Καραγκιοζη και τα Κολλητηρια….. και να λετε αλογομουρα την ΚΟΥΚΛΑΡΑ Θωμαη! Το κομπλεξ θα σας φαει και η ανασφαλεια μηπως δεν παμε καλα γιατι αυτο ειναι το μονο σιγουρο…. θα γελασει κι ο καθε πικραμενος τον Μαιο με τα χαλια μας ……. καθεστε και προσβαλετε ανθρωπους χωρις να εχετε καταλαβει καν το σχολιο που εχει κανει! Ουσττ :@

      • Έτσι, έτσι, πες τα Πάρη μου, γιατί μερικοί εδώ πάνε να ρίξουν το επίπεδο!!!!
        Ευτυχώς έχεις επιλέξει αυτόν το γλυκύτατο τρόπο να εκφράζεσαι κι έτσι αποτελείς τον φάρο για όσους έχουν χάσει το δρόμο της σωστής άποψης!
        😀 😀 LOL

        Έεεεετσιιιιιι!!!!

      • Ενταξει…. 😀 😀 μπορει να παραφερθηκα απο λιγο εως παρα πολυ αλλα με νευριασε ρε συ Εφη! 😛

      • Κουκλαρα η Θωμαις??Με τετοιο χαμογελο μονο οταν δεν μιλα η γελα μπορει να χαρακτηριστει συμπαθητικη προς ομορφη.
        Εσυ γιατι θαβεις ως “καημενη” την Βουλγαρα και συμπληρωνεις ενα χαχαχα ατελειωτο που μου θυμιζει τους κομπλεξικους που κραζουν ενα ομοφυλοφυλο και το κανουν εντονα και συνεχομενα μηπως δεν το καταλαβει η το ακουσει….!
        Η Τζωρτζινα ειχε το καλυτερο τραγουδι για εμενα φετος αλλα το κοριτσι ΔΕΝ μπορεσε να το τραγουδησει και σκηνοθετικα στην σκηνη ηταν για κλαμματα.Η Θωμαις ειχε ενα μετριοτατο τραγουδι και εμφανιση η μονη που ηταν καλυτερη απο οτι περιμενα ηταν η Ηλιαδη(σε ολα τα επιπεδα).
        Εγω εθαψα εμφανισεις γιατι εσυ το εκανες προκλητικα πρωτος χωρις να ξερω οτι θα σε τσουξει που η αλλη εχει οδοντοστοιχια αλογου.
        Οσο για τους ΚΜ δεν με πολυενδιαφερει τι θα κανουν αυτο ηθελε ο κοσμος ως στιγμης το ενστικτο τους στην γιουροβιζιον εχει βγει σωστο και ναι εμφανησιακα δεν κανενας ομορφος αλλα ο Ηλιας αν και κοντουλης εχει καψει καρδιες…..!
        Τωρα τα ουστ δεν τα σχολιαζω ειπαμε καμμενοι εγκεφαλοι….!

      • Ωραια… μαλλον παραφερθηκα και ειπα δυο λογια παραπανω…. και για να το ξεκαθαρισω αυτο, η συμμετοχη της Βουλγαριας ειναι πολυ καλη…. το σχολιο πηγαινε στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφια που θυμιζει τις φωτογραφιες με τα περιφημα trolls στο facebook! εεεεε…. ενα απο αυτα θυμιζει παρα πολυ στην ποζα που εχει η Elitsa στην τελευταια φωτογραφια…. Για τη Θωμαη τωρα ο καθ’ενας μπορει να εχει καποια διαφορετικη γνωμη… εγω τη θεωρω πολυ ομορφη, εσενα δεν σου αρεσει…. δεκτο! Η Τζωρτζινα ειχε απλα μια κακη εμφανιση….. παρ’ολο που ειχε το πιο ωραιο τραγουδι! Και οσο για το καημενη…. το ειπα με συμπαθεια και οχι με υποτιμιση (οπως εσυ νομιζεις) γιατι δεν την πετυχαν σε καλη στιγμη και την ανεβασαν κι’ολας παρολο που δεν ειναι απο τις πιο ωραιες φωτογραφιες της! Τωρα το ουστ….. υπερβολη μου οπως οι δικοι σου καμμενοι εγγεφαλοι! 😉

  3. Χαίρομαι που τα βρήκατε παιδιά!
    Παρεξήγηση ήταν.
    Εδώ όμως θα πω πως ναι το στόμα και τα δόντια της Θωμαης δεν υπάρχουν και ειδικά στον τελικό ήταν τρομαχτική.
    Η Τζοτζίνα που κι εγώ ψήφισα πέρα από κακή ερμηνεία στη σκηνή ήταν σαν θεία αφού αντί για 30χρονη που είναι έμοιαζε με 50αρα.
    Συζήτηση να γίνεται.Είναι όμως αστείο να μιλάμε για επίπεδο,και σωστό λεξιλόγιο και τρόπους όταν άνθρωποι έχουν ξευτιλιστεί εδώ μέσα μιλώντας αισχρά για τους ΚΜ και τον αγάθωνα λες και τους πείραξε τη μάνα.
    Οσο για την Ελίτσα μου αρέσει πολύ σαν παρουσία τη θεωρώ όμορφη νέα γυναίκα της ηλικίας της και όντως στην τελευταία φωτό βγήκε χάλια.τόσο απλά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ