ΙΤΑΛΙΑ: L’ essenziale…ο Marco Mengoni στο Malmö!

Ο Marco Mengoni θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στη Eurovision 2013 με το τραγούδι L’ essenziale, με το οποίο αναδείχθηκε νικήτης στο 63ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του San Remo τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και επιλέχτηκε από ειδική επιτροπή να είναι εκείνος που θα ταξιδέψει στη Σουηδία.

Η ιταλική τηλεόραση σε συνεργασία με τον ερμηνευτή και τους υπεύθυνους της δισκογραφικής του εταιρείας κατέληξαν ότι το  συγκεκριμένο τραγούδι είναι το κατάλληλο να εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision και να συνεχίσει την πολύ καλή παρουσία της Ιταλίας στο διαγωνισμό μετά την επιστροφή της το 2011.

Τη μουσική του τραγουδιού έχουν γράψει ο Roberto Casalino και ο Francesco De Benedittis, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι συνθέτες και ο ερμηνευτής Marco Mengoni.

Το τραγούδι έχει γίνει ήδη πολύ αγαπητό στην Ιταλία, το Βέλγιο και την Ελβετία και θα συμπεριληφθεί στη νέα δισκογραφική δουλειά του Marco Mengoni που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες με τίτλο Pronto a Correre.

 

Λουκάς Βλαβιανός

129 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμένα δεν μου αρέσει και πολύ! Το βρίσκω λίγο μονότονο και συνηθισμένο! Παρόλα αυτά καλή επιτυχία στην Ιταλία!

  2. μου αρεσει αρκετα!!!! γενικα οι ιταλικες συμμετοχες μου αρεσουν(εκτος απο το 2011,που ακομα απορω πως ηρθε 2ο?)…τελος παντων,μου φαινεται πολυ δυναμικο ακουσμα,εχει σημεια κορυφωσεις κι για εμενα αξιζει να ναι η ιταλια κι παλι στην δεκαδα…. προσωπικη καταταξη: 7ο 8.4/10
    *θα προτιμουσα οι ιταλοι να κρατησουν το κομματι στα ιταλικα!! 😀 😉

  3. Περίμενα πως και πως αυτη τη συμμετοχή μια και μ´αρεσει πολυ ο mengoni όμως το τραγουδι δεν ήταν αυτό που περίμενα.Είναι πολύ καλό αλλά όχι για νικητήριο.Πιστεύω ότι η Δανία δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει τελικά. Πολύ κοντά θα είναι η Ρωσία.Δε μ´αρέσει καθόλου η Ολλανδία.Εμείς θα είμαστε πιστεύω 10-12 στον τελικό.δεν καταλαβαίνω γιατί αρέσει η Αρμενία.Μ´αρέσουν Ελβετία,Σαν Μαρίνο,Νορβηγία.

  4. mia klassiki glikanalati italiki balanta xilioakousmeni pou omos tha paei sxetika kala giati apo tis alles mpourdes einai miso skali pio pano.den pianei protia.i dania xekathara i nikitria tou fetinou diagonismou pistevo.kai tis axizei.
    a!file psalidise ligo tis favorites giati einai antiesthitikes!

    • Λίγο ανέβασμα οι φαβορίτες,λίγο κατέβασμα το μαλλί, θα γίνει μια χαρά παιδί! Δύο τραγούδια στα ιταλικά φέτος και θα πάνε καλά! Καλή τύχη Ιταλία! Δε βγάζουμε νικήτρια τη Δανία από τώρα να τελειώνουμε;

  5. Η καλυτερη μπαλάντα φετος με διαφορά!
    Φωνάρα,Κορύφωση,μελωδία Ιταλική γλωσσα θεικη!
    μεσα στην πενταδα ανετα!

  6. Αφού εδώ και καιρό είχαν καταλήξει σ αυτή την επιλογή γιατι περίμεναν την τελευταία μερα να μας το πουν και επισημα;πολύ ντιβιστικη συμπεριφορά νομίζω .λες και μας κάνουν χάρη που συμμετέχουν. το τραγούδι και πολύ περισσότερο η ερμηνεία του τραγουδιστή παρά πολύ καλη

  7. Μπραβο στην ιταλια,πολυ ωραιο τραγουδι,σιγουρα θα μπει στη 10αδα,μην πω και 5αδα

  8. ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΟΛΕς ΟΙ ΧΩΡΕς ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ SLOW ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙς ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕς ΔΕ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑς ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗ 15ΑΔΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩς.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΑΟς ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΦΕΤΟς ΣΤΕΙΛΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΕΙΧΑΝ.

    • Βρές μου 10 κομμάτια απο τον ημιτελικό μας που αξίζουν να μας αφήσουν απ’έξω!

  9. Από επιτροπές σίγουρα θα ψηφιστεί
    Ακούγεται ευχάριστα αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που μένει άμεσα στη μνήμη του ακροατή. Ίσως οι ιταλικοί στίχοι να προσθέτουν κάποια επιπλέον αξία στο κομμάτι αλλά πάλι πρέπει να λειτουργήσει η αναζήτηση στο google

  10. H Iταλία διεκδικεί και φέτως πρωτιά στις επιτροπές, για το κοινό λίγο δύσκολο. Το τραγούδι της Ιταλίας λίγο δύσκολο να σε κερδίσει με το πρώτο άκουσμα, πρέπει να το ακούσεις 2-3 φορές για να σου μείνει, ενώ το ξεκίνημα είναι λίγο βαρετό έχει καλό τελείωμα, και ο Marco με μία καλή ερμηνεία έχει πολλές ελπίδες για κάτι καλό.

  11. Το μη χειρον βελτιστον φετος τελικα!! Πολυ κριμα! Το ενα τραγουδι χειροτερο απ το αλλο! Κανενας ανταγωνισμος! Δεν κατανοω τον ντορο που γινεται με την Ολλανδια η οποια εχει ενα αδιαφορο τραγουδι και με τη Νορβηγια που δεν μου λεει τιποτα! Το μονο που ξεχωριζει απ ολα ειναι της Δανιας! Με συμπαθεια ακουγονται επισης της Αυστριας, της Ελβετιας και της Αγγλιας! Η Σουηδια ασχολιαστη! Ο Αγαθωνας επισης….

  12. Μετά την υπέροχη περσινή τους συμμετοχή οι Ιταλοί στέλνουν φέτος μια συνηθισμένη γλυκανάλατη μπαλάντα.Κρίμα….

  13. KAI O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟς ΠΕΡΝΑ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕς ΟΙ ΧΩΡΕς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ. Η ΔΑΝΙΑ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕς ΧΩΡΕς.ΒΑΛΚΑΝΙΚΕς ΚΑΙ ΧΩΡΕς ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ 2030.ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΓΑΘΩΝΑ ΒΕΒΑΙΑ

  14. Αφού αποφάσισε το Κογκλάβιο η Ιταλία πάει με το βραβείο του Sanremo. Πολύ καλο το ”L’ essenziale” αλλά η συμμετοχή του San Marino ”Crisalide” πάει για πεντάδα. Πολύ καλές οι Ιταλικές συμμετοχές για φέτος.

  15. Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο, οι εκπρόσωποί μας στη φετινή Eurovision, εμφανίστηκαν μπροστά στις εντελώς άδειες εξέδρες του κλειστού γηπέδου «Τόφαλος», στο πλαίσιο του «Extreme Art Festival» που διοργανώθηκε στην Πάτρα! http://www.inews.gr/256/molis-30-theates-se-synavlia-ton-ekprosopon-mas-sti-Eurovision-eikones.htm

  16. giorgosesc…
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ…ΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ..ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕ 1000!!!

  17. Μπορεί, όπως τραγουδάνε οι «Koza Mostra», το «Alcohol is free», αλλά οι Πατρινοί αρνήθηκαν να το… γευτούν: Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο, οι εκπρόσωποί μας στη φετινή Eurovision, εμφανίστηκαν μπροστά στις εντελώς άδειες εξέδρες του κλειστού γηπέδου «Τόφαλος», στο πλαίσιο του «Extreme Art Festival» που διοργανώθηκε στην Πάτρα!

    Είναι σίγουρο, ότι η συγκεκριμένη συναυλία, διεκδικεί επάξια θέση στα ρεκόρ Γκίνες, αφού ουσιαστικά, έγινε… απουσία του κόσμου! Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα ο «Κόσμος της Πάτρας», από την συναυλία του συγκροτήματος την 1η Μαρτίου, πιστοποιούν την απρόσμενη, όσο και παταγώδη αποτυχία μιας συναυλίας που δεν προσέλκυσε θεατές, αν και όπως οι διοργανωτές μάς είπαν, διαφημίστηκε αρκούντως!
    Οι «Koza Mostra» μπορεί να ήρθαν στην Πάτρα με… φόρα από τη νίκη τους στον ελληνικό τελικό για την Eurovision, αλλά η ανταπόκριση του πατρινού κοινού, ήταν απογοητευτική! Η εικόνα που παρουσίασε το γήπεδο στα Μποζαϊτικα, υπήρξε αποκαρδιωτική: Ούτε ένας θεατής για δείγμα δεν υπήρχε στις χωρητικότητας 4.500 θεατών εξέδρες του γυμναστηρίου, ενώ όλοι κι όλοι καμιά τριανταριά άνθρωποι βρίσκονταν διασκορπισμένοι μέσα στο τερέν.

  18. 30 ηρωες χα χα τρελο γελιο.μονο για θεσσαλονικη κανουν αυτοι αν ερθουν αθηνα ουτε 10 δεν θα πανε.μηπως φταιει που δε συμμετηχε ο αγαθωνας ο βασιλιας καρναβαλος?

  19. ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ,ΙΑ ΑΘΗΝΑΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ???…ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???..ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ???…ΕΥΓΕ!!!..ΧΑΧ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…

    • Μόνο εσύ κάθεσαι και της απαντάς πια.
      Κλείσε το θέμα και μη προσβάλλεις όλο το κόσμο που δεν σου φταίει σε τίποτα.
      Μη της ξαναμιλήσεις ό,τι και να πει.

      • ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ???ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ???..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΘΗΝΑΙΑ,ΤΟΤΕ ΕΞΑΙΡΕΙΣΑΙ..ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ..

    • prota apola min kneis san ginekoula 2ron den eurisa pote tin thesaloniki kai triton
      kanete san O OLYMPOS KAI O KISABOS TA DIO BOYNA MALONOUN san t mora gia ena xazotragoudo h gia to opiodipote tragoudi gia xalarose lipon an eulepan autoi ti knete kai pos fanatizeste edomesa gia 39 malakes p den mas prosferoun apolitos tipota alla to mono p knoume einai n tous prosferoume emeis to endiaferon mas TO OPIO DEN A3IZOYN KIOLAS kai sfazeste gia ton agathona gia pion? gia ton agathona IMARTON RE FILE IMARTON! xD

  20. οταν αποκλειστουν ο μπουταρης θα κυρηξει τριημερο πενθος ολοι θα κλαινε δια νομου γοερα οπως στη Β. ΚΟΡΕΑ οι σημαιες θα κυματιζουν μεσηστιες και θα κανουν διαβημα στη σουηδια γιατι την τεραστια αδικια

    • Και να μην αποκλειστουν και στην 10δα να είναι δεν θα κερδίσουν κάτι το τραγούδι έιναι άθλιο !
      Και είναι ντροπή να πάρουμε έστο και ένα βαθμό απο επιτροπές με κάτι τέτοιο !

  21. Καλά εγώ ήθελα πάρα πολύ να στείλουν το Non Me Ne Accorgo αλλά που…. Μπορούσαν με διαφορά να πάρουν το βραβείο αλλά προτίμησαν το L’ essenziale που δεν είναι καθόλου κακό και θα τα πάει καλά αλλά δεν πιστεύω πρώτο…

  22. ΚΑΛΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ 0 POINTS ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΡΑΧΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ TELEVOTING.Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΚΥΠΡΟς ΘΑ ΔΩΣΕΙ 12 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΕΙΤΟΝΕς ΕΔΩ ΓΥΡΩ. ΨΥΧΙΚΟ ΘΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    • EIΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ…ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ…ΚΡΙΜΑ…ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ….ΕΛΕΟΣ!!!>.ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ!

  23. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ( & οχι ΣΑΝ ΡΕΜΟ ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ 12 αρι ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!! ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!

  24. Λοιπον το 12αρι για μενα παει στην ιταλια φετος!
    εξαιρετικη και ποιοτικη μπαλαντα με εκανε και δακρυσα απο το
    2,50 και μετα!πολυ ωραια ερμηνεια!

  25. Kαι το κόμπλεξ ορισμένων συνεχίζεται, ακόμα και σε άρθρο που αφορά την Ιταλία,μα τόσος πόνος πιά? Βρήκαν μία συναυλία τους που δεν πήγε καλά αγνοόντας παντελώς τις υπόλοιπες εμφανίσεις τους, λογικό μετα την καραμέλα των στοιχημάτων (οτι και καλά είμασταν κάτω απο την 20ή θέση) έπρεπε να βρεθεί κάτι άλλο. Kαι φυσικά χαρακτηρισμοί όπως Πακιστανοί, σκουπίδια, και καρνάβαλοι δείχνουν το επίπεδο κάποιων που θέλουν να λέγονται και Ευρωπαίοι, τρομάρα τους! Αλλά είπαμε haters gonna hate! Έτσι όμως και πάμε καλά στο Μάλμε, θα εξαφανιστούν απο προσώπου γης.

  26. eurofan
    Γιατι αντιδρας τοσο εντονα??? Τοσο πολυ σε πειραζουν τα σχολια των υπολοιπων και βγαζεις τοση πικρια??Το μονο που κανεις ειναι να κριτικαρεις τον καθενα εδω μεσα λες και εσυ εισαι τοσο τελιος… Εισαι ο μονος εδω μεσα που προκαλει φασαρια..Η συμβουλη μου ειναι να ηρεμησεις λιγο κια απλα να απολαυσεις τον διαγωνισμο και ασεε τους αλλους να βγαζουν τα συμπερασματα τους (Πραγματικα στο λεω τοσο ευγενικα)

  27. ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..ΟΚ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ…ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…

  28. Τι πρωτότυπο!Ακόμη μία μπαλάντα! Ότι έλειπε για να υπάρχει ποικιλία και διαφορετικά ακούσματα στην φετινή eurovision!

    Για το τραγούδι: Μια συμπαθητική μπαλάντα,τίποτα ιδιαίτερο,Αν συμμετείχε σε ελληνικό τελικό δεν θα κέρδιζε με τίποτα.Ο Marco Μengoni την ανεβάζει επειδή είναι πολύ καλός performer.Νομίζω ότι όλοι δουλεύουν για την Δανία φέτος…

  29. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ..

    • Ma soory kai olas ti perimenes afoy oi KM vgenoyn kai lene mono kala logia gia tin 8essaloniki kai pote den anaferonati stin ellada me geniko xaraktirismo Les kai oloi h ellada einai mono oi 8esaloniki ennow i ypoloipi p menoyme A8inna kai psifisame mas exoyn gia to p….o!!!! Ma eleos pia me ayta poy grafeis san mikro paidi kaneis skepsoy prin grapsies!!!!

  30. To οτι σε στο άρθρο της Ιταλίας κάποια trolls βρήκαν την ευκαιρία να στριγγλιάσουν για την ελληνική συμμετοχή είναι όντως θλιβερό για το site…

  31. Απλά καλό,θα έλεγα πως το σώζει η Ιταλική γλώσσα,που διαφέρει μέσα σε τόσες αγγλόφωνες μπαλάντες,αλλά και πάλι τίποτα το ιδιαίτερο,θα το χαρακτήριζα βαρετό.
    έλεος φέτος,πίξαμε με τόσες μπαλάντες,ας έστελαν φέτος τη περσινή Nina που ήταν και χαρούμενο τραγούδι,και θα έκανε τη διαφορά μέσα σε τόσες μπαλάντες,σαν κηδία καταντήσαμε!
    Στο Top μου είναι γύρω στις θέσεις 18-22!

  32. Για φέτος ”ξεχωρίζω” τις: Γερμανία,Λευκορωσία,Δανία,Αυστρία άντε και Ιρλανδία!

  33. ΠΟΝΤΑΡΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΝΙΚΗΤΡΙΑ !!!

  34. ποια ελλαδα ρε κοπροσκυλο που παραπανω αποκαλεις τις αθηναιες ξεκ@λιαρες.χαβαλε κανουμε με τα 30 ατομα που πηγαν στη συναυλια που οντως ειναι για ρεκορ γκινες.και ναι για εμας το τραγουδι ειναι σκουπιδι οχι τα παιδια σαν ανθρωποι.και ναι ο αγαθωνας ειναι για ειρωνια αφου τα θελει ο κολος του.κολοβλαχακι μας εχεις ταραξει στο μπινελικι.

    • ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Η ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΝΑΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΩ???ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ..ΜΑ ΤΟΟΣΟΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ???..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!!..ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..ΑΝΤΙΟ!

      • Μωρή σταμάτα να βρίζεις το κόσμο. Εσένα τι σε νοιάζει αν στα παιδιά δεν αρέσει η Ελληνική συμμετοχή? Την γνώμη τους είπαν. Πρέπει σώνει και καλά να αρέσει σε όλο τον κόσμο? Και αν δεν αρέσει σε κάποιον το τραγούδι μας, αυτός ο κάποιος ειναι ανθέλληνας? Κανένας δεν σου έβρισε την Θεσσαλονίκη. Καμάρι την έχουμε και μακάρι να είχαμε και την Σμύρνη. Το συμπέρασμα απο όλο αυτο το βρίσιμο την χυδαιο΄λογία και την χολή που έβγαλες ειναι ότι είσαι μια μεγάλη ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ και ΚΑΚΗ ΠΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Ακους εκεί να μην μπορούμε να διαφωνήσουμε σε κάτι. Και για να σου περασει…..πιες ΞΥΔΙ !

  35. ΑΑΑ! τι ωραιο τραγουδι!! ουαου!! εντυπωσιακο τι να σας πω!! αυτο ελειπε απο την φετινη eurovision 2013!

    εε δεν μας παρατατε λεω εγω! ολοι φετος παμε με πολυ μετρια τραγουδια!!
    Δανια μη το ψαχνεις!! το πηρες απο τωραα!

    και δεν λεω ιδεολογιες και προβλεψεις! ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ!

    δεν βλεπω γιουροβιζιον φετος! ξενερωτη! που ειναι η γιουροβιζιον του 2008?? η πιο τελεια γιουροβιζιον του 2008 ηταν!! αντε γειαααα

  36. To prosopiko mou Top10:
    1. Denmark
    2. Ukraine
    3. Germany
    4. Russia
    5. San Marino
    6. Norway
    7. Netherlands
    8. Sweden
    9. United Kingdom
    10. Cyprus
    ……………….
    11. Spain
    12. Israel
    13. Italy
    14. Moldova
    Ta ipolipa 25 einai apla metria ews kai saxla (edw mpenei kai o Agathonas)

  37. παιδια δεν αντεχω να περιμενω αλλο ανυπομονω να ερθει ο μαης και να ανεβει το ελληνικο τσιρκο στη σκηνη ισως η πιο επικη συμμετοχη μας ever προτεινω να τους στελνουμε καθε χρονο να σπαμε τα νευρα των ευρωπαιων τη δανια και σαχλαμαρες τωρα μονο ο αγαθωνας ειναι το καλυτερο λαρυγγι και θα μας φερει και τη νικη τρεμε παπαριζου και ρουβα σιγα τα τραγουδια που λετε μονο με συνθετη τον κοζα εχετε μελλον.

  38. Αφού ανακοινώθηκαν και οι 39 συμμετοχές της φετινής Eurovision,το φετινό μου Top 39: (χωρίς τίποτα να είναι δεδομένο,όσο ακούω τα τραγούδια τόσο τα συμπαθω ή τα αντιπαθώ)

    1.Γερμανία
    2.Λευκορωσία
    3.Δανία
    4.Αυστρία
    5.Ιρλανδία
    ———————
    6.Αζερμπαιτζάν
    7.Βουλγαρία
    8.Σαν Μαρινο
    9.Νορβηγία
    10.Κύπρος
    ——————–
    11.Ρωσία
    12.Ουκρανία
    13.Ελλάδα
    14.Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Μακεδονίας
    15.Ελβετία
    ——————–
    16.Σουηδία
    17.Ηνωμένο Βασίλειο
    18.Ρουμανία
    19.Γεωργία
    20.Ισλανδία
    ——————–
    21.Γαλλία
    22.Ισπανία
    23.Ισραηλ
    24.Ιταλία
    25.Αρμενία
    26.Εσθονία
    ——————
    27.Σερβία
    28.Μαυροβούνιο
    29.Ολλανδία
    30.Φινλανδία
    31.Λετονία
    32.Μολδαβία
    33.Σλοβενία
    34.Λιθουανία
    35.Μάλτα
    36.Ουγγαρία
    37.Κροατία
    38.Αλβανία
    39.Βέλγιο
    *Αυτη είναι μόνο η προσωπική μου άποψη!

  39. 1.Δανία
    2.Ολλανδία
    3.Νορβηγία
    4.Γερμανία
    5.Ουκρανία
    6.Ηνωμένο Βασίλειο
    7.Αυστρία
    8.Ρωσία
    9.Σουηδία
    10.Λευκορωσία
    11.Ιταλία
    12.Γαλλία
    13.Ισραηλ
    14.Ουγγαρία
    15.Μολδαβία
    οτι κατσει απο 16-24 και αν περασει το τσιρκο μας 25 και πολυ ειναι.

    • Είναι το τραγούδι που κέρδισε το φετινό San Remo οπότε λογικό είναι να εχει πολλά views.Είναι και hit αυτή τη στιγμή στην Ιταλία.

      • to tsekara den to eixa akousi katholou to tragoudi kai einai poli kalo… asxeto re file sta wikipedia dixni stis big6 oti h souidia tha emfanisti 16 ston teliko akoustike kati tetio?

    • Ναι φυσικά.Σήμερα έγινε η κλήρωση.Η σειρά εμφάνισης στους ημιτελικούς θα ανακοινωθεί μέχρι τις 29 Μαρτίου.

      • KLIROSI…………………..leme twra gia t matia tou kosmou (to mono p den htan stimeno os tr htan h sira tr kai auto stimeno eina) ahahaha

  40. Eurofan ακομα να δεχτεις τους μουσαφιριδες? Τους Αλβανους οικοδομους λεω. Γιατι απο οτι καταλαβαινω οι ορμονες ειναι χαλια.

  41. ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΟ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…..ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΤΟ 2013 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΗΣ EUROVISION!!!!

  42. SARMELA…
    ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΡΕ???…ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ…ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ???

  43. Δεν καταλαβαίνω τι είδους μανία ειναι αυτή με το ποιός θα παρει, τι θέση. Το πόσο ξέρουν από μουσική αυτοί που δίνουν τις θέσεις εχει απαντηθεί ήδη απο το μακρινό 1958. Επί 10 συμμετοχών (μην μπερδευόμαστε κιόλας), πρώτη η Γαλλία με το χιλιοτραγουδισμένο Dors mon amour, δεύτερη η Ελβετια με το εμβληματικό Giorgio, τρίτη ,με τις μισες ψηφους από τις δυο πρώτες η Ιταλία με κάποιον Domenico Montugno και το παγκοσμίως άγνωστο Volare.

    • Στη συντριπτική πλειοψηφία των άνωθεν είναι σαν να μίλησες κινέζικα, διότι γι αυτούς ο διαγωνισμός είναι σαν να υπάρχει από το 2003 και μετά.
      😀 😀

    • Πες τα χρυσοστομη η ξεφτιλα άρχισε απο τότε και συνεχίστηκε 1960 νικαει η ζακλιν μπογιερ και το μενει η αγγλι δεύτερη ? ή το πλεων στημενα το 62 που νικησε με το χειρότερο και πιο αδίαφορο τραγολυδι των εποχων με τισ διπλασιες ψηφους απο την δευτερη θεση και ενα τραγουδι που χαρακτιτηστηκε για την εποχη βαρετο απο τουσ πάντε και μονοτονο και δεν πουλισε ουτε 10 δισκους τοτε!
      μην το ψαχνεις η ιστορια είναι γεμάτη απο τέτοια παραδειγματα με τρελες αδικίες μπορει καποια τραγουδια που νικησαν να ήτν καλά αλλα απέκλησαν αριστουργηματα ! και η γιουροβιζιον δεν ξεκινα απο το 2003 και πολυ λυπαμε που πριν το 2003 ολοι ξερουν μονο τον τζονι λογκαν τη ελιν ντιον και τους αμπα!
      και κλεινω με δεκα αδικες νικες του θεσμου σε χρονολογικη σειρα σε παρενθεση εχω τηις πραγματικες νικητριες!
      1958 (Ιταλια)
      1962 (Αγγλια)
      1966 (Γιουγκοσλαβια)
      1968 (Αγγλια)
      1983 (Γιουγκοσλαβια)
      1984 (Ιρλανδια)
      1990 (Γαλλια ή Ισπανια πραγματικα προτοποριακα για τοτε)
      1994 (Πολονια)
      2000 (Ρωσια)
      2008 (Αρμενια)

  44. meta apo poliores siskepsis kai alages sto top mou kateli3a pos ta tragoudia pou mou aresoun einai
    01 DENMARK
    02 GEORGIA
    03 UNITED KINGDOM
    04 AUSTRIA
    05 AZERBAIJAN
    06 GERMANY
    07 ITALY
    08 NORWAY
    09 MOLDOVA
    10 SWITZERLAND
    11 RUSSIA
    12 THE NETHERLANDS
    13 SWEDEN
    14 BELARUS
    15 UKRAINE
    16 CROATIA
    ta ipolipa mazi kai to dika mas kai tis kiprou
    h kipros eixa poli kero n to akouso den tha knei tpt tha perasi kai den tha akoumpisi… to diko mas twra tha perasi teliko kai kala tha paei ela p den mporo n to kotsaro pouthena omws opote as afiso tous 3enous n mas krinoun kipros 0 opos ola ta alla!

  45. Αυτό που έγινε στην Πάτρα νομίζω ότι μας δείχνει ξεκάθαρα τι συνέβει στον Ελληνικό τελικό και επιλέχθηκαν οι Κ.Μ. Η Θεσσαλονίκη και μόνο τους έβγαλε νικητές. Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπάρχει ανταπόκριση. Δεν δίνουν μία γι αυτούς. Πόσο μάλλον οι Ευρωπαίοι!!!!!

    • kala mhn t paraleme… oute egw trelenome me ton agathona alla den nmz n paei asxima alla kai pali den me niazi egw ipostirizo panta me oti kai an pame kai as patosoume den ginete panta na eimaste oi kaliteri kapios kerdizi kapios xani kai edo p t leme O MONOS P THIMATE O OPIOS DIPOTE EINAI AYTOS POY KERDIZI ton deutero den ton thimate kneis opote ti 3tos ti 10tos ti 25tos pame gia mia kali parousia n gelasoume kai sta @@ mas to apotelesma ola einai dekta…

  46. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

  47. KOKObloko..
    10-15 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…
    EUROVISION_FUN…
    ΑΚΟΥ ΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ…ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ SUPERDRY,ΑΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ…

  48. ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ….ΕΓΩ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ….ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ!!!!

  49. Όπως το περίμενα. Μια δήθεν συγκινητική Ιταλική σαπίλα. Μόνο το όνομα τους έχει μείνει και έτσι κρατάνε ψηλά τη μύτη…Ααα και ώς προς τη συμμετοχή μας, προσπαθήστε να δεχθείτε ότι θα πάμε στο διαγωνισμό με τους Κ.Μ. και τον Αγάθωνα και μην συνεχίζετε τέτοιου είδους κόντρες. Για τη Β.Ελλάδα τα ακούσματα με τα χάλκινα είναι συνηθισμένα. Όλα τα βαλκάνια ακούν τέτοιου είδους μουσική! Όλοι ξεσηκώνονται με αυτό το ρυθμό ! Η Τζωρτζίνα τα σκάτωσε, η Ηλιάδη (ασχολίαστο), η Θωμαΐς καλούλα αλλά δεν βγήκε. Πάρτε το απόφαση!!!

  50. μελετωντας το αρθρο για το τι συνεβη στην ΠΑΤΡΑ εχω να πω οτι στη συναυλια δεν βρισκοταν μονο 30 ατομα αλλα πολυ λιγοτεροι γιατι απο τους 30 προσμετρηθηκαν και αυτοι που βρισκοταν στο σταδιο για βοηθητικους λογους και αλλοι που ηταν επαγγελματιες εμποροι και ειχαν στησει τα περιπτερα τους στο χωρο.ο μαγικος αριθμος των 30 παει περιπατο και η αληθεια ειναι οτι οι 6 επι σκηνης ηταν περισσοτεροι απο τους θεατες σε ενα σταδιο 4.500 ανθρωπων.
    ξερει κανεις ποτε ξανακανουν συναυλια να παω με την κοπελα μου να της πουλησω παραμυθι οτι εκλεισα το group να παιξει prive μονο για εμας?
    η να παρω τα ανιψακια μου δεν τα εχω παει ποτε σε τσιρκο.

  51. ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΣΙΡΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΣΕΝΑ….ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

  52. αι μωρη σαχλη γαριδα που σου θιξαμε τους SCORPIONS της ελλαδας.
    ενα χιουμοριστικο σχολιο και επιτιθεστε αμεσως αρρωστα παιδακια αντε πλυνε κανα βρακι και ριξε κανα σφουγγαρισμα κακομοιρικο πλασματακι
    πηγαινε και στη σουηδια να δεις πως ειναι οι γυναικαρες μπαλοτσα

  53. ολοι την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο BLOCK 33 για την παρουσιαση του δισκου φαινομενο για τα παγκοσμια δεδομενα “KEEP UP THE RHYTHM που αναμενεται να σπασει καθε ρεκορ πωλησεων.
    παιδια ελατε μην ειναι παλι 30 ατομα οπως στην ΠΑΤΡΑ. guest star o σουπερ περφορμερ ο αρχοντας του πατσα ο μοναρχης του ρεμπετικου ο πριγκηπας της πιστας αγαθων.

  54. O εμετός και η χυδαιότητα εδώ μέσα καλπάζουν ανεξέλεγκτα! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
    Όσον αφορά στο ιταλικό τραγούδι, μια θέση 9-13 θα είναι ό,τι καλύτερο!!!

  55. Βαρετουτσικο μου ακουστηκε, παρολο που ειναι Ιταλια μπορει ουτε και δεκαδα στον τελικο, οσο και καλος ερμηνευτης να ειναι ο Μarco.

  56. So far Baby!!!!
    12 points to Belgium
    10 points to Bulgaria
    08 points to The Netherlands
    07 points to Denmark
    06 points to Italy
    05 points to Sweden
    04 points to Austria
    03 points to Croatia
    02 points to France
    01 point to Iceland
    Kai 8a termateisw me tis xwres poy pisteyw oti den 8a prokry8oun sto teliko panta me tis apopsi moy
    no finals for
    1. FYROM
    2.ALBENIA
    3.CYPRS
    4.FINLAND
    5.LATVIA
    6.LITHUANIA
    7.HUNGARY
    8.ESTONIA
    9.ROMANIA
    10.MONTENEGRO :p 🙂

  57. δε μας τα λενε καλα οπου και να εχουν εμφανιστει ολο προβληματα με τον ηχο εχουν τωρα βεβαια δε φταινε απολυτως γιατι η μουσικη θελει ταλεντο μηπως ειναι καλυτερο να το γυρισουν σε κανα πατσατζιδικο αφου εχουν τον master chef αγαθωνα μαζι εχει βγει λεει καποτε πρωτος στη φασολαδα

  58. ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ
    Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision είναι πολύ «λίγο»!

    «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ κάτι στα Αγγλικά. Αποφεύγω να κάνω κάτι στο οποίο δεν είμαι καλός. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω κάτι στην Εurovision. Δεν συμφωνώ όμως με το ελληνικό τραγούδι που θα πάει φέτος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Είναι πολύ λίγο για έναν τέτοιο διαγωνισμό. Δεν είναι κομμάτι dance και δεν έχει ευρωπαϊκό άκουσμα και δεν είναι κάτι που θα γουστάρει να ακούσει κάποιος που δεν είναι Έλληνας. Θα το έβλεπα στην 12η θέση.

    Το «ξεκατίνιασμα» που συμβαίνει γενικά με το διαγωνισμό είναι κάτι που μου αρέσει να βλέπω σαν θεατής αλλά όχι να συμμετέχω. Πρέπει να πάει ένα κομμάτι που να ακούγεται ευχάριστα στο ραδιόφωνο, να έχει views στο youtube, να μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη. Αυτό το αποφασίζω και διατάζω δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται… Το γεγονός ότι αυτό το κομμάτι το ψήφισε ο κόσμος εγώ το αμφισβητώ!»

    • Ο κύριος Καλίδης ας ενημερωθεί ότι το alcohol is free ψηφίστηκε απο το 40% του televoting και ότι είχε πολύ περισσότερα views στο youtube απο τα άλλα υποψήφια κομμάτια του Ελληνικού τελικού. Ας ενημερωθεί επίσης ότι τραγούδια χωρίς “Ευρωπαϊκό” ήχο έχουν πάει πολύ καλά στον διαγωνισμό (μόνο πέρσυ Ρωσία, Σερβία, Αλβανία μπήκαν 5άδα).
      Τέλος ευχαριστώ τον κύριο Καλίδη που δεν θέλει να πάει eurovision, δεν θα ήθελα με τίποτα κάποιο απο τα απαίσια τραγούδια του να μας εκπροσωπήσει στο μέλλον.

  59. Επιτέλους ένα ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ στο φετινό διαγωνισμό! Δεν είναι το καλύτερο Ιταλικό άσμα των τελευτάιων ετών, όπως και το επίπεδο όλων των συμμετοχών στο San Remo 2013 ήταν σχετικά μέτριο, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ για τη Eurovision 2013!
    Mπράβο Ιταλία, είσαι ακουστική όαση!
    ΥΓ Σκασίλα μου για το αν θα βγει πρώτο, δέκατο ή εικοστό, το τραγούδι είναι ΥΠΕΡΟΧΟ! Άλλωστε είναι γνωστή η απέχθεια των υπευθύνων της RAI για την διοργάνωση του διαγωνισμού! Ευτυχώς όμως η Ιταλία είναι εδώ και παραδίδει μαθήματα μελωδικής αξιοπρέπειας!

  60. BobyDude92…
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΔΕΚΑΔΑ???..ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???…Α..ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ?..

    • Εχε χαρη που ειμαι καλλος ανθρωπος δεν θα σχολειασω το τελειος ανοριμο και κρυο σχολιο που σου πειρε και ωρα να γραψεις!!! Ναι βγαζω δεν τους γουσταρα δεν τους ψυφησα τι ζορι τραβας κομπλεξικο εσυ τωρα δεν καταλαβα??!!!

    • BobyDude92…
      BEBAIA ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ..ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ..ΧΑΧ

      • Αν ειμουν κουφος και τυφλος δεν θα με επερναν στην εθνικη χοροδια του μεγαρου μουσικης αγορι!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ τις μισεσ γνωσεις απο μουσικη που εχω εγω!!! Σε λυπαμε πραγματικα εισε ενα αξιοθριμιτο ανθρωπακι!!! Και επειδι σε βαρεθεικα γιατι το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να βριζεις και να προζβαλεις και να μην σεβεσε κανεναν ΑΝΤΙΟ!!! Σε βαρεθεικα ανοητε!!!

  61. ΚΟΚΟbloko…
    ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ???Η ΚΑΤΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΘΩΝΑ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ…ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…
    ΒοbyDude92…
    ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΟΙ ΚΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ…ΑΝ ΕΣΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΚΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ,ΤΟΤΕ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΑ…ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΤΕ???…ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ..ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΥΡΑ…

    • autoi malon se tsiglane gt blepoun pos tsadizese kai esu psaronis min dineis simasia mila kai apada mono se autous p se sebonte edw mesa…

    • Ποο κακομοιρο και αυτο σου πειρε πολλυ ωρα να το σκεφτεις και να το γραψεις???!!! Ανατριχιασα τωρα!!!!

    • Δεν παμε με την ταμπελα Θεσσαλονικη αλλα με την χωρα Ελλαδα!!! Ποο αναρωτιεμαι τοση ωρα που μας βριζεις εμας που ειμαστε απο Αθηνα πως και κανενας δεν σου απανταει ρε παιδακι μου…. φενετε εχεις πολλα νευρα δεν περνεις κανενα τοπ ξυδακι να χαλαρωσεις λιγο??!!! Ναι η βουλγαρια θα περασει αν θες να ξερεις δεν εχει σημασια που δεν ειναι ψυλα στα στοιχιματα ουτε και το 2007 ηταν αλλα μπεικαν Τοπ 5 SO

  62. Καλό το τραγούδι της Ιταλίας αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Πέρσυ με την κομματάρα που αδικήθηκε βγήκε 9η, φέτος δεν μπορώ να προβλέψω πως θα τα πάει…

  63. eutofan γιατι κανεις σαν αγ……..τη ανοργασμικια και υστερικια αδελφη? Τι σου ειπα πριν? παρε θεση και θα ερθουν οι μουσαφιριδες και οι ορμονες σου θα ισιωσουν γλυκεια μου.

  64. ef…
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΣΕΝΑ ΝΑ Γ……..Ω….ΘΕΛΕΙΣ??..ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ…ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΣ ΛΟΥΓΚΡΙΤΣΑ…

  65. BobyDude92….
    ΕΣΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ???…ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ…

    • H tautotita mou einai elliniki kai exw eponumo me -onas i mana mou einai Boulgara anoite xestraBosou epitelous eise kai pollu anorimo paidaki kai wra na pieis xudaki DEN Bare8eikes pia ??? Poso eise pia 13-14 ELEOS RE ELEOS Anorimo paidaki!!!!

      • TI ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘ΑΝΟΡΙΜΕ’ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ 1000 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ???..ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ??…ΒΓΑΛΕ ΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ…ΕΙΝΑΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..Α!ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ‘ΑΝΩΡΙΜΕ’!!!..ΧΑΧΑ

      • Ο μα ειναι η αγαπημενη μου λεξη και τεριαζει απολυτα σε ανθρωπακια σαν εσενα!!! 😛 Το πιος ειναι κομπλεξικος φενεται ξεκαθαρα καθε φορα που περιμενεις σαν σαλεμενο να απαντησεις ειναι κρυμα που εισε παιδακι ακομα οταν μεγαλοσεις τα λεμε!!!

  66. BobyDude92….
    ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΜΕ…ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΤΙΟ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ..ΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ…ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣ ΕΣΕΝΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΦΥΤΙΛΙ…

    • Μονο τα δικα σου σε παρακαλω!!! Οσο συνεχιζεις να προζβαλεις και εμενα και τους αλλους τοσο θα στη λεω!! Ειναι κρυμα γιατι τα φυτιλια που αναψες εσυ και εκαψες το κοσμο εδω μεσα δεν εχουν τελειομο!!!!

  67. eurofan ναι το θελω πολυ να με γαμ……εις. Δεν το εχω κανει ποτε με γιουσουφακι. Μονο μη μας παρει χαμπαρι ο καλος σου ο Αγαθωνας γιατι θα σε χωρισει και τοτε θα εισαι μια ζωντοχηρα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ