Οι KOZA MOSTRA παρουσιάζουν το νέο τους cd στη Θεσσαλονίκη!

Οι εκπρόσωποι τις Ελλάδας στον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το συγκρότημα των ΚOZA MOSTRA, ετοιμάζουν μία μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη επί της ευκαιρίας της κυκλοφορίας του νέου τους cd! Η νέα τους αυτή δισκογραφική δουλειά θα παρουσιαστεί την προσεχή Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη, στις 21:00. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του event στο facebook εδώ.

Δείτε το Alcohol is free σε μία ξεχωριστή ακουστική εκτέλεση:

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αντε καλες πωλησεις γυριστε γρηγορα απο τη σουηδια γιατι τελικο δεν πατε και βουρ σε live εμφανισεις να μπει κανα euroλακι στα καρω φουστακια.balcan ska rock ρεμπετικο gypsy οτι να ναι αχταρμας και παμε.αντε και πλατινενιος μιλαμε για τρελες πωλησεις τωρα

    • Προφανώς χρήζεις ιατρικής παρακολούθησης..Δεν εξηγείται διαφορετικά..εκτός αν τα παιδιά σου έχουν κάνει κάτι σε προσωπικό επίπεδο…συνεχίζεις και εκτίθεσαι έχοντας γίνει ο αστείος του φόρουμ.

  2. Γραφικός σε σημείο troll…
    Γιατί ασχολείστε ακόμη?Χαμένη υπόθεση !
    Πολλά μπράβο στα παιδιά και καλή επιτυχία στο νέο τους cd.
    Ανυπομονώ για την 6λεπτη version του alcohol is free !

  3. οκ να τα υποστιριξουμε τα παιδακια κ κλ κανουν δλδ αλλα οφειλουμε να τ παραδεχτουμε αυτα δν τ ηξερε κανεις πριν πανε eurovision και μν αρχισετε εσεις απο μακεδονια τ κραξιμο αληθεια ειναι…πιστευω οως οτι επιτυχια κανουν θα ειναι μεχρι αρχες καλοκαιριου επειτα θα συνεχισουν να ειναι αφαντοι…-_-

  4. Καλα εσας τι σας νοιαζει το τι λεει ο superdry??? Αυτα πιστευει αυτα λεει ασχετως με τον τροπο!! Απλα πρσπεραστε τα λογια του αν δεν σας αρεσει!!Αλλα προφανως μερικοι τα θελετε….εδω μεσα,,,,Απλα μην ασχολειστε!!

    • Να σου πω την αλήθεια, το έχω ξεπεράσει αυτό το σημείο του ”δεν ασχολούμαι”.
      Αν κάποιος πει κάτι που μ΄ ενοχλεί ή γενικώς με ιντριγκάρει, σε δημόσιο χώρο (που σημαίνει-θέλω να μ΄ακούσουν), θα μιλήσω.
      Όσο για τον τρόπο που θα ειπωθεί κάτι, δεν είναι καθόλου άσχετος,
      Έχει πολύ μεγάλη σημασία το πως λες κάτι.

    • ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ,ΟΤΑΝ ΕΚΡΑΖΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΠΕΦΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ…ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???…ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ..

    • Σε ένα δημόσιο φόρουμ όλοι κρίνονται απ τον γραπτό λόγο οπότε ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει αυτά που διαβάζει.
      Αν ο συγκεκριμένος θέλει να γίνει περίγελος με την έμμονη ιδέα που έχει δικαίωμα του.Αν γουστάρω όμως θα το σχολιάσω.Ο καθένας είναι υπέυθυνος γιαυτά που γράφει.και επειδή δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο τόσα χρόνια λέω πως πραγματικά χρήζει ιατρικής βοήθειας.
      Το κακό είναι πως στο φόρουμ δεν υπάρχουν κανόνες.Ο καθένας κάνει όσα προφιλ θέλει με όσα name θέλει,μπορεί ανεξέλεγκτα να γράφει οτι θέλει σε όποιο ποστ θέλει.
      Σε φόρουμ με κανόνες ο συγκεκριμένος θα είχε φάει μόνιμο ban και αποκλεισμό της ip του..Αλλά τι λέω αυτά είναι ψιλά γράμματα!

  5. eurofan
    ασε με αγορακι καταντας βαρετος,, δεν το καταλαβαινεις????? Κομπλεξ εχεις μονο εσυ …ασχολεισαι με ολους και με τους παντες..φανταζομαι ποσο βαρετη ειναι η ζωη σου για να απαντας στον καθενα εδω μεσα…Σιγα μην κατσω να ασχολειθω μαζι σου μου εισαι τελειος ανυπαρκτος

  6. δεν κραζω την ελλαδα ρε τη μακεδονια κραζω που αναγαγατε εναν ευρωπαικο διαγωνισμο σε τοπικιστικη υποθεση κλασικοι κομπλεξικοι.αληθεια για το μαυρισμα που θα φανε στη σουηδια παλι η αθηνα θα φταιει?και γιατι ολα τα ονοματα που βγαζετε στις πιστες της αθηνας τα κονομανε και δε μειναν εκει να κανουν σπουδαια καριερα?
    giannissmits
    φαινεται να ξερεις απο γιατρους εχεις οικογενειακο ιστορικο η απο μονος σου λαλησες?
    Εφη.Μ βρες κανα αντρα αν μπορεις.θα σε βοηθησει.

  7. Λοιπόν παίδες τελειωνετε! Αυτη ειναι η συμμετοχή μας και αυτη θα στηρίξουμε! Αμάν πια ! Τι να κάνουμε ? σε όσους δεν αρέσουν οι ΚΜ Οκ αλλα καταντάτε βαρετοιιιιι!!!!! Το καταλάβαμε πια ! Το αν σε κάποιον αρέσει μια συμμετοχή ειναι δικό του θέμα ! Αλλα καλο ειναι να μην καταντά εκνευριστικος

  8. Εγω αυτο το εχω καταλαβει!! Παρολο που οι ΚΜ δεν μου αρεσουν στηριζω Ελλαδα επειδη ειμαι ελληνας και θελω να τα παμε παρα πολυ καλα και πιστευω αξιζουμε!! Αλλα σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι η Ελλαδα πρεπει να κερδισει!

  9. ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑς.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑς ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10ΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς ΠΩς ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΝ ΤΗς ΔΑΝΙΑς ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ας ΠΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕς ΤΟΥΡΚΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕς ΕΠΙΡΡΟΕς ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΟΥΝ.

    • Γιατί? δεν έχουμε στείλει εντελώς αμερικανο-αγγλό φερνες προτάσεις? τη τελευταία δεκαετία, Ρακιντζής, Μαντώ, Βίσση, Ρουβάς (09).
      Και γενικώς το: 77, 78, 80, 81, 83, 85, 87,88, 89, 90, 91, 98 δεν είχαμε ίχνος έθνικ.
      Από τις 34 συμμετοχές μας, οι μισές σχεδόν δεν έχουν ελληνικό στοιχείο.
      Κάποια στιγμή βρήκαμε μια καλή συνταγή με έθνικ στοιχεία, που μας έφερε πολύ καλές θέσεις.
      Πού είναι το περίεργο που προσπάθησαν να τη κρατήσουν όσο πιό πολύ μπορούσαν?

      • Γιατι οταν εχεις μια συνταγη που την χιλιοαντιγραφεις και της πατας τα εντερα κατω απο το 2004 και μετα, τοτε καποια στιγμη και οι ξενοι θα κανουν εμετο. Αρκετο με το στυλακι εθνικ κονσέρβα σουξεδάκι της μια μέρας.

  10. Το αν θα τα πάμε καλά ή όχι δεν μπορεί να το προδικάσει κανείς. Χαρτορίχτρες και καφετζούδες δεν γίνονται δεκτές.
    Τέλος πάντων, ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, αλλά πάντα με σεβασμό στον άλλο. Τί πάει να πει “έφη βρες άντρα, θα σε βοηθήσει?”.
    Μην υπερβαίνουμε κάποια όρια.

    Υ.Γ1. Προσπαθήστε η όποια αντιπάθεια αισθάνεστε για την ελληνική συμμετοχή να μη σας αφήσει να χάσετε τη μαγεία αυτού του διαγωνισμού, η οποία είναι η χαρά και η πλάκα.

    Υ.Γ.2. Σε έναν κόσμο που το Aphrodisiac περνά αέρα τελικό, όλα είναι πιθανά…

  11. ΕΦΗ ΜΟΥ ΣΑΡΜΠΕΛ ΑΛΚΑΙΟς ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΦΕΤΟς ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΣΧΕΤΩς ΘΕΣΗς.ΚΑΛΟ ΕΘΝΙΚ ΗΤΑΝ ANTIQUE ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΚΑς.ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΙΣΩς ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΦΕΤΟς ΜΕ ΓΥΡΙΣΕς ΛΙΓΟ ΣΕΡΒΟ ΜΟΛΔΑΒΟΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟς 2013 ΔΕ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟς ΗΧΟς ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΜΑ ΔΕΙς ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΗΧΟΙ ΓΙΑ EUROVISION.

    • To τι αρέσει που το ξέρεις? Έγινε ο διαγωνισμός κι έχεις τα επίσημα αποτελέσματα?
      Προφανώς , κρίνεις καθαρά με βάση το δικό σου γούστο ή με βάση τα στοιχήματα και τα polls…
      To τι θα αρέσει θα κριθεί τον Μάιο που θα ψηφίσει ΟΛΟΣ ο κόσμος κι όχι κάτι ελάχιστοι eurofans σαν κι εμάς που ασχολούνται μήνες πριν κι αν ήταν στο χέρι τους κάθε χρόνο θα έχρηζαν νικήτη οτιδήποτε pop εις βάρος της οποιασδήποτε εναλλακτικής πρότασης.
      Τον Μάιο, ναι , να συζητήσουμε το τι άρεσε και τι όχι.Προς το παρόν μόνο υποθέσεις γίνονται και κραζόμαστε λίγο μεταξύ μας για να περνάει η ώρα…Τουλάχιστον όμως ας κραζόμαστε σε αξιοπρεπές επίπεδο…

    • Δεν θεωρώ πως είναι νέοι ήχοι για τον διαγωνισμό οι μπαλάντες, όσο για τη Δανία, αυτό το έχει κάνει η Ιρλανδία και άλλες χώρες πολλές φορές. Ωραίες μελωδίες ναι, κάτι νέο όμως όχι.
      Γενικά, μια φορά εντυπωσιάστηκα στο διαγωνισμό τρομερά, ήταν κάτι το πραγματικά ξεχωριστό και πάτωσε παταγωδώς….
      http://www.youtube.com/watch?v=ud2MbWKwYzw

      • αφου εντυπωσιαστηκες μονο τοτε με αυτη τη συμμετοχη του Πωλ Οσκαρ να το κοιταξεις. Το γουστο και η αισθητικη σου το εχουν το θεματακι τους.

      • Ρε κοπελιά μου, κάνε μας τη χάρη και συνέχισε να μιλάς με τον εαυτό σου.
        Έχεις αρκετά ψευδώνυμα για να απασχοληθείς για κάνα χρόνο.
        Άντε παράτα μας και συνέχιζε να παίζεις το πουλάκι σου!

  12. ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙς ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟς ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑς ΦΕΤΟς ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ANGEL ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΜΕ ΑΓΑΘΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΙΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΜΕ ΘΙΞΟΥΝ.ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς ΑΠΟΨΕΙς ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥς

  13. ΠΟΥ ‘ΣΑΙ , Victory! Γιουχου…
    Για κοίταξε λίγο τα στοιχήματα…Το ξέρω θα σου’ναι δύσκολο αλλά μην αυτοκτονήσεις κιόλας…Ελλάδα στο #13 και πάλι 😉
    Γερμανία στο #10.
    ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ…( Στο χρωστούσα )

  14. πιο χαζη εκδοχη το οτι επειδη τα αργα κομματια ειναι πολλα φετος το δικο μας θα ξεχωρισει δεν υπαρχει.με τις ως τωρα συμμετοχες ειμαστε στα χειροτερα 5 με διαφορα.η χειροτερη συμμετοχη που εστειλε η ελλαδα ποτε ακομα χειροτερη και απο περσι για φετος ειχαμε επιλογες.χαλαρα της απεργη η της τζωρτζινας ηταν για φετος αλλα οι στενομυαλοι μακεδονες μας οδηγησαν σε αυτο το εκτρωμα που περα απο γελιο δεν βγαζει τιποτε αλλο.αισχρο τραγουδι απο ενα συγκροτημα της πλακας και εναν συνταξιουχο ρεμπετη που ειδε φως και μπηκε.ακομα και ο toni sfinos τετοια σαχλα τραγουδια δεν θα τα ειχε στο ρεπερτοριο του.ο τελικος ειναι ονειρα πουλια μου ταξιδιαρικα για την ελλαδα φετος μετα απο πολλα χρονια.

  15. 12η η Ελλάδα ( στα στοιχήματα )! Μόλις περάσαμε και την Αρμενία…
    ( Σαν τη Μπόκοτα νιώθω 😛 )

  16. auto pou mporei na mas epirreasei einai o neos kanonismos opou i teliki vathmologia tha vgainei me tin prosthesi oxi tou top10 televoting kai epitropis alla olokliris tis katataxis apo to 1o ws to teleutaio. Etsi an mia epitropi thelei na ‘thapsei’ mia symmetoxi pou kseroun oti tha paei kala sto televoting tous (geitonissa, diaspora) tha tin mavrizoun vazontas tin teleutaia.

    Ousiastika nomizo oti einai ena akoma apo ta tertipia tis diorganotrias arxis gia na stinei apotelesmata kai na ferei enallagi stis xores pou pane top10. giati teleutaia eixe apodeixthei oti kapoies xores mporoun na epityxoun top10 pio eukola apo kapoies alles.

    • Απόλυτα σωστό αυτό που λες…
      Με το νέο κανόνα , ακόμη κι ένα 12αρι από το televoting της Γερμανίας (λέμε τώρα) , ίσως μεταφραστεί σε 0 βαθμούς συνολικά αν η Γερμανική επιτροπή μας έχει τελευταίους!
      Παλιά , θα ήταν τουλάχιστον 7 βαθμοί , ασχέτως επιτροπής…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ