ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Gravity…το videoclip!

Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το videoclip της συμμετοχής της Ουκρανίας στη Eurovision 2013 και η καινούργια εκδοχή του τραγουδιού Gravity που θα ερμηνεύσει η εκπρόσωπος της χώρας Zlata Ognevic στο Malmö.

Ο συνθέτης και παραγωγός του τραγουδιού Mykhailo Nekrasov ζήτησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τη γνώμη του κοινού της χώρας για αλλαγές που θα ήθελαν να γίνουν στο τραγούδι. Συγκεκριμένα συγκέντρωσε τις απόψεις του κόσμου για τον ρυθμό, τα κομμάτια που ερμηνεύουν οι δεύτερες φωνές, την αρχή και το φινάλε του κομματιού. Αποτέλεσμα των σχολίων που τέθηκαν είναι να προστεθεί ένα επιπλέον ρεφραίν, να γίνει ο ρυθμός πιο έντονος, ενώ το ξεκίνημα είναι πιο δυναμικό ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και το φινάλε έχει υποστεί αλλαγές.

Αλλά και για το θέμα του videoclip ζητήθηκε η άποψη του κόσμου και οι ιδέες των πάνω από 600 ατόμων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ερμηνεύτριας επηρέασαν τους δημιουργούς του. Η εκπρόσωπος της χώρας δήλωσε ενθουσιασμένη από τα γράμματα και τα σχόλια που έλαβε από το κοινό. Φάνηκε, συνέχισε, για μια ακόμη φορά πόσο ταλέντο και δημιουργικότητα υπάρχει στην Ουκρανία. Η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες τους, είπε η Zlata Ognevic.

Η Ουκρανία συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό στις 14 Μαΐου.

 

Λουκάς Βλαβιανός

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με αυτο το videoclip εγινε εντελως τραγουδι της Disney! 😛 Πολυ ωραια φωνη και πολυ ομορφη γυναικα!Σιγουρα απ τα (ελαχιστα) καλα τραγουδια φετος,θα ειναι κριμα αν δεν βρεθει στην πενταδα

  2. Είναι απλά καταπληκτικό. Ελπίζω να τα πάει τέλεια στο Μάλμε. Γιατί όχι και να νικήσει. <3…(το μόνο μείον είναι για μένα οτι πάλι σταματάει λίγο απότομα). Καλή επιτυχείαα Ζλάτα <3

  3. Εντάξει, ήταν στην 10αδα μου από την αρχή αλλά μετά από αυτές τις αλλαγές που έγιναν απογειώθηκε!

  4. Το τελείωμα έχει ακόμα θέμα.Αλλα ευτυχώς τα χάλια φωνητικά πήραν πόδι.Επίσης δεν νομίζω οτι χρειαζόταν να αλλάξουν τα λόγια στο ρεφραίν…Έχει γίνει όμως αρκετά καλύτερο!
    Πάντως κούκλα η Ζλάτα!

  5. ειναι απλα τελειο το βιντεο κλιπ! η ζλατα πανεμορφη με φωναρα κι τραγουδι που σε τα3ιδευει κι μεσα απο το βιντεο κλιπ βγαινει τοσο παραμυθενιο λες κι βγηκε απο παραμυθι της Disney! πιτευω πως το κομματι αυτο αξιζει μια καλη 8εση σεην πρωτη 5αδα αν οχι την νικη! ειναι δευτερο στην λιστα μου κι μερα με την μερα μου αρεσει πιο πολυ! καλη επιτυχια ουκρανια….. α,κι θελω να πω κατι για εμας(κι ας κραζεται ειναι απλα η γνωμη μου) κι στον τελικο να περασουμε(οριακα μεν 8οι-10οι να προκριθουμε) στον τελικο δε,δεν νομιζω να ειμαστε πιο πανω απο την 18η-19η θεση! γιατι οπως ελεγα απο την αρχη το “alcohol is free”ειναι ωραιο αλλα για τους ελληνες κι τους βαλκανιους οχι για ενα πανευρωπαικο διαγωνισμο,πιστευω πως το φετινο μας τραγουδι επρεπε να ταν το “angel”…δυστυχως κατεταγη 2ο στον ελληνικο τελικο,κι καλα απο το televoting το καταλαβαινω οι ελληνες ειδαν μπαγλαμα κι λιωσαν στα μηνυματα μα να βγηκε κι 2ο κι στην κρητικη επιτροπη,με 1ο κι σε κοινο κι επιτροπη to alcohol is free,ελεος -_- τελος παντων ευχομαι καλη επιτυχια κι σε εμας αν κι δεν πιστευω πως θα ξεπερασουμε την 18η θεση…… αααχ μαυροβουνιο με euro-neuro καταντησαμε!
    αυτα ειναι!….
    ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗ! :/

    • Κώστα θα διαφωνήσω μαζί σου, τι θα πεί καλό μόνο για Έλληνες και Βαλκάνιους? Δηλαδή ο διαγωνισμός επειδή είναι Ευρωπαϊκός πρέπει να αποτελείτε μόνο απο ποπ και μπαλάντες σαν αυτή της Ουκρανίας?
      Έπειτα δεν νομίζω ότι το alcohol is free βγήκε λόγω μπαγλαμά, διότι τότε θα έβγαινε πρώτη η Ηλιάδη που το είδος της είναι πιό διαδεδομένο στην Ελλάδα, οι koza mostra βγήκαν απλά επειδή το κομμάτι τους έκανε την διαφορά.
      Όσο για το πως θα τα πάμε, τα ίδια έλεγαν για Λούκα και Αλκαίο, όμως το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε.

  6. Το καλό ειναι οτι έχει ιδιαίτερο ήχο και ξεχωρίζει απο τα άλλα μπαλαντοειδή.Θα πάει καλά!Τελειώνει κάπως απότομα και αυτό δεν μου αρέσει.Περίμενα καλύτερο κλείσιμο.Μια κορύφωση.

  7. Εποχη Ρακιντζη ζησαμε το 2012…17η θεση πηραμε…οπως και το 2002 και 2003…
    Παμε στην Ουκρανια… πολυ καλο… ενταξει το κλιπ θυμιζει Disney αλλα δεν διαγωνιζεται αυτο…. Ως τραγουδι ειναι καλο σε παει λιγο…Αφρικη…. Αν και εχω την Δανια πρωτη εως τωρα… ανετα την κοντραρει….αλλα ειναι ρισκυ τραγουδι…. Ανωτερο βεβαια απο Αγγλια, Σουηδια, Ολλανδια κτλ…..

  8. Πολυ ωραιο τραγουδι και κουκλα η Zlata και ωραιο video clip, σιγουρα τελικο και μαλλον και πενταδα για Ουκρανια η οποια στελνει γενικα πολυ καλες συμμετοχες

  9. η ουκρανια εχει βρει τη συνταγη να στελνει σχεδον καθε χρονο καλες συμμετοχες μπραβο της.δε νομιζω οτι φετος θα το παρει αλλα ανετα 10 μαζι με τη γειτονα ρωσια

  10. exw katamperdeuth fetos den mporw na ftiaksw top 10 giati den exei 10 shmetoxes pou na mou aresoun kai apo thn allh exw 3 shmetoxes pou mou aresoun para polu kai den mporw na epileksw kapia gia proth (oukrania, dania, norbigia) !!

  11. καταπληκτικό… όπως απτη φορά που ανακοινώθηκε .. νομίζω ήταν το πρώτο τραγούδι που ανακοινώθηκε και έχει παραμένει ψηλά.. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ!!!

  12. exei dunath eisagwgh les ouaou we got it..but after this the completely disastrous…ginete bareto re paidia k tha sumfwnhsw paragwgh disney miazei

  13. Εξαιρετικό το videoclip! Απόλυτα πιστό στο ύφος του τραγουδιού της! Αλλά δεν με τρελαίνει αυτή η συμμετοχή ρε γαμώτο…Γενικά η Ζλάτα, είναι πάρα πολύ καλή καλλιτέχνης…κι έχοντας ακούσει αρκετά τραγούδια της , τούτο εδώ είναι πολύ κατώτερο τους…Επίσης μου κάνει και μια δηθενιά ο ήχος της! Τι γυρεύει το Disney concept στην Ουκρανία;
    Σίγουρα θα πάει καλά, αλλά δεν θα είναι ποτέ το my cup of tea….!

  14. Απλα Εξεραιτικο!!! Ενα καταπληκτικο τραγουδι!! Σιγουρα ΤΟΠ 5!!! Τι σιγουρα……Ανετααααα!!!!!
    Οσο για το Disney που ακουγετε απο ολη την ευρωπη…ε και τι εγινε?? Ο κοσμος της Disney ειναι μαγικος οπως και το τραγουδι και το videoclip!!!

  15. Ενα τραγούδι που δεν του έδωσα σημασία στην αρχή όταν βγήκε και πλέον είναι απ τα αγαπημένα μου κάπου στις θέσεις 4-7 στο τοπ μου.Θα τα πάει εξαιρετικά πιστεύω σε κοινό και επιτροπές και θα σαρώσει στις πρών σοβιετικές.
    Το βιντεο κλιπ αντάξιο στο ύφος του τραγουδιού και καταπληκτική δουλειά αν και πολλή ψηφιακό για τα γούστα μου.
    Παντως τα φωνητικά πριν μου άρεσαν περισσότερο που ήταν πιο έντονα.

  16. Στην αρχη μπορω να πω πως το θεωρουσα μετριο και με εκεινες τις δευτερες γωνες χαλια. Ομως εγινε πολυ καλυτερο και αν δουλεψει λιγο μεσα μου θα ειναι στο τοπ 10 μου.

  17. aaaaa :O
    auto to tragoudi to eixa poli xamila kai parapetameno malon gt bgike stin arxi kai den m kne estisi idieteri gt perimena TAA tragoudia tr pou to akousa mpenei stin 10ada mou… eutixos gt den eixa 10to agapimeno kai ekana top 9 xD

  18. Απαπα, χιλιοακουσμένο και βαρετό, το δε ηχόχρωμά της ενοχλητικό!

  19. Η μπαλάντα της Ουκρανίας μου αρέσει λίγο περισσότερο τώρα, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, καλύτερη πάντως απο τις μπαλάντες Ρωσίας και Γεωργίας.

  20. 6αδα για μένα …. Πολύ καλύτερο τώρα μετά τις αλλαγές … της μουσικής πριν το ρεφρέν και την αφαίρεση των απαίσιων φωνητικών ..!!!

  21. Mόλις ανέβηκε στη δεύτερη θέση του Τοπ μου… Καταπληκτικό…. Πανέμορφη η Ζλατα

  22. Στην αρχή όταν βγήκε δε του εδώσα και ιδιαίτερη σημασία,διοτί περίμενα να ακούσω από την Ουκρανία κατι ανεβαστικό όπως μας έχει συνηθίσει.
    Αλλά τελικά καλό είναι κι’ αυτό πολύ καλύτερο απ’ το περσινό τους.Πιστεύω πως θα μπει δεκάδα!

  23. Ομόρφυνε ή μου φαίνεται;
    Πάντως η φωνή της έχει κάτι το εκνευριστικό η αλήθεια είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλά μπροστά στο περσινό αυτό είναι αριστούργημα……

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ