Η Bonnie Tyler για το Ηνωμένο Βασίλειο!

Το καλύτερο τέλος στην έντονη φημολογία τον τελευταίο καιρό έδωσε το BBC, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ηνωμένου Βασιλείου: Η Bonnie Tyler θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Μετά από μια σειρά ονομάτων και εικασιών για τον φετινό εκπρόσωπο της χώρας, που διέρρεαν στον βρετανικό Τύπο σχεδόν καθημερινά, οι φήμες παίρνουν τέλος με την ανάθεση στην 62 ετών σήμερα, σούπερ σταρ Bonnie Tyler, όπως δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα esctoday.com και επιβεβαιώνει το BBC.

Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί έχει τίτλοBelieve in me‘ (Πίστεψε σε μένα) και εμπεριέχεται στο νέο της δίσκο με τίτλο ‘Rocks and honey’ που θα κυκλοφορήσει αύριο 8 Μαρτίου. Είναι μια σύνθεση των Desmond Child, Lauren Christy και Christopher Braide, σε παραγωγή του David Huff.

Η καριέρα της Bonnie Tyler ξεκίνησε το 1976 για να απογειωθεί ένα χρόνο αργότερα. Τη δεκαετία του ’80 κυκλοφόρησαν οι διεθνείς της επιτυχίες ‘Total eclipse of the heart’ καθώς και ‘Holding out for a hero’. Έχει ηχογραφήσει και κυκλοφορήσει 16 προσωπικά άλμπουμς, 2 άλμπουμς ζωντανών ηχογραφήσεων, έχει συμμετάσχει σε 10 soundtracks για τον κινηματογράφο και το θέατρο, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και 14 συλλογές τραγουδιών της.

Στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα διαγωνιστεί απευθείας στον τελικό, στις 18 Μαΐου.

Βασίλης Τερζόπουλος

[youtube id=”cqXk_FRw62Q” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”lcOxhH8N3Bo” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”BVtaVrUAPK0″ width=”600″ height=”350″]

117 ΣΧΟΛΙΑ

  1. OMG! :O Mporei na parei polu kalh 9esh! :O An kai dn m arecei kai polu san tragoudistria alla einai pl diashmh kai exei kai polla tragoudia.

  2. Τι;; Η Bonnie Tyler στη eurovision;; Τιμή μας μεγάλη να έχουμε στον διαγωνισμό μια απ’ τις σπουδαιότερες φωνές όλων των εποχών. Έχω μια αμφιβολία βέβαια για το αν το τραγούδι της θα είναι καλό. Κυκλοφορεί αύριο το άλπουμ της, άρα θα το ακούσουμε αύριο.

  3. Tι εκλπληξαρα ειναι αυτη; Το τραγουδι λιγο βαρετο αλλα ενταξει Bonnie Tyler ειναι αυτη! Ο Ρακιτζης θα την ψηφισει σιγουρα, αντε και του χρονου Μαντονα για την Ιταλια.

  4. Καλά σοκάρομαι. Σοκάρομαι επειδή περίμενα ότι φέτος το Ηνωμένο Βασίλειο θα έστελνε μία πολύ διάσημη προσωπικότητα. Κάθε χρονιά έκλαιγα με τις επιλογες του, γιατί απορούσα. Είναι δυνατόν το Ηνωμένο Βασίλειο που έχει τόσους γνωστούς τραγουδιστές να στέλνει κάτι ατάλαντους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Επιτέλους η eurovision αποκτά γνωστά ονόματα. Το κάνει φέτος το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, πέρυσι η Ισπανία και η Ιταλία. Ωραία άντε του χρόνου να δω την Madona για την Ιταλία, τον Enrique Inglesias για την Ισπανία, την adele για την Αγγλία, τους U2 για τη ιρλανδία, τους sunrise avenue για την Φιλανδία και άλλους πολλούς.

  5. Aνεξαρτήτως του τραγουδιού, νομίζω ότι θα είναι τιμή για το διαγωνισμό η συμμετοχή της Bonnie Tyler….Όσο να’ναι ανεβάζει το ήδη μέτριο επίπεδο των συμμετοχών…θα χτυπήσει σίγουρα τις κριτικές επιτροπές, για το όνομα και όχι για το τραγούδι 🙂

  6. Επειδη ΞΕΡΝΑΩ με τη μιζέρια και την ξινίλα ορισμένων εδώ μέσα, και η θεά και το τραγούδι είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, BONNIE!!!

  7. ti na po ki ego tora?pali kakos tha gino.
    ok,sigoura einai gnosto onoma.megalo onoma itan kapote.
    me ena dynato kommati isos na ekane kati, alla me mia typou country balanta vgalmeni apo amerikaniko sirial pou pas ore?edo einai EUROVISION!!!!
    episis apodedigmena oi gerontompempekes patonoun poso mallon me xilioeipomeno tragoudi.gyro sti 15-20 thesi tin vlepo.
    Next year U.Kingdom me kati FRESKOOOO!!!!

  8. Καλά, ετοιμαστείτε καλού κακού για Αγγλία του χρόνου κι αφήστε τα πικρόχολα για αλλού!!!

    • Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!!!!Οι Άγγλοι ΘΕΛΟΥΝ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!Είχαν και τους Ολυμπιακούς πέρυσι.Ήταν βέβαιο οτι θα έκαναν τα πάντα για νίκη φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Eντάξει τεράστιο όνομα η Bonnie Tyler έστω κι’αν είναι στην δύση της καριέρας της. Το τραγούδι της θα συμφωνήσω ότι είναι κάπως παλαιομοδίτικο και χιλιοακουσμένο στην eurovision, αλλά ειλικρινά υπάρχει καλύτερη μπαλάντα φέτως? Ειδικά απο Ρωσία και Γεωργία 1000 φορές καλύτερο, της Bonnie τουλάχιστον βγάζει κάποιο συναίσθημα, κάποιο πάθος ενώ οι άλλες μπαλάντες παραείναι τυπικότατες και νερόβραστες.
    Βέβαια κακά τα ψέματα δεν βλέπω το ΗΒ να κερδίζει φέτως, αλλά ελπίζω να μην πατώσει κι’όλας όπως κάθε χρόνο σχεδόν.

  10. Σέβομαι την Bonnie Tyler και απλά θα της ευχηθώ καλύ επιτυχία.
    Το ΒΒC αντίθετα δεν έχω κανένα ενδοιασμό να το ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΝ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΒΒC ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ & ΑΠΛΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ!!!!
    ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΝ!!!
    Τουλάχιστον η ΕΡΤ παρά την οικονομική δυσπραγία μας αντιμετωπίζει το διαγωνισμό με περισσότερο σεβασμό.

  11. Σιγα μην παμε του χρονου Αγγλια!!! Ενταξει ενα καλο τραγουδι ειναι ενα σπουδαιο ονομα!! Αλλα δεν το εκμεταλευτηκαν σωστα οι Αγγλοι με ενα τετοιο τεραστιο ονομα επρεπε να ειχαν στειλει μια πιο δυνατη μπαλαντα!!!

  12. ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΟΣ!!!…ΚΡΙΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΑ…ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ…

  13. E Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!! Ολοι εσείς που κατηφορείτε και την Bonnie και το τραγούδι μπορείτε να μου αξιολογήσετε τον Αγάθωνα και τους υπόλοιπους;;;;; Για να καταλάβω ποιό είναι το μουσικό σας επίπεδο !!!!!!! Ευτυχώς που δεν θα φέρουμε σε δύσκολη θέση τους Ελληνες του Λονδίνου και τους Κύπριους να μας ψηφίσουν αφού θα απέχουμε απο τον Τελικό !!!!!!

    • Αυτο ειναι ξυνιλα… αυτο το σχολιο που εκανες! Κατσε ρε φιλε… ουτε εμενα μαρεσει της Βοnnie, αλλα δεν καταλαβα, πως ξερεις οτι μαρεσει του Αγαθωνα?
      Αιντε..!

      Μακακια τραγουδι ειναι, της σειρας που θα περνουσε απαρατηρητο… αλλα θα παει καλα λογω της τραγουδιστριας!
      αλλα εκνευριζομαι οταν ατομα ξεσαλωνουν στα europarties με τον Dustin the turkey να μου λενε για τους Κοζα Μοστρα… ε οχι!!

  14. Profanws kai oi perissoteroi pou grafete arnhtika eiste katw ton 20 kai gi’ auto sas dikaiologw…Aneksartitws apo to an sas aresei to kommati h’ oxi einai megalh timh gia ton diagwnismo na summetexei ena toso megalo onoma ths pagkosmias skhnhs pou den exei na kerdisei tipota apo ton diagwnismo alla mono na prosferei s’ auton…Auta na ta blepoun oi dikoi mas kallitexnes pou snomparoun kai thewroun upotimhtiko na summetexeis sthn Eurovision…Elpizw na paradeigmatistoun…Telos thewrw oti dekada tha einai sigoura h Agglia fetos kathws kamia epitroph den prokeitai na afhsei ektos psifwn thn Bonnie Tyler kai apo to koino exei tosous fun pou eite tous aresei to kommati eite oxi tha thn psifisoun gia ola osa exei prosferei sthn mousikh…Eidika fetos pou kanena kommati den ksexwrizei tha milhsei apla to onoma ths Bonnie Tyler….

  15. Μυθική τραγουδίστρια. Τι της χρειάζεται η Γιουροβίζιον τώρα; Πάντως δίνει άλλο κύρος στον διαγωνισμό φέτος με όλη την σαβούρα που μαζεύτηκε. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να την συγκρίνω με τραγουδίστριες τύπου Cascada κτλ.

  16. Ειμαι σιγουρος αν αυτο το τραγουδι δεν το τραγουδουσε η Bonnie Tyler αυτη την στιγμη ολοι θα λεγατε πως το τραγουδι ειναι ξενερα και πηξαμε στις μπαλαντες και αλλα τετοια!! Λογω ονοματος θα παρει καλη θεση μην γελιοματσε και μεταξυ μας, μια απλη ωραια μπαλαντα ειναι..και προσωπικα μου αρεσει αρκετα και ειναι στο τοπ 10 μου αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας

  17. Το τραγουδι προσωπικα το βρισκω βαρετο και χιλιοακουσμενο!! Κριμα! Η μετριοτητα συνεχιζεται φετος στην eurovision!!

  18. wraio tragoudi^^
    esxos gia olous mas…. MAS EYALE KIRIOLEKTIKA TA GIALIA H XORA ME TIS POSES TELEYTEES 8ESIS TA TELEYTEA XRONIA KAI ME MIDEN KAPIES FORES!
    tr to pws tha paei egw to blepw psila mporei kai top5 a3izei stade 5ada alla den 3erw an tha xantakothi tha doume pantos poli kali epilogi bravo agglia..

  19. Λοιπόν λόγω ηλικίας δεν την ήξερα …. Αλλά μου αρέσει διότι ειναι είδος που στηρίζω και μου διαίρει σε κλασσικό αμερικανικό τραγούδι και μου θυμίζει τα τραγούδια του Vampire diaries ! Το τραγούδι της φυσικά holding up for a hero ειναι απο τα αγαπημένα μου ! Λυπάμαι όσους δεν έχουν την στοιχειώδη γνώση και ωριμότητα να αναγνωρίζουν τους καλούς τραγουδιστές ! Ναι ειναι μπαλάντα !αλλα η καλύτερη του θεσμού φέτος ! Καλη επιτυχία ΒΡΕΤΑΝΙΑ

  20. Νομίζω ότι δεν είναι θέμα ηλικίας όσων γράφουν. Είμαι 14,5 και ειλικρινά το έχω αγαπήσει το τραγούδι. Μια τεράστια φωνή με ένα εκπληκτικό τραγούδι. Και πριν μιλήσετε και μιλήσετε άσχημα για μια τέτοια συμμετοχή σκεφτείτε τι στέλνουμε εμείς!

  21. ELEOS AISXOS…. tolmate na sxoliazete tin Bonnie Tyler kai to tragoudi tis tin stigmi pou psifisate ton geroksekouti me tis papares tou???? Kalitera na min milisw kai gia to aphrodisiac pou oloi to thelate kai to topothetousate sto Top5 kai otan pire tin 17i thesi oloi krazate tin Eleftheria
    Egw apla ipoklinome stin ekprosopo tou U.K. kai tha tin psifisw

  22. Λατρεμένη!!!!!

    Τέτοια εποχή πριν από ακριβώς 30 χρόνια (αρχές 1983) είχε κυκλοφορήσει το Total eclipse of the heart.

  23. Όσοι αγαπούν την eurovision θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι με τέτοιες συμμετοχές.Η Bonnie Tyler είναι τεράστια καλλιτέχνιδα με σπουδαία καριέρα.Και μόνο η συμμετοχή της ανεβάζει το επίπεδο του διαγωνισμού.Στρέφει τα βλέμματα πολλών στο διαγωνισμό και αυτό μόνο καλό είναι.Όσοι της εύχονται καλό πάτο το κάνουν για όλα τα τραγούδια και αυτό δείχνει το επίπεδο τους.Όσο για τη δική μας συμμετοχή ακόμα και αν μου άρεσε το τραγούδι μας ,η όλη στάση του Αγάθωνα με έχει απογοητεύσει.Και μη βιαστείτε να με κατηγορήσετε ως ανθέλληνα.Ίσα ίσα αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και για αυτό δεν μπορώ να υποστηρίξω τη φετινή μας συμμετοχή όσο και αν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να το κάνει.

  24. Kostas
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΥΡΟ…ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ..ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΕΤΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ…ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΙΣΑΙ??ΕΛΕΟΣ!

    • Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει όποιο σχόλιο θέλει από τη στιγμή που εκφράζει την άποψη του και δεν θίγει κάποιον.Εσύ απλά εύχεσαι καλό πάτο σε όλους.Δε θεωρώ ότι λες κάτι έξω από τα δόντια.Διαβάζω καιρό τα σχόλια σου και έλεγα δε θα απαντήσω ,αλλά αυτή η χολή που βγάζεις δεν έχει τέλος.Αν λόγω ηλικίας δεν ξέρεις την τραγουδίστρια όπως λες ,ε τότε χρειάζονται ακόμα πολλά χρόνια να περάσουν για να θεωρηθείς όπως λες fun.Αυτά και δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί σου .Μάθε πρώτα να σέβεσαι το τι αρέσει στον καθένα.Μάθε τι θα πει επιχειρηματολογία και άσε τους αφορισμούς και τα φασιστικά .
      1.bonnie tyler δίασημη σε όλο τον κόσμο τραγουδίστρια ´αρα πολύς κόοσμος θα ασχοληθεί με τη συμμετοχή της.
      2.Ήδη έχει γίνει θέμα σε εκπομπές ανά τον κόσμο άρα ασχολείται ο κόσμος με τον διαγωνισμό.
      3.ένας διαγωνισμός για να είναι ενδιαφέρον θα πρέπει να έχει δυνατές συμμετοχές.
      4.ευγενής άμιλλα σημαίνει σεβασμός προς όλους όσοι συμμετέχουν.
      5.είμαι fun ενός διαγωνισμού όταν θέλω να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.
      Αυτ´ες είναι κάποιες σκέψεις που εγώ θεωρώ επιχειρήματα.

  25. giorgosesc…
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ‘ΕΙΡΩΝΙΑ’..
    ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ….ΤΟΥΣ 1 DIRECTION..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ‘ΧΩΝΕΥΩ’ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ..

  26. Σσσσσσσσσ…………………………………ΑΠΛΑ R – E – S – P – E – C -T και τιποτε αλλο…….. οπου θελει ας τερματισει ….μονο το
    Total Eclipse Of The Heart μου αρκει…

  27. o eurofun δεν γνωριζει την bonnie tyler οχι λογο ηλικιας αλλα λογο μ@λ@κιας.μηπως αμα δει τον αγαθωνα να τρεξει να του παρει και κανενα αυτογραφο για να γινει διασημη?καθε χωριο τον τρελο του το OGAE τον …………….σοβαρα τωρα θα παιξει ψηλα ειναι καλη μπαλαντα φωναρα εχει ιστορια εχει τον σεβασμο.θεσεις απο 1-5.

  28. Είναι μεγάλη τιμή του διαγωνισμού να διαγωνιστεί μια τέτοια μεγάλη τραγουδίστρια αυτό είναι σίγουρο! Το τραγούδι θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά βγάζει ένα πάθος και συναίσθημα που δεν έχουμε δει σε άλλη μπαλάντα φέτος. Νομίζω και λόγο ονόματος θα τα πάει καλά και θα το δούμε στην δεκάδα αλλά πρωτιά με τίποτα…Θέλω όμως απο του χρόνου η Αγγλία να στλ ένα πιο νέο όνομα, έχει τόσους ταλαντούχους νέους που μπορούν να της φέρουν ακόμα και την πρωτιά και δεν το εκμεταλλεύεται.

  29. Θα το δω αντικειμενικά σαν τραγούδι..Δεν είναι άσχημο.Είναι απλά καλό αλλά έχει προοπτικές για μια καλή θέση.
    Καλλίτέχνες όπως η Tyler δίνουν κύρος στον διαγωνισμό όπως και η λατρεμένη Kaas το 2009.Όμως κακά τα ψέματα η eurovision χρειάζεται κάτι φρέσκο γιαυτό και εδώ και αρκετά χρόνια νέοι τραγουδιστές είναι οι νικητές.
    Δεν ξέρω αν βλέπει νίκη το Η.Β αλλά μια καλή θέση μπορεί να την έχει.Δεν θα ήθελα να πατώσει και αυτή η συμμετοχή.Είναι πάντως μια απ τις καλύτερες μπαλάντες φέτος και αυτό την βοηθά.
    Οσο το ακούω πάντως τόσο μου αρέσει.

  30. Δεν πουλω ειρωνεια eurofan απλα ειναι θρυλος και μαλλον οι επιτροπες θα το ψηφισουν παντως δεν ξεπερνα την δανια

  31. Μπραβο στην Αγγλια πολυ ωραια συμμετοχη με μια εξαιρετικη τραγουδιστρια! Και συμφωνω με την αποψη οτι ο διαγωνισμος μονο κερδιζει με τετοια μεγαλα ονοματα ανεξαρτητα απο την θεση που θα παρει το τραγουδι αν και πιστευω θα τα παει πολυ καλα.

  32. Mεγάλο όνομα όντως η Bonnie Tyler, αλλά το τραγούδι δεν μου λέει και πολλά. Θα συμφωνήσω με όσους λένε οτι θα ψηφιστεί μονο για το όνομα και οχι για το τραγούδι. Δεν θα θελα να βγει πρωτο γιατί είναι κριμα για τους νέους τραγουδιστές που στελνουν οι άλλες χώρες. Πάντως οτι θα πάει καλά, αυτό είναι σίγουρο!

  33. ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ Η Μπονι Ταυλερ…Το τραγουδακι της ομως δεν μ λεει κατι κ πραγματικα στεναχωριεμε γτ την αδικει…anyway BIG NAME BAD SONG…οπως εχουμε καταλαβρι τ τελευταια χρονια δν παιζει κ τοσο ρολο το ονομα οποτε κριμα για την Βρετανια…θα πατωσει…ξανα…Too bad…

  34. Μερικοι ειστε να μη πω…. Επειδη δεν μας αρεσει το τραγουδι, παει να πει οτι κατηγορουμε την bonnie? Ειστε καλα? Μαλλον καπου τα εχετε μπερδεψει!
    Κριτικη στο τραγουδι κανουμε… και σε καμια περιπτωση δεν μειωνουμε την καλλιτεχνιδα!

    Καλα…. εδω μεσα ορισμενοι ειναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! Στο κατω κατω… δεν θα μου αρεσει οτιδηποτε μου σερβιρουν τα μεγαλα ονοματα και θα λεω οτι ειναι και καλα?

    Μαλλον εσεις κανετε σαν τα 13χρονα που οταν η Βισση και η καθε Βισση βγαζει τραγουδια του κ*λου τα θεοποιουν επειδη τα λεει η Βισση… οπως και το Παμε Χαβαη που ελεγε η Πρωτοψαλτη… ετσι και το ελεγε καμια αλλη…θα ειχε θαφτει… γιατι προκειται για αθλιο ακουσμα…ειδικα ως στιχο…

  35. Μεγαλη τραγουδιστρια,τι να λεμε τωρα…το τραγουδι μπορει να μην ειναι τελειο,ειναι ομως κατα τη γνωμη μου καλυτερο απο ολες τις αδιαφορες μπαλαντουλες που εχουν μαζευτει φετος.Προτιμω να κερδισει το Ην.Βασιλειο παρα η θεοποιημενη μετριοτητα της Δανιας.Τουλαχιστον η Αγγλια εχει ενα μεγαλο ονομα.Καλη τους επιτυχια!

  36. Μερικοι ξεχνατε ευκολα. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ και φετος κανουν το ιδιο λαθος. Στελνουν ΑΠΟΜΑΧΟ, συνταξιοδοτημενο καλλιτεχνη που εχει 25 χρονια να κανει επιτυχια. Οκ μια συμπαθητικη μπαλαντα απο μια καλη φωνη, 62 ετων ομως και τελειως ξεχασμενη και στην Αγγλια και εκτος. ΕΚΑΝΕ 2 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στις αρχες του 1980. Ε ΚΑΙ? Το μαθημα τους απο περσι ΔΕΝ το πηρανε οι Αγγλοι.

    • Συμφωνω απολυτα… Η συγκεκριμενη ΗΤΑΝ ΘΕΑ, πραγματικα, το total.. ειναι τραγουδι που μεχρι σημερα μου σηκωνει την τριχα.. Ομως, και συγχωρεστε με, ουτε το τραγουδι μου αρεσει, ουτε η συγκεκριμενη εικονα στο κλιπ… Μου βγαζει μια θλιψη… Μια στρουμπουλη, τσιτωμενη και μποτοξαρισμενη εξηνταρα γυναικα να “ποζαρει” και να στηνεται ντυμενη σαν κοπελιτσα… Και δεν το λεω καθολου ρατσιστικα, αλλα μου φαινεται αταιριαστο… Θα την προτιμουσα στημενη αλλιως, πιο καταλληλα, δεν εχει αναγκη απο τετοια αλλωστε… Ως συμετοχη ειναι τιμητικη, και το σιγουρο ειναι οτι θα ψηφιστι απο επιτροπες μονο και μονο λογω ονοματος, για την τιμη των οπλων… Αλλα βεβαια και περσι η συνταγη του τερατιου ονοματος δοκιμαστηκε και δεν πετυχε….

    • Συμφωνώ απολύτως, αντιμετωπίζουν το διαγωνισμό με διάθεση υποτιμητική Άντε να βρεθεί να πάει κάποιος να τελειώνουμε!. Η επιλογή μιας απόμαχης ερμηνεύτριας δεν μπορεί να θεωρηθεί συμμετοχή αξιώσεων και μάλιστα με ένα μέτριο τραγούδι που προφανώς δεν θα κάνει επιτυχία.
      Τέλος πάντων όσοι βρεθούν στο Μάλμε θα συναντήσουν ένα ζωντανό μύθο της βρετανικής μουσικής. Καλή επιτυχία στην Bonnie Tyler και τις κατάρες μου στους ΑΝΕΥΘΥΝΟ-υπεύθυνους του BBC που αντιμετωπίζουν με τόσο πρόχειρο και απαξιωτικό τρόπο το διαγωνισμό τραγουδιού.
      Δεν περιμένουμε ο διαγωνισμός να ανανεωθεί με τις συμμετοχές της Μολδαβίας ή της Ισλανδίας, οι μεγάλες χώρες με τις διεθνείς γλώσσες και τις τεράστιες μουσικές βιομηχανίες οφείλουν να συμβάλλουν στην ανάδειξη του αγαπημένου μας διαγωνισμού. Για αυτό τον συγκεκριμένο λόγο θεωρώ το BBC Κ Α Τ Α Π Τ Υ Σ Τ Ο

  37. 2, 3,1..Όσες κι αν έκανε η Bonnie θα ανήκει στο μουσικό πάνθεον! Η φωνητική της αναγνωρισιμότητα είναι αδιαμφισβήτητη! Τώρα για το τραγούδι της…χμμ,εξαρτάται από το πως θα το δει κανείς…αν το συγκρίνεις με τις επιτυχιάρες της, είναι όντως λίγο. Για την Eurovision όμως και ειδικά την φετινή, είναι ΟΑΣΗ!!!! Τι κι αν είναι μια ακόμα μπαλάντα; Καταρχήν στα αυτιά μου διαφοροποιείται ένεκα της “αμερικανιάς” του! Ο τρόπος που το λέει, η φωνή όπως προείπα και τέλος το ρεφραίν, σου μένουν! Κι αυτό είναι το point! O περσινός της εκπρόσωπος μπορεί να ήταν γνωστό όνομα (αν κι εγώ δεν τον ήξερα για να είμαι ειλικρινής και μικρό δεν με λες) αλλά ο ήχος του ήταν κάπως πιο ντεμοντίλα…Τούτο εδώ δεν είναι!
    Τέλος, δεν με αφορά το πως θα τα πάει η Bonnie (αν και θέλω να ελπίζω καλά)…Τούτη εδώ την τόνωση η EuROVISION 2013 την καραχρειαζότανε!!!!

  38. Λοιπόν ούτως ή άλλως δεν έχει βγει το τραγούδι και δεν νομίζω να βγει αυτό που θα το ακούσεις και θα πεις αυτό …τέλος. Οπότε σύμφωνα με τις υπόλοιπες συμμετοχές και πρώτο και καλύτερο το δικό μας η Αγγλία είναι άνετα top 3.

  39. Άσχετο, ίσως και όχι, πείτε μου εσείς….Τί νέα από την άλλη πλευρά της Μάγχης και την κοπελίτσα με την κόλαση της;-)

    • Ελπίζω από εκεί να έχουμε ευχάριστα νέα γιατί από την Βρετανία και την Ολλανδία δεν είχαμε και τις καλύτερες εξελίξεις……..
      Τίποτα πάντως δεν έχει ακουστεί για την ημερομηνία δημοσιοποίησης του τραγουδιού.

      • Οχι, αυτήν την έχω δει μόνο! Χαίρομαι όμως που κάθεσαι και θυμάσαι το τι κάνω σε κάθε θάλασσα…
        Την επόμενη φορά που θα πάω κάπου, θύμησε μου να σε ενημερώσω πρώτα…να ρθεις σαν παπαράτσι,…μην και πάει αφωτογράφιστο τέτοιο κορμί!!!!!

    • Το σχόλιο μου ήταν καθαρά χιουμοριστικό που ίσως να μην το πέρασε ο απρόσωπος υπολογιστής, και μάλλον το παρεξήγησες γιατί διακρίνω μία ειρωνεία. Δεν είχα κακή πρόθεση, απλώς μου έμεινε. Α! και το Σάββατο επιλέγει η Ρουμανία τραγούδι. Ξέρεις τι περιμένω να δω, ε?

      • Ισως Κώστα αλλά δεν το παρεξήγησα…Don’t worry…
        Απλά προσπάθησα να απαντήσω στο ίδιο ύφος με το δικό σου! (μπορεί και να απέτυχα να περάσω το δικό μου χιούμορ αυτήν την φορά)
        Καλέ εννοείται…Την Μαύρη θάλασσα θ’ αφήσω απέξω; Για ποιόν με πέρασες;
        Τι θα πει ο Κουστώ;-)

    • οκ τότε. Κανόνισε και θα περιμένω το Σάββατο σχόλιο σου!! Φυσικά και θέλω για τη Βόρεια Θάλασσα στην ανακοίνωση της Ολλανδίας, έτσι? Apropos, ωραίο τραγούδι έχει το Ισραήλ. Ξέρεις εσύ, Ερυθρά Θάλασσα!!!! 🙂 )) Φιλιά, καλνύχτα
      υγ, ε, το πες που το πες, να κανονίσουμε να πάμε για κανα μπανάκι μαζί, όταν ανοίξει ο καιρός….!!!

  40. Bonnie Tyler??????? Τι έκπληξη είναι αυτή??? Πάρα πολύ χάρηκα!!!! Μια απίστευτη καλλιτέχνιδα με φωνή που σίγουρα ανατριχιάζει!!!! Το Total eclipse of the heart σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες μπαλάντες όλων των εποχών!! Τώρα, όσον αφορά το Believe in me το βρίσκω αρκετά συμπαθητικό με εξαίρετους συνθέτες, όχι κάτι το φοβερό αλλά πολύ καλύτερο από άλλες φετινές μπαλάντες και πιστεύω θα πάει αρκετά καλά, κυρίως λόγω της ερμηνεύτριας. Καλή επιτυχία Ηνωμένο Βασίλειο!

  41. Μπήκα με καλή διάθεση να γ΄ραψω τη γνώμη μοιυ και διαβάζω διάφορα…

    1)Το τραγούδι είναι μέτριο.όχι κακό αλλά ούτε και καλό.Αν το τραγουδούσε η Marija από την Κροατία ούτε που θα το ακούγατε δεύτερη φορά.

    2)Η Bonnie Tyler είναι τραγουδίστρια με φωνή και επιτυχίες πολλές.Απλώς,έχει να κάνει επιτυχία πάνω από 20 χρόνια.

    3)Η προαναφερθείσα(Bonnie)ετοιμάζεται να βγάλει νέο album.Φυσικά και της χρειάζεται η πανευρωπαϊκή προβολή που θα της προσφέρει η eurovision!Που αλλού θα είχε ζήτηση;Στα MTV awards ή στο X-factor;;;

    4)Κάποιοι εντελώς ανόητα συγκρίνουν την Bonnie με τον Αγάθωνα!Τι σχέση έχουν οι ίδιοι ως τραγουδιστές ή τα τραγούδια που θα πουν;

  42. Kostas..
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕΒΟΜΑΙ…ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ..ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ???…ΤΟ FAN…ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ…ΧΑΧ..ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ,ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ…ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ…ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ή ΟΧΙ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ…ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ…ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ‘ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ’???…ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣ…ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ..ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ‘ΚΑΛΟ ΠΑΤΟ’…(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..)…
    Οing..
    Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ…ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ…ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ…

  43. superdry…
    ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ‘ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ’???…ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟ..ΑΝΩΡΙΜΕ..ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ…ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ‘ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ’…ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ…

  44. giorgosesc..
    ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ,ΕΝΝΟΥΣΑ ΤΟΥΣ 1 DIRECTION..ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ…
    gus..
    ΠΕΣΤΑ..ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ..ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ???..1000 LIKE ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ…

  45. ΦΕΤΟΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΥΣΤΡΙΑ ΡΩΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΤΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΗΔΕΝ.

  46. Λοιπόν τώρα σειρά μου
    Γίναμε όλοι ειδικοί και έχουνε προκαθορισμένο ότι η Αγγλία θα βγει τελευταία ??? εδώ πέρυσι την Αλβανία την είχαν στο φτησιμο μέχρι τελευταίας στιγμής και βγήκε 5η ! Τέλος πάντων η καλλιτέχνιδα ειναι μεγάλο όνομα το τραγούδι ειναι αρκετά κοντά στο αμερικανικό στυλ γκρουπακι και γλυκιά μουσική ! Μια κακή συνταγή που πολλές φορές χρησιμοποιείται σε σειρές της τηλεόρασης! Εγω της εύχομαι μια πολυ καλή επιτυχία ! EUROFAN παρακολουθώ καιρό τα σχόλια σου και θέλω να σου πω το εξής ! Δικαίωμα σου ειναι να υποστηρίζεις το ελληνικό τραγούδι αλλα με συγχωρείς δεν συγκρίνεται ένας άγνωστος καλλιτέχνης με ένα συγκροτηματακι με μια τέτοια ερμηνεύτρια η με την Δανία ! Εξάλλου όντως δεν σε έχω δει να έχεις πει καλα λόγια για κανένα άλλο τραγούδι ! Αυτό ειναι εμμονή και χαζομαρα! Πρέπει να είσαι μικρός σε ηλικία και σίγουρα έχεις πείρα του διαγωνισμού το πολυ 4 χρόνια ( άντε 5)

  47. ελα ρε κωστας ESC μιλας για ενα παιδακι εντελως ασχετο με τη μουσικη που με φασιστοειδες εκφρασεις απανταει.εντελως αμορφωτο κακομοιρο πλασματακι να το λυπαται κανεις.

  48. Καλά φίλε μου ας μην το τραβάμε ας έχει μια άποψη αλλα με το ζόρι να πιστοί με ότι η ελληνική συμμετοχή ειναι η καλύτερη … Σε καμία περίπτωση !

  49. Σχετικά με εσένα που θέλεις να λέγεσαι eurofun ,επειδή είσαι πολυ εύκολος στην κριτική που ασκείς στους πάντες,θέλω να σου πω ότι απλά σχολίασα αυτή σου την τάση να εύχεσαι σε όλους καλό πάτο.Εδώ και πολύ καιρό θεωρείς αριστούργημα και μόνο κατάλληλο τραγούδι την ελληνική συμμετοχή.Δικαίωμα σου και γούστο να σου αρέσει τόσο πολύ αλλά με το να βρίζεις και να καταριέσαι όλες τις άλλες συμμετοχές δεν προσδίδεις περισσότερη αξία στο τραγούδι που καλώς ή κακώς θα μας εκπροσωπήσει.Δεν είπα ποτέ ότι το τραγούδι της Αγγλίας είναι υπέροχο και μοναδικό,απλά είπα ότι προσδίδει στο διαγωνισμό η συμμετοχή μιας παγκοσμίως γνωστής καλλιτέχνιδας.Όσο περισσότερο καλ´α τραγούδια και γνωστούς καλλιτέχνες έχει ο διαγωνισμός τόσο περισσότερο τον χαιρόμαστε.Ο διαγωνισμός δεν είναι αρένα για την ανάδειξη φυλετικής ανωτερότητας ,εθνικής υπερηφάνειας και χουλιγκανικής συμπεριφοράς.Αγαπ´αμε το διαγωνισμό ,ας μην αλωνόμαστε σε μικροπρεπή σχόλια.Μια γιορτή είναι και για να πετύχει θέλει καλά συστατικ´α ,καλή μουσική,θέαμα,μεγάλα ονόματα,καλή διάθεση,ενδιαφέρον για το τελικό αποτέλεσμα .Ευχαριστώ που μου επιτρ´εψατε να μοιραστώ μαζι σας τις σκέψεις μου.

  50. Κώστας ESC η καθε αποψη ειναι σεβαστη.το να επιβαλλουμε πως ενα γρουπακι της πλακας με ενα ρεμπετη μαζι παλι της πλακας οτι μετα απο αυτους το χαος κατα δαφνι μερια παει το πραμα

  51. superdry…
    ΧΑΧΑΧ…ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ…ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ..ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ…
    ΚωσταςΕSC…
    ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ!ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΝΗ..ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ…ΔΕΙΞΤΟ ΜΟΥ…ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ..ΓΙΑ Π.Χ….ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ…ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ…ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ…ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ..ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ 5ΑΔΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!>.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ…ΓΙΑ…ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΑΡΜΕΝΙΑ,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ…ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΟΥΣΤΟ!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ 2003…ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ…
    Kostas..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ONOMA EUROFAN,ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ…ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ..Ή ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΕΙΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ…ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ…ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ…ΑΛΛΑ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ???
    Υ.Γ….ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΥΚΓΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ…ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ..ΑΠΛΑ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ‘ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΟΣ’,(Πιο Επιστημονικα,εφοσον σας πειραζει η χρηση της απλης γλωσσας,θα το κανω Ευχαριστα!)…

  52. ΕΠΙΣΗΣ…ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ‘ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΟΣ’ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟΣ ‘ΔΟΡΟΣ’..ΑΥΤΑ..

  53. Wow to tragoudi einai arketa kalo dn mporw na katalabw giati polloi to briskoune metrio..se sugkrish me ola ta alla sxetika tragoudia tou fetinou diagwnismou (mpalantes) einai makran to kalutero…8a elega pws me mia polu prosegmenh ermhneia 8a mporesei na exei k 8esh mesa sthn 5ada..kai eilikrina dn krinw to kommati auto apo tn ermhneutria h to poso diashmh einai h tyler apla krinwntas austhra to tragoudi.

  54. Θα στείλει την ξανθιά και ήρεμη κοπανούμενη στα πατώματα βερσιόν της Λορίν με επιρροές Σερτάμπ(το ξυπόλητο εννοώ) και Φριζλ Σιζλ Ολλανδία ’86(κι αυτές είχαν ξεχάσει τα παπούτσια τους!)-βλέπε Δανία-ΓΙΑ ΥΠΝΟ!Μετά τη νίκη Αζερμπαϊτζάν με μετριότατη συμμετοχή το 2011,αυτό κερδίζει και με 500 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!
    Αυτά……………………………………..

  55. Να σημειώσουμε και ότι η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα τη δεκαετία του ’90 γνώρισε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα, από το ντουέτο της με τη Σοφία Αρβανίτη, “Πεθαίνω στην Ερημιά” ή “the dessert is in your heart”

  56. οκ τότε. Κανόνισε και θα περιμένω το Σάββατο σχόλιο σου!! Φυσικά και θέλω για τη Βόρεια Θάλασσα στην ανακοίνωση της Ολλανδίας, έτσι? Apropos, ωραίο τραγούδι έχει το Ισραήλ. Ξέρεις εσύ, Ερυθρά Θάλασσα!!!! :))) Φιλιά, καλνύχτα
    υγ, ε, το πες που το πες, να κανονίσουμε να πάμε για κανα μπανάκι μαζί, όταν ανοίξει ο καιρός….!!!

  57. nai ok entaxei mas pisate.i kyria kanei tin timi sti eurovision pou symmetexei kai anevazei to epipedo tou thesmou.ego pali pistevo oti to epipedo tou diagonismou anevenei me poiotika kai empnevsmena tragoudia!dystixos ego tin empnefsi fetos sti symmetoxi tis agglias den tin vlepo kapou…..kai nai eimai poli pano apo 20!

    • Πώς τα κατάφερα και το πόσταρα εδώ? Χμ!
      Εσύ θα αποφασίσεις τί φόντο θέλεις να έχουν οι φωτογραφίες του κορμιού σου……..

      • Αν είναι τόσο απλό , ρε συ…σου στέλνω μία…και διαλέγεις ένα φόντο εσύ από πίσω! Που να σε τρέχω τώρα; Κουβαδάκια, βατραχοπέδιλα, τρίποδες, Νικκον, φασαρία….βράστα κι άστα….
        Άσε που με το photoshop όλο και κανα ρετουσάρισμα μπορείς να μου κάνεις!!!!

  58. Παρακολουθώ τον θεσμό από το 1997! Αναντίρρητα, το όνομα της Bonnie Tyler ηχεί ως θρυλικό στην σκηνή! Το τραγούδι είναι μια αξιοπρεπής μπαλάντα! με έντονο πάθος! όσες φόρες το ακούς άλλο τόσο γίνεται αγαπητό και οικείο!! Θα υπερψηφιστεί από επιτροπές και τους χιλιάδες θαυμαστές της. Εύκολα στο Τοπ 3! ίσως και νικητήριο! εξαρτάται από πολλές παραμέτρους! Και όταν συνοδεύουν τα ακόλουθα ονόματα Desmond Child, LaurenChristy and Chris Braide! ο δρόμος για την πρωτιά φαντάζει ευκολότερος!! Καλή επιτυχία Η.Β! ελπίζω να είναι το ίδιο καλή και σταθερή στο ζωντανό!

    • Δλδ θες να μας πεις οτι αν ο Ουκρανός τηλεθεατής ακούσει οτι το τραγούδι το έγραψαν Ο Desmond Child,η Lauren Christy και ο Chris Braide θα μείνει κάγκελο και θα στείλει μνμ χωρίς καν να το αντιληφθεί…Αν φτάσει δεκάδα,τυχερή θα είναι και κυρίως λόγω του ονόματος της…

      • eidika apo tis prwhn sovietikes dhmokraties tha parei poly ypshles vathmologies… as mhn xexname oti peran t onomatos ths!! metrane kai oi epitropes poly dynata.. epeita o thesmos fetos einai kapws adynamos.. epomenws ena onoma opws h bonnie tyler tha kanei bam on stage!

  59. κραξτε οσο θέλετε σκύλες της λύσσας ,γιατί όποια θέση και να πάρει η Bonnie Tyler ειναι τιμή για το διαγωνισμό και μόνο που δέχεται να διαγωνιστεί η γυναίκα που έχει τραγουδήσει μία απο΄τις πραγματικά ωραιότερες μπαλάντες το ”total eclipse of the heart’.
    Τελικα οσο κραζαμε όλοι ο διαγωνσιμος φετος και κάποια συμπαθητικά τραγούδια εχει(ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΓΕΩΡΓΙΑ ,ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ)και υψηλου επιπέδου φωνές στέλνει (ΡΩΣΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ )και LOVE TO HATE SONGS σαν το ”Marry me”απο τη ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ που θα γίνει καλοκαιρινό hit εχει ααααααααα και φυσικά προωθεί ένα φαβορί που θα πατώσει φυσικά τη ΔΑΝΙΑ….Τελικά 2 πράγματα με απογοήτευσαν φέτος :α) τα εντέλως άκυρα τραγούδια κατ’εμε που θα εκπροσωπησουν ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ και β)το αποτυχημενο comeback των ARMY OF LOVERS στον προκριματικο της ΣΟΥΗΔΙΑΣ …δυστυχως ειναι ψοφίμια πλέον ….

    • καλα…μονο το σχολιο σου “σκυλες” κτλ… φανερωνει το επιπεδο σου… επιστρεφεται ο χαρακτηρισμος… λεξοτανιν…και κρυο ντους…ετσι φευγουν τα νευρα!!!!!

  60. ειδικα η Ελλαδα δεν αντεχει να εχει τους αριστερους φασιστες… φτανεια πια!!! Οποιος διαφωνει μαζι τους τον στολιζουν κανονικα… Φασισταρια… ιδιοι με τους αλλους παπαρες τους ακροδεξιους ειστε! Βληματα!

    Δε καταλαβα κυριοι, δηλαδη οσοι διαφωνουν με την αποψη σας, ειναι παδαρελια, φασιστες και με χαμηλο επιπεδο?
    Πατε καλα? Δικαιωμα μου ειναι να μην μου αρεσει το τραγουδι της Tyler! Ακου κει…

    • του Ισραηλ, αν εξαιρεσουμε οτι η τραγουδιαρα ειναι σαν να την πατησε ο οδοστρωτηρας…. το τραγουδι ειναι Αρκετα καλο… καλυτερο απο της Tyler…

  61. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ GUS!!!ΠΕΣΤΑ!!!..ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!..ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ..ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ..

    • απλα ειναι κριμα φιλε μου, στην Ελλαδα εαν διαφωνεις με τους αριστερους φασιστες, σε λενε φασιστα και εαν διαφωνεις με τους δεξιους φασιστες, σε λενε ανθελληνα! καταντια!! Αυτο μονο χαρακτηριζει τις παραπανω κατηγοριες!
      Καποιο φωναζουν στα καναλια οτι εχουν δικαιωμα να ομιλουν και να λενε την αποψη τους και οταν σε συζητηση καποιος πει κατι αλλο… τοτε τον κατηγορουν και τον υβριζουν… εκει ξεχνανε τον Βολταιρο κτλ…. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

      • Εξαλλου απο τα μεγαλα ονοματα αναμενεις περισσοτερα πραγματα, επομενως η κριτικη ειναι αυστηροτερη! Απλα μερικοι δεν εχουν ξεπερασει το οτι δεν πηγε αλλο τραγουδι για την Ελλαδα…. δεν πειραζει… ξυδι….

        Αστους να χορευουν στα γιουροπαρτυ με τις μαμακιες του Dustin the turkey…. και μιλουν για επιπεδο…

  62. ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΙΑ Η ΑΓΓΛΙΑ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ EUROVISION H’ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΞΕΘΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΝΙ ΤΑΙΛΕΡ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ!!!!

  63. gus..
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ…ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΟΜΑΔΙΚΑ…ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ….ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ‘ΕΞΩ’ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ…ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ..ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΚΜ…ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΡΜΑΝΕ ΣΑΝ ΘΗΡΙΑ…ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..

    • μαλιστα… και εσυ εγραψες για φασιστοειδη συμπεριφορα… πιο πανω του eurofan!… ΜΠΡΑΒΟ Δημοκρατη μου!! ευγε!!! Ποσο χαιρομαι οταν επιβεβαιωνομαι για τα Φασισταρια που καταστρεφουν την Χωρα μας τοσα χρονια… ειδικα τα Αριστερα ειναι περισσοτερο επικινδυνα απο τα δεξια…γιατι τα τουλαχιστον τα δεξια δεν το παιζουν δημοκρατες….και ουτε εχουν το μανδυα του προβατου… ΟΥΣΤ καραγκιοζιδες

  64. Το τραγουδι μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο,αλλα σου μενει,σιγουρα θα την στηριξουν οι επιτροπες,αλλα νικη μην περιμενει

  65. superdry…
    ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΤΕΛΟΣ!!..ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…ΕΥΓΕ!!!…

  66. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΗΝ BONNIE TYLER ΣΕ ΔΡΑΣΗ(ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ),ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑΝΤΑ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ……. ΦΩΝΗ,ΣΤΙΧΟΙ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΠΑΡΑΓΩΓΗ……ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!

  67. gus..
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΞΕΡΩ…ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ..;)…ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ…ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ..

  68. Τα μάθατε?
    Τα κατεχόμενα πήραν έξτρα παράταση και θα κάνουν ντεμπούτο φέτος με την Άννα Βίσση και το τραγούδι ”Χουρέμ Σουλτάν”…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Στίχοι-Μουσική: Τρομοκρατική Ομάδα ”Je t’aime”….<3

  69. H Tyler ποτέ δεν μου άρεσε. Την θεωρούσα “μαϊμού” Stevie Nicks και υπερεκτιμημένη. Ναι είχε μια 10ετία περίπου επιτυχίες, αλλά έχει να δει hit από το 1986. Το τραγούδι αδιάφορο και δεν νομίζω ότι της άξιζε να βρεθεί σε ένα διαγωνισμό που θα έχει να ανταγωνιστεί τα … παιδιά της. Μάλλον το έκανε για τους λόγους που το έκανε το 2009 η Patricia Kaas, δηλαδή να την μάθουν οι Ρώσοι και οι λοιπές τέως Σοβιέτ χώρες που έχουν μια ετεροχρινισμένη αγάπη για τα 80ς

  70. καταπληκτική μπαλάντα,απλοικός φαίνεται ο στίχος αλλά τελικά με καλό νόημα,ένας θρύλος της μουσικής που πραγματικά τον χρειαζόταν ο θεσμός.Προσωπικά μετά το uk φέτος ξεχωρίζω ολλανδία και γαλλία γιατι και τα 2 τα θεωρώ προτάσεις για το διαγωνισμό…το τραγούδι της δανιας το βαρέθηκα πια..το videaki της ελληνικής συμμετοχής το θεωρώ πολύ καλό και ελληνικότατο,λετε να πάει φέτος ο διαγωνισμός προς δυτικά;μακάρι χρόνια ειχε….απο μένα το 12άρι στην κα Bonnie……

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ