ΣΕΡΒΙΑ: Beosong 2013…ο Τελικός!

Η Σερβία απόψε το βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος επιλέγει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision 2013 μέσω της τελικής βραδιάς της εθνικής επιλογής Beosong 2013.

Μετά τον χτεσινό ημιτελικό, στον οποίο διαγωνίστηκαν 15 συμμετοχές, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε τα 5 αγαπημένα του τραγούδια που θα παλέψουν απόψε για το εισιτήριο για τη Σουηδία. Το αποτέλεσμα, όπως και στον ημιτελικό, θα κρίνει αποκλειστικά το τηλεοπτικό κοινό.

Το show, που θα πραγματοποιηθεί στα studios της σερβικής τηελόρασης RTS, θα παρουσίασει η Maja Nikolić, ενώ στα παρασκήνια θα βρίσκονται η Gorica Nešović και ο Dragan Ilić.

Τη βραδιά μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα της σερβικής τηλεόρασης RTS και στο eurovision.tv.

Τα πέντε τραγούδια που θα διεκδικήσουν τη νίκη είναι:

  1. Saška JankovićDuga u tvojim očima (Στίχοι, Μουσική & Ενορχήστρωση: Slobodan Boban Petrović)
  2. SKY’sMagija (Στίχοι, Μουσική & Ενορχήστρωση: Sky Wikluh)
  3. Dušan SvilarSpas (Στίχοι: Rastko Savić, Μουσική & Ενορχήστρωση: Marko Đurašević)
  4. Marija MihajlovićHalo (Στίχοι & Μουσική: Nikola Čuturilo, Ενορχήστρωση: Boban Janković & Srđan Tanasković)
  5. Moje 3Ljubav je svuda (Στίχοι: Marina Tucaković, Μουσική & Ενορχήστρωση: Saša Milošević – Mare)

Λουκάς Βλαβιανός

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. pros tis ypolhpes xwres pou emhnan na epileksoun : dikste ligo eleos !! oso gia serbia ti na pw ? olla einai bareta kai xazomarize oust !!!!

  2. Dusan Svilar – “Spas”- μονο το μουσικο οργανο αξιζει που σπαει λιγο τη βαρεμαρα..κατα τα αλλα..αστα

    Sky`s – Magija – Ksenija Knežević, Dana Gasić Gavaja, Anđela Vujović- πλακα εχει..ας παει αυτο..αλλα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με Σερβια αυτο!!

    Duga u tvojim očima- Ωραια φωνη!! Αλλα βαρετό..αρκετά θα ελεγα

    Ljubav je svuda- Αλλο ένα άσχετο με σερβία οπως μας εχει συνηθίσει .. Άσχημο απο τραγουδι έως φωνες … Λαλαλαλαλα (θεσσαλονικιά αυτή που το λεει :Ρ) -_-

    Marija Mihajlovic – Halo- Αυτοκτονώ..βαρετό..λες και διαβαζει βιβλιο ρε παιδια ελεος…

    Ας μην παει κανενα ως πραξη τιμης

  3. Απο αυτά τα 5 μόνο το Spas αξίζει, μπορεί να μην είναι Lane moje ή Molitva, αλλά μπορεί να σταθεί πολύ καλά σ’αυτήν την μέτρια χρονιά.
    Όσο για τα υπόλοιπα, Saska και Marija έχουν απίστευτα βαρετά τραγούδια, ενώ των Moja3 και SKY’S, είναι κάτω του μετρίου. Σερβία, ψήφισε σωστά γιατί η χρονιά φέτως δεν σώζεται με τίποτα.

  4. ΚΟΙΤΑ ΝΕ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΕΤΟΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΓΑΘΩΝΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ. ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ. …ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ’ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

  5. Τα καλυτερα τραγουδια απο τα 5 που ειναι στο τελικο ειναι το Spas και το Ljubav je svuda.Aν και το Spas ειναι πιο ωραιο,παντως πολυ μετριοτητα φετος σχεδον απο ολες τις χωρες,δυστυχως ο διαγωνισμος πεφτει παρα πολυ σε αποδοση απο τα προηγουμενα χρονια

  6. 1)Dušan Svilar – Spas : 7.5/10.
    2)Moje 3 – Ljubav je svuda : 6/10
    3)Saška Janković – Duga u tvojim očima : 6/10
    4)Marija Mihajlović – Halo : 5/10
    5)SKY’s – Magija : 4/10.

    Απογοήτευση κι η Σερβία φέτος , ειδικά τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι θα στείλουν τις Moje 3… Έλα να πέφτουνε στα στοιχήματα κάτι Αρμενίες , Σερβίες που τις είχανε στα TOP προτού καν παρουσιάσουν τραγούδια…

    Η Ελλάδα οδέυει για απόλυτο τοπ 5 στο televoting τον Μάιο – γι’αυτό μπορώ να είμαι σίγουρος !

  7. distixos kai i serbia kako kommati stelnei….nomizo oti i DANIA exei tin megaliteri tis eukairia fetos na kerdisei pou to thelei ki olas….poli ….pio eukola apo oso tha perimene….

  8. θελει λεφτα για να γινει eurovision σε μια χωρα.παραμυθι ειναι οτι βγαζεις λεφτα.μονο βορεια χωρα αντεχει να διοργανωσει eurovision και η αγγλια.οπως περσι που μονο η σουηδια το ηθελε.φετος θα ειναι το χειροτερο θεαμα απο καθε αλλη φορα.η μαλακια με τις πολλες μπαλαντες αρχισε με τις επιτροπες βασικα.απο το 2011 η eurovision τελειωσε

  9. Εντελώς trash και Slutty παρουσίαση!Μεγάλη απογοήτευση από την Σερβία.Αν ήταν άλλη χώρα,θα έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει τελικό.Τώρα επειδή είναι η Σερβία και διαγωνίζεται στον α ημιτελικό με όλες τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας έχει κάποιες έστω και λίγες πιθανότητες.

  10. αυτο κερδισε στην Σερβια
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0OtZnagemVw#!

    ΧΑΛΙΑ….η ΕΛΛΑΔΑ ειναι πολυ καλυτερη απο αρκετες χωρες… εχει το καλυτερο ρυθμικο τραγουδι και απο μπαλαντες αν εξαιρεσουμε ΔΑΝΙΑ – που εως τωρα κανει περιπατο – δεν λενε κατι… οσο για την Γερμανια….πολυ χαλια η τραγουδιστρια…ως φυσικ…παραμπεμπει…αλλου 🙂 Milf…Cougar…. κτιλ.. 😉

    • να μαθουμε εαν θα ειναι ξυριμενη στις μασχαλες η Γερμανιδα καθως ειναι βρωμιαρες….

  11. τι;;;;;;;;;;;;;;;; όχι αυτή η βλακεία ρε παιδιά…. τι είναι αυτό το θεσσαλονικιώτικο λαλά που κάνουν πφφφφ κ μετα αυτες οι χωρες μας περνανε;;; ημαρτον..ευχαριστω για την ενημερωση

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ