ΚΡΟΑΤΙΑ: Ακούστε το τραγούδι!

Δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα, κατά τη διάρκεια ειδικής συνέντευξης Τύπου, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κροατία στον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο τίτλος του, γνωστός εδώ και λίγες εβδομάδες, Mizerja, ενώ θα το ερμηνεύσει το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής της Αδριατικής, που σχηματίστηκε ειδικά για την εκπροσώπηση της Κροατίας στην Eurovision, Klapa s Mora.

Αυτή είναι η Studion Version του τραγουδιού:

[youtube id=”g1RhBoHX7xA” width=”600″ height=”350″]

Στο ακόλουθο βίντεο παρακολουθείστε την παρουσίαση του τραγουδιού κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου:

[youtube id=”QOcO__N4Zs8″ width=”600″ height=”350″]

Οι Klapa s Mora αποτελούνται από τους Marko Škugor, Ante Galić, Nikša Antica, Leon Bataljaku, Ivica Vlaić και  Bojan Kavedžija.

Τη σύνθεση του τραγουδιού υπογράφει ο Goran Topolovac.

Το τραγούδι της Κροατίας είναι ελεύθερα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, HRT και μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Βασίλης Τερζόπουλος

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. E MA
    pes to mou etsi re paidi mou 😉
    malon hr8e h wra na pane kala oi xores pou sinithos den mpenoun oute 10ada alla oute teliko poles fores!
    poli melodiko a3ioprepestato wraies fones kalh simetoxi p apili gia mena kapies ales maresh parapoli prosopika paidia!

    • plaka kns? apopirathikan oi georgianoi gia na diorganosoun blepw na exoume ta palia kala 2011 azerbaijanistika wraio tragoudi omws… arxisan n bgenoun wraia tragoudia h m fenete?

  2. Σίγουρα μία πολύ διαφορετική πρόταση τόσο για την Κροατία των τελευταίων ετών , όσο και για την φετινή eurovision…Δεν ξέρω τι θα κάνει , αλλά του εύχομαι τα καλύτερα…Μυρίζει θάλασσα, δαλματία, νοσταλγία και αυθεντικότητα! Έχω μία ένσταση όμως, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ , και θα την καταγγείλω….ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΧΩΡΑ! “ΜΙΖΕΡΙΑ” (εδώ να διευκρινήσω πως δεν αναφέρομαι στην συμμετοχή μας φέτος, αλλά στην κατάσταση μας) Εμείς τι θα έχουμε να πούμε του χρόνου ,οέο; Άραγες το Mizerja τους να σημαίνει όντως Μιζέρια; Πολύ θα θελα να ξέρω!!!

  3. Ωραίο τραγούδι, πολύ διαφορετικό απο τα τραγούδια που έχουν επιλεγεί μέχρι στιγμής. Βέβαια η επιλογή τους είναι λίγο ρίσκο, διότι μέχρι στιγμής κανένα τραγούδι με οπερετικά στοιχεία (τέτοιο είναι και το klapa) δεν έχει διακριθεί στην eurovision (Σλοβενία και Λεττονία 2007, Ρουμανία 2008, Σουηδία 2009, Νορβηγία 2010, και φυσικά Γαλλία 2011 που ήταν και φαβορί) διορθόστε με αν κάνω λάθος.

  4. Δεν ξέρω αλλά δεν μου κολλάει να ακούω τη λέξη μιζέρια σε τέτοιου ύφους τραγούδι και μου ακούγεται κάπως γελοίο.
    Επίσης η συμμετοχή θα μπορούσε να είναι συμμετοχή της Κροατίας τη δεκαετία του ’90 και το παρομοιάζω με το ”Nostalgia” του 1995 αλλά εκείνο ήταν κλάσης ανώτερο.
    Με λίγα λόγια δεν μου άρεσε και πραγματικά που βγάζει μια μιζέρια!Μόνο η μουσική στην αρχή μου άρεσε.

  5. Θυμίζει λίγο Λεττονία 2007(άλλη πατάτα απο κει……ΕΛΕΟΣ!Εμεινε έξω η Ευρυδίκη!!!)) και τα Κροάτικα το χαλάνε πολύ!
    Καλό είναι αλλά νταξει..Μέχρι εκεί!!!!!!
    Οι επιτροπές θα το ”σπρώξουν” πολύ,έχει και το Βαλκανικό μπλοκ…Τί άλλο θέλει;

  6. pfffffffffff kakogousto kai spastiko tautoxrona !!!! apla kseperasmenw !! an den 8elete na kerdisete kante oti ekane h bosnia me tosh aksioprepia fetos !!!! 1000fores na shmetexoun ston teliko 20 shmetoxes kai oi 10 na einai gia protia para auto to xali …… oust !!!!!!!!!!!!

  7. Συμπαθητικό κομμάτι, αλλά όπως είπε και μία φίλη, κάπως “boring”… 🙂
    Επίσης, θα συμφωνήσω με το Γιάννη – η λέξη “μιζέρια” ακούγεται λίγο γελοία μέσα στο συγκεκριμένο τραγούδι…

  8. Δεν ειναι καλο,επισης τετιου ειδους κομματια το κοινο δεν τα ψηφιζει,δεν θα παει καλα αν περασει τελικο που χλωμο το βλεπω!! Ειναι βαρετο και τιποτα ιδιαιτερο,σιγα!! Οπως και την Γεωργιας καθολου προτοτυπο για τον διαγωνισμο,εχουν παει χιλιαδες τραγουδια οπως αυτο..Αν παει ψηλα της Γεωργιας και της Ρωσσιας θα στεναχωρηθω!!

  9. ax kai na mi zei o papous mou!sigoura tha to psifize.gia tous en zoi….xlomo.
    pandos stous tyflous tha kuriarxisoun oi monofthalmoi kai afto pragmatika einai apta kommatia pou antexa na ta akouso mexri telous se antithesi me ta perissotera mexri stigmis.giafto exei mia thesi sti dekada mou!

  10. Kατω του μετριου για εμενα..ασε που με τοσες φορες που επαναλαμβανεται ο τιτλος μεσα στο τραγουδι κατανταει βαρετο..

  11. Συμφωνώ με το george axeman ότι στοιχεία όπερας δεν έχουν καλά πλασαρίσματα σε αύτο τον διαγωνισμό με αποκορύφωμα αυτό που έπαθε η Γαλλία που ενώ ήταν φαβορί πήγε πολύ μέτρια….Δεν πιστεύω ότι δεν είναι αποδεκτά στον διαγωνισμό αυτό απλά νομίζω ότι δεν είχαν επιλέκτει αξιόλογα κομμάτια..Τώρα όσο αφορά την Κροατία πιστεύω ότι από όλα τα κομμάτια που είχαν σταλεί από άλλες χώρες στο παρελθόν σε αυτό το είδος την μουσικής η συγκεκριμένη συμμετοχή είναι απο τις χειρότερες…Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσουν οι επιτροπές ώστε να περάσει τελικό…αλλά αν τα καταφέρει δεν νομίζω να υπερβεί την 20η θέση σε αυτόν….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ