Ο OGAE Greece συναντά όλους τους υποψήφιους στο Shamone!

(UPDATE: όλοι οι υποψήφιοι στη συνάντηση με τον OGAE Greece)

3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του πολυαναμενόμενου φετινού τελικού για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision 2013, τα μέλη και οι φίλοι του OGAE Greece θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στις 18 Φεβρουαρίου στο Gazi Music Hall.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 την ερχόμενη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στο Bar – Restaurant «Shamone» του γνωστού τηλεπαρουσιαστή και φίλου του Σωματείου μας Φώτη Σεργουλόπουλου, το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 46, πολύ κοντά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, μια άκρως επιτυχημένη παράδοση χρόνων θα έχουμε τη δυνατότητα να συναντήσουμε όλους τους καλλιτέχνες των 4 υποψήφιων τραγουδιών, δηλαδή την Αγγελική Ηλιάδη, τον Alex Leon & τη Giorgina, τη Θωμαή Απέργη και τους Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη αλλά και τον παρουσιαστή του τελικού Γιώργο Καπουτζίδη, να μιλήσουμε και να φωτογραφηθούμε μαζί τους και φυσικά να τους στηρίξουμε ενόψει του δύσκολου ελληνικού τελικού.

Δύο ημέρες νωρίτερα, την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:30 οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη όπου θα παρουσιάσουν τη συμμετοχή τους επίσημα στο κοινό. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής τα μέλη του OGAE Greece θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν μαζί τους και να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη του συγκροτήματος.

 Την Παρασκευή λοιπόν στις 18:30 σας περιμένουμε όλους στο Shamone σε ένα υπέροχο απόγευμα, που όπως πάντα εγγυάται ο OGAE Greece. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Να είστε όλοι εκεί!

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ta vrisko mapa ta tragoudia. mallon oi Koza tha vgoun giati emeis os ellines panta dialegoume to pio party feeling tragoudi. gia eurovision auto to stylaki to exoume ksanadei. Elpizo na to paiksoun trelitsa gia to ena melos pou tha prepei na min vgei skini, kai na ton valoun sto video wall, i na feroun kamia othoni na ton deixnei ologramma. i kamia fotografia se plaisio kanoninon diastaseon. Etsi na to paiksoun epikoinoniaka oti einai 6+1 kai kapoios den mporei na vgei sti skini. (an kai kata vasi gia mas tous fan einai thema klise, alla to Star vlepo na afieronei oloklira deltia otan vgoun!!!)

    • Ναι γιατί τα προηγούμενα χρόνια τα τραγούδια ήταν όλα υπέροχα! Εγώ τουλάχιστον τα βρίσκω αξιοπρεπή! Αν δεν σου αρέσουν μην τα ψηφίσεις.

  2. θα ψηφιζα αγαθωνα μονο αν διαφημιζε στους ξενους φετα και λαδι να ανεβουν και λιγο οι εξαγωγες μας γιατι μπαγλαμαδακι και λιγο στυλ ταβερνιαρη που εχει κανει τρελο promo.alcohol is free but φετα ακριβη.angel με τρελα εννοειται………

    • Οι άνθρωποι είναι απλήρωτοι και τους κοροϊδεύουν διοργανώνοντας φιέστες με τα χρήματα που τους χρωστάνε! Καλά κάνουν και διαμαρτύρονται! Εσύ τί θα έκανες στη θέση τους; Θα στεκόσουν στην ουρά να χειροκροτήσεις τη Ρουσλάνα;

      • Δεν παίρνω θέση στο αν έχουν δίκιο ή όχι οι απολυμένοι.Πιστοποιητικά κοινωνικής ευαισθησίας πήγαινε να δώσεις αλλού!OK;Απλώς ανέφερα τι διάβασα και ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα.
        όσο για το MAD,εγώ δεν γνωρίζω από που προέρχονται οι πόροι για τον ελληνικό τελικό.Αν ΕΣΥ γνωρίζεις,διαφώτισε μας!Απ’ότι έχω καταλάβει το MAD έχει βρει χορηγούς και έχει κυρίως οργανωτικό ρόλο.

      • συμφωνω απολυτα! πολυ θα ηθελα καποιο μερος των εσοδων να παει στους εργαζομενους αν το ηξερα απο την αρχη δε θα αγοραζα το εισιτηριο!

      • Δεν μας διαφωτίζεις εσύ καλύτερα dimitrisesc που φαίντεται να τα γνωρίζεις όλα! Για πες από που προέρχονται οι πόροι; Από ποιούς χορηγούς; Και πιστοποιητικά κοινωνικής ευαισθησίας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Εκτός και αν είμαστε αναίσθητοι και νοιαζόμαστε μόνο για το τομάρι μας!

  3. Σε 6 ημέρες είναι ο ελληνικός τελικός της Eurovision!Sorry που στο λέω αλλά δεν είσαι καλός στην αριθμητική!

    • Χα,χα!Μ’αρέσει η σιγουριά σου.Ο αρθρογράφος πάντως αναφέρεται προφανώς στις 3 μέρες που μεσολαβούν μεταξύ της συνάντησης των καλλιτεχνών με τον OGAE(15 Φεβρουαρίου)και του τελικού(18 Φεβ.)

  4. Ντροπή κ αίσχος ο Αγαθωνας! Πως την έχει δει? Πως εκφράζεται έτσι? Για την Μαριώ? Για τον Νταλάρα? Για την Ηλιάδη? , που ταυτόχρονα είναι και αντίπαλος του. Δεν σέβεται τίποτα δυστυχώς. Ντροπή! Δηλαδή αν πάει στην Σουηδία και δεν συμπαθησει κάποιους εκπροσώπους χωρών τι θα κανει?! Και εκτος του ότι δεν μ αρέσει το τραγούδι, σε οποίους αρέσει και το θεωρούν καλο να ξέρουν ότι δεν μετράει μόνο αυτό πρώτα απ όλα μετράει ο χαρακτήρας και η συμπεριφορα!

    • στη δηλωση του για την ηλιαδη απαντησε σε ερωτηση του γεωργαντα την οποια ολοι οι υποψηφιοι εχουν απαντησει και ολοι μαλλον δε σεβαστηκαν τους αντιπαλους τους συμφωνα με τα λεγομενα σου αρα ντροπη και σε αυτους!!!!

  5. Συμφωνω απολυτα μαζι σας!! Εχει παρει τις τελευταιες μερες μια μικρη διασημοτητα και τα εχει πεξει..και σιγα την καριερα που εχει κανει κανενας δεν τον γνωριζε μεχρι πριν λιγο

  6. κάποια σχόλια για τα τραγούδια.
    καταρχήν όλα τα θεωρώ μέτρια ότι δεν αντιπροσωπεύουν τη χώρα, κυρίως μουσικά..
    1. Τον κ. Αγάθωνα τον εκτιμώ και τον συμπαθώ, αλλά αν ήμουν στη θέση του, θα ντρεπόμουν να ερμηνεύσω ένα τόσο άθλιο τραγούδι, με ρυθμούς κατευθείαν απο τα τσαντίρια και σ ολους τους Ελληνάρες που το υποστηριζουν λόγω γλώσσας, έχω να τους πω ότι η γλώσσα μόνο, δεν το κάνει ελληνικό..δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση, με την ελληνική παράδοση, έστωΕίναι ό,τι έχει βασανίσει περισσότερο τα αυτιά μου τον τελευταίο καιρό, μετά τον παντελίδη..
    Η κ. Ηλιάδη, το τραγούδι για τα δικά μου γούστα είναι απαίσιο, όμως μπράβο της που το τόλμησε και προτείνει ένα τραγούδι που την αντιπροσωπεύει, δεν έκανε εκπτώσεις..πιο κατάλληλο, θεωρώ το angel και μετά τη Θωμαή, χωρίς να με τρελαίνουν κιόλας..τουλάχιστον έχουν φωνή..

    • φαντασου ποσο σιγουρο και φαβορι ειναι που εχει φτιαχτει και γκρουπ στο facebook για να μην πανε!παιδια ηρεμηστε και τελευταιοι να βγουμε στην τελικη ποιος νοιαζεται?δε θα μπορεσετε να ξαναντικρισετε τον κοσμο?προσωπικα εγω τους στηριζω αλλα οποιο τραγουδι και να παει για μενα ειναι το ιδιο ελλαδα θα υποστηριζω και παλι…

    • Όσο περισσότερη χολή βγάζετε για τον Αγάθωνα και τους Koza Mostra τόσο πιό κοντά τους στέλνετε στην νίκη. Άμα το τραγούδι αρέσει στον μέσο Έλληνα όσα group στο fb και να φτιάξεις δεν θα αλλάξεις το αποτέλεσμα.
      Όσο για τους λόγους που γράφεις μπορώ να σου βρώ άνετα αντεπιχειρήματα.

  7. ΝΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕ ΤΙΜΟ!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!!…ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΚΡΑΖΑ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ,ΠΕΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ…ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ‘ΜΟΚΟ’…Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ..ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ‘ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ’.Υ.Γ.ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ‘ΑΘΛΙΑ’ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 18 LIKES???

  8. Στειλε λινκ..να το δουμε και μεις..οχι τιποτα αλλο,αλλα να γελασει το χιλακι μας…και στο κατω κατω ποσο πιο ρομπες μπορουμε να γινουμε??

  9. Ενταξει ρε παιδια ηρεμηστε…
    Οσο και να λατρευω το angel, πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι, το θεωρω τουλαχιστον γελοιο να κραζετε σε τετοιο σημειο τον Αγαθωνα…

  10. σε ολα τα επισημα polls o alex leon παιζει 34 με 35%.σε γνωμες ξενων παιζει και παραπανω.τo MAD ειναι σοβαρο ηρεμηστε δεν προκειται να δει σουηδια ο ρεμπετοβεν αξεστος μπακαλογατος με τους αλλους τσιγγανοροκαδες με τα φουστακια.στα επισημα αποτελεσματα ακομα και η ηλιαδη θα τον περασει αλλα πραγματικα αυτος ο γερακος θα λειψει γιατι προσφερει τρελο γελιο

  11. Ονειρα…Ονειρα…Σακη..λες τετοια λογια για εναν ανθρωπο που θα μας φερει την πρωτια???ΝΤΡΟΠΗ!!!..Σου υποσχομαι στις 20 Μαιου..θα τον ξυρισω και θα σου φερω τα μουστακια του..σαν ενθυμιο και σαν βραβειου…κραξιματος…και θα βγεις ο ΞΙΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!
    GRgeoGR….Φαινεσαι..ενας απο τους λογικους…δεν πειραζει..ας κραξουν…αυτου παει ΥΠΕΡ ΤΟΥ!!!και οχι κατα…
    @@@..ΑΓΑΘΩΝΑ ΓΕΡΑ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!!!

  12. απο αυτο που στεινει ο φωκας για τον τελικο ενα τραγουδι θα παρει τρελλα μπονους απο την οπτικη εμφανιση.και φωνητικα live ειναι ηδη super

  13. Ρε παιδια μην λετε μεγαλα λογια…ολα θα κριθουν την Δευτερα και τοτε θα δουμε ποιοι ειχαν το δικιο και ποιοι κανουν τα ονειρα!!

    • Συμφωνώ απόλυτα… Ό,τι κι αν λέω εγώ ή ο οιοσδήποτε άλλος, όση πλάκα κι αν κάνουμε, όλα θα κριθούν τη Δευτέρα. Η ζωντανή εμφάνιση των καλλιτεχνών μπορεί να αλλάξει πολλά (βλ. Σαρμπέλ-Τάμτα, 2007).

  14. Δεν έχουμε καμία ελπίδα με το τραγούδι του Αγαθωνα, η αρχή του Alcohol is free είναι σχεδόν ίδια με αυτή του τραγουδιού της Κύπρου το 2008 (τσέκαρετε το) αλλά και το υπόλοιπο τπτ το πρότυπο, θυμίζει παλαιότερες συμμετοχες Σερβίας. Έχουν επιλεχθεί πολλά χορευτικα τραγούδια φέτος και ακόμα και με την πρωτότυπη εμφάνιση των Κοζα Μόστρα δεν θα ξεχωρίσουμε.. Ούτε και Ο Κ. Αγαθωνας. Θα ψηφίσω την Γλυκύτατη Τζωρτζινα που πραγματικά το αξίζει.. Δεν προσβάλε κανέναν για να την βγάλουν στην τηλεόραση! Είναι εξαιρετική τραγουδίστρια και θα τα πάει περίφημα! ANGEL και έχουμε μια από τις πιο αξιοπρεπές συμμετοχές της Ελλάδας.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ