Ακούστε το τραγούδι του Alex Leon και της Giorgina!

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν οι Alex Leon και Giorgina, έχει τον τίτλο Angel και είναι μία σύνθεση του Alex Leon σε στίχους των Riskykidd και Alex Leon. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε σε ειδικό βίντεο γυρισμένο στο στούντιο του MAD TV:

[youtube id=”KfYHr6qyQSo” width=”600″ height=”350″]

271 ΣΧΟΛΙΑ

    • ποιο Euphoria καλε? ηθελα να ξερα που ειδες την ομοιοτητα…αλλα βεβαια εμεις οι Ελληνες αμεσως βιαστηκα ναρχισουμε τις υπερβολες…

  1. Μπράβο….με έκανε να ανατριχιάσω…ειναι διαφορετικό, η τύπισσα ΦΩΝΑΡΑΑΑΑΑ…Παιδιά συγχαρητήρια, ελπίζω να μας εκπροσωπησετε….

  2. Νομίζω ότι έχει όλα τα φόντα να γίνει μεγάλο ραδιοφωνικό hit αφού συνδυάζει μία πολύ καλή φωνή, ethnic στοιχεία, dance ήχο και dark mood χάρη στο dubstep! Έχω την αίσθηση ότι, αν επιλεγεί, θα πάμε εξαιρετικά καλά! 😉 🙂 Μένει μόνο να εντυπωσιαστούμε το ίδιο θετικά όταν το δούμε και live στον ελληνικό τελικό γιατί είναι ένα “επικίνδυνο” κομμάτι για live performance… * My 12 points! *

    Κοιτάξτε μόνο μην έχουμε και το winning song όλου του διαγωνισμού στα χέρια μας… 😉

  3. το κομματι παιδια ειναι παραα πολυ συγχρονο εχει κορυφωση,εχει ατμοσφαιρα,εχει ρυθμο,εξαιρετικο στιχο,μια φωναρα να το ερμηνευει…αυτο πλεον αρεσει στους ευρωπαιους!επισης φανταστειτε το στη σκηνη της σουηδιας,οπου σιγουρα θα εχουν εφε και τρομερα σκηνικα…εκει φανταστειτε ποσο τελειο αποτελεσμα θα εχουμε!πραγματικα με αυτο μας βλεπω 5αδα!

  4. Είναι η έξυπνη επιλογή… μπαλάντα, ατμοσφαιρικό με ηλεκτρονικό ήχο.. Ας παίξουμε μια φορά σωστά. Αν το πει σωστά θα πάει πολύ καλά. Ψηφίζουν και επιτροπές μη το ξεχνάτε αυτό Έλληνες… και το 2010 οι επιτροπές δεν τίμησαν και τόσο πολύ τον βαλκανικό ήχο της Σερβίας. Επίσης είναι πολύ ατυχής στιγμή να στείλουμε βαλκανικό ήχο, χάνουμε πόντους από Τουρκία και Βοσνία που δεν συμμετέχουν. Μη περιμένετε από τους βόρειους να ψηφίσουν τέτοια κομμάτια, αν και το OPA ψηφίστηκε από Ισλανδία και Φινλανδία.

  5. Δεν με κερδισε με την πρωτη ακροαση. Ωστοσο, ακουγοντας το 2η και 3η φορα μου αρεσε! Αυτο και της Απεργη τα καλυτερα! Το τοπ μου ειναι:
    1. Angel ( 9/10 )
    2. One Last Kiss ( 8.5/10)
    3. Alcohol Is Free ( 7.5/10)
    4. Χιλιες και μια νυχτες (5.5/10)

  6. εντάξει ήμουν ανάμεσα σε αυτό και της απέργη..
    Αφου τα άκουσα και τα 2 πολλές φορές αποφάσισα αυτο με χίλια
    Έχει κάτι το διαφορετικό..ατμοσφαιρικό με electro στοιχεία…
    ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ (οχι μόνο στη eurovision)

  7. Χτυπάει 5άδα παιδιά
    Κρ.Επιτροπή: Θα Ψηφιστεί βάση της Φωνάρας που έχει η κοπέλα
    ο alex leon έχει γράψει μια ευχάριστα περίεργη μουσική που σου τα δίνει όλα και μπαλλαντοειδές στοιχεία αλλα και ενός δυνατού Dance κομματιού που καταλήγει στο τέλος γενικώς όλο το κομμάτι είναι αυτό που ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ…
    Καλη επυτιχία

  8. Πολυ ωραίο αλλά μου θυμίζει το tirpini. Αυτό είναι τραγούδι που είναι στα προκριματικά της Λετονίας. Αν και εμείς και οι Λετονοι στείλουμε ιδια τραγούδια θα υπάρχει πρόβλημα. Κατα τα άλλα εξαιρετικό. Για μένα, όμως καλύτερα να πάει η Απέργη. Πρωτη φορά θα είναι που οι επιτροπές θα βοηθησουν την Ελλάδα και αν παμε καλα και στην ψηφο του κοινου χτυπάμε 3αδα στα σιγουρα.

  9. Το κομμάτι ειναι φοβερά σύγχρονο και αν καταφέρει η κοπέλα να βγάλει αυτή τη φώναρα live…τότε μας βλέπω για πολυ ψηλά!

  10. το δικό μας ΕUPHORIA ! έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία φέτος να κάνουμε τη διαφορά με αυτή τη τραγουδαρα! η χώρα παίζει για πολυ ψηλά! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ και για όλους εμάς τους φαν , παρακαλώ να προωθησουμε τη συγκεκριμενη συμμετοχή!!!!! θέλαμε κάτι διαφορετικό, ποιοτικό και φρέσκο! Ιδού..

  11. ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ ΠΑΙΔΙΑ!! ελεος με αυτα!
    κατι διαφορετικο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
    Θωμαη Απεργη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Pwpw re paidi ti fwnara einai ayti i typisa pwwww makari na vgei ayto i tis 8wmai pwpw anatrihiasaaa!!! ME TA 1000 WOWOWOW Fwnara apla tragoydaei kai byzantinaa wow wow wow

  13. Αντε ρε μελη του ogaegreece βγαλτε καμια ψηφοφορια στο πλαι για να δουμε τι προτιμαει ο κοσμος και να εχουμε και μια πρωτη γνωμη… μην καθεστε! Ευχαριστω!

  14. καλα,τα λογια ειναι περιττα…απλα ας αφησουμε να ζησει η Ευρωπη τη μαγεια αυτη…ετσι και στειλουμε την Απεργη, παει,χαθηκαμε

  15. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ !!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ! ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΑ POLLS ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!!

    • Ναι, αλλά θυμίσου και πέρισυ με FYROM που όλοι την απέρριπταν, αλλά η ωραία παρουσία+φωνή της Καλλιόπης, έκανε τη διαφορά! Άσε που Ciara & Hera πέρασαν μια χαρά τους ημιτελικούς!

  16. απο το πρωτο ακουσμα…(δεν συγκρινω με υπολοιπα, αργοτερα αυτο)

    ανατολιτικο ηλεκτροποπ τραγουδι… δεν το λες κακο… απλα στη μεση του τραγουδιου με κουρασε… Euphoria δεν το λες… απλα καπου κουραζει ρε παιδι μου… εκει κατι να κανει…δεν ξερω… ας το βρουνε…

  17. Θα προτιμούσα να απαγάγει κάποιος τον Alex Leon και να ακούσω το τραγούδι χωρίς τις δικές του “προσθήκες”… Τη φωνάρα της Τζωρτζίνας θα περιμένω να την ακούσω στο λάιβ…

    ΥΓ. Από το “Euphoria” πέρασε και δεν ακούμπησε – προσωπική γνώμη πάντα…

  18. Η διαφορα για την Ελλαδα φετος απο αλλες χρονιες. Αλεξ και Τζορτζινα κατα πρωτο λογο και ενα κλικ λιγοτερο η Απεργη.

  19. προφανώς δεν καταλάβατε τι εννοούσα.. δεν συνέκρινα το Angel με το Euphoria .. και ούτε είπα ότι μοιάζουν.. λέγοντας το δικό μας EUPHORIA εννοώ από τη πλέυρά της δυναμικής, του διαφορετικού, του ποιοτικού και συνάμα φρέσκου!

  20. Χρειάστηκε βέβαια να το ακούσω πάνω από δέκα φορές για να το εκτιμήσω. Αυτό είναι και το μεγάλο μειονέκτημα του τραγουδιού αυτού. Είναι το μόνο που είναι πρωτοποριακό και έχει παράλληλα και κάτι από Ελλάδα. Δεν ξέρω αν θα πάει καλά γιατί θέλει μάλλον αρκετά ακούσματα για να το εκτιμήσει το μέσο ευρωπαϊκό αυτί ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΘΗΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΜΙΛΑΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ! Μ Π Ρ Α Β Ο ALEX!!!! Η φωνή της Georginas ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!

  21. Χμ, κάτι έχουμε εδώ. Νομίζω πως είναι το πιο ενδιαφέρον απ’ τα 4.
    Το παράξενο με το angel είναι ότι τα δύο του πλεονεκτήματα (σπουδαία φωνή και πειραματική ενορχήστρωση) είναι συγχρόνως και τα επικίνδυνά του στοιχεία: Θα το πει καλά live η Τζωρτζίνα; Θα καταλάβει η γιαγιά μου ότι ο Άλεξ δεν δοκιμάζει το καινούριο του σινθεσάιζερ;

      • Ότι μ’ αρέσει δεν κερδίζει ποτέ…
        Εσύ πως τα βλέπεις τα φετινά τραγούδια; Για τσιφτετέλι σε κόβω! χα χα

      • Έχω ήδη γράψει τη γνώμη μου. Για να μη σε κουράζω, μπορείς να τη διαβάσεις :
        A.F. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:39 – Reply
        Η γνώμη μου αρχίζοντας από το τέλος :
        4. Ηλιάδη: χάλια, εντελώς τριτοκλασσάτο. Μόνο η εισαγωγή του κάτι έκανε, αλλά γενικά σαν τραγούδι για Γιουροβίζιον απαράδεκτο.
        3. Αγάθωνας ΚΜ: τι να πω για αυτό τώρα. Ασχολίαστο μάλλον θα το αφήσω. Μόνο η κάποια του πρωτοτυπία το σώζει ίσως. Αλλά και πάλι, δε θα ήθελα να το δω στη σκηνή της Γιουροβίζιον να εκπροσωπεί την Ελλάδα.
        2. Τζωρτζίνα ΑΛ: ωραία μελωδία, καλή φωνή αλλά λίγο βαρετό σαν άκουσμα. Έχει τη συνταγή που ταιριάζει στη Γιουροβίζιον. Αλλά και πάλι….
        1. Θωμαή: το καλύτερο για μένα. Χαρούμενο, ανεβαστικό και ολοκληρωμένο. Σαν παρουσία η κοπέλα σκίζει. Τελείως πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Για τα ευρωπαϊκά ίσως όχι, αλλά από τα υπόλοιπα υπερέχει.

  22. Πρέπει να το ακούσεις πολλές φορές. Με την πρώτη φοβάμαι μην είναι απ’αυτά που περιμένεις για να πας τουαλέτα ή εύχεσαι να έρθει ο πιτσαδόρος …

  23. Από το πρώτο άκουσμα το είπα εξαιρετικό.Στο δεύτερο το είπα αριστούργημα.Ο άνθρωπος είναι ΤΟ ταλέντο και η κοπέλα έχει μια μαγική φωνή.Απίστευτη.Ο συνδιασμός μπορεί να οδηγήσει και σε παρα πολύ υψηλές θέσεις.Εγώ ενθουσιάστηκα.
    Κρατάω μικρό καλάθι γιατί τα πάντα είναι απρόβλεπτα.
    Ομώς είναι ίσως οτι καλύτερο θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε.Είμαι σίγουρος πως θα έχει μεγάλη αποδοχή από όλες τις χώρες.Εφόσον πάει αυτό είναι κατευθείαν μεγάλο φαβορί.
    Θα χάσουμε μια μεγάλη ευκαιρία να τα πάμε εξαιρετικά.
    Η σύγκριση με την Θωμαή απέργη και το γλυκανάλατο αμερικάνικο τραγουδάκι της αποτελεί ύβρη.

  24. Ας στηρίξουμε μια φορά κάτι καινοτόμο και ας αφήσουμε για λίγο το αθάνατο λαϊκό πνεύμα….Σας εγγυάται η πείρα μου ότι αυτό το κομμάτι -ναι, θα με πείτε υπερβολικό -μπορεί να χτυπήσει πρωτιά, αν η κυρία Καραχάλιου έχει όντως αυτή την Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η φωνή…Παραδέχομαι ότι πριν ακούσω τα κομμάτια δεν ήθελα καν να ακούσω κάτι που το φανταζόμουν electropop r&b αλλά σήμερα διαψεύστηκα…μπαλάντα με electro-goth στοιχεία αλλά και ambient…pop όσο χρειάζεται…ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ, ΓΙ’ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ….ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ….:)

  25. Αρκετά καλό τραγούδι και άκουσμα! Αρκετά προχωρημένο είδος..θεωρώ πως από τις 4 υποψήφιότητες είναι χωρίς αμφυβολία το καλύτερο,που μπορεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.Σε γενικές γραμμές με άλλα χρονια πιστευω πως οι συμμετοχές είναι χαμηλότερου επιπέδου…

  26. πρέπει να το στείλουμε είναι μοναδική ευκαιρία να μπούμε πεντάδα! αν στείλουμε τους koza mostra πραγματικά είμαστε άξιοι της τύχης μας.

  27. Παιδιά, απλά φανταστείτε αυτή την ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ στο Malmö… Τελευταίο ρεφραίν, με τον κόσμο σε φάση συναυλία μπροστά στη σκηνή…. ΧΑΜΟΣ ΛΕΜΕ!!!! Το τραγούδι έχει την απαραίτητη ισορροπία που, κατά τη γνώμη μου, χρειάζεται ένα κομμάτι για να απογειωθεί!!! Καλή επιτυχία!!!!!

  28. Έχουμε μία ευκαιρία να ξεχωρίσουμε..με την ψήφο μας ας πιάσουμε αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά..

  29. ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΣΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!!! ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΥOUTUBE!! ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ!

    • Μη το ψάχνεις φίλε Πάνο.Το θέμα είναι να μην αναλωθούμε για το τι γίνεται στις δημοσκοπήσεις και να στηρίξουμε αυτό το εξαιρετικό κομμάτι.
      Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί.

      • μην κοιτάμε δημοσκοπήσεις κατευθυνόμενες και στις οποίες ο καθένας ψηφίζει όσες φορές θέλει..έχουμε ένα καλό κομμάτι -πρόταση που ψάχναμε τόσα χρόνια ! είναι μεγάλη ευκαίρια και στις 18 του μήνα θα ψηφιστεί.. αρκεί να γίνει και η απαιτούμενη προώθηση και από μας!—

  30. Το καλύτερο από τα 4 τραγούδια μακράν…..και με διαφορά. Ας το στηρίξουμε από την αρχή …μην χάσουμε την ευκαιρία. Είναι πού ωραίο τραγούδι

  31. το καλυτερο με διαφορα. ιδιαιτερο ρυθμο τολμησαμε και με τον Λούκα και εντυπωσιασαμε. το μονο που μ΄ενοχλει ειναι το υφος της μανταμ.

  32. Ο καθένας από εμάς πρέπει να προωθήσει το τραγουδι όσο το δυνατόν περισσότερο
    Φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί υπαρχουν διαφορά είδη μουσικής και οι ψήφοι θα είναι μοιρασμενοι
    Γι’αυτό κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να το προωθήσετε και όσοι μπορείτε στις 18 του μήνα στηριξτε το με την ψήφο σας!

  33. ta ipolipa ine aisxos mprosta se auti tin tragoudara, sindiazi se apoliti armonia tin anatoli kai tin disi, ton noto me ton vora, tin 8alassa me ton ourano
    epivallete na paei auto stin eurovision kai i triada einai sigouri

  34. Νομιζω πως ειναι το καλυτερο…Τελικα η Giorgina αποδειχθηκε ΦΩΝΑΡΑ!!!Ειναι μια ασυνιθιστη μπαλαντα και νομιζω πως η Ελλαδα φετος θα μπορουσε να λαβει μερος με μπαλαντα γιατι πραγματικα αξιζει.Αυτο που φοβαμαι ειναι πως ακριβως για το λογο του οτι ειναι ασυνιθιστο ισως να μην ψηφιστει αρκετα.Παντως αυτο το τραγουδι η δε θα τα παει καλα η θα τα παει καταπληκτικα κι εγω θα επερνα το ρισκο….

  35. Μήπως ξέρει κανείς αν ήταν υποψήφια η Nikki Ponte με το τραγούδι “Remebering the summer nights “, αλλά κάτι δεν πήγε καλά ……τι έγινε τελικά ?

    • kala auto einai persino.afou i Sony persi esteile tin IVI giati na thelei na steilei kai tin Nikki? Isos to skeftikan stin arxi , mporei kai gia tin idia tin IVI poios kserei? apo Souidous to pirane to kommati, mporei na eixe graftei gia ton opoiondipote arxika, isos kai gia to Melodifestivalen me kapoio souido/souideza kallitexni! who knows?

  36. An paei auto to tragoudi tha skisoumeeeee 🙂 🙂 to pisteuw opws kai polloi alloi!!elpizw mono na mhn paei h hliadh dioti einai h pio gnwsth sthn ellada apo tous summetexontes :)….giorgianaaaaa +leon 🙂

  37. εγω δεν εχω προβλημα ουτε με αυτο/…χαχαχα μαρεσει που σε ολα τα τραγουδια αυτο εγραψα χαχα δεν θα με ενοιαζε να παμε με αυτο αφου η γνωμη μου και για τα 4 τραγουδια ειναι ΣΧΕΔΟΝ ιδια!..σχεδον!

  38. Σε αυτο που λετε οι περισσοτεροι οτι πρεπει να το ακουσεις αρκετες φορεσ για να σου αρεσει δεν υπαρχει προβλημα. Τοσες φορες που το ακους στο live της eurovision το μαθαινεις και απ’ εξω!! Οραιο τραγουδι μονο ενα πραγμα θα πω!! ΟΧΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (αν και μου αρεσει η Ηλιαδη)

  39. και για το τέλος το ντουέτο του Alex και της Τζωρτζίνας
    +:ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ στο μεγαλείο της!Τουλάχιστον για τα γιουροβιζιονικά δεδομένα…Κάποιος/α είπε ότι της είναι πολυφορεμένο στην eurovision.Από περιέργεια, ας μου πει ποιο κομμάτι του/της θυμίζει,γιατί σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ και δεν μου ρχεται κάτι. Αν μου θυμίζει κάτι σε παγκόσμια μουσική κλίμαξ, είναι ήχοι από Alabina ή Budha Bar γενικά!!! Μουσικά, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κλιμάκωση και αλλαγές, με ήχους ανατολής, ηλεκτρο-ποπ, και γενικά γέννεσης μιας ατμόσφαιρας μαγευτικής…Όταν δε, ντύνεται και από την μελωδικότατη φωνή της κοπελίτσας , το αποτέλεσμα είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ!Αναμφισβήτητα μια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΗ από την χώρα μας, που όλοι μας κατηγορούσαμε ότι στερείται τέτοιων! Επίσης και τελειώνω με τα +, ότι αυτό το κομμάτι έχει την δυναμική για παευρωπαική επιτυχία και με δυναμική συγκομιδής βαθμών από πολλά διαφορετικά μπλοκς, ΑΛΛΑ…
    -:Η αλήθεια είναι ότι δεν σε κερδίζει με το πρώτο άκουσμα…Κι εγώ ο ίδιος με το 3ο, πήρα μπρος!!!! Αν και, θυμάστε το περσινό της Αλβανίας; Για μένα είναι υπέροχο επίσης…Και δεν το λες πιο εύπεπτο από το φετινό δικό μας…Και είδατε που έφτασε και από μάλλον κακή θέση εμφάνισης επίσης! Επίσης, είναι ένα τέτοιο άκουσμα δυνατό αρκετά για να κερδίσει το μέσο ελληνικό αυτί; Με άλλα λόγια, θα πάρουμε το ρίσκο; Αν ναι, ΕΠΙΣΗΣ και με αυτό το τραγούδι νιώθω ΣΟΥΠΕΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Αν όμως….Πάντα ένα ΑΝ….

    • Αν χρειάστηκε να το ακούσεις 3-4 φορές για να ενθουσιαστείς, αυτό δε το λες για καλό. Οι τηλεθεατές μια φορά θα το ακούσουν.

  40. κομματαρα χρονια μπροστα.αν θελαμε να ξαναπαρουμε eurovision το κομματι θα εκανε περιπατο.στο 2013 ζουμε ελα ξυπναμε ολοι και στηριζουμε angel με τρελλα.

  41. Συνοψίζοντας…

    1ο μου: Angel (9,5/10 γιατί το ξέχασα πριν)..ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ…αλλά που μάλλον δεν θα το στηρίξει το ελληνικό κοινό γιατί μάλλον θα ψηφίσει το
    2ο μου: Alcohol is free που έχοντας τουλάχιστον την Μακεδονία υπέρ της φαντάζει ως δυνατό φαβορί αυτήν την στιγμή (εκτός αν διαμοιραστούν οι ψήφοι με την Ηλιάδη και επωφεληθούν οι Αλεξ και Τζωρτζίνα ή μήπως το…
    3ο μου: One last kiss που ούτε κι αυτό θα με χαλάσει αν στείλουμε , απλά δεν θα νιώθω τόσο σίγουρος όσο με τα 2 προαναφερθέντα ενώ για το
    4ο μου: Χίλιες και μία νύχτες, παρόλο που εκτίμω την προσπάθεια της Ηλιάδη, μάλλον θα με στεναχωρούσε να την έβλεπα να μας εκπροσωπεί μέσα από ένα τέτοιο ενδιαφέρον σετ μουσικών προτάσεων…
    Αυτά είχα να πω για την Ελλάδα μας φέτος! Πάμε ΔΥΝΑΤΑ! Γεμίστε τα πνευμόνια σας με αισιοδοξία γιατί απλούστατα ΤΟ ΄ΧΟΥΜΕ το θέμα φέτος…
    Και ελπίζοντας ότι δεν σας κούρασα , ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!

  42. o alex leon και η τζωρτζινα μου άρεσε πάρα πολύ σε σχέση με τα άλλα τραγούδια…οχι οτι είναι αδιάφορα και τα υπόλοιπα….Της κυρίας Ηλιάδη μου θύμησε μπουζούκια style.
    I vote Angel …με 1.000!!!

  43. δεν υπαρχει…κυριολεκτικα 8α σκισει…εχει ιδιαιτερη μουσικη κι ειναι κατι αναμεσα σε μπαλαντα-ποπ….με λιγα λογια χτυπα ανετωτατα 5αδα…κι μετα παιζει κι για 3αδα να μην πως πρωτια….8α παρει απο ολες τις χωρες εστω κι ενα ψηφο,αυτο 8α ψηφισω κι της απεργη,τα οποια ειναι μακραν τα καλυτερα για εμενα…9.5 κι στα δυο…καλη επιτυχια…πραγματικα αν δεν παει αυτο η της απεργη 8α ειμαστε χαμενοι απο χερι…. 🙂

    • Aν σου αρέσει αυτό ψήφισε μόνο αυτό.Μη μοιράσεις τις ψήφους.Δεν έχει νόημα.Σκοπός είναι να βοηθήσουμε αυτό το κομμάτι που δεν συγκρίνεται με το γλυκανάλατο.
      Φιλική συμβουλή.Γενικά ψηφίζουμε πάντα ένα τραγούδι.

  44. Είναι καλό αλλά φοβάμαι οτι με την πρώτη φορά δεν σου μένει με τίποτα!Επίσης με τόσο δύσκολα φωνητικά,πρέπει να το ακούσουμε live!

    • ούτως η άλλως κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας τα βάζουν 100 φορές..
      άμα δεν τους μείνει με την πρώτη θα τους μείνει με τη 2η 3η..
      Αν και γω δε συμφωνώ με αυτό γιατί με το που το άκουσα είναι το μόνο που έμεινε από τα τέσσερα τραγούδια..

  45. To wraiotero,to pio asunithisto kai me tin pio oloklirwmeni monterna enorxistrwsi se apisteuti ermineia tis tzortzinas!ta spaei to kommati!kairos einai na steiloume kati diaforetiko!prepei na paei auto!i tzortzina einai anatrixiastiki!fwnara!

  46. Έτσι που βλέπω τους καλλιτέχνες πάντως στη φωτογραφία, δε ξέρω αλλά μου έρχεται στο μυαλό μια πιο σουρεαλιστική εικόνα της Βόσου και του Μικρούτσικου, λολ!

    • A γεια σου!! Κι εμενα ο Μικρουτσικος μου ρθε στο μυαλο ετσι οπως κουνιεται ο Alex Leon, που κουνιοταν τοτε σαν το καραγκιοζα κι ειχε χαντακωσει και την Ανοιξη και την ερμηνεια της Βοσσου….

  47. Αφού έχει τόσο εξαιρετικά σχόλια, γιατί είναι τελευταίο στα polls; Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ ότι η όποια βλαχιά θα υπερισχύσει;;;;

  48. Το κομμάτι αυτό κατά την άποψή μου έχει μία πρωτοτυπία για τα δεδομένα της Eurovision. Κάθε χρόνο τα κομμάτια που ξεχωρίζουν και καταλήγουν ψηλά είναι αυτά που έχουν να προτείνουν κάτι διαφορετικό και νέο. Έτσι λοιπόν με αυτό το σκεπτικό και αν τελικά στείλουμε αυτό μπορούμε να φτάσουμε αρκετά ψηλά. Πιστεύω ότι θα ψηφιστεί και απο επιτροπές και από το televoting αν βέβαια συνοδεύεται και απο μία καλή σκηνική παρουσία αφού το τραγουδάκι έτσι οπως το ακούω μπορεί να σκηνοθετηθεί άψογα με φωτισμούς, πλάνα και δεν συμαζεύεται….αυτά…..

  49. ZAPPIT

    KOZA MOSTRA FT. AGATHONAS 43%
    AΠΕΡΓΗ 31%
    ΑLEX LEON FT. GEORGINA 16%
    ΗΛΙΑΔΗ 11%

    GOSSIP-TV

    KOZA MOSTRA FT. AGATHONAS 50%
    AΠΕΡΓΗ 28%
    ΑLEX LEON FT. GEORGINA 13%
    ΗΛΙΑΔΗ 10%

    OIKOTIMES

    KOZA MOSTRA FT. AGATHONAS 30%
    ΗΛΙΑΔΗ 27%
    AΠΕΡΓΗ 22%
    ΑLEX LEON FT. GEORGINA 20%

    (To oikotimes μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω ήδη ψηφίσει, ενώ δεν είχα…)

    YOUTUBE

    KOZA MOSTRA 1193 LIKES 303 DISLIKES
    ΑΠΕΡΓΗ 916 LIKES 135 DISLIKES
    ALEX FT. GEOR 706 LIKES 157 DISL
    ΗΛΙΑΔΗ 515 LIKES 409 DISLIKES

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

    – KOSA MOSTRA ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ FAVORITE
    – ΑΠΕΡΓΗ: ΑΠΟ OUTSIDER ΓΙΝΕΤΑΙ FAVORITE
    – ALEX LEON FT. GEORGINA ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. MONO ΣΤΟ poll ΤΟΥ OGAE ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ EUROFANS.
    – ΗΛΙΑΔΗ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ OUTSIDER.

  50. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! ειλικρινά πολυ καλός ήχος, οχι χαζοτραγουδο σαν της ηλιαδη και της απεργη ! για κόζα μόστρα δεν λέω πολλά- απλά αίσχος!! τα παιδια εδω έχουν τοσο καλο τραγουδι που εαν δεν στειλουμε θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!! αυτό με τα χιιιιλια στο Μάλμο!!!

  51. Φοβερό κομμάτι, πρωτοποριακό, ατμοσφαιρικό και η Τζωρτζίνα απλά το αποθέωσε. Ελπίζω να έχουν μια καταπληκτική εμφάνιση στον ελληνικό τελικό. Και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι αν το αναλάβει σε σκηνοθεσία/χορογραφία κάποιος έμπειρος και άξιος (π.χ. Φωκάς Ευαγγελινός), θα απογειωθεί περισσότερο. Και μην ξεχνάμε όλοι ότι στην Eurovision παίζει σημαντικό ρόλο η σκηνοθεσία. Αυτό προτιμώ και της Απέργη. Τα άλλα δύο απλά ασχολίαστα.

  52. re paidia den xerw giati cifizoume koza mostra i eurovision fetos einai eukeria loipon as tin ekmetaleutoume kai na cifisoume wraia tragoudia parola auta mou arese upervolika me to poy to akoysa to agapisa thelw kai euxomai na maw ekprosopisei auto <3 <3 <3 <3

  53. Ακουστε τι σκεφτηκα,νομιζω πως το alcohol is free θα γινει επιτυχια ετσι στα ραφιοφωνα και το καλοκαιρι,απλα απο φιλους μου που δεν ασχολουνται με eurovision φοιτητες ειναι που δεν ξερουν αν νικησαμε δλδη το θελουν επειδη εχει χαβαλε και πολλοι αλλοι στο facebook,και δεν ειναι eurofans ετσι σιγα μην ψηφισουν οι συγκεκριμενοι 20χρονοι-25χρονοι,ουτε καν θα ξερουν ποτε ειναι ο τελικος!!! Αρα πιστευω πως το angel εχει αρκετες πιθανοτητες!!! δεν θα παν οι κοζα μοστρα!

  54. Πο παιδια πραγματικα δεν 3ερω πιο να επιλε3ω αναμεσα σε αυτο και της Απέργη πραγματικα πφφφφφ εχω μπερδευτει ειναι και τα δυο πολυ ωραια 😀 οσω για τα αλλα…………………………………

  55. oxi louis…kai gw simfono mazi soy…apla ligo o titlos toy tragoudiou pou einai ksenos…ka8os kai i idea oti taxa di8en 8a steiloume kati moderno…odigoumaste se tetoies ierosylies…apla na kserete gia na min ekplagite..to sigkekrimeno tragoudi einai 1 apo ta outsider kai duskola 8a paei eurovision…

  56. εκπλικτικο. μια πρωτοεμφανιζομενη φωναρα που μαγευει και ο Alex Leon με την εκπληκτικη μουσικη του. ελπιζω να το δουμε στην Σουηδια.

  57. το καλύτερο νανούρισμα. Είναι ενορχηστρωτικά απλά το χάος. Άλλα παίζει ο LEON , άλλα τραγουδά η Giorgina. Σαν να κόλλησαν 2 τραγούδια σε 1. Ούτε μπαλάντα το λες αλλά ούτε και dance. Στην αρχή μουσικά είναι νανούρισμα παιγμένο κιόλας από παιδικό synthesizer. H μία παέι να μας κοιμήσει και ο άλλος το παλευέι με νύχια και δόντια να κάτσει κανά scratch. Mόνο η φωνή της το σώζει. Θα μπερδέψει και θα διχάσει αλλά δεν θα μας ευνοήσει βαθμολογικά με τίποτα. Μέχρι τώρα 3 στα 3 αποτυχία. Από τις χειρότερες χρονιές μας. Ας ελπίσω η 4η Απέργη να είναι πιο τυχερή.

    • Ως άκουσμα κανείς δεν υποστήριξε ότι είναι “του συρμού” δεν σου μένει εύκολα και χρειάζεται συγκέντρωση και 2-3 φορές να το ακούσεις για να το εκτιμήσεις. Εσύ το ξεπέταξες και μιλάς για νανούρισμα και γρατζουνίσματα του Λεόν. Ο καθένας με την ευαισθησία του και την αισθητική του. Εγώ σαν δημιουργία-έργο τέχνης το θεωρώ ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΣ. Μου κάνει μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση που αρκετός κόσμος το υποστηρίζει με φανατισμό γιατί δεν σου “χαιδεύει τα αυτιά” -παρά την βελούδινη φωνή της Τζωρτζίνας Καραχάλιου. Επίσης ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ & ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ!

  58. Τα τραγούδι είναι απίστευτο!
    Ακριβώς το ύφος που περιμένω εδώ και χρόνια να καταφέρει να μας εκπροσωπήσει!Ας ελπίσω να προκριθεί!Καλή τύχη!!!!!

  59. Ωραια φωνη η Τζωρτζινα,αλλα το υπολοιπο τραγουδι…δε ξερω,θα το προτιμουσα αν ηταν ολο μπαλαντα,χωρις τα ακυρα beats να πεταγονται εδω και εκει.
    Παντως ας μην ειμαστε υπερβολικοι,κανενα απο τα τραγουδια δεν ειναι αριστουργημα!Εγω απο τις μεχρι τωρα συμμετοχες απο τις αλλες χωρες και απο τις υποψηφιες δικες μας ειμαι απογοητευμενη,προβλεπω μια πολυ χλιαρη και βαρετη χρονια στη Eurovision

    • Ναι για να έχουμε υποψήφια άλλη μια μπαλαντούλα της σειράς. Όχι καλή μου, ας στείλουμε και κάτι πρωτότυπο ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟ επιτέλους!

  60. Alex Leon και Giorgina & Angel
    bravoooooooo………..εγω δεν τους γνωριζα μεχρι τωρα………. ειναι ενα εξαιρετικο τραγουδι , εχει μελωδια, ποιοτητα, αξιοπρεπεστατο…………… μακαρι να νικησει…………. αλλα επειδη ο Ελληνας …..Ελληνας ειναι…………. φοβαμαι οτι θα ψηφισει το τσιφτετελι της Ηλιαδη………….. ΥΓ……..= η Τουρκια θα τι τραγουδι θα εχει???????? σιρτακι????????

  61. Λοιπόν εγώ θεωρώ ως καλύτερο αυτο με απόδοση 9/10 δεύτερο το last kiss με 8,5 3ή η ηλιαση με 7/10 και με 0/10 το alcohol is free … Κοίταξε παιδιά τη έχω φανταστεί και δυστυχώς θα το δείτε θα παει το alcohol is free και καλά για χαβαλέ και γλεταντιδικο …… Είναι απαίσια και πραγματικά θα λύπη γω αν παει αυτο …. Ισως να μην δε κάν τον διαγωνισμό αν βγει αυτο ! Τα υπόλοιπα 3 μια χαρά είναι !

  62. Σιγα μην υπολογισω τις κατευθυνόμενες δημοσκοπησεις. Με το που ακουσα στην τηλεοραση τα τραγουδια ,ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΥΦ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ! Πρωτοτυπο, σε παει απο συναισθηματα λυπης σε συναισθηματα ελπιδας. Φωναρα ωραια μελωδια, σε καποια σημεια η ενορχηστρωση ειναι ονειρικη….τι να πω, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. η μονη μου ελπιδα για πενταδα ειναι αυτο το κομματι. διαφορετικο και ποιοτικο και με φωναρα δεν θελαμε? το εχουμε. δικαιολογια δεν υπαρχει.

  63. οσο το ακουω τοσο το λατρευω.Μου αρεσουν και οι Κοζα αλλα μετα τις 2φορες αρχιζουν να με κουραζουν.Αυτο με κερδιζει ακομη περισσοτερο και θελω να το ακουσω και αλλη μια και αλλη μια.Καιρο ειχα να νοιωσω ετσι για καποια συμμετοχη μας

  64. Aς σοβαρευτούμε και εμείς.Πιστεύω το κομμάτι της Τζωρτζίνας με την πραγματική “αγγελική φωνη” είναι ανατριχιαστικά ωραίο.Ας πάμε τουλάχιστον με αυτό και ας μην βγούμε στην τριάδα, τουλάχιστον την πεντάδα την έχουμε. Μπράβο Τζωρτζίνα, μπράβο Αλεξ. Καλή-καλή επιτυχία!!!

  65. To τραγούδι με κέρδισε με την πρώτη που το άκουσα….θα κερδίσει εντυπώσεις σίγουρα…μακάρι να ψηφιστεί κιόλας γιατί άλλα λέμε στην αρχή και άλλα στέλνουμε μετά τον Τελικό μας!!!! ….βέβαια δεν είναι αδιάφορο και ο Αγάθωνας…άντε να δούμε τι αίσθημα θα έχουμε στις 18/2…

  66. Συγγνώμη αλλα το το ωραίο έχει ο αγαθωνας;;; Μόνος του Οκ αλλα με αυτούς τις βλάκες είναι εσχος !!!!!!!!! Μολφαβια 2009&2011 Σερβία 2010 Βοσνία 2008 !

    • Ναι!Μου θύμισε Zdob si zdub κι εμένα.Πολύ Ελληνικό.Γουστάρω!Αλλά όπως είπα και σε άλλη δημοσίευση,επικίνδυνο!!!!!!!!!!

  67. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ..ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ??? ΟΥΤΕ ΤΕΛΙΚΟ!!!

  68. ας στείλουμε κάτι διαφορετικό, και όπως ξαναέγραψα , μην ανησυχείτε δε θα μας παρεξηγήσουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι αν δε στείλουμε ελληνικό στοιχείο!!!!

  69. katarxas emena apo ta tragoudia pou akousa ola mou aresan ektos apo ena. Auto pou den mou arese einai tis apergi kai tha sas po kai gt den katalava mia leksi apo ta agglika tis pragmatika mono otan eftase sto refren katalava to one last kiss. episis to kommati auto thimizi polla alla pou exoun pai stin eurovision. emena apo ta alla tria mou arese pio polli to angel tha einai megali adikia auti i foni na min pai kai anti allo pou lete einai kourastiko emena me xalaroni kai molis mpi ligo to pop dance stoixio sto telos einai telio. o imitelikos tis ellada exi eidi 7 xalia tragoudia etsi oti kai na gini pername

  70. I recognise the car wrecked in my garden
    The burning flames imprinted on my mind
    Already I’ve lost all that once was mine
    This can’t be, follow me until the end of time

    Someone send an angel to save me
    I’ll ask one more time
    Send me an angel to save me
    I can’t see the light

    Ooh… ooh…
    Oh…

    Started with a thousand faces around me
    All alone, nobody by my side
    Now look at what they’ve done to our minds
    This can’t be, follow me until the end of time

    Someone send an angel to save me
    I’ll ask one more time
    Send me an angel to save me
    I can’t see the light

    Someone send an angel to save me
    I’ll ask one more time
    Send me an angel to save me
    I can’t see the light

  71. Ακούγοντας ξανά σήμερα τα 4 τραγούδια, δεν άλλαξε η εντύπωση που μου άφησαν χθες, αντίθετα ενισχύθηκε:
    Angel: Εξαιρετικό
    Last kiss:Μέτριο
    Alcohol: Φαιδρό
    Χίλιες νύχτες: Τιποτένιο
    Επειδή φοβάμαι και φέτος το “αλάνθαστο ένστικτο του έλληνα”, βασίζω τις όποιες ελπίδες μου στην επιτροπή. Ξέρουμε ποια θα είναι τα μέλη της;

    • πρωτον συμφωνω με ολα που λες alex leon & giorgina γαματο τα αλλα ολα ομως αδιαφορα εντελως…απο ειδα απο ενα παιδι λεει οτι θα ειναι η παπαριζουμε μια απου τους κριτες…και εχει συνεργαστει με τον alex..τωρα για αλλους δεν ξερω!!!

  72. Το Alcohol is free,εάν ήταν επι προσωπικού μου,θα το διάλεγα!Το συναίσθημα μου λέει έθνικ και πατρίδα! Ωστόσο η λγική λέει άλλα.Ας σκεφτούμε λίγο! Το alcohol θα το ψηφίσει κλασσικά ο Αζέρος,Ο Ρουμάνος,ο Αλβανός,ο Σέρβος.Άντε καμια Ρωσία-Ουκρανία!…!!
    Το πρόβλημα όμως δεν είναι να ”κλειδώσουμε” αυτούς που,ούτως ει άλλως,μας δίνουν κάτι,αλλά να ”πείσουμε και τους άλλους που παραδοσιακά δε μας ψηφίζουν!
    Το Angel πέρα απο τους άνω,μπορέι κάλλιστα να τους ψηφίσει και ο Φινλανδός και ο Ολλανδός και ο Αυστριακός και ο Εσθονός και ο Σουηδός!Αν ”πιάσουμε” αυτούς που δε μας πολυχωνεύουν και τους κάνουμε να μας ψηφίσουν και πρωτιά χτυπάμε!Εκτός αν αρχίσουν οι διαρροές απο τους δικούς μας(Π.χ. Τα καλά της Βουλγαρίας πέρυσι!!!).

    • Τι λέτε ρε παιδια!!!??? Δηλαδη αν παμε με ενα τραγουδι με συνθεση-για πολλους αχταρμα, μια φωναρα αν θελετε, και στιχους Μαρθα Κλαψα/λυπηθειτε μας δεν εχουμε ελπιδα, θα μας ψηφισουν οι Φιλανδοι, Ολλανδοι κλπ??? Θα μαγευτουν με τη φωνη και θα ξεχασουν την ειρωνια που θα προκαλεσει αν μη τι αλλο στιχουργικα, (και που την ειρωνια αυτη την εχουν και στο αιμα τους αυτοι οι λαοι που θεωρουν πως ειναιι ανωτεροι)??? Μαλλον το γελιο της αρκουδας θα κανουν με τα χάλια μας!!!

  73. ellas-eurovision…Bosnios,Croatis,Moldavos,Boulgaros,Levkorwsos,Alvanos,Kyprios,ktl…kai mporei na peistoyn kai alles xwres(Sigoura)..To Angel den to psifizei kanenas Finlandos,Ollandos ktl…apo avtous na min perimenoume tpt to idiaitero…Kai nomizo oti einai ‘IEROSYLIA’ kapoioi na lene oti 8a mpoume 5ada i kai oti mporei na kerdisoume opos eipes esy…prosgio8eite ligo kai peite moy an pistevete sta ali8eia avta pou lete…Einai Dunaton avto to tragoudi na vgei Prwto i Pentada???ELEOS!!

    • Κοίτα,νίκη δεν παίρνουμε για άλλους λόγους!Ποιός θα αφήσει την Ελλαδίτσα να κερδίσει τέτοιες εποχές!!!Ωστόσο νομίζω οτι μπορεί να μας χαρίσει μία θέση στην πεντάδα!
      Τώρα αν δε σου αρέσει κι εσένα,πάω πάσο!Άλλωστε και τα τέσσερα τραγούδια κάτι έχουν κατα τη γνώμη μου!Γενικά το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο.Θα πάμε πολύ καλά όποιο κι αν πάει!Απο πέρυσι,σίγουρα καλύτερα!!!

    • ok re file akouses ta tragoudia to allo xoron pragmatika akou ta kai vgale ena simperasma mprosta sta dika mas 4 tragoudia auta pou evgala oi 10 mexri tora kai i 7 apo autes pou einai sto imeteliko mas einai paparies apo auta mono i dania aksizi kai oukrania aksizi kai ante ama pai to cascada gia tin germania tin pentada ne tin aggizoume me auto to kommati aneta kiolas….

    • Vasika ayto poy les den isxyei ka8oloy omws!!!! Oi moysikes epitropes asxetos apo tin hwra apla agapane ayta ta eidoys moysika sinolakia Sigoyra to oti exeis enan maste sound mixer kai mia anatrihiastiki tragoystria (pou den perimena pistepse me) 8a poylisei polly kai nai mpenei aneta oxi apla dyskola einai gia epitropes sound mix me vizantini apla Aneta opws kai i Apergi mpenei aneta me to Tzaz poy twra gia kapoio logo ta teleytaia 3 xronia poyllaei stoys fun (ama diavaseis sxoleia sto episimo site 8a katalaveis)!!!

      • Τα τραγουδια που αναφερεις, ειχανε ξεκαθαρο υφος και συνθεση ομως!!! Αυτο μεχρι να καταλαβει ο αλλος που το παει, το φαγε η μαρμαγκα, ασε που ουτως η αλλως αυτο το ειδος ειναι ρίσκο, η που θα αρεσει η που θα ειναι ενοχλητικο!!!

  74. ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ! ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! ΜΠΡΑΒΟ!

  75. Αυτο που αρεσει περισσοτερο απο τα αλλα(χωρις να θεωρω απαισια τα αλλα ειμαι αναμεσα σε αυτο και των Κοζα Νοστρα απλως με χαλαει το ρεφραιν το αλκοολ ειναι τσαμπα εντελως λαθος μηνυμα για εναν διαγωνισμο με επιτροπες).
    Φωναρααααααααα ξεχωριζει σε αυτο το τομεα αλλα επειδη ειναι δυσκολο τραγουδι θα περιμενω το λαιβ…μπορει να εχουμε εκπληξεις γιαυτο να μην ειμαστε απολυτοι.
    Μπραβο στα παιδια εκαναν μια πολυ καλη δουλεια!

  76. Poies epitropes…plaka kaneis??siga min afisoun tin ellada na parei mia kali 8esi…gia mena metraei pio polu to koino kai oxi oi epitropes pou einai 80 xronoi kai psifizoun varetes mpalantes tis epoxis toys…Eurovision=Show!!kai me tous Koza-Mostra to koino 8a perasei teleia…apokei kai pera kali 8esi den pernoume oute me aitima..

      • Οι επιτροπες δεν κρινουν ΜΟΝΟ ερμηνεια!! Σταματηστε πια μ αυτο το πραγμα!!! Κρινουν την μουσικη ποιοτητα ενος τραγουδιου συνολικα, ερμηνεια, πανω απ όλα συνθεση, και παρουσιαση!!!! Ε, αμα στα 2 απ τα 3 πασχεις, παιρνει τελικα ….you know!! (οτι πηραμε με τη μακακια του Stero Mike, παρα τη φωναρα του γιωρκα!)

    • Gia na ta grafeis ayta file moy simenei oti eise polly pisw kai oti mallwn den to exeis psaxei to 8ema kala se diavevaiwnw oti oi epitropes einai epilegmena atoma poy xeroyn pragmata moysika poy oyte stin alli s zwh den 8a kaneis kai mallista einai atoma ilikias 36-50 poy exoyn mia moysiki apopsi kai einai mesa sto hwro xronia!!!

  77. Αγαπητέ eurofan θα στο πω κομψά…Επειδή μας έχεις ζαλίσει σταμάτα να προσπαθείς να πας πείσεις για το τραγούδι των Κοζα Μοστρα.Εχεις γράψεις 200 φορές τα ίδια και τα ίδια.Το εμπεδώσαμε οτι αυτό θες και τρελαίνεσαι αλλά μάθε ένα πράγμα..Οσο και να θάβεις τα άλλα τραγούδια αυτός που προτιμάει τα άλλα δεν θα αλλάξει γνώμη όσο και να χτυπιέσαι.
    Όπως επίσης αυτοί που τρελαίνεστε για το Alcohol is free θα συνεχίζει να σας αρέσει ακόμα κι αν οι υπόλοιποι το σιχαίνονται.
    Μη κουράζεσαι να προσπαθείς να μας πείσεις.
    Και εγώ ΝΑΙ πιστεύω πως αν πάει το Angel χτυπάει άνετα 5αδα και θα θεωρηθεί κατευθείαν φαβορί.Είτε σαρεσει ειτε όχι.
    Φιλικά και σταμάτα αυτό το προμόσιον των Κόζα Μόστρα.Δεν το έχουν ανάγκη.

  78. XAXAXAXX…GIANNI NA SE KALA ME EKANES NA GELASW…EGW APLA SAS PROETOIMAZW PALIKARH MOU…GIATI 19 TOU MHNOS 8A VGOUN KATI TETOIOI KRAXTES KAI EKSUPNAKIDES SAN ESENA..KAI 8A KANOUN TOUS SOKARISMENOUS…KALA AVTO POU EIPES OTI KANW ‘AVANTA’ STOUS KOZA-MOSTRA MONOS SOY TO SKEFTIKES??…EGW DEN PROSPA8W NA PEISW KANENAN…APLA KAI GW MPORW NA PW ATOMA SAN ESENA NA STAMHTOYN NA 8AVOUN TOUS KOZA-MOSTRA…(POU TO KANOUN)..ALLA DEN EXW KOMPLEX PALIKARAKH..MOU…APOKEI KAI PERA AN SE PEIRAZEI POU SXOLIAZW KA8E LIGO MPOREIS NA PROSPERNAS TA SXOLIA MOU…H NA PEIS STOUS DIAXIREISTES NA ME KANOUN BANN…PANTOS MYALO 10 XRONOY..EXEIS..KALA RE..PES MOU KAI NA PROSPA8W NA 8APSO TA ALLA TRAGOUDIA..8A ME PAROYN STA SOVARA..H NOMIZEIS OTI EINAI KAI OI ALLOI SAN ESENA PROVATA..NA PISTEPSOUN OTI LENE OI ALLOI…THN APOPSI MOY LEW…KAI STHN TELIKH KAI SEIS STAMATHSTE NA 8AVETE TO SYGKEKRIMENO TRAGOUDI…H DEN TO KANETE???PERASTIKA..

  79. Κατ αρχήν δεν καταλαβαίνω και πολύ τι γράφεις γιατι δεν είναι ελληνικά αυτά που διαβάζω.Αλλά μάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις τα ελληνικά.Ημουν σαφής.
    Όσο και να τρελαίνεσαι οι γνώμες δεν αλλάζουν.
    Επίσης προσωπικά το τραγούδι που έπαθες ντελίριο μου αρέσει κι εμένα και δεν το έθαψα εγώ ποτέ απλά προτιμώ περισσότερο ένα άλλο.
    Το σίγουρο είναι πως δεν θα με σοκάρει κανένα αποτέλεσμα.Αλλωστε είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα πάνε οι Κόζα Μόστρα.
    Απλά επέτρεψε μας να μας αρέσει και κανένα άλλο!

  80. Gianni eipa egw na min sas aresei kapoio tragoudi???poies gnwmes na min allazoun???apoti diavazo o ka8enas exei kai mia diaforetiki apopsi…den kserw an esy nomizeis oti oloi einai me 1 sigkekrimeno tragoudi…den trelenomai gia kanenan logo…kai otan eipa to ‘8avete’ den enoousa esena prosopika…giati an diavaseis sto allo post,8a katalaveis…opote mallon alloi 8avoun tragoudia…vlepontas oti sta perissotera gkalop oi koza mostra einai prwtoi..

  81. Συνολικά δεν μ’αρεσαν τα κομμάτια δυστυχώς ή απλά μου φάνηκαν… λίγα! Θεωρώ πως σε μια τέτοια διοργάνωση όπως την φετινή θα έπρεπε να ήταν περισσότερες οι συμμετοχές.
    Απ’ όλα προτιμώ αυτό περισσότερο καθώς πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα με προχωρημένο και ιδιαίτερο ήχο, το όποιο μπορεί να υποστηριχθεί και σωστά σε live εμφάνιση, με μια ευρηματική παρουσίαση! Έχει δυνατότητες να πάει πολύ καλά στο διαγωνισμό αν όντως στηθεί καλά από τον Φωκά.
    Θα μου επιτρέψετε να μην βρίσκω πραγματικά κάποιο θετικό στοιχείο στα υπόλοιπα κομμάτια. Είναι άκρως απογοητευτικά με χιλιοακουσμένους ήχους και άτομα χωρίς σοβαρές προσωπικότητες…

  82. paidia ti na leme twra…exoume tetoio kommati stin diathesi mas kai to suzitame akoma?sugxrono,prwtotupo,dunamiko,mustiriwdes…mporei na psifistei apo opoiadipote xwra kai apo epitropes ennoeitai…thelame kati poiotiko tosa xronia kai epitelous to exoume…ellines min kanoume to lathos…an steiloume auto h 10ada einai sto tsepaki mas!

    • Βλέπε DORA 2012………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  83. Telika oi perissoteroi ellines panta VLAXOI tha nai! goustarete to mpouzoukaki kai na to paixete ellinares mesa apo ena diagonismo tragoudiou? dikaioma sas. otan erthei thesi xeiroteri apo tin persini min lete “aaa emeis ta legame” giati den legate tipota. Oi epitropes POTE den ta psifisan kai oute prokeitai!

    • Kala ta diavazeis ayta poy les mallwn exeis komplex kai ti provlimma eiparxei me to vlaxeiko den eida na halase kanenan oyte properusu oyte propropersy mia hara ta peigane!!! Katse ligo na doyme kai ta apotelesmata h epitroph mporei na alaxei gnwmi kai na epireasei to apotelesma!!! 8ewrw oti einai asteio na grafeis etsi ti stigmh poy akoystika ektos tis hliadi vevaia einai makran isis varititas

  84. esc1234…emeis eimaste VLAXOI…enw esy pou eisai modernos kai Evropaios..emeis apla 8eloume elliniko stoixeio…kai gw adiaforw sto ti 8esi 8a paroume…alloste kai sy kses kala oti dekada me to zori 8a mpoume..i mipos elpizeis se pentada?

  85. a apanta mou kai se mia apli erotisi. i germania ti germaniko stoixeio eixe to 2010 kai nikise? i estonia? i dania? i letonia? i filandia? i rossia? to azerbaijan? alla vevaia…eimaste ellines kai den stelnoume kati monterno….

  86. to angel einai to monadiko pou exei katholikh apodoxh!! deste sxolia se youtube! aresei se olous! ki omws o agathwnas prohgeitai se ola ta polls dn mporw na to exhghsw…….

    • tis iliadi exei parapano views apo auto… profanos kai den simainei kati, alla genikotera fainetai mia tasi…makari na min epalitheutei kai na to ipostirixei kai i epitropi

      • Κόβω το κεφάλι μου οτι οι επιτροπές θα βγάλουν Αγάθωνα & Κόζα Μόστρα πρώτους και με διαφορά…!!!!!!!!!!!!!

  87. Αυτό που ανησυχεί κάποιους για το αν δηλαδή μπορεί η Giorgina να είναι καλή στο live θα εκπλαγείτε γιατί το δυνατό της ατού είναι οι ζωντανές εμφανίσεις όπου πραγματικά σε συνδυασμό με την φωναρα της σε καθηλώνει και σε κερδίζει!

  88. εμείς οι Έλληνες μυαλό δεν έχουμε!!! αν μας έχει απομείνει λίγο ας στείλουμε ή αυτό ή της θωμαή. Πάμε για μια αξιοπρεπή θέση. Όχι τα περσινά τα χάλια μας με το ελληνικό στοιχείο πάντα και πατώσαμε. Κουράστηκαν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι με το ελληνικό στοιχείο. Ποιος θα είναι κριτική επιτροπή φέτος?

  89. Παιδιά αν θέλαμε να στείλουμε ένα κανονικό Ελληνικό τραγούδι θα στέλναμε τσάμικα Ελεος με αυτό το πράγμα πια Ελλάδα είμαστε όχι για τα τραγούδια που μας αντιπροσωπεύουν αλλά από την Γεωγραφική μας θέση. Η μουσική δεν έχει σύνορα και πρέπει να αρχίσουμε επιτέλους να ξεχωρίζουμε τα τραγούδια της πίστας, τα τσίρκουλα με το αν θα γελάσουμε δηλαδή και την ποιότητα του καινούργιου και του νέου ακούσματος που συγνώμη κιόλας μόνο από την Τζωρτζίνα το άκουσα χθες. Όλα τ’ άλλα είναι για άλλες ώρες διασκέδασης όχι για αντιπροσωπεία της χώρας μας. Η κοπέλα έχει φωνάρα η μουσική είναι πολύ ιδιαίτερη και ας αφήσουμε πια αυτόν τον ρατσισμό για τα κιλά της και την εμφάνιση της. Κλείστε τα μάτια και ακούστε.Το ταλέντο και των άλλων κοριτσιών (συμπεριλαμβανομένων και αυτών με τις φούστες) που δεν είμαστε εμεις καλό είναι αλλά….. ας μην ξεχνάμε πως έφτασαν εκεί που είναι τώρα και πως ξεκίνησαν όλες αυτές. Το ξέρω θα με πείτε κομπλεξική και τέτοια όχι δεν είμαι και διασκεδάζω κι εγώ μαζί τους και τα παιδιά μου αλλά για ξανασκεφτείτε λίγο ώριμα παρακαλώ εμείς κάνουμε την ΕΛΛΑΔΑ μ’ αυτά που ψηφίζουμε γενικότερα ΕΣΥ αντιπροσωπεύεις την χώρα σου όχι αυτοί που σε προκαλούν και σε πείθουν τελικά ότι είσαι πρόβατο και θα τους ακολουθείς ότι κι αν γίνει….. Σας ευχαριστώ που με διαβάσετε και συγνώμη αν δεν συμφωνούμε απλά έγραψα τη γνώμη μου

  90. τα ίδια ζώα που έλεγαν πέρσι να στείλουμε το aphrodisiac είναι αυτά που υποστηρίζουν τώρα και τα φετινά καρναβάλια. πήραν πούλο πέρσι και μυαλό δεν έβαλαν. η μόνη χώρα που έχει εθνικό στοιχείο είναι η ελλάδα, καμία άλλη στην ευρώπη! κάθε χρόνο οι ίδιες παπαριές από τους ίδιους παπάρες.

  91. Πιστεύω ότι αυτό το τραγούδι αν το τραγουδούσε η ντεμυ οπως ακουγόταν θα ηταν σιγουρα πρώτο. Η τζωρτζινα σίγουρα τραγουδαει εξαιρετικά και το απογειώνει . Το γεγονός ομως οτι είναι ευρέως αγνωστη στερει την απαραιτητη δυναμική στο τραγούδι το οποιο.φαίνεται και από τα views στο youtube.Πιστεύω οτι παρα πολλοί δεν το εχουν ακουσει καν και ψηφιζουν Αγαθωνα ή ηλιαδη που ειναι γνωστοι! Ελπιζω στο τελικο αυτο να αλλαξει και το angel να νικήσει γιατί το αξίζει!

  92. Judge…nai mporei na exei ginei kai etsi…alla ego upostirizo koza mostra fetos kai sixainomoun to Aphrodisiac..anikw kai gw stin katigoria twn zwwn pou einai kaliteri apo twn an8rwpwn?

    • eurofan den anaferomai se aytous pou tyxainei na tous aresei o Agathonas kai oi Koza Mostra…. anaferomai se aytous pou monimws ypostirizoun tin bouzoukokatastasi ws dithen ethniko stoixeio tis elladas. To 2007 ethnic, to 2008 psilo-ethnic, to 2010 ethic, to 2011 ethnic, to 2012 ethnic.. an rotiseis enan ellina pou asxoleitai me eurovision poies einai oi kalyteres symmetoxes pou exoume steilei mia anoixi tha sou pei ki ena die 4 u. de nomizw na anaferthei se kanena apo ta parapanw.

      ps. atyxis o xaraktirismos me ta zwa, exeis dikio oti einai kalytera apo to eidos mas.

  93. το κομματι σε καμια περιπτωση δεν ειναι πρωτοτυπο στη βαση του – Ishtar Last kiss ενα μονο παραδειγμα παρομοιου τραγουδιου. Δευτερον, δεν εχει χαρακτηρα, ειναι καπου αναμεσα σε ανατολιτικη μπαλαντα και μοντερνο dubstep.
    Τριτον, δε θα εντυπωσιασει κανεναν στην Ευρωπη και δεν εχει σχεση με Ελλαδα οσο με αραβικο κοσμο

  94. Συγχαρητήρια στην Τζωρτζίνα και τον Λεόν. Το τραγούδι είναι τέλειο!!! Η φωνή επίσης από τις λίγες!!! Καλή Επιτυχία!!!
    Όσο για τα παραπάνω κιλά της Τζωρτζίνας, μόνο στην Ελλάδα αποτελούν πρόβλημα. Στήν Ελλάδα όσεςδεν χωράνε το πολύ στο Νο48, είναι απορριπτέες. Αυτός κι αν είναι ρατσισμός! Ευτυχώς ο διαγωνισμός γίνεται στην Ευρώπη που δεν στέκεται σε τέτοιου είδους κομπλεξικά εμπόδια, αλλά σε “συμμαχίες” μεταξύ κρατών.
    Είμαι σίγουρη ότι όσοι αναφέρονται στα κιλά της, έχουν τουλάχιστον τα διπλά!!!!!

  95. Elli..ego pou anafer8ika gia ta kila tis,na eisai sigouri oti eimai diplasios..xeiroteros apo ton PAGKALO!!…otan elega avto,den ennoousa epeidi einai ‘xontri’,alla san sunolo..o dj mikrokamomenos kai avti as poume ligo ‘gematoula’…den tairiazei…kanei anti8esi…
    Judge….simfwnw,alla fetos exei kai kati to idiaitero…mousiki apo Valkania..oute emena mou aresoun ethnic typou..Aphrodisiac..alla ir8e i wra na deiksoume me avto to tragoudi,tin TRELA tou Ellina…

  96. To κομμάτι είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

    Συμφωνα με την προσωπικη μου πείρα απο την Εurovision,το βλέπω άνετα για 5αδα…. και δίνω ένα 99% για 3αδα!

    Μεγάλες οι πιθανότητες και για πρωτιά!!!

    Πάμε γερα!!!!!!

    • το σιγουρο ειναι οτι στην Ελλαδα, θα κερδισουν οι Κοζα Μοστρα… δεν το λεει επειδη θεωρω οτι εχουν καλο τραγουδι… αλλα θα παρει ψηφους απο Μακεδονια…μαζικα!!! Θεσσαλονικη κτλ…. οποτε… θα κανει περιπατο!!!

  97. Λοιπον… πρωτοτυπο δεν ειναι, ειπαμε ειναι μια εθνικ ανατολιτικη ποπ μπαλαντα …ειδικα μετα το 0:53 γινεται εντονο το στοιχειο της ανατολης… απο το 0:53 εως το 1:29 ειναι λιγο αχταρμας… εκει κουραζει πολυ… προσωπικη αποψη… απο το 2:03 τα δινει ολα και γινεται μια χαρα… κριμα ομως ειναι στο τελος ολο αυτο…. και πεφτει… στο 2:37 με ολο αυτο τον αχταρμα… της ανατολης…τον αμανε!!
    Ετσι το κρινω εγω… αν και ειναι το 2ο μου… για φετος! Θεωρω θελει ΑΛΛΑΓΗ στην ενορχηστρωση… δεν ειμαι μουσικος αλλα ως ακροατης… ετσι πιστευω… εξυπνο που το ρεφρεν στην αρχη δεν ειναι δυναμικο… αλλα αυτος ο αμανες μετα…. δεν κολλαει ρε παιδι μου… Ειδικα που χτυπιεται ο αλλος… σε ενα οχι και τοσο dance κομματι… Θα δουμε…. δυνατο σημειο ειπαμε…2:03 – 2:35 αλλα μετα πεφτει 🙁

  98. eurofan na sou pw an paei auto kai vgei 18 tote ama paei agathwnas ti tha vgei teleuteo ?????? poueinai tsirko mono pou tous leipei i kaqrotsa kai oi gifti krima polu krima an nomizete pws o agthwnas einai kalo tragoudi sumfwnw akatapausta me billi
    giati an to paroume etsi deite ena tragoudi sn tou agthwna pou einai katw apo ti 10 kai poio katw

    • Re paidia ginete epiteloys na min ta anakateyoume etsi ti einai aytes oi kryseis panikoy??? Apo ti vlepw se sxoleia sto internet ma gia ola ta tria kommatia (ektos iliadis) ginete panikos kai apo xenoys funs kai apo ellada oysiastika einai isis varititas oipoio kai apo ta tria na paei pisteyw pws 8a mpoyme 5ada einai isis varititas prwtotypias(ektos apergi poy 8ymizi ligo ta palia)kai polly wraia akoystika!!!Den yparxei logos na kanoyme pollemo!!!

  99. lusa nte oloi me tourkoiko ixo amaqne stin ellada den exoume eeeeee tetoious ixous den exei i ellada ti na pw ntrropi totsiftedeli tourkiko o amanes tourkiko kai ti einai elliniko ?????/ auta pou akoume sto tragoudi tis aggelikis iliadi kapoioi ta xoreuoun

  100. eirini..kai televtaio na vgei den me peirazei…einai to mono tragoudi pou se kanei na pernas kala…i ali8eia einai oti prospa8isa na akousw to angel…alla dustixws sta 30 devterolepta ekana…ZzZzZzZ…Sigoura 8a aresei stin kritiki epitropi.(80 xronwn an8rwpoi,klasikoi..pou tous aresoyn oi mpalantes kai ta ksenerwtika tragoudia..kai fysika me 1 potiri tsai sto xeri…opos ka8e klasikos geros tis kentrikis evropis)….An einai na dialeksw se poion 8a aresei to tragoudi,protimo to televoting…pou einai apo oles tis ilikies an8rwpoi kai oxi ‘kruoy’ ilikiwmenoi tis epitropis pou zoyn gia tis ‘A8LIES’ mpalantes…Avta….

  101. Συγκρινετε τα 4 τραγουδια μας με το Δανεζικο… θα καταλαβεται σιγουρα οτι υπαρχουν σαφως καλυτερα τραγουδια απο αυτα τα 4… κριμα για το MAD που θα κανει τον καλυτερο ελληνικο ολων των εποχων και το αποτελεσμα το Μαϊο δεν θα ειναι καλο… μακαρι να διαψευστω (το χω παθει πολλες φορες 🙂 )
    Ειδα και το βιντεο για την αγορα εισιτηριων του ελληνικου τελικου… μεγαλη διαφορα τελικα ο Ιδιωτης απο τον μουχλιασμενο δημοσιοΕΡΤ

  102. re paidia exwme sfakti vrizoume tin aggeliki iliadi gia to tragoudi pou auto tha ginei tha teleiwsei ok alla o skopos einai pame kati oxi gi rezili loipon emena den me xalaei o agathwnas me xalaei i mpada an itan monos tou tha mou arese egw ifizw telika me 1000 angel

  103. Λοιπον… στην αρχη που το ακουσα μου φανηκε καπως βαρετο και σαν να μου θυμιζε καποιο τραγουδι… σημερα που το ξαναακουσα καταλαβα οτι μου θυμιζει ενα τραγουδι που ειχαν πει στα MAD VMA η Ηβη Αδαμου με την Κρυσταλια… τελος παντων μου αρεσει αλλα προτιμω το ONE LAST KISS.. αν παει ενα απο τα δυο πιστευω πως θα τα παμε αρκετα καλα…!
    Ας παει το καλυτερο..! <3

  104. Τί να να πω??!!! Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι!! Η Giorgina είναι συγκλονιστική!!!! Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!! 🙂 <3 Έχει απίστευτη φωνή… και πάλι καλή επιτυχία!!

  105. Παιδία όλοι πρέπει να το ψηφίσουμε στον ελληνικό τελικό! Είναι η καλύτερη μας επιλογή…

    Το τραγούδι της Θωμαής είναι πολύ ξένο για τα πρότυπα της eurovision και ίσως απλά να κερδίσει την κριτική επιτροπή! Για να κατακτήσουμε και κοινό και κριτές πρέπει να πάει το angel 🙂

  106. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.
    ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ Η ΤΖΟ ΔΕ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΟΤΣΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

  107. μακάρι να ήταν όλες σαν αυτή την μπαλότσα αν δεν κάνω λάθος που την αναφέρετε δεν γνωρίζετε τον άνθρωπο ούτε τίποτα αν ήταν λιγότερα ” κιλά ” τι άλλο θα λέγατε το πόσο όμορφη είναι και αληθινή δεν σας βγαίνει να το πείτε ε??? σίγουρα είστε αδύνατες?????????? ή είναι ωραίο να κρίνουμε τους ανθρώπους από αυτό που φαίνεται, αυτό είναι που ενδιαφέρει τελικά??? Ας μην ρωτάμε μετά τι φταίει και έχουμε χαθεί σαν άνθρωποι… Έλεος κορίτσια καλό το ψηλοτάκουνο δε λέω αλλά κατεβείτε και λίγο χαμηλότερα.Είμαι σίγουρη ότι κάποιος άλλος θα λέει κάτι και για σας το σκεφτήκατε άραγε ποτέ αυτό????

  108. kaiti…Mallon agoria eimaste kai oxi koritsia…kai pragmatika an den itan ipopsifia gia esc,oute pou 8a tin gnwriza…sto katw katw tin ali8eia eipe…den tairiazei sto synolo…’I Mpalotsa kai o Mikrokamomenos’….ti i8eles diladi na poume???oti einai adunati??

  109. Αν δείτε σχόλια στο επίσημο site το eurovision.tv θα αντιληφθείτε οτι το ANGEL ειναι πρώτο στις προτιμήσεις των ξένων!!! Το τραγούδι αυτο ειναι πραγματικά εκπληκτικο και πολυ ιδιαίτερο! Θεωρώ πως αξίζει μα το στηρίξουμε μιας και μας δόθηκε η ευκαιρία να το έχουμε στα υποψήφια τραγούδια! Επίσης όσο αφορά τα σχόλια για την εμφάνιση της Τζωρτζινα το μονο που μπορω να πω ειναι να φέρετε στην μνήμη σας την Serifovic, ton Verka Serdutska, την Chiara, την Αλβανίδα πέρσι κλπ. Η κοπέλα εχει φανάρια και αυτο μετράει! Και στην τελική εχει πολυ όμορφο πρόσωπο πέρα απ τα περιττα κιλά! Διαγωνισμός τραγουδιού ειναι πάνω απ ολα !! Οχι καλλιστεία!!!

    • Τι μας νοιαζουν οι προτιμησεις των ξενων??? Εγω ειμαι Ελληνιδα και αυτο το τραγουδι δε μου αρεσει καθολου. Οχι επειδη δεν μου αρεσει το dubstep, αλλα πολυ ανατολιτικος ηχος επεσε βρε παιδι μου και ειναι και βαρετο! Αν ειναι να βαζουμε τις προτιμησεις των ξενων τοσο ψηλα πια, ας τους φερουμε εδω να ψηφισουν αυτοι σημερα κι εμεις να φυγουμε

  110. συγνώμη για το “κορίτσια” αγόρια αλλά δεν σας την δώσαμε να την παντρευτείτε κιόλας τη φωνή της κρίνουμε εδώ και όλα τ’ άλλα ….. οκ είναι φοβερός ρατσισμός αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Στο ότι είναι άγνωστη τώρα ακόμα και αδύνατη όταν ήταν και δεν παίζεται η γυναίκα λέμε τώρα (γυναικάρα) δεν έκατσε σε κανέναν ούτε έμπλεξε σε μαφίες και νύχτες για να ξέρετε και έτσι έκανε αυτό που της άρεσε Τζαζ κ.α. σε όλη την περιφέρεια και σε μουσικές σκηνές. Σε όλες τις πίστες τώρα έβγαινε στο αρχικό πρόγραμμα γιατί δεν είχε ούτε την οικονομική άνεση για cd και δεν την έβγαζαν μπροστά. Ωστόσο ήταν πάντα η φωνή των άλλων από την πίσω πλευρά της κουρτίνας. Μαζωνάκης Σάκης Γονίδης Ηλιάδη (σας λέω τους τελευταίους) και πάρα πολλούς άλλους.
    Άρα αποτέλεσμα….. no money….. no sign…. Αυτό που λένε από φωνή…κορμάρα για να μην πω το κανονικό το ξέρετε??? Είτε βγει ή όχι τουλάχιστος τώρα την μάθανε αυτό μετράει και μακάρι να συνεχίσουν κάποιοι και να την εμπιστευτούν γιατί χάνεται τέτοια φωνή στα παρασκήνια λόγω σώματος τα συμπεράσματα δικά σας.

  111. ΦΩΝΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ,ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ euphoria

  112. ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΙΖΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 5ΑΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!

  113. προταση: οσοι ειστε με την απεργη και την ψηφιζετε δαγκωτο,ελατε με εμας.με το angel.μονο ετσι υπαρχει περιπτωση να γινει κατι και να κερδισουμε στο νημα τον αγαθωνα…να μοιραστουνε οι ψηφοι μεταξυ απεργη και τζορτζινας δεν εχει νοημα…και οι 2 χαμενοι θα βγουμε…και λεω ελατε με εμας και οχι εμεις μαζι σας,επειδη της απεργη ειναι μισο-κλεμμενο και το εχουν παρει γραμμη οι ευρωπαιοι.σε ολα τα γκαλοπ προηγειται το angel εξω.οποτε θα παρει και ψηλοτερη θεση 😛 . την δευτερα ξοδευουμε 2 καρτες για παρτη του angel.τιποτε δεν εχει τελειωσει.στα οπλ….στα κινητα εννοω 😛

  114. re eksipne…osoi einai me tin apergi,me tin apergi 8a parameinoun…ti prospa8eis na kaneis propaganda???eksallou tis apegis einai kalutero apo to angel kai 8a vgei devtero…eseis palepste me tin iliadi..

  115. ε ενταξει,εσυ κατσε στην απεργη σου και φαε τα μουστακια του αγαθωνα στη μαπα.ουτε προπαγανδα,ουτε τιποτα.το μηνυμα τα λεει ολα ξεκαθαρα.στον ηλιο μοιρα δεν εχετε και εσεις…δεν καταλαβαινεις οτι αμα ενωθουμε κανουμε ενα κινημα πανιχυρο.πιο δυνατο απο τους κοζα μοστρα…εσυ ψηφισε την απ-εργη σου για να ξαναδεις το ιδιο…εργο ακομη μια χρονια.ψηφιστε ρε προβατα την κοπια της περσυνης ιταλιας γραμμενη σε 5′ στο ποδι.προχειρο-δουλειες και τραγουδακια του κιλου…να δουμε τι θα καταλαβετε.και μετα ολοι θα φαμε τα αμελετητα των ευρωπαιων τον μαιο με τον αγαθωνα…θα λεμε φαγαμε το καζο με τους κοζα!

    • ενω το Angel δεν ειναι τραγουδακι του κιλου? αχαχαχα!!! αν εσενα σου φαινεται διαφορετικο, τοτε δεν εχεις τα καταλληλα ακουσματα. Προτιμω να παει Αγαθωνας και Κοζα 1000 φορες παρα αυτο το πραγμα, το Angel, που μεχρι και ο τιτλος αντιγραφη τιτλου προηγουμενου τραγουδιου της Eurovision ειναι. Και μην πορωνεσαι τοσο, γιατι εσυ θα κλαψουριζεις μετα οταν βγουν οι Κοζα

  116. angel-θρησκεια-μουσικολατρεια
    MA EGW OMWS 8ELW NA PANE OI KOZA MOSTRA KAI O AGA8WNAS!!POU KOLLAEI H APERGH ME TA PSEFTIKA DONTIA??…KALH H IDEA THS ENWSHS,ALLA OI KM PANE MALMO…PERASTIKA…A KAI MHN TO PARAKANOUME OXI KAI 8RHSKEIA..ELEOS!!!KOUFA8IKATE..!!

  117. VEVAIA APO EDW FAINETAI POSO FOVASTE TOUS KOZA MOSTA KAI TON AGA8WNA!!!..XAXAX…KANETE SYMMAXIA GIA NA KERDISETE ELEOS!!..OMWS EXOUME DHMOKRATIA KAI AN KAPOIOS 8ELEI NA PSIFISEI APERGH,8A TO KANEI..DEN 8A TON ANAGKASETE NA PSIFISEI TO ANGEL..KAI EFOSON MILATE GIA SYMMAXIES,PSIFISTE ESEIS APERGH,GIATI NA PSIFISOUN OI ALLOI TO ANGEL???…XAXAX..TA LEME MAIO ME:ALCOHOL IS FREE!!!KAI PALI PERASTIKA..

  118. na sou pw eurofan den mporeis na sxoeiazeis tis dikies mas apoxeis oti theloume tha cifisoume kai oxi malmo den tha paei o agathwnas lerwsa kai to stoma mou mexri to tsion einai kai polu kai sumfwnw mazi sou angel druskeia mousikolatreia etsi etsi

  119. eirini…xaxaxax….kala tufli eisai???poies apopseis kopela mou,avti einai propaganda..DEN PEIRAZEI…Enno8eite..KOZA MOSTRA KAI AGA8WNAS STO MALMO…!!!OLOI H MAKEDONIA PSIFIZEI TA PALIKARHA KAI OXI MONO!!!EIRINI KANE KAI SY SUMMAXIA…XAXAXAX..SAN DEN NTREPOMASTE LIGO…A KAI PERASTIKA SOY KAI PALI..DEN 8A MOU PEIS ESY…POTE KAI POU 8A SXOLIASW AN DEN 8ES MHN KOITAS TA SXOLIA MOU..OPOS EGW KANW..

  120. για ποια παλληκάρια ακριβώς μιλάτε παιδιά?? Κάτι χοροπηδηχτές φούστες είδα με αθλητικά και έναν με κουρτίνα ένα μουστάκι……… συγνώμη κιόλας Καλοί ήταν ευτυχώς για να γελάσουμε και λίγο. Παρόλα αυτά μου αρέσει για χαβαλέ όχι για euro συγνώμη κιόλλας

  121. Καλό είναι να μην διασπαστούμε σε καμία περίπτωση αλλά να σκεφτούμε τον καθρέφτη της Ελλάδας που την έχουνε στο εξωτερικό για του κ@#*ου και παραπεταμένους τελείως. Θυμηθείτε πότε πήραμε τον διαγωνισμό με ποιούς και πως…. Όσο έρεε το παράνομο χρήμα και πέφτανε τα ευρουδάκια κι έπρεπε να περάσουν και κάποιοι αγωγοί από κάπου…… Μετά απ’ αυτά τίποτα ερημιά και στο φτύσιμο τελείως η Ελλαδίτσα. Βγήκε και το Αζερμπαιτζαν και η Αρμενία…. Μόνο πρέπει κατά την γνώμη μου να δείξουμε και τον περίεργο ίσως για κάποιους πολιτισμό μας??? δεν ξέρω ας σκεφτούμε σαν Έλληνες και όχι σαν Μακεδόνες σαν Πελοπονήσιοι σαν οτιδήποτε άλλο

  122. exw diabasei sxedon ola ta sxolia! lypamia pou kapoioi stekontai sthn emfanish ths tzortzinas!!!!!!!!!!!! kapoios thn eipe “mpalotsa” makari na mas edine tis dikes tou analogies gia na mathoume kei emeis to teleio! giati h fvnh ths kai o alegros xarakthras ths einai ayta poy mporoun na kerdisoun! as mhn xexname thn “mpalotsa” ths malta pou phge kai ta sarwse ola!!!!!!!!!!! as afhsoume loipon tous prosvlhtikous xarakthrismous kai an den mas aresei kati kalo einai na mhn sxoliazoume!!!!!!!!!

  123. kaith…mallon esena soy aresoun oi aderfes..etsi???..kai gw an einai etsi vlepw…mia ‘mpalotsa’ kai enan nano na paizei dj…vlepw tin apergi me sagoni krokodeilou kai pseftika dontia kai mia iliadi na xwrevei tourko-skuladika….

    Ismini…giati na min sta8oume??oti vlepoume avto leme…den 8a tin kanoume kai montelo…xax..siga min kerdisei…den arkei mono i fwni..i skiniki parousia einai A8LIA!!!…

    chris…kopse kati..an einai avto tragoudara opws les,ta alla pou einai kalutera apo avto ti einai??

  124. Εγω εχω παρει την “καρτοκινητη ΕΛΤΑ” που εχει τριπλασιασμο καρτας για να τo ψηφισω x3 περισσοτερο με τα ιδια χρηματα!!!

  125. eurofan μου δεν μ’ ενοχλούν καθόλου οι αδελφές δεν μπαίνει στον δικό μου…. αυτοί έτσι την βρίσκουν θα μ’ ενοχλούσε αν με προκαλούσαν και η συμπεριφορά τους ήταν λάθος. Σου είπα ότι δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι στο κρεβάτι τους μίλησα όμως για να γίνουμε όλοι ένα και να μην ξεχωρίζουμε σε Βόρειους και Νότιους είμαστε όλοι ένα ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν μου απάντησες γι’ αυτό και λυπάμαι ειλικρινά καλέ μου ή καλή μου δεν δηλώνεις το φύλο σου συγνώμη…..

    • Ρε σεις…γιατι αρπαζεσται με μια λεξη και το κανετε θεμα???…σαν λεξη το ειπα…δεν με αφορα αν ειναι κανεις αδερφη η οχι..η και το τι κανει στο κρεβατι του..απλα το ειπα σαν χαρακτηρισμο…Οσον αφορα για βορειους και νοτιους,ενας απο δω ειπε οτι οι Θεσσαλονικεις ζουν με τα λεφτα των Αθηναιων…αυτο το θεωρεις σωστο?

  126. Οχι αγαπητέ eurofan δεν πληρώνομαι γι’αυτό. Αλλά προτιμώ να κάνω κάτι επικοδομητικό παρά να τσακώνομαι για το πιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει.

  127. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!! Μας εχετε ξεστραβωσει με τα greeklish πια, Ελληνικο πληκτρολόγιο δεν εχετε, ελληνες δεν ειστε?? Για να μην πω για όλους οσους γραφουνε “γνωμη μ” “προσ8ετω” και ολα αυτα τ αηδιαστικα και αμορφωτα που σφαγιαζουν τη γλωσσα!!! Εκτος απ ολα τ αλλα ειναι ΠΟΛΥ κουραστικο στην αναγνωση, ελεος αν μη τι αλλο!!!

    • συμφωνω,αλλα εχεις και εσυ μεσα ‘greeklish’…στο ‘προσθετω’,εχεις το ‘θ’ με 8..που χρησιμοποιειται στα greeklish..xax;P

      • Ααααχ, πες μου οτι διαβασες αυτα που εγραψα, και καταλαβες οτι το “προσ8ετω” το εγραψα εγω ετσι, να τρελαθω τελειως!!!… Μη με απογοητευεις βρε eurofan, και ειμαι και με τους koza mostra!! 😛

  128. όχι eurofan η Θεσσαλονίκη είναι μια υπέροχη πόλη με πολύ ωραίους και αρχοντικούς ανθρώπους κυμπάρηδες και φίλους μπορούν να ζήσουν ανεξάρτητοι όπως και οι Κρητικοί. Οι Αθηναίοι έχουμε ανάγκη απ’ όλη την περιφέρεια.Τέλος πάντων δεν θα τσακωθούμε τώρα μεταξύ μας κουβέντα κάνουμε οκ?? Το τραγούδι του Αγάθωνα είναι πολύ καλό για να διασκεδάσαμε και έχει και πολύ πλάκα μ’ αρέσει για χαβαλέ, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι το τραγούδι είναι σαν να λέμε στους δήθεν ναι ρε το αλκοόλ ρέει άφθονο που σημαίνει ότι…. τι δεν μπορούμε να σκεφτούμε, να ψηφίσουμε, να οργανωθούμε ελάτε μαλ##@ες να πιείτε??? και απ’ την άλλη μεριά κάνουμε παράπονα για τους ξένους που έρχονται και κάνουν το ξεσάλωμά τους εδώ…. που αν πάμε εμείς και τα κάνουμε αυτά μας
    γα$%$νε.. Μόνο αυτή είναι η ένστασή μου . Εκτός του ότι γνωρίζω την Τζω πάρα πολύ καλά δεν την στηρίζω μόνο γι’ αυτό θα μπορούσε να βγει οποιο τραγούδι δεν προσβάλλει την χώρα μας έτσι φιλαρά- κο μου δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επηρεάσω κανέναν και ούτε να τσακωθώ με κανέναν οκ???

  129. Προσωπικα θεωρω το τραγουδι ελαφρως…λίγο και κουραστικό!! Οι επιτροπες δεν κρινουν ΜΟΝΟ ερμηνεια, σταματηστε να το λετε συνεχεια αυτο το πραγμα, απορω με τη σιγουρια σας!!! Κρινουν την μουσικη ποιοτητα ενος τραγουδιου συνολικα, ερμηνεια, πανω απ όλα συνθεση, στιχο, και παρουσιαση!!!! Ε, αμα στα 3 απ τα 4 πασχεις, παιρνεις τελικα ….you know!! (θυμηθειτε τι πηραμε απο τις επιτροπες, παρα τη φωναρα του γιωρκα!) Στιχουργικα δε, το θεωρω απολυτως γλυκανάλατο και pathetic, παρακαλω λυπηθειτε με ενα πραγμα, και δε θελω με τίποτα να περασω αυτο το μηνυμα ως Ελληνιδα!!

  130. 1p Lithuania
    2p Iceland
    3p Switzerland
    4p Cyprus
    5p Belgium
    6p Slovenia
    7p Ukraine
    —————
    8p Denmark
    10p Norway
    12p Germany (με διαφορά από τα υπόλοιπα)

    Ελληνικός Τελικός
    ————————–

    Angel
    1001 Nύχτες
    Last Kiss
    Alcohol is Free

  131. ANGEL ΔΑΓΚΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!! το εχω ακουσει απο τοτε που βγηκε σιγουρα 1000 φορες και φανταστειτε αν παει στο μαλμο τι εχει να γινει!

  132. GIA KAPOIOUS POU DEN EXOUN IDEA APO MOUSIKI THELW NA TOUS PLIROFORHSW OTI TO STYL KAI H MOUSIKI TOU ANGEL KANOUN TRAYASH AYTH THN STIGMH STHN AMERIKI EINAI OTI PIO KAINOURGIO K IDI EXEI ARXISEI NA ERXETE EYRWPH…….. ANGEL LOIPON 100% AN THELOUME NA PAME MRPOSTA

  133. Το τραγούδι θα γίνει φοβερή dance κομματάρα στα clubs. Κρίμα που δεν το απογειώσανε από την αρχή. Έχει όλη τη δυναμική αλλά το φοβηθήκανε .

  134. εδώ η πατρίδα σας καίγεται και εσείς ασχολείστε με καραμπουρδάρες. Είστε οι ίδιοι που βλέπουν Τούρκικες σειρές και αδιαφορούν παντελώς για το μέλλον αυτής της χώρας. ο κόσμος εδώ πεινάει και βασανίζεται και εσείς ασχολείστε με τραγουδάκια. Όταν θα ξεπουληθούμε εντελώς στους ξένους να δώ τι τραγουδάκια θα αναφωνείτε τότε. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ