ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ανακοινώθηκε το Wildcard!

Ανακοινώθηκε σήμερα από το κρατικό κανάλι της Νορβηγίας, NRK, το δέκατο τραγούδι που θα συμπληρώσει τις συμμετοχές του εθνικού τελικού που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Το τραγούδι προήλθε από τις συμμετοχές εκείνες που δεν πέρασαν στον τελικό (3 από κάθε ημιτελικό) μετά από απόφαση ειδικής επιτροπής του καναλιού που την αποτελούσαν οι Mats Borch Bugge, Christine Dancke, Gisle Kristin Winsents, Geir Fredriksen, Skjalg Solstad και Stian Malme, όλοι τους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας της χώρας. Το τυχερό τραγούδι είναι το Sweet and Heavy από το συγκρότημα των Lucky Lips, το οποίο έλαβε μέρος στον 3ο ημιτελικό.

[youtube id=”mx7JnSxB3tM” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To TOP 5 μου :

    1) Margaret Berger – Feed You My Love
    2) Adelén -Bombo
    3) Sirkus Eliassen – I Love You Te Quiero
    4) AnnSofi – I’m With You
    5) Datarock – The Underground

  2. Μονο το alone των Gromth & Emil Solli-Tangen ειναι ωραιο. Ολα τα αλλα ειναι αιδιες. Και ειδικα αυτο το I feed you my love ειναι απαισιο. Το bombo ειναι καλουτσικο αλλα για παιδακια του δημοτικο.

  3. Αντε μία ακόμα μερα εμεινε και θα ακουσουμε τα τραγούδια του ελληνικού τελικού. Από ότι έχω ακούσει φοβάμαι πως τα τραγούδια θα είναι λίγο μάπες ειδικά των κοζα μοστρα. Το τραγούδι της Αγγελικης νομίζω πως δεν θα είναι καλό για την eurovision οπότε ελπίζω να δω ποιότητα και μουσική από την Απέργη και την τζορτζίνα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ