ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Η Valentina Monetta επιστρέφει!

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013, στο πλαίσιο μίας συνέντευξης τύπου η Valentina Monetta θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο στη Eurovision 2013! 

Η Valentina θα παρουσιάσει στο Malmö το τραγούδι “Crisalide” σε σύνθεση του Ralph Siegel και στίχους του Mauro Balestri. Πρόκειται για ένα Ιταλικού στυλ τραγούδι που στο τέλος αλλάζει σε πιο μοντέρνο με σύγχρονο ήχο. Το πιο πιθανό είναι η Valentina να το ερμηνεύσει και στα Ιταλικά αλλά και στα Αγγλικά.

Αυτή θα είναι η 2η εμφάνιση της Monetta στον διαγωνισμό καθώς η ίδια εκπροσώπησε τον Άγιο Μαρίνο και στον περσινό διαγωνισμό στο Baku με το τραγούδι “The Social Network Song” το οποίο τερμάτισε 14o με 31 βαθμούς στο πρώτο Ημιτελικό.

[youtube id=”y7IoR_5HPQ0″ width=”600″ height=”350″]

Κιφορκιάν Κρικόρ

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όοοολεεεεεεε!! Απο το μεσημέρι που το μαθα έχω καταχαρεί!!!!!!!! Η κοπέλα έχει φωνή και είναι ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ!!!!!! Όχι τα πετάω έξω και τσίρκο-φαβορί κάποιου μπλοκ!Αλλά μάλλον δεν έχει μέλλον σ’ένα διαγωνισμό που περνάει τελικό η Γαϊτάνα και ο ”Ναυαρχούκος”(Το περσινό ναυάγιο της Δανίας εννοώ)!Και το Social Network Song να θυμίσω σε κάποιους που το χανε για πάτο οτι για 2 θέσεις θα πέρναγε….Φανταστείτε να είχε και συμμαχίες!!
    SAN MARINO 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Prwton vghke 14/18 ara den perase gia 4 theseis ston teliko…Deuteron h Gaitana exei eksairetikh fwnh mias kai anaferesai s’ auth kai to tragoudi ths Danias htan klasshs anwtero apo to ” social network oh oh oh oh) kai triton h skhnikh ths parousia htan apla xalia…..Elpizw fetos na steilei kati kalutero pou na anadeiknyei thn fwnh ths kai na einai aksioprepes…Kalh tyxh egw tha pw……

      • Α!Νόμιζα 12η!Τελοσπάντων!Έστω,δε βγήκε τελευταία όπως πολλοί ”πρόβλεπαν”.Αλλά απο το να πέρναγε και να βγαινε 23η ας πούμε,καλύτερα που έμεινε εκτός!Πιο αξιοπρεπές έτσι!Φωνή έχει,παρουσία έχει!Γενικά το έχει και φέτος θα πάει ακόμα καλύτερα!(Πιο συγκεκριμένα θα πάει ΤΕΛΙΚΟ!!!).

      • Ωστόσο εγώ δεν αναφερόμουν στο τραγελαφικό στήσιμο του τραγουδιού αλλά στο ότι η ίδια δεν το έχει ούτε ως κίνηση,ούτε στο να σταθεί στην σκηνή.
        Επίσης το ότι μια γυναίκα σχεδόν 40 χρονών δέχεται να βγει στη σκηνή ως το κορίτσι που παίζει με τους φίλους της στο fb λέει κάποια πράγματα για την καλλιτεχνική της υπόσταση.Εσύ βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να σου αρέσει και μένα να μην μου αρέσει.
        Φαντάζομαι ότι χειρότερα δεν πάει οπότε φέτος θα είναι έστω και ελάχιστα καλύτερη.
        Επίσης η Gaitana ήταν προτελευταία με το κοινό στον ημιτελικό,οπότε μύθος οι συμμαχίες!Οι επιτροπές την πέρασαν στον τελικό.

    • Εκτός από το να είναι σωστός φωνητικά πρέπει ένας τραγουδιστής να μπορεί να σταθεί στη σκηνή.Η συμπαθής Valentina μόνο θυμηδία προκάλεσε με την παρουσία της στον ημιτελικό πέρσι.

      • Ε,κοίτα.Δε νομίζω οτι το περσινό τραγούδι(Το οποίο ήταν πολύ καλύτερο απο τα βαριά φάλτσα της Ήβης!) προσέφερε δυνατότητα για τρελά στησίματα!Μία κοπέλα με τους φίλους της στο fb ήτανε!Τί έπρεπε να κάνει! Να βγει μέσα απο ένα PC ντυμένη Σερντούτσκα;Ή να χορέψει macarena πάνω σε μία καρέκλα;Αν πήγαινε με μπαλάντα ας πούμε;Πώς θα το εννοούσαμε το στήσιμο;Το τραγούδι είναι το θέμα,και κατα πόσον αυτό επιτρέπει μηδενικό ή ”κάποιο” πολύ ή λίγο στήσιμο!Το γεγονός οτι με μηδενική εμπειρία και συμμαχίες έφτασε τόσο κοντά,σημαίνει οτι με συμμαχίες θα χε μπει τελικό!Άρα,με τα σημερινά δεδομένα του διαγωνισμού(Συμμαχίες δλδ…Και αν πραγματικά τις είχε) ήταν μια χαρά!Η Γαϊτάνα που πέρασε ήταν σκηνικό επίτευγμα;Όχι!Είχε συμμαχίες!!!! Αυτό είναι το κλειδί! Τα στησίματα και τα ”σωστά” ας τα ψάξουμε σε άλλο διαγωνισμό!Δεν είχε τραγούδι για πολλά πολλά απο πλευράς σκηνοθεσίας!

  2. Παλιιιι 🙁 Ηθελα οπως φημολογουνταν να παει η Λυς Ασσια. Τελοσπαντων, δεν με χαλαει τοσο πολυ! Πλακα θα εχει. Φετος μου φαινεται θα τραγουδησει για το Τουιτερ γιαυτο το τραγουδι της στην αρχη θα εχει πουλακια να κελαηδουν! Η Περσινη συμετοχη της δε με χαλαγε τοσο. Μακαρι να εχει καλο τραγουδι και να περασει ο Άγιος Μαρίνος !

  3. ωραια,πραγματικα εχει καλη φωνη αλλα δεν 3ερω τι κομματι 8α ακουσουμε κι φετος…. ισως κατι για το twitter… η για την google! χΔ φυσικα αστειευομαι…καλη επιτυχια! 🙂

  4. aaa twra na pei ena tragoudi syndyasmo twitter kai myspace!!!ax aftoi oi sanmarinaioi 8a 3eminane apo lefta kai eipane na thn 3anasteiloiun.mhn ekplageite an sta epomena 10 xronia 8a phgianei afth!

    • Βασικά στο θέμα ”Ξεμένω απο λεφτά….” ας μη μιλάμε κι εμείς και πολύ!Γιατι τέτοια σχόλια λένε και για μας εκεί έξω! Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση,ε;

  5. οκ το ειπε ενας το ειπαν δυο το ειπαν τρεις. φτανει. ολη την ωρα.. αυτην την φορα θα παει με τουιτερ και μαισπεισ. ωωωχ..ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ<3

  6. Δεν ξέρω από πέρυσι την είχα συμπαθήσει την Valentina, οπότε τώρα είναι μια χαρά !!! Καλή επιτυχία 😀

  7. ellas-eurovision, συμφωνώ μαζί σου! Προσωπικά τη βρίσκω συμπαθέστατη, και την ψήφισα πέρσι! Καλή τύχη, στο Malmo!!!

  8. Συγνώμη είναι 38 χρονών???
    Μπράβο και δεν της φαίνεται.Εμεινα τώρα…άρα δικαιολογημένα το κορίτσι να μιλάει για facebook και για παιχνίδια του chat.
    Πέρα απ την πλάκα το τραγούδι της πέρσυ και η όλη παρουσία ήταν κωμικοτραγική.Ελάχιστοι την πήραν στα σοβαρά και πιστεύω φέτος να μας παρουσιάσει κάτι σε πιό τραγούδι ώστε να μην την έχουν όλη καταδικασμένη πριν καν τραγουδίσει στον ημιτελικό.

  9. Καταρχάς να ευχηθώ καλη επιτυχία σε μια απο τις πιο συμπαθεις μου χωρες στον διαγωνισμο !
    Όντως πέρυσι το τραγούδι δεν ήταν σπουδαίο αλλα θα πω πως σκηνικά καλο ήταν αν σκεφτεί κανεις την θεματολογία του τραγουδιου πολυ ήταν το διαδίκτυο που ενώνει διαφορετικούς ανθρώπους !
    Επιπλέον να πω πως ειναι κρίμα μερικοι να θάβουν την βαλεντινα απο την στιγμη που το δίδυμο έκτρωμα τζεντουαρτς πέρασε 2 φορές τελικο ! Ευτυχώς ομως η Ευρώπη τους έκλεισε την πόρτα στον τελικο και ησυχασαν επίσης να πούμε οτι και αλλα τραγούδια πιυ βρέθηκαν στον τελικο το 2012 δεν ήταν καλύτερα του Αγίου Μαρίνου ! Παράδειγμα ;
    Μαλτα Ουγγαρία τουρκια μολδαβια Ουκρανία
    Μην τρελαθούμε ρε παιδια αυτα ήταν ηλιθιοτητες Σορρυ κιολας ! Επίσης να πω πως αν θέλετε να το πάμε με θεμα γούστου θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα ! Σορρυ δηλαδη αλλα προτιμω την βαλεντινα με το social network απο έναν γελοίο τύπο με αστέρι στυλ τραβεστι που χουφτωνει ( Ουκρανία 2007)
    Η Λένα τι είχε το 2010 και κέρδισε ;
    Φωνη ; Χαχαχαα σκηνική παρουσία ; Απλα μερικοί ανεγκέφαλοι θεώρησαν ωραίο το στυλ της φωνής της και το οτι κουνιωταν σαν σπασμένη καρέκλα και τσυριζε σαν να κανει σεξ ! Έλεος μην λέμε μπούρδες αν ειναι να πιάσουμε την ποιότητα και τα Σκουπηδια …μου φάνηκε περίεργο που θέλουν να την ξαναστείλουν αλλα τωρα θα μου πείτε εδω πήγαν οι 2 καραγκιοζηδες …. Παντως ολοι αντιγράφουν αυτο που έκανε η Λένα … Εύχομαι κακη επιτυχία !
    Όσο για τις φήμες εχω ακούσει οτι θα ειναι μπαλαντα κσι θα ειναι καθαρα ιταλικό στυλ σαν τον παλιό καλο καιρο !!! Και ποιος ξέρει ίσως ταξιδέψουμε στο σαν μαρινο το 2014 🙂

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ