Στις 4 Φλεβάρη η παρουσίαση των τραγουδιών!

Σύμφωνα με πηγές του OGAE GREECE, η πρώτη επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών που θα είναι υποψήφια για την εκπροσώπησή μας στην 58η Eurovision, θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, θα δοθεί μία συνέντευξη τύπου για τα Media και τους δημοσιογράφους στο Bar – Restaurant “Shamone” (που ανήκει στο γνωστό τηλεπαρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο), στις 21:00 το βράδυ όπου θα εμφανιστούν οι 4 υποψήφιοι για το φετινό διαγωνισμό και θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους. Οι τίτλοι καθώς και οι λοιποί συντελεστές των συμμετοχών θα γίνουν γνωστοί τη βραδιά εκείνη.

Οι φετινοί μας υποψήφιοι είναι:

Αγγελική Ηλιάδη

Θωμαής Απέργη

ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ και Αγάθωνας

Alex Leon και Τζωρτζίνα

Η ημερομηνία διεξαγωγής του Ελληνικού Τελικού θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αα ωραια αντε υπομονη 10μερες ακομα!!! επλιζω να μπορεσουμε να ακουσουμε εκεινη την ημερα τα τραγουδια κι να μην πρεπει να περιμενουμε ως την επομενη! 🙂 παντως στο inews διαβασα πως ο ελληνικος τελικος 8α γινει στις 26 φλεβαρη τελικα κι οχι στις 21 οπως ελεγαν… :/ αλλα ενα ειναι σιγουρο ανυπομονω για τα κομματια κα8ως στο ιδιο site διαβασα πως ενα απτα κομματια που χει να επιλε3ει για να ερμηνευσει την βραδια του ελληνικου τελικου η θωμαις απεργη ειναι μια ροκ μπαλαντα γραμμενη απτον κωστα μηλιωτακη…. κι ανυπομονω πολυ γιατι 8α μου αρεσε να εμφανιστουμε με μια ροκ μπαλαντα επι σκηνης eurovision κατι που εχουμε να το κανουμε απο το 2006! ψηφιστε αυτον που 8ελετε να μας εκπροσωπησει στον διαγωνισμο…. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=187450&catid=12 ( κι η ως τωρα κατατα3η ειναι παρομοια με τις προσωπικες μου προτιμησεις!!!) 😛

  2. Όμορφα ολα αυτά. Εύχομαι και τα τραγούδια να είναι αντάξια και κατάλληλα για την Γιουροβίζιον, αλλιώς την πατσήσαμε όπως πέρσυ. Εδώ το MAD TV θα δείξει αν σωστά επελέχθηκε να διαλέξει και να σπονσοράρει ή… μία απο τα ίδια.

  3. ΡΟΚ ΜΠΑΛΝΤΑ Η ΘΩΜΑΙΣ?ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ.ΙΣΧΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ?

  4. Θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα και στο διαδίκτυο; Ή όποιος πήγε εκεί τα ακουσε και οι άλλοι οχι…;;;

    • Σε μπουζουκερι θα γίνει πάλι ο διαγωνισμός? Και έλεγα φέτος που θα το διοργανώσει το MAD, μήπως γίνει σε κανα στάδιο μπροστά σε κοινό μπας και μπορέσουμε να το δούμε και από κοντά, αλλά μάλλον τα καλά της ΕΡΤ θα έχουμε πάλι, σε να μαγαζί 5Χ5 να βλέπουμε στριμωγμένους κάθε νούμερο της σόουμπιζ να πίνει ουισκια και τα γκαρσόνια να τους σερβίρουν τσιροσαλάτες.

      • PEEEEES TA! MIA FORA TO ANELAVE TO MAD KAI TA PIGE MIA XARA KAI TORA KANOUN TA KAKA TA PALIA! POIOS O LOGOS NA TAIZEIS TOUS DIASIMOUS? ENAS LOGOS DEN MPOREI NA VRETHEI. TOSA XRONIA ITAN ENTELOS LATHOS AUTO POU GINOTAN KAI TORA DEN TO EXELISOUN!

      • Φιλε το γραφω χροοοοοοοοοοονια αυτο το πραγμα! Να ταιζει η ΕΡΤ τον καθεναν τυχαρπαστο… λες και πρεπει να φανε….!!!! Ελπιζω το MAD να το διοοργανωσει οχι οπως εκανε η ΕΡΤ προ 2010… τα καλα της κρισης ειναι οτι κοπηκε το τζαμπα φαγοποτι στους ελληνικους τελικους…. εβλεπες εκει τον καθε τηλεπερσονα της κακιας ωρας να χλαπακιαζει,..,, ουστ κοπροσκυλα!!!

  5. Πιστευω δεν ξερω,νιωθω οτι θα εχουμε εναν δυνατο τελικο φετος!!!ειναι οι καλλιτεχνες τετοιοι!!

  6. με αυτα που διαβαζω πιστευω οτι θα ειναι ο καλυτερος,πιο προσεγμενος και πιο απροβλεπτος ελληνικος τελικος ever…ειδικα αμα τον παρουσιασει ο νικος αλιαγας!και να σκεφτει κανεις οτι στο παρα 1 δηλωσαμε συμμετοχη!!!τα τραγουδια εχω την αισθηση οτι και τα 4 δεν θα μας απογοητευσουν,απλα ειναι οριστικο δυστυχως οτι ο alex leon δεν θα συμμετασχει με dance κομματι(δεν θα μπορουσε αλλωστε με την τζορτζινα).εγω ημουνα για κοζα μοστρα το λεω ξεκαθαρα,ομως αμα δω καμια ροκ μπαλαντα σαν αυτην της βισση το 2006(που ολα τα στοιχηματα την επαιζαν στο τοπ-3) θα την ψηφισω ασυζητητι…
    θωμαη απεργη μια συμβουλη:αμα μπορεσεις να βρεις ρυθμικο catchy jazz style κομματι σαν το what’s your name,να πας με αυτο.αμα ομως οι επιλογες ειναι μετριες να διαλεξεις την ροκ μπαλαντα του μυλιωτακη και ας μην σου ταιριαζει μουσικα…εχεις την φωνη να τα καταφερεις(και ειναι στυλ που αγαπανε οι ευρωπαιοι ειτε ειναι ισλανδοι,ειτε πορτογαλοι π.χ) με αυτο κερδισε ο ντιμα μπυλαν το 2008 αλλωστε.με ροκ μπαλαντα

  7. θερμα συγχαρητηρια στο mad.tv και τους συντελεστες του που “πονανε” τον διαωνισμο.καταβαθος ολοι μας τον αγαπαμε,ας μην κρυβομαστε.και θα διαπιστωσουνε στο mad οτι αξιζει η οικονομικη επενδυση!εξαλλου ποιος δεν θα ηθελε να εχει μια επιπλεον ευκαιρια διακρισης της χωρας του,περα απο μπαλα,μπασκετ και διαγωνισμους αστρονομιας,φυσικης κ.τ.λ?νομιζω οτι μια νεα εποχη ανοιγει για την ελληνικη eurovision απο φετος!!

  8. πολυ ωραια!αντε εχω και λιγη αγωνια να σας πω την αληθεια!!!χαχα για μενα τωρα,καλυτερη επιλογη ειναι η θωμαη γτ ειναι φρεσκια,νεα,ομορφη,ταλαντουχα και δειχνει την ελληνικη ομορφια κατευθειαν!(χωρις να εννοω τα αντιθετα για την αγγελικη…)

  9. ο ελληνας david guetta(alex leon) θα καταφερει απ’οτι ολα δειχνουν,να κανει για 1 ακομη φορα την εκπληξη…πιστευω οτι αυτος θα παει στο μαλμε και ας ειναι το μεγαλο αουτσαιντερ…ετοιμαζει κατι απιθανο λεμε!!!!!!!!!

  10. Είδαμε και την Giorgina στην TV και μια χαρά είναι η κοπέλα και φαίνεται και πολύ συμπαθητικός άνθρωπος.Τζάμπα όλος ο χαμός για το πως είναι κτλ.Και φωνάρα και εμφανίσιμη….

    • Αυτό λέω κι εγώ!! Και ο Alex ανέφερε στην εκπομπή της Μελέτη ότι το τραγούδι είναι απίστευτο και ότι η Τζωρτζίνα ήταν η κατάλληλη. Μακάρι να είναι έτσι και να κάνουν την έκπληξη, αναμένουμε λοιπόν αγωνιωδώς και τα 4 κομμάτια…

  11. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
    Άλεξ/Τζωρτζίνα με κομμάτι όχι dance. Προφανώς θα είναι ένα ερμηνευτικό κομμάτι με ατμοσφαιρική-ηλεκτρονική ενορχήστρωση.
    Απέργη: Όχι τζαζ-μπόσα νόβα κλπ αλλά ροκ μπαλάντα.
    Κόζα μόστρα: Το γνωστό τους στυλ.
    Ηλιάδη: Το γνωστό της “σκυλ”!!! χα χα!
    Περιμένω με ενδιαφέρον λοιπόν να ακούσω Άλεξ/Τζωρτζίνα και Απέργη.

  12. Να δειτε που ο Αλεξ με την Τζωρτζινα θα κανουν εκπληξη,τους πιστευω πολυ..ελπιζω να εχουν κατι καλο,ειμαι αναμεσα σε Alex Leon&Τζωρτζινα και Αγγελικη Ηλιαδη διοτι δεν ακουω τα στυλ Απεργη&Κοζα Μοστρα,αλλα θα ευχαριστιομουν αν πηγαιναν ο Αλεξ και η Τζω!!!

  13. ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ!!!!!
    ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ,ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ 🙁 🙁 🙁

  14. Σπέσιαλ τελικός,Με Дима Вилан,Sertab Erener,Руслана&Παπαρίζου Έλενα,όλα θά’ναι όνειρο και Magia.

  15. INTERNATIONAL GUESTS IN THE FINAL
    Yes, it’s true the Greek National Final will be a huge event bringing back the glory of Greek shows we knew in te period 2005 – 2009 and MAD TV is responsible for that: Helena Paparizou with Melisses, Dima Bilan with Demy, Alexander Rybak with Kostas Martakis, Ruslana with Eleni Foureira, Marija Serifovic with VEGAS group,

  16. Σύμφωνα με τον Alex Leon το τραγούδι τους είναι “υβρίδιο μπαλάντας και dance, με πολλά έθνικ στοιχεία”, ενώ η Απέργη για το δικό της είπε πως είναι “γρήγορο κομμάτι, θετικό, που σε ωθεί να χορέψεις”…

    • κακες και οι 2 πληροφοριες που μας μετεδωσες…απο τη μια δηλαδη εχουμε τον αλεξ λεον με μια απο τα ιδα καθε χρονια μπουζουκοπ και κουνηματα του…κωλου στην κυριολεξια.και απο την αλλη η απεργη που δεν διαλεξε τελικα την ροκ μπαλαντα(δακτυλος της ΕΡΤ για μια ακομη φορα να φανταστω???αφου προφανως θα πηγαινε παρα πολυ καλα και η αγια μας ΕΡΤ δεν θελησε να το…ρισκαρει) ολοι θυμοσαστε πως εκοψε 2 φορες!! μαλιστα την νικη ποντε περσυ και προπερσυ
      εκτος και αμα η θομαις ειναι ντιπ χαζη και δεν θελει να στοχευσει ψηλα…

  17. ανυπομονω να δω τα κομματια των: alex leon ft.georgina και θωμαις απεργη!!!! και γενικα 8ελω να δω ολο τον ελληνικο τελικο γιατι 8α ναι…ονειρο,πραγματικα!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ