ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Something στο Μάλμε με τον Andrius Pojavis!

Ο Andrius Pojavis με το τραγούδι Something θα είναι ο εκπρόσωπος της Λιθουανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2013 στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στον εθνικό τελικό της χώρας, που ολοκληρώθηκε νωρίτερα, διαγωνίστηκαν 7 τραγούδια τα οποία το τηλεοπτικό κοινό και η κριτική επιτροπή άκουσε και έκρινε.

Σε πρώτη φάση συλλέχτηκαν οι βαθμολογίες κοινού και επιτροπής και τα τραγούδια που πήραν τις 3 πρώτες θέσεις στη συνδυασμένη βαθμολογία προκρίθηκαν στον superfinal. Αυτά τα τραγούδια ήταν το Something με τον Andrius Pojavis, το Time to shine με την Girmantė Vaitkutė και το War in the wardrobe  με τους Gerai Gerai & Miss Sheep.

Τον τελικό λόγο είχε η κριτική επιτροπή που επέλεξε τον Andrius Pojavis και το τραγούδι Something, τη μουσική και τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν εκείνο που πήρε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής ενώ το τηλεοπτικό κοινό έδωσε την πρ’ωτη θέση στους Gerai Gerai & Miss Sheep και το τραγούδι τους War in the wardrobe.

[youtube id=”dG9RipaLIvs” width=”600″ height=”350″]

Λουκάς Βλαβιανός

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακομα μια μαλακια, Η τριτη. Λευκορωσια, Βελγιο, Λιθουανια. Μονο η Ελβετια το σωζει μεχρι τωρα το παιγνιδι.

  2. Γιατι παντα τοοοσο ξενερα αυτη η χωρα ρε παιδι μου?!Mονο το 2010 μου αρεσε και δεν περασε και τελικο κιολας!Βαριεμαι!!Μεχρι στιγμης τα τραγουδια πολυ μαπες παντως σε γενικες γραμμες!

  3. Μια χαρά το βρίσκω!Λίγη βελτίωση στην σκηνική παρουσία θέλει.Η άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση από Gerai Gerai & Miss Sheep ήρθε δεύτερή.Θα ήταν και αυτή πολύ καλή επιλογή!Καλή επιτυχία!

  4. Lietuva Good luck to Malmö.η δημιουργία του Καλπακίδη τί θέση πήρε τελικά δηλαδή το Jump?

  5. Το Jump ήρθε μόλις 4ο, πιστεύω λόγω πολύ κακής ερμηνείας φωνητικά. Αξιοπρεπής επιλογή από μία χώρα που μας συνηθίζει σε κιτς κ σατιρικές συμμετοχές, φέτος σοβάρεψε κ πάλι -Ο Linas Adomaitis ήρθε τελευταίος-. Έχω την αίσθηση ότι η μουσική καλύπτει τη φωνή του με αποτέλεσμα να μην ακούγεται πολύ καλά, όμως περιθώρια βελτίωσης σαφώς κ υπάρχουν.

  6. Είναι χάλια, προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι σας αρέσει… Αν και μιλάω εγώ που λατρεύω το τραγούδι του Βελγίου 😛

    Μέχρι τώρα:
    4. Λιθουανία
    3. Ελβετία
    2. Λευκορωσία
    1. Βέλγιο

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ