https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΣΕΡΒΙΑ: 2 και 3 Μαρτίου το Beosong 2013!

Η κρατική τηλεόραση της Σερβίας RTS ανακοίνωσε ότι η εθνική επιλογή για τη Eurovision 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Μαρτίου.

Η εθνική επιλογή “Beosong 2013” θα διεξαχθεί σε 2 βραδιές. Στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν μέχρι 15 τραγούδια και το τηλεοπτικό κοινό θα επιλέξει τα 5 αγαπημένα του που θα προκριθούν στην τελική βραδιά, από την οποία θα προκύψει με τηλεψηφοφορία ο εκπρόσωπος της χώρας στη Σουηδία. Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού και υπέυθυνης της διαδικασίας επιλογής Duška Vučinić-Lučić, η οποία πρόσθεσε ότι λόγω των οικονομικών συνθηκών οι 2 βραδιές θα δεξαχθούν στα studios του RTS.

Οι ενδιαφερόμενοι συνθέτες και τραγουδιστές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από σήμερα 1η Δεκεμβρίου και έως τις 20 Ιανουαρίου.

Στη Eurovision 2011 τη Σερβία εκπροσώπησε η Nina με το τραγούδι Čaroban (Μαγικός) το οποίο κατέλαβε την 14η θέση με 85 βαθμούς, με 10 βαθμούς από Σλοβενία και Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

 

Λουκάς Βλαβιανός

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό θα είναι να αλλάξουν ύφος απο φέτος!Να στείλουν κάτι λιγότερο ”Βαλκανικό”.Ας πούμε μία μπαλάντα με ροκ διαθέσεις ή σκέτο ροκ!Ή ένα καλό και πετυχημένο ποπ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ