OGAE GREECE: Οι Fade και το Won’t let you go στον Ogae Video Contest 2012!

Ο Ogae Greece, συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων, λαμβάνει και φέτος μέρος στον Ogae Video Contest, το διαγωνισμό του διεθνούς δικτύου του OGAE όπου διαγωνίζονται Video Clips από κάθε χώρα που εκπροσωπείται από το αντίστοιχο κλαμπ. Η γλώσσα είναι ελεύθερη σε κάθε συμμετοχή, ενώ η παραγωγή των βίντεο θα πρέπει να είναι της τρέχουσας ή της αμέσως προηγούμενης χρονιάς (για το 2012 δηλαδή ή του ’12 ή του ’11). Έτσι, μετά τη σύσταση ειδικής επιτροπής, προτάθηκαν γύρω στα 50 video clips τα οποία και ψηφίστηκαν από τα μέλη , για να επιλεχθούν τα 15 που πέρασαν στην τελική φάση, όπου κάθε μέλος ψήφισε με το γνωστό σύστημα της Eurovision 12.10.8….1). Το τελικό αποτέλεσμα ανέδειξε νικητήριο video klip το Won’t let you go από το συγκρότημα των Fade με 53 ψήφους, έναντι 47 που συγκέντρωσε το δεύτερο που ήταν το Fallin’ των Playmen ft. Demy.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 The Fade – Won’t let go53
 Playmen ft Demy – Fallin47
 Γκάνος Νίκος – This love is killing me45
 Shaya – Λένε45
 Nikki Ponte – Remembering The Summer Nights38
 DJ San feat Nikki Ponte – Love’s Like Breathing36
 Μέλισσες – Ό,τι άφηνες μισό34
 Βέρτης Νίκος – Αν είσαι ένα αστέρι30
 Βανδή Δέσποινα – Το νησί26
 Γκάνος Νίκος – Break me23
 Μαρτάκης Κώστας – Ένταση22
 Χρηστίδου Ραλλία – Μάτια μου ξεχνάς20
 OtherView & Mark F Angelo – I’m The One19
 OtherView – See You Again18
 Demy – Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια8

 

Οι Fade είναι ένα διμελές γκρουπ που συγκροτήθηκε το Σεπτέμβριο του 2009 και αποτελείται από τους B-Sykes (φωνητικά, κιθάρες, Παραγωγή, Songwriting) και Θάνος Priest Αργύρης • (φωνητικά, πλήκτρα / Sampler, Παραγωγή, Songwriting).

Ανήκει, όπως αυτοπροσδιορίζεται από τα μέλη του στην Υβριδιακή Ποπ με εναλλακτικές επιρροές, ενώ στα τέλη του 2012 αναμένεται και το πρώτο τους προσωπικό άλμπουμ. Το Video Clip του Won’t let you go δημιουργήθηκε στις αρχές του χρόνου και είναι σε σκηνοθεσία και παραγωγή των Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Παπαδάκου για την εταιρεία παραγωγής PM-Prometheus.

[youtube id=”Z_nCjTTX0F4″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλό τραγούδι, πραγματικά κάτι διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο και ωραίο. Μακάρι να στείλουμε κάτι τέτοιο φέτος στην eurovision. Καλή επιτυχία!!!
    Υ.Γ Παιδιά θα συμμετέχετε και στο OGAE SONG CONTEST?

  2. Ρε παιδιά ολόκληρη βιομηχανία έχουμε!!!!!!Τέτοια τραγούδια κάνουν θραύση έξω!Και πολλά απο αυτά απο Έλληνες!!!Ας στείλουμε κάτι ανάλογο και πρωτότυπο και στο Μαλμό το Μάη!!!!!!Και βραβείο χτυπάμε!!!!Καλή τύχη!!!

  3. Ως λαος δεν εχουμε τετοια ακουσματα, βεβαια μας αρεσει να τα ακουμε αλλα οταν τ κανουμε εμεις…δεν μας αρεσουν! Αρα ακομη και να συμεμτειχε στον εθνικο τελικο παλι η ελευθεριου θα πηγαινε με το εθνικ… οχι γιατι ειναι κακο αλλα απλα ως λαος ειμαστε περισσοτερο του νταχτιρντι… δεν ειναι κακο, απλα ειναι στην ιδιοσυγκρασια μας… δεν σημαινει οτι δεν εχουμε επιπεδο! Ετσι τετοιες συμμετοχες θα πηγαιναν μονο με αναθεση… εδω και το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ για μενα Fallin ισως να μην κερδιζε τον εθνικο μας τελικο… αλλα ΑΝΕΤΑ θα κερδιζε την Λοριν και το Ευφορία…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ