EUROVISION 2012: Πως ψήφισε η επιτροπή της Γερμανίας;

Μια ακόμη χώρα, μετά τη Φινλανδία, δημοσίευσε τα αποτελέσματα της βαθμολογίας της επιτροπής της τόσο στον Ημιτελικό, όσο και στον Τελικό. Η περσινή διοργανώτρια λοιπόν, Γερμανία, η οποία είχε δικαίωμα ψήφου στον Β’ Ημιτελικό ανακοίνωσε αναλυτικά το πως ψήφισε η επιτροπή της, όχι όμως και τα αποτελέσματα του televoting.

Την επιτροπή που είχε συσταθεί για τον σκοπό αυτό την αποτελούσαν οι: Anke Engelke (η περσινή παρουσιάστρια, η οποία έδωσε και τη βαθμολογία φέτος κάνοντας ταυτόχρονα και ένα ιδιαίτερα σημαντικό πολιτικό σχόλιο για το καθεστώς του Αζερμπαϊτζαν), Tim Bendzko, Ben, Miezekatz και Sabine Henry.

[one_half last=”no”]

Τα αποτελέσματα της επιτροπής στον Β’ Ημιτελικό

12 βαθμοί στη Σουηδία

10 βαθμοί στην Εσθονία

8 βαθμοί στη Σλοβενία

7 βαθμοί στη Σερβία

6 βαθμοί στην Ολλανδία

5 βαθμοί στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

4 βαθμοί στην Σλοβακία

3 βαθμοί στην Κροατία

2 βαθμοί στη Μάλτα

1 βαθμός στην Πορτογαλία

[/one_half][one_half last=”yes”]

Συνδυασμός αποτελέσματος επιτροπής και televoting στον Β’ Ημιτελικό

12 βαθμοί στη Σουηδία

10 βαθμοί στη Σερβία

8 βαθμοί στην Ολλανδία

7 βαθμοί στην Εσθονία

6 βαθμοί στην Τουρκία

5 βαθμοί στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

4 βαθμοί στη Σλοβενία

3 βαθμοί στην Πορτογαλία

2 βαθμοί στη Βουλγαρία

1 βαθμός στην Κροατία

[/one_half]

[one_half last=”no”]

Τα αποτελέσματα της επιτροπής στον Τελικό

12 βαθμοί στη Σουηδία

10 βαθμοί στην Εσθονία

8 βαθμοί στην Ισλανδία

7 βαθμοί στη Δανία

6 βαθμοί στην Αλβανία

5 βαθμοί στη Σερβία

4 βαθμοί στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

3 βαθμοί στην Ισπανία

2 βαθμοί στην Ιταλία

1 βαθμός στην Ιρλανδία

[/one_half][one_half last=”yes”]

Συνδυασμός αποτελέσματος επιτροπής και televoting στον Τελικό

12 βαθμοί στη Σουηδία

10 βαθμοί στη Σερβία

8 βαθμοί στην Τουρκία

7 βαθμοί στη Ρωσία

6 βαθμοί στην Αλβανία

5 βαθμοί στη Δανία

4 βαθμοί στην Εσθονία

3 βαθμοί στην Ισλανδία

2 βαθμοί στη Ιταλία

1 βαθμός στην Ελλάδα

[/one_half]

[youtube id=”mZPSAtB6YIY” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οπότε το κοινό στην Γερμανία ψήφισε κάπως έτσι
    12 Tουρκία
    10 Ρωσσία
    8 Σερβία
    7 Σουηδία
    6 Ελλάδα
    5 Ιταλία
    4 Αλβανία
    3 Δανία
    2 ????
    1 ????

    • DILADI RE ILITHEIE PISTEUEIS ESI TORA OTI PIRE TILEFONO H MERGEL STIN EPITROPI KAI EIPE APOKLISTE TIN ELLADA ???? ELEOS…80 EKATOMIRIA PLITHISMOS MIA APO TIS MEGALITERES OIKONOMIES TOU KOSMOU KAI AN THELAN NA MAS KANOUN KAKO THA MAS KANANE ME APOKLISMO APO TIN EUROVISION???APORO PRAGMATIKA ME TIN NOHMOSINI POLLON EDO MESA…..KAI PERAN TOUTOU SOU FENONTE TOSO PARALOGA TA APOTELESMATA? OLA HTAN KALITERA APO TO ELLINO KAI PAROLO MAS DOSAN KAI KATI

  2. To magkaki ths pareas o thomas tha htan kalutero n mathei n ekfrazete poio kosmia…ena aplo sxolio htan…kai epipleon dn htan ola kalutera…gia n hremhsoume ligo…dld turkey htan kaluterh…???thewrw astoxo t sxolio t antra t polla varh…LOL… tssssssss

  3. Χάριν αστεϊσμού το έθεσε έτσι ο pro leme. Είναι ολοφάνερο. Αλλά και να μην είναι έτσι, έχει δημιουργήσει ένα τέτοιο αρνητικό κλίμα στη Γερμανία κατά της Ελλάδος η ακατονόμαστη, που επηρεάστηκαν τόσο η επιτροπή όσο και το κοινό της χώρας κατά της Ελλάδος. Άρα έχει απόλυτο δίκαιο ο pro leme.

  4. Βρε παιδιά χίλια συγνώμη που κάνω τόσα τυπογραφικα λάθη απλά υπάρχει ένα πρόβλημα στον υπολογιστή

  5. Της ακατανομαστης και τους λοιπους τους δωσαμε εμεις – και οι πολιτικοι μας τμημα της Ελλαδας ειναι- το δικαιωμα να μας αντιμετωπιζουν με το συγκεκριμενο τροπο.Το να ριχνουμε το φταιξιμο στους αλλους δικαιως ή οχι δεν θα μας φερει τις καλυτερες μερες.Ας δουμε τι μπορουμε να κανουμε απο εδω και περα.
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ τωρα.Δηλαδη οι Ιρλανδοι πηραν 1 ,οι Ισπανοι 3 και οι Ιταλοι 2;για την Γερμανικη επιτροπη οι αλουμινενιοι διδυμοι ηταν της ιδιας περιπου καλλιτεχνικης αξιας με την Παστορα και την Ιταλιδα;

  6. Oι επιτροπές είναι η μόνη ελπίδα για χώρες όπως η Μάλτα και η Κύπρος να βλέπουν μία καλή θέση. Όσο το televoting καθορίζεται κατά 80% από φιλίες, γειτονίες, συγγένειες και μετανάστες, δεν μπορεί να αποτελεί τον μόνο τρόπο ψηφοφορίας. Καταλαβαίνω ότι συμφέρει την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι παραμένει άδικο ως σύστημα. Αυτό που πρέπει να γίνει με τις επιτροπές είναι να αυξηθούν τα μέλη τους σε περισσότερα από 5.

  7. Καλα ελεος !! Η Τουρκία πηρε 8 !!! Οπότε με βάση την προϊστορία η Ελλάδα έπρεπε να πάρει τουλάχιστον 6 στο σύνολο !!! Άρα έχουν πειραχθει και τα τηλεφωνήματα και ότι και να βγάλουν στη δημοσιότητα τα μαγειρεμενα αποτελέσματα τους ειναι ψέματα ! Γιατι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα αναλυτικά μετα τη λήξη του τελικου;;

      • Κάτσε ρε φίλε!Η Κύπρος έχει κάνει εδώ και μέρες αίτημα για αποστολή των πλήρων εγγράφων της ψηφοφορίας και η EBU κάνει την πάπια! Καραμαγειρεμένα ήτανε! Όχι οτι μας άξιζαν όλα τα δωδεκάρια και η πρωτιά.Αλλά 11οι 13οι ε θα ταν οκ!
        Αν ήταν καθαροί η EBU θα τριβε στα μούτρα της Κύπρου τα σωστά αποτελέσματα!,δε θα κρυβότανε! Κρύβεται όπιος έχει ερωμένη τη φωλιά του ξέρω εγώ! Έλεος πια! Σε λίγο θα μας πείτε οτι ήμασταν και η χειρότερη συμμετοχή του αιώνα! Κι ας είμαστε και λίγο υπερβολικοί.Χώρα μας είναι και την αγαπάμε και δε γουστάρουμε που δεν πήγε καλά! Δικαιολογημένο κι αυτό! Μην προσπαθείτε να μας πείσετε για πράγματα που μόνο μπροστά στα μάτια μας δεν έχουν έρθει να κάτσουνε!! Άντε πια!
        Όντως…1 απο Γερμανία;2 απο Βέλγιο;0 απο ΗΒ(Όπου χιλιάδες Έλληνες ΄δεν είχαν ανταπόκριση στα μυνήματα που έστελναν;) 1 απο Βουλγαρία;
        Αλλά μου φαίνεται η EBU κάνει την πάπια!

    • Χαχαχαχα…Μα είναι οφθαλμοφανές!Νταξει ρε συ! Τί κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια δλδ…!!

  8. Όντως σίγουρα τα αποτελέσματα βγήκαν μαγειρεμένα φέτος. Μην τρελαθούμε…..όχι επειδή είμαστε Έλληνες αλλά ρε παιδιά η συμμετοχή μας άξιζε μία πολύ καλύτερη θέση μέσα στην 10άδα. Μπορεί στην φωνή να υστερούσε λίγο και να ήθελε υποστήριξη αλλά το τραγούδι ήταν ωραίο, χαρούμενο και η συνολική της εμφάνιση άριστη. Για μένα η Ελλάδα ήταν μία από τις καλύτερες συμμετοχές φέτος. ΑΥΤΑΑΑΑΑ…….

  9. Emena pantws ligo kairo argotera t mona tragoudia p akouw k m emeinan einai twn:sweeden kupros ellada roumania…k t. Lew egw auto p akouw t my number one kai t varieme…dn hmastan xalia…

  10. Η Ελλαδάρα φέτος άξιζε μια πολύ υψηλή θέση!Αλλά οι ευρωπαίοι έχουν σκάσει από τη ζήλια τους,γιατί εμείς όταν είχαμε πολιτισμό,αυτοί ήταν στις σπηλιές!Εμείς έχουμε τους αρχαίους!Αυτοί τι έχουν;τίποτα!

  11. οι βαθμοι της γερμανιας ειναι οι

    1 ελλαδα
    2 σουηδια
    3 αζερμπαιτζαν
    4 τουρκια
    5 σερβια
    6 ιρλανδια
    7 δανια
    8 ισλανδια
    10 ρωσια
    12 ρουμανια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ