EUROVISION 2012: Γενική πρόβα 2ου ημιτελικού!

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου ημιτελικού, το ενδιαφέρον μεταφέρεται πλέον στον 2ο, με την πρώτη γενική πρόβα του να ξεκινάει σε πολύ λίγο.

O ημιτελικός ξεκινάει με τη ίδιο εισαγωγικό βίντεο που είδαμε και στον 1ο. Εικόνες του νυχτερινού Baku και έπειτα περνάμε στο εσωτερικό του Crystal Hall.

Μας καλισπερίζουν οι 3 παρουσιαστές. Τα ίδια κρύα αστεία σχετικά με τα γαλλικά, που περισσότερο τους εκθέτουν παρά μας διασκεδάζουν. Μας εξηγούν τα διαδικαστικά συνοπτικά και η παρουσίαση των τραγουδιών ξεκινάει.

Οι αγώνες ιππασίας, θέμα της carte postale της Σερβίας, που ανοίγει τη βραδιά. Ντυμένοι στα μαύρα όλη η ομάδα του Željko Joksimović σ’ αυτή την πρόβα, μαύρο κοστούμι και λευκό t-shirt για τον ίδιο. Πολύ ωραίο το πλάνο από το steady cam των κοριτσιών που παίζουν βιολί.  Ένθερμο χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους.

Ο πολιτισμός, στην carte postale της Π.Γ.Δ.Μ. Στα μαύρα ντυμένη και η Kaliopi, πολύ άνετη στην ερμηνεία της, δείχνει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του τραγουδιού της. Οι μπλε φωτισμοί κάνουν ωραία αντίθεση με την ερμηνεύτρια, ενώ στο τελευταίο μέρος του τραγουδιού η σκηνή σκοτεινιάζει και η Kaliopi φωτίζεται μόνο από έναν λευκό προβολέα.

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του Baku, μας εισάγει στη συμμετοχή της Ολλανδίας. Τα γνωστά φτερά ινδιάνας φωράει η Joan Franka που ακούγεται κάπως βραχνή. Καταφέρνει ωστόσο να συνεπάρει το κοινό.  Οι φωτιές στις επιδαπέδιες εστίες δεν άναψαν αυτή τη φορά.

Κτίρια της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αζερμπαϊτζάν, βλέπουμε στην cart postale της Μάλτας. Ο Kurt Calleja ιδιαίτερα κεφάτος, φοράει σκούρο παντελόνι και μαύρο σακάκι με χακί t-shirt και ένα κίτρινο δερμάτινο γάντι. Πολύ καλά τηλεοπτικά λειτουργούν τα γραφικά της οθόνης που δίνουν την εντύπωση ύπαρξης κοινού πάνω στη σκηνή.

“Χώρα πρασίνου”, το θέμα της carte postale της Λευκορωσίας. Επί σκηνής Litesound και η πρόβα τους διακόπτεται στα πρώτα δευτερόλεπτα, χωρίς να γνωρίζουμε ή να έχουμε αντιληφθεί την αίτία. Το playback πάει από την αρχή χωρίς τηλεσκηνοθεσία και σταματάει πάλι στα πρώτα δευτερόλεπτα. Και πάλι από την αρχή σε κανονική ροή. Επαναλαμβάνεται ό,τι είχαμε δει στην τεχνική τους πρόβα. Πολύ ωραίο το πλάνο με τους κιθαρίστες να πέφτουν προς τα πίσω ενάντια στη βαρύτητα.

Διακοπή στη ροή παρουσίασης και παρουσίαση των αριθμών της ψηφοφορίας. Ακολουθεί ένα βίντεο από τα παρασκήνια του διαγωνισμού με τους εργαζόμενους σε αυτούς να λαμβάνουν από ένα τριαντάφυλλο από τους παρουσιαστές, ως δείγμα ευγνωμοσύνης για τη σκληρή δουλειά τους.

Η σύγχρονη εικόνα του Baku, θέμα της carte postale της Πορτογαλίας. Η Filipa Sousa φοράει μεταλλικής απόχρωσης τουαλέτα με σκίσιμο, η οποία μάλλον δεν την κολακεύει ιδιαίτερα. Στα μαύρα ντυμένοι οι τραγουδιστές που τη συνοδεύουν. Σωστή και άρτια η ερμηνεία του ‘Vida Minha’. Πολύ ωραία τα γραφικά της οθόνης που απεικονίζουν νυχτερινές σκηνές πόλης.

‘Γη της δύναμης’, το θέμα της carte postale της Ουκρανίας. Λίγο υπερβολική η ενδυματολογική εμφάνιση της Gaitana, με ασπρόμαυρο μακρύ φόρεμα με κρόσια και ροζ τριαντάφυλλα στα μαλλιά. Το ίδιο ακραία και τα κοστούμια των χορευτών. Παρ’ όλα αυτά, ερμηνεύει το τραγούδι της με ιδιαίτερη άνεση. Στα εθνικά χρώματα της Ουκρανίας οι φωτισμοί στο τέλος του τραγουδιού.

Ο πολιτισμός στο Baku, στην carte postale της Βουλγαρίας. Η Sofi Marinova φοράει δερμάτινο λευκό κοντό φόρεμα με χρυσή ζώνη και ψηλές λευκές μπότες. Μόνη στη σκηνή όπως είχαμε δεί στις πρόβες, δεν καταφέρνει να τη γεμίσει, σ’ ένα κατά τ’ άλλα δυναμικό τραγούδι.

Εικόνες του νυχτερινού Baku, μας εισάγουν στη συμμετοχή της Σλοβενίας. Η Eva Boto δείχνει εξοικειωμένη με τη σκηνή και τις κάμερες. Αν κάτι δεν αρέσει στην όλη εμφάνιση είναι τα λουλούδια στο φόρεμά της. Οι τραγουδίστριες που τη συνοδεύουν δένουν απόλυτα μαζί της και μεταξύ τους σκηνικά και τηλεοπτικά.

Η γαστρονομία στο Baku, θέμα της carte postale της Κροατίας. Η Nina Badrić έχει ελεύθερα τα μαλλιά της σ’ αυτή την πρόβα και έχει δεμένες δύο λευκές κορδέλες στο ένα της χέρι. Με μαύρες φούστες, διχτυωτά μλουζάκια και μαύρες μπότες οι χορευτές της.

Η κίνηση στο Baku είναι το θέμα της carte postale για τη Σουηδία, μεταφορικά αλλά θα μπορούσε και κυριολεκτικά. Η γνωστή μινιμαλιστική παρουσίαση του Euphoria από τη Loreen. Γρήγορη η τηλεσκηνοθεσία και πολλά τα κοντινά πλάνα σε παιχνίδια με το φως, τις σκιές και τον αέρα. Ενθουσιάζει το κοινό στο στάδιο το εφέ του χιονιού. Αργή κίνηση στο τελευταίο πλάνο.

Το παραδοσιακό αγώνισμα της πάλης στην carte postale της Γεωργίας. Το playback αργεί να ξεκινήσει. Επαναλαμβάνονται όσα έχουμε δει στις τεχνικές πρόβες.

Το τσάι είναι το θέμα της carte postale που εισάγει τη συμμετοχή της Τουρκίας. Αργεί πολύ να μπει το playback. Άρτια η εμφάνιση του Can Bonomo, άρτια και καλοκουρδισμένη η χορογραφία του ‘Love Me Back’.

Εικόνες από νέα και υπερσύγχρονα κτίρια του Baku, πριν τη συμμετοχή της Εσθονίας. Απλός στην εμφάνισή του, δοκιμάζει το τραγούδι σε διάφορους φωνητικούς τόνους και αλλαγές, δείχνει να παίζει με τη φωνή του, προκειμένου να του προσδώσει μια δυναμική. Πολύ ωραίο το κοντινό πλάνο στον ερμηνευτή από το steady cam.

Ανταπόκριση από το Green Room από την Nigar. Περνάει από τους καναπέδες των αποστολών της Σουηδίας, της Γεωργίας και της Τουρκίας.

Κι άλλες πλευρές της πολιτιστικής ζωή του Baku, στην carte postale της Σλοβακίας. Ο Max Jason επί σκηνής σε μια παρουσίαση που είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε αν θα κερδίσει ή θα ξενήσει τους τηλεθεατές.

Η ‘πόλη της φλόγας’ είναι το θέμα της carte postale της Νορβηγίας. O Tooji είναι άνετος και δυναμικός στη παρουσίαση του ‘Stay’, σε μια πολύπλοκη χορογραφία.

Την πόλη Sheki του Αζερμπαϊτζάν βλέπουμε στην carte postale της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης. Στο πιάνο η Maya Sar, με τα μαλλιά της χτενισμένα σπαστά. Στο δεύτερο μένος του τραγουδιού σηκώνεται από το πιάνο, ενώ προστείθεται και εφέ αέρα. Πολύ καλή ερμηνευτικά.

Η Λιθουανία κλείνει τον 2ο ημιτελικό, με πλάνα της πόλης του Baku στην carte postale της. Μόνος στη σκηνή ο Donny Montell δείχνει να έχει τον έλεγχο του τραγουδιού του. Η σκηνή γεμίζει με τα γραφικά χορευτών που προβάλλονται και στο πάτωμα. Δείχνει πολύ καλά τηλεοπτικά, είδικά στο τελευταίο γενικό πλάνο.

Η παρουσίαση των τραγουδιών έχει ολοκληρωθεί και οι παρουσιαστές εξηγούν τα διαδικαστικά της ψηφοφορίας.

Σήμα έναρξης της ψηφοφορίας και 1ο recap των τραγουδιών από το 1 στο 18.

Η Nigar και πάλι στο Green Room μας παρουσιάζει το CD και DVD  του φετινού διαγωνισμού και στη συνέχεια βλέπουμε ένα βίντεο με εικόνες από όλες τις cartes postales.

2ο recap των διαγωνιζόμενων τραγουδιών από το 1 στο 18.

Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της ψηφοφορίας και οι παρουσιάστριες μας εισάγουν την interval act: οι νικητές του διαγωνισμού των 5 τελευταίων ετών, μαζί στη σκηνή του Crystal Hall. Πρώτος ο Dima Bilan, στο ‘Believe’.  Ακολουθεί η Marja Serifovic με το ‘Molitva’. Alexander Rybak στη συνέχεια και ‘Fairytale’. Τα γραφικά στην οθόνη της σκηνής είναι παρόμοια με εκείνα της εμφάνισης νίκης του καθενός. Η Lena με ανανεομένο look, νέο χρώμα μαλλιών ερμηνεύει το ‘Satellite’. Εμφιανίζονται και οι περσινοί νικητές  και όλοι μαζί τραγουδούν το ‘Waterloo’.

Στη συνέχεια οι παρουσιάστριες μας αναφέρουν τις χώρες που διαγωνίζονται απευθείας στον τελικό και βλέπουμε αποσπάσματα των συμμετοχών τους.

Ώρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μετά και την έγκριση του Executive Supervisor του διαγωνισμού Jon Ola Sand. Οι φάκελοι ανοίγουν με τον ίδιο τρόπο όπως και στον χθεσινό ημιτελικό.

Μπορείτε να δείτε τις επίσημες φωτογραφίες της γενικής αυτής πρόβας πατώντας εδώ.

Βασίλης Τερζόπουλος

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενα μονο θελω να πω για τον β’ ημιτελικο: Τοοji γερα,παρ’τους τα μυαλα! 😛 Αυτααα…..

  2. Οι σιγουροι στον 2ο ημιτελικο ειναι μονο 5! ΗΣουηδια, η Σερβια, η Νορβηγια, η Τουρκια και η Ουκρανια! Ενω στον πρωτο υπηρχαν 8 σιγουρες χωρες! Παντως πιστευω οτι στον τελικο θα περασουν σιγουρα και η Βοσνια με την Σλοβενια, τα Σκοπια και την Κροατια γιατι αρεσουν στις επιτροπες και εχουν και πολλους συμμαχους! Η τελευταια θεση θα παιχτει αναμεσα στην Ολλανδια και στην Εσθονια (εγω προτιμω Ολλανδια)!

  3. Ελπίζω να τα πάει τέλεια η Kaliopi ! Επιτέλους,η ΠΓΔΜ μετά από τόσα χρόνια κακών τραγουδιών κατά την γνώμη μου,έχει την ευκαιρία να δει τελικό (από το 2007!)
    Καλή επιτυχία Kaliopi !

      • Εγώ μιλάω για το τραγούδι.Η eurovision είναι μουσικός διαγωνισμός και δεν πρέπει να ανακατεύουμε τα πολιτικά με τα μουσικά!

  4. Yupi!!!εχω συνδεθει με το παρανομο σαιτ και εχω αυτουσιο ολο το ελλην.προγραμμα.Ειδα ΣΤΑΡ και ενημερωθηκα για ολους και ολα.Εχουμε να δουμε ενα πολυ ωραιο ημιτελικο.Δεν ξερεις ποιον να πρωτοψηφισεις.Εμενα μου αρεσει και η Πορτογαλια αλλα ξερω οτι δεν θα την δω τελικο.Το καλυτερο ειναι οτι θα δω τον Αλεξ.Ρυμπακ..Το χειροτερο οτι πρεπει να υποστω τον Μπιλαν.

  5. Δυστυχώς έχω φτάσει σε σημείο να μη θέλω να περνάει η ΠΓΔΜ, γιά να μη μας τρίβουν στη μούρη συνέχεια το “Ματσεντόνια” και “Ματσεντόνια”, γιατί το λένε και εκεί που δεν υπάρχει λόγος σαν να θέλουν να μας πικάρουν (λες?).
    Μου αρέσει και η Καλλιόπη και το τραγούδι ωστόσο.

  6. Παιδιά θα βαρεθούμε αυριο!Τι είναι όλες αυτες οι μπαλάντες,κατα την γνώμη μου ο 1ος ημιτελικός ήταν πολύ πιο ισχυρός και δυνατός!Μόνο Σουηδία,Νορβηγία μου προκαλούν ενδιαφέρον!

  7. tha simfoniso, itan me diafora to pio oreo forema kai η καλύτερη ever αισθητικά παρουσία στο διαγωνισμό …

  8. @Laurinda πες μου οτι εισαι η Laura που εχει γραψει το σχολιο στο λινκ για τον Νορβηγο που εδωσες.Ναι μωρε, ειναι πολυ γλυκουλια ολα πανω του ,σαν baby ειναι η φωνουλα του.

  9. Πιστεύω πως θα περάσουν:
    1.Σουηδία
    2.Σερβία
    3.Νορβηγία
    4.Τουρκία
    5.Βοσνία
    6.Ουκρανία
    7.Σλοβενία
    8.Εσθονία
    9.Ολλανδία (ελπίζω!! )
    10.Γεωργία/ΠΓΔΜ

  10. Loreen!Στον 1ο ημιτελικό δεν είχαμε εκπλήξεις,να δούμε στον δεύτερο.Οι προβλέψεις μου αυτή τη στιγμή:
    Σουηδία
    Σερβία
    Τουρκία
    Νορβηγία
    FYROM
    Ουκρανία
    Σλοβενία
    Βοσνία
    Εσθονία
    και η δέκατη θέση μεταξύ των Πορτογαλία,Λιθουανία η Μάλτα

  11. Σουηδια,Σερβια,Νορβηγια,Τουρκια,Ουκρανια περνανε σιγουρα,καιμαλλον και Ολλανδια.Τωρα εγω προσωπικα θα ηθελα να περασει η Βουλγαρια και η Κροατια.

  12. Σύμφωνα με την EBU,υπήρχε ξεκάθαρος νικητής χθες στην ψηφοφορία των επιτροπών που δεν περνούσε με το televoting ενώ μια χώρα πέρασε με την ισχυρή υποστήριξη του televoting,ενώ δεν περνούσε με τις επιτροπές…

    • Δε νομίζω να μαστε εμείς η δεύτερη περίπτωση!Μάλλον η Ρουμανία είναι στη δεύτερη περίπτωση!Ή η Κύπρος λόγω του στραπάτσου στην ψηφοφορία με το black out που δεν την είδαν οι επιτροπές!

      • @Έφη,ίσως να είναι και η Ουγγαρία.Μεταξύ Ουγγαρίας και Αλβανίας είμαι εγώ.Επίσης για Ρωσία δεν είμαι σίγουρος.Δεν μιλάει για το νικητή του televoting και υποψιάζομαι ότι οι γιαγιάδες κέρδισαν χθες στην τηλεψηφοφορία.Πιο πολύ για Ελλάδα ή Κύπρο μου κάνει.

  13. suzhthste k peite oti thelete…teleutaia xronia ine…ama thelete tsipra tha deite eurovision se live kalhpsei apo kairo…dn ksero an ine alhtheia h fake t arthro p diabasa..alla o tsipras dn tha egkrinei thn xorhgha k leei pws tha sthriksei t festival thessalonikhs…thelete SYRIZA…???parte t …… dn kanei n t pw bazw …..

    • Ναι και θα μας στείλει και στα στρατόπεδα των Κίμ στη Βόρεια Κορέα για “κοινωνική αναμόρφωση”! Εννοείται θα ψηφίσουμε Μνημονιακά κόμματα, άλλωστε το μνημόνιο είναι ευλογία, το είπε και η Θοδωρούλα με το ΄Μάνο και το Τζήμερο!
      ΜΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! Σφάξε με αγά μου να αγιάσω

    • Αυτό για το Σύριζα ήταν αστείο από τους Ελληνοφρένεια…. Άλλωστε αν βγει πρωθυπουργος στις 17 Ιουνίου έχει άλλες προτεραιότητες… Τώρα για τη Γιουροβιζιον νεος άνθρωπος είναι δεν νομίζω να έχει τέτοιες αντιλήψεις. Παρεπιπτόντως την Τρίτη 22 Μαΐου ήταν στο Βερολίνο όπου κάνει και εκείνος το δικο του προεκλογικό ευρωπαικό tour.
      Νομίζω πάντως ότι θα του άρεσε το Μαυροβούνιο….

    • Προπαγανδα…και στην eurovision? χαχαχα..που θα φτασει η ξεφτυλα του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ…
      Αν και δεν ψηφιζψ ΣΥΡΙΖΑ λογω των θεσεων στα εθνικα… καλο ειναι που μπηκε σφηνα…αντε…Ανεξαρτητοι Ελληνες…να ανεβουμε λιγο….

  14. Πάντως στα στοιχήματα ανέβηκαν από χθες οι Ρωσία,Ρουμανία και… Ιρλανδία. Άντε για τις γιαγιάδες να το καταλάβω αν και δεν τις θέλω πολύ ψηλά αλλά η Ρουμανία δεν είχε καλή απόδοση(σιγά το φαβορί)…Το οτι τα δίδυμα ανέβηκαν στην 6η θέση με τα στοιχήματα μετά το χθεσινό χάλι δεν μπορώ καν να το σχολιάσω!Με ξεπερνάει.

    • Δημήτρη κι εγώ αυτά σκεφτόμουν…. κατ΄αρχάς ποτέ δεν κατάλαβα τη τάση γιά τη Ρουμανία μιάς και η μελωδία σηκώνει πολλά ενώ το τραγούδι τελικά σέρνεται… η δε κοπέλα…. τι να πω? η Πόπη Μαλιωτάκη τραγουδάει “μιά ωραία πεταλούδα”!!! προχθές, πολύ βαρετή παρουσίαση, πολύ κακή απόδοση και γενικώς δεν βλέπω γιατί ν’ ανέβουν στα στοιχήματα (μόνο γιά να φάνε τα λεφτά του κόσμου).
      με την Ιρλανδία είναι ν’ απορεί κανείς γιατί είναι το όλο θέμα αλλόκοτο… δεν ξέρω ποιοί το ψηφίζουν! η μελωδία σαν από κουτή οικογενειακή σειρά του ’90, η εμφάνιση κονσερβοκούτι και άσχετη με εποχή-τραγούδι-σκηνοθετική άποψη, το συντριβάνι παιδαριώδες σαν εύρημα και το φινάλε το τραβάνε απ’ τ΄αυτιά….

  15. καλά και πέρυσι ο Λούκας ήτανε 22ος αλλά τελικά έστειλε τα φαβορί για…..σουβλάκια!Μην τα πιστεύετε!Είναι τελείως άκυρα!!!!!!

  16. Οι περισσότερες χώρες που διαγωνίστηκαν χθες και προκρίθηκαν έχουν ανοδική πορεία στα στοιχήματα,ενώ οι υπόλοιπες που δεν έχουν προβληθεί πολύ ακόμη(Νορβηγία,Ην.Βασίλειο) πέφτουν..ας περιμένουμε και την αυριανή βραδιά για να βγάλουμε συμπεράσματα..Πάντως, στα στοιχήματα του william hill , Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονται και οι 2 στο top10 στην κατηγορία “νικητής διοργάνωσης” !!!

  17. ta ma8atai eeeeee
    Πριν από λίγο, στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν οι διοργανωτές αφαίρεσαν την διαπίστευση από τον δημοσιογράφο Μανώλη Μαυρομουστακάκη Όπως μετέφεραν αξιόπιστες πηγές από το Αζερμπαϊτζάν, οι υπεύθυνοι της EBU αντιλήφθηκαν ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος υπέκλεπτε με κάμερα τις πρόβες από τον τελικό, και μετέδιδε τα πλάνα ακόμη και live μέσω του site που διατηρεί, χωρίς να έχει λάβει την απαραίτητα άδεια από τους διοργανωτές.

    Οι ιθύνοντες του αφαίρεσαν την διαπίστευση κι έτσι για να παρακολουθήσει τον διαγωνισμό της Eurovision θα πρέπει πλέον να πληρώσει εισιτήριο!

    • Την είδα τη φάση και δεν του πήραν τη διαπίστευση γι αυτό. Ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος, αλλά τα πλάνα του σκηνοθέτη δεν τα ακούμπησε ποτέ εδώ και 4 χρόνια που πάει. Ακολουθεί κατά γράμμα όλους τους κανόνες τέτοιου είδους. ‘Οποτε επιτρέπεται βιντεοσκοπεί τις πρόβες με τη καμερά του και μετά τις προβάλει κλπ κλπ.
      Επειδή όμως είναι ομοφοβικός, αγενέστατος και αρκουδόμαγκας, κάποια στιγμή τα πήρε μ’ ένα περιστατικό με κάτι τύπους της ΕΡΤ (τα παίρνει κυρίως γιατί τον απαξιώνουν) και άρχισε να λέει ΤΑ τέρατα στην οθόνη μπροστά σε όλους που τον παρακολουθούσαν και κράζοντας στη μέση του press center. το τι είπε το στόμα του! κατόπιν τούτου, αγνοείται η τύχη του….

  18. Καλά του έκαναν.Το είχε ξανακάνει πριν λίγα χρόνια στο STAR.Αθάνατοι Έλληνες…

    • Ευχαριστούμε! (έχω γελάσει πολύ με τη Gaitana και το μαγιοστέφανο στη κουρούπα!)

  19. μια χαρα εμενα μου αρεσει η τουρκια της μαμας μου η σουηδια χαχαχαχαχα τεσπα μακαρι οντως να μπορουσαμε να ψηφισουμε

  20. Ουκρανία και Γεωργία δεν πρέπει με τίποτα να περάσουν στον τελικό!
    Η Σερβία θα τερματίσει πρώτη και η Σουηδία δεύτερη!!!

  21. Πρόβλεψη:
    Σουηδία
    Σερβία
    Νορβηγία
    Τουρκία
    Βοσνία
    Σλοβενία
    ΠΓΔΜ
    Ουκρανία
    Πορτογαλία
    Εσθονία/Λιθουανία

  22. Τώρα που το ξανασκεφτομαι και η Ουκρανία έχει πολυ μεγάλο ενδιαφέρον δεν είναι σαν Τουρκία Νορβηγία Γεωργία η και Μάλτα που βαριέσαι που ζεις κατα τη δικιά μου γνώμη πάντα γιατί δεν περιμένεις κάτι φοβερό ενώ εδώ στην Ουκρανία έχει χορευτές που και τρελές να κάνουν σου αρέσουν,έχει την εκπληκτική gaitana που σε ξεσηκώνει με την φωνη της και την εμφάνιση της αν περάσει τη ψηφίζω με τα χίλια

  23. ρε η γεωργια ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ επι σκηνης! ο τραγουδιστης ειναι μια ντεκαπαρισμενη λουγκρα οι χορευτριες εκτος απο την μια που χοροπηδαει και κοπανιεται,οι αλλες δεν φαινονται ΚΑΝ επαγγελματιες ειναι εντελως ασυγχρονιστες και κωλοτριβονται σαν που#$$$@
    αλλα θα περασουν γαμωτο επειδη εχουν συμμαχιες! αμαν αυτες οι συμμαχιες καθε χρονο τα νευρα μου σπανε!αδικουνται μικρες χωρες με ωραια τραγουδια και αυτοι περνανε ακομα κι αν εχουν σαβουρες! ΑΙΣΧΟΣ

  24. αποκλίεται να περάσει!Μην αγνώνεσε!η δική μου πρόβλεψη:
    1.Νορβηγία
    2.Σουηδια
    3.Σερβία
    4.Μάλτα
    5.ΠΓΔΜ
    6.Σλοβενία
    7.Ουκρανία
    8.Τουρκία
    9.Βοσνια
    10.Πορτογαλία

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ