EUROVISION 2021: Δεύτερη πρόβα Ιρλανδίας!

H δεύτερη πρόβα της Ιρλανδίας μόλις ξεκίνησε. Η Lesley Roy, με την καθοριστική συμβολή του σκηνοθέτη-χορογράφου της Fredrik “Benke” Rydman (δημιουργός της νικητήριας εμφάνισης του Måns Zelmerlöwτο 2015) θα ερμηνεύσει το “Maps“.

Στην πρώτη σειρά των τεχνικών προβών υπήρχαν πολλά προβλήματα κυρίως με τα σκηνοθετικά πλάνα κάτι το οποίο ανάγκασε τους διοργανωτές να ολοκληρώσουν μόνο 2 run στον απαραίτητο χρόνο. Και σήμερα βλέπουμε τη Lesley με το ίδιο ρούχο αλλά να είναι πιο άνετη στη σκήνη. Το πλάνο με το βιβλίο δε γράφει τόσο καλά τηλεοπτικά. Σε πολλά πλάνα φαίνονται δυστυχώς τα άτομα τα οποία χειρίζονται όλο αυτό το σκηνικό. Οι χρωματισμού γίνονται πορτοκαλί  και η Lesley αν και καλή φωνητικά είναι λίγο λαχανιασμένη προς το τέλος.

Βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη πρόβα, αλλά δεν ξεδιπλώνεται η σκηνική παρουσίαση όπως θα ήθελε η Ιρλανδία!

Στο δεύτερο run το εφέ με το βιβλίο γράφει καλά και έχει πολυ καλή  επαφή με το σκηνικό. Δυστυχώς όμως δεν είναι τόσο καλή φωνητικά. Στο δεύτερο εφέ με το βιβλίο έχουμε παλι πρόβλημα με τα χερια (το πρόβλημα το έχουν αυτοί- όχι ο σκηνοθέτης). Αμήχανη η στιγμή που ανοίγει το πλάνο και βλέπουμε αυτούς που χειρίζονται τα μηχανήματα.

Τρίτο run και φαρμακερό. Όλα φαίνεται να δούλεψαν ρολόι αυτή τη φορά τόσο σκηνοθετικά όσο και φωνητικά.

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ