EUROVISION 2021: Δεύτερη γεύση Αυστραλίας!

H πιο χαλαρή διαγωνιζόμενη κατά το διάστημα αυτό των προβών θα έπρεπε να είναι η Montaigne, η οποία παρακολουθεί τη διαδικασία από το σπίτι της. Παρ’ όλα αυτά, λίγο πριν την προγραμματισμένη της 2η πρόβα για σήμερα (που φυσικά δεν μπορεί να γίνει), εμφανίστηκε για συνέντευξη στο Κέντρο Τύπου μέσω γιγαντοοθόνης, από το μακρινό Σύδνεϋ αρκετά προβληματισμένη και στενοχωρημένη. Μαζί της ήταν ο αρχηγός αποστολής της Αυστραλίας, Josh Martin.

Josh Martin, αρχηγός αποστολής Αυστραλίας: “Η Montaigne είναι από τους πιο συνεργάσιμους, δημιουργικούς και γενναιόδωρους καλλιτέχνες που έχω δουλέψει.”

Montaigne: “Είμαι πραγματικά συντετριμμένη που δεν είμαι στο Ρότερνταμ.”

Montaigne: “Για το live-on-tape η διαδικασία ήταν πάρα πολύ γρήγορη, δεν προλάβαμε να σχεδιάσουμε τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Κάναμε πρόβες για μιάμιση μέρα. Μετά κάναμε 3 περάσματα, τα βιντεοσκοπήσαμε σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες …κι αυτό ήταν!”

Montaigne

Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να πάρουμε μια καλή γεύση από το live-on-tape της Montaigne. Η Montaigne φορά μια μαύρη ολόσωμη λάτεξ φόρμα διακοσμημένη με κρυσταλλάκια και αλυσίδες. Το μαλλί της είναι κοντοξυρισμένο και βαμμένο ροζ και κίτρινο. Τρεις χορεύτριες επίσης φορούν ολόσωμες μπλε-ασημί λάτεξ φόρμες. Αν και το φόντο είναι κατάμαυρο, ο φωτισμός είναι πολύχρωμος, δημιουργεί κάτι σαν καλειδοσκόπιο. Η διαφορά ποιότητας της σκηνής και του όλου στησίματος είναι τεράστια σε σχέση με αυτό που βλέπουμε από τις άλλες συμμετοχές στο Ρότερνταμ.

[Πηγή φωτογραφίας: Eurovision Song Contest]


Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ