Stefania: “Με το που ανέβω στη σκηνή όλο το άγχος εξαφανίζεται!”

Η 18χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2021 Stefania έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην Κύπρο. Μετά τα γυρίσματα του “Live-On-Tape” της συμμετοχής μας “Last Dance” στη Βουλγαρία, η Stefania επέστρεψε στην Ολλανδία. Έχοντας στις βαλίτσες της θετικά σχόλια, συνεχίζει με συνεντεύξεις σε Ολλανδικά και ξένα μέσα την προώθηση της Ελληνικής συμμετοχής.

Στο Down Town της Κύπρου που κυκλοφορεί σήμερα και στο δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, η Ελληνίδα εκπρόσωπος μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision, το διαγωνισμό και τις προβλέψεις της και το πως νιώθει καθώς ο διαγωνισμός πλησιάζει.

Η ψυχολογία μου είναι πολύ καλή! Καμιά φορά έχω λίγο άγχος, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι φυσιολογικό. Συμμετέχω, άλλωστε, στο μεγαλύτερο μουσικό event της Ευρώπης που παρακολουθείται από 250.000.000 τηλεθεατές… Από τότε που πήγα στην Eurovision junior με την Ολλανδία ήθελα να εκπροσωπήσω την χώρα μου, την Ελλάδα, στην Eurovision και δεν το πιστεύω ότι σε δυο μήνες θα έρθει επιτέλους η ώρα!

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι είναι παράξενο που παρά το νεαρό της ηλικίας της καταφέρνει και ελέγχει το άγχος της η Stefania απάντησε:

Με το που ανέβω στη σκηνή όλο το άγχος εξαφανίζεται και πραγματικά το διασκεδάζω. Δεν ξέρω πώς γίνεται… Ξέρω μόνο ότι γίνεται!

Στην ερώτηση πως ένιωσε με την περσινή ακύρωση του διαγωνισμού, η Stefania είπε ότι στεναχωρήθηκε καθώς όλη η ομάδα είχε δουλέψει ήδη πάρα πολύ αλλά και ότι ένιωσε ανασφάλεια για το εάν θα την επιλέξει και πάλι η ΕΡΤ! Ένιωσε μεγάλη χαρά και τιμή όταν έμαθε ότι της δόθηκε πάλι η ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021 και ήταν σίγουρη ότι θα μπορέσει να προετοιμαστεί καλύτερα. Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, είναι ένα όνειρο που έχει πάρει σάρκα και οστά.

Αισθάνομαι ευγνώμων και πολύ τυχερή που στα 18 μου χρόνια έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την χώρα μου σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό μουσικής. Για εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Συνήθως δεν βρίσκω τα λόγια να το περιγράψω, αλλά έχω την επιθυμία να κάνω όλους τους Έλληνες υπερήφανους!

Για την σκηνική παρουσία στο Ρότερνταμ, που επιμελείται ο Φωκάς Ευαγγελινός, η Ελληνίδα εκπρόσωπος δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο, εκτός από το ότι θα έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο! Όσον αφορά στο τραγούδι της Κύπρου, δήλωσε ότι της αρέσει πολύ και ότι έχουν επικοινωνήσει με την Έλενα Τσαγκρινού από τα social media και έχουν ευχηθεί η μία στην άλλη και ανυπομονεί να της δείξει το Μάϊο τη χώρα που γεννήθηκε και ζει, την Ολλανδία.

Για τις προβλέψεις της για το διαγωνισμό και τα στοιχήματα, η Stefania ήταν ξεκάθαρη:

Η Eurovision είναι απρόβλεπτη! Κανείς δεν ξέρει ποια θέση μπορεί κάποιος να κατακτήσει. Έχουμε δει παραδείγματα τραγουδιών που ήταν πολύ χαμηλά στα στοιχήματα να κατατάσσονται ψηλά και έχουμε δει και ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή τραγούδια τα οποία είναι ψηλά στα στοιχήματα να καταλήγουν σε πολύ χαμηλή θέση. Αυτό που έχουμε αποφασίσει, με όλη την ομάδα, είναι να παρουσιάσουμε κάτι για το οποίο θα νιώθουμε υπερήφανοι και από ‘κει και πέρα το κοινό και οι επιτροπές θα αποφασίσουν για την τελική κατάταξη. Φυσικά, ελπίζουμε -τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο- να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Stefania στο περιοδικό “Down Town” της Κύπρου που κυκλοφορεί σήμερα!

Μείνετε σταθερά συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ