O Duncan Laurence στην αμερικάνικη τηλεόραση!

Στην αμερικάνικη τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή The Today Show στο NBC ήταν καλεσμένος ο Duncan Laurence, ο νικητής της Eurovision 2019. Εκεί μίλησε για τη ζωή και τη μουσική του και τραγούδησε το νικητήριο τραγούδι του, Arcade.

Rising international music star!

Η υποδοχή του Duncan Laurence στην εκπομπή έγινε προσφωνώντας τον «ανερχόμενο διεθνή μουσικό αστέρα».

Στη συνέχεια έγινε λόγος για το πώς γράφει τη μουσική του. Εκεί αποκαλύφθηκε ότι στα σχολικά του χρόνια δεχόταν bullying, ωστόσο, έβρισκε πάντα έναν τρόπο να το μετατρέψει αυτό σε θετικότητα μέσω της μουσικής.

Στην ερώτηση πώς η μουσική του εμνπέει τους άλλους, απάντησε:

Ελπίζω πως όταν ακούν τη μουσική μου, και εύχομαι να φτάσει σε πολλούς ανθρώπους, να εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους ακούγοντας τη μουσική μου να δουν ότι ένα αγόρι από μια μικρή πόλη από μια τόσο μικρή χώρα, την Ολλανδία, μπορεί να κυνηγήσει τα όνειρά του. Εύχομαι να εμπνευστούν απ’ αυτό και να ξεκινήσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους. Γιατί αυτό έκανα κι εγώ, δεχόμενος bullying, ένα αγόρι από μια μικρή πόλη, απλώς να ακολουθήσω αυτό που ήθελα να κάνω και να το πετύχω.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ