ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Το Eurovision in Concert αναβλήθηκε για το 2022!

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα αλλά και τον επίσημο λογαρισμό του Eurovision in Concert στο Twitter, το καθιερωμένο ετήσιο pre-party της Eurovision στο Άμστερνταμ δεν θα διοργανωθεί φέτος.

Δεύτερη αναβολή

Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19. Τότε είχε ανακοινωθεί πως το Eurovision in Concert θα λάμβανε χώρα φέτος στις 10 Απριλίου. Δυστυχώς όμως, οι τρέχουσες καταστάσεις δεν θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί ούτε και για το 2021. Συνεπώς, το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σάββατο 9 Απριλίου 2022. Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι το AFAS Live στο Άμστερνταμ, όπου διοργανώθηκε και η Junior Eurovision 2012.

Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρεται ρητά:

Το Eurovision in Concert θα αναλβηθεί για το Σάββατο 9 Απριλίου 2022. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το 2020 ή το 2021 θα παραμείνουν σε ισχύ. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε του χρόνου, μην ανησυχείτε. Το Ticketmaster θα στείλει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων ένα e-mail με όλες τις πληροφορίες.

πηγή: eurovisioninconcert.nl, Twitter

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ