?? ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι Go-A προετοιμάζονται για το 2021!

Ο μουσικός παραγωγός Taras Shevchenko και η τραγουδίστρια Kateryna Pavlenko, τα ιδρυτικά μέλη των Go-A μπορούν να ισχυρίζονται πως μέσα σε μια χρονιά έχουν ζήσει τόσα όσα δεν μπορούσαν να φανταστούν όταν το 2012 έκαναν δειλά τα πρώτα τους βήματα σαν συγκρότημα.

Συμμετείχαν στο Vidbir 2020 με το τραγούδι τους “Solovey” και αν και ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ, κατάφεραν με τον ηλεκτρονικό έθνικ ήχο τους και με την ουκρανική γλώσσα ως σύμμαχο, να πείσουν τόσο τους συμπατριώτες τους όσο και την κριτική επιτροπή, οι οποίοι αμφότεροι τους χάρισαν το χρυσό εισιτήριο για το Ρότερνταμ.

Οι οικονομικές δυσκολίες της ουκρανικής τηλεόρασης δεν τους πτόησαν και προσηλωμένοι ετοίμαζαν προσεκτικά τη συμμετοχή τους για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η πανδημία όμως του covid-19 η οποία πλήττει την οικουμένη στάθηκε η αιτία το ταξίδι τους στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης να ακυρωθεί, ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς να πάρει παράταση ενός χρόνου.

Η ουκρανική τηλεόραση ήταν από τις πρώτες που ανακοίνωσε τον εκπρόσωπό της για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2021 και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Go-A.

Οι Go-A προετοιμάζονται για το 2021

Όπως δήλωσε ο Taras Shevchenko σε τοπικά μέσα της χώρας (nrcu.gov.ua), οι Go-A βρέθηκαν σε ένα μουσικό camp, διοργανωμένο από το Unified Songs, στις αρχές Ιουλίου. Το Unified Songs, είναι ένας οργανισμός ο οποίος περιλαμβάνει μουσικούς και τραγουδοποιούς όπως η Taylor Swift, η Ariana Grande και ο Tiësto. Μεταξύ των τραγουδοποιών που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο camp ήταν η ομάδα πίσω από το “Repondez-Moi” τη συμμετοχή του Gjon’s Tears στο διαγωνισμό της Eurovision για το 2020.

Συνεργαστήκαμε από το πρωί έως το βράδυ με τον Πολωνό παραγωγό Mickey Tribulets και τους Βρετανούς τραγουδοποιούς Ashley Hicklin και Ryan Laurie. Και κάθε μέρα, όπως μαντεύετε, κάναμε ένα τραγούδι κάθε μέρα. Λοιπόν, φυσικά, δεν είναι πλήρως επεξεργασμένα και έτοιμα κομμάτια για ηχογράφηση, αλλά γράψαμε την κύρια μελωδία, τους στίχους, τη δομή, δουλέψαμε πολύ παραγωγικά και συναντήσαμε υπέροχους και φρέσκους ανθρώπους, νομίζω ότι η εμπειρία της συνεργασίας με άλλους μουσικούς είναι πάντα ενδιαφέρουσα και εδώ συνθέσαμε με παγκόσμιας κλάσης επαγγελματίες., ίσως ένα από τα λίγα τραγούδια που θα σας παρουσιάσουμε σαν υποψήφιο για το διαγωνισμό της Eurovision 2021

Taras Shevchenko

Πως θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού για το 2021

Αν και ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας UA:PBC δεν έχει αναφέρει τον τρόπο επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Kateryna Pavlenko, δήλωσε σε συνέντευξή της στο 1+1 πως οι Go-A θα ετοιμάσουν 5 υποψήφια τραγούδια τα οποία θα τεθούν στην δικαιοδοσία του κοινού ώστε να αποφασιστεί η επόμενη συμμετοχή της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Eurovision, τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον επόμενο διαγωνισμό δε θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει πριν την 1η Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Με τι είδους τραγούδι πιστεύετε θα συμμετάσχουν οι Go-A στη Eurovision 2021;

Go_A – Dancing Lasha Tumbai (Verka Serduchka cover)
Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ