?? ΚΡΟΑΤΙΑ: Μέσω του Dora ο εκπρόσωπος της χώρας για το 2021!

Το HRT, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της Κροατίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο εκπρόσωπος της χώρας για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021 θα προκύψει μέσω του εθνικού τελικού Dora.

Η αντίδραση του Damir Kedžo

Ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας, Damir Kedžo, αν και ήταν από τους πρώτους υποψήφιους που ανανέωσε το ραντεβού με τους υποστηρικτές του για τη σκηνή του Ρότερνταμ το 2021, εντούτοις τα όνειρα του δεν πραγματοποιήθηκαν.

Ο ίδιος, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram αντιμετώπισε θετικά ψύχραιμα την είδηση.

https://www.instagram.com/p/CBx2WrHp3eS/?utm_source=ig_web_copy_link

Όλη η εμπειρία του DORA 2020 ήταν ένας πλήρης κύκλος. Από την ευτυχία έως τη θλίψη, από τη νίκη στο DORA έως την ακύρωση της Eurovision λόγω του Covid-19 και στο τέλος ακυρώνοντας με ως απευθείας εκπρόσωπο για το Ρότερνταμ 2021.

Ευχαριστώ όλους, το συγκρότημά μου, τα κορίτσια μου που μοιράστηκαν μαζί μου τη σκηνή στο Opatija και ένα εικονικό τραγούδι, ενώ τραγουδήσαμε το “Divlji vjetre” διαδικτυακά σε ανθρώπους από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας μου και σε όλους εκείνους που έδωσαν τις καρδιές και τις ψυχές τους σε αυτούς τους λίγους μήνες με την πρόθεση να δούμε και να ακούσουμε το τραγούδι και την παράστασή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλαμε μόνο να εκπροσωπήσουμε τη μουσική και τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο που γνωρίζαμε.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την υποστήριξή σας τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς γνωρίζουμε ότι το HRT αποφάσισε να διοργανώσει νέο διαγωνισμό και ότι δεν θα εκπροσωπήσω άμεσα την Κροατία στο Ρότερνταμ το 2021. Δεν είναι εύκολο να επιβιώσεις από αυτό το τρενάκι συναισθημάτων και αλλαγών, οπότε σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Περιμένω με χαρά να σας ακολουθήσω σε όλα όσα θα μας φέρει το μέλλον. Μπορείτε να περιμένετε την καλύτερη δυνατή μουσική και συναισθήματα που θα σας φέρω και πιστεύω ότι θα είστε μαζί μου. Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Σ ‘αγαπώ.

Το Dora 2021

To Dora 2021 θα πραγματοποιηθεί στην Opatija τον επόμενο Φεβρουάριο, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Ο νικητής του Dora 2021 θα εκπροσωπήσει την Κροατία στη Eurovision 2021.

Έτσι, η Κροατία εντάσσεται στη λίστα των χωρών που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην Eurovision 2021 και επέλεξαν να επιλέξουν έναν νέο τραγουδιστή για το ESC 2021 μέσω των παραδοσιακών εθνικών τους επιλογών.

Η Ursula Toj, η επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Κροατίας θα είναι υπεύθυνη για το Dora 2021.

Σας θυμίζουμε πως ο Damir Kedžo θα εκπροσωπούσε την Κροατία στη Eurovision 2020 με το τραγούδι “Divlji vjetre“.

Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και το remix του τραγουδιού

Πως σας φαίνεται η απόφαση της Κροατίας να προχωρήσει με τη διοργάνωση του Dora 2021;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν νομιζω οτι το dora ηταν αποτελεσματικο αν κρινουμε απο τις επιλογες το 2019 και το 2020 (σε σχεση παντα με τις εσωτερικες επιλογες του 2016-2017 οπου και ειχαν προκριθει και τις δυο χρονιες).

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ