Eurovision Home Concerts: Δείτε τη Stefania στο τέταρτο επεισόδιο!

Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το τέταρτο επεισόδιο των Eurovision Home Concerts, ενός από τα σόου που διοργανώνει η EBU μετά την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού της Eurvosion. Το τέταρτο είχε έντονο ελληνικό στοιχείο καθώς είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη Stefania να ερμηνεύει το SUPERG!RL αλλά και μια διασκευή του You Let Me Walk Alone.

Οχτώ συνολικά καλλιτέχνες ερμήνευσαν από δύο τραγούδια, τη συμμετοχή τους αλλά και μία ακόμη (διασκευή) από τα 65 χρόνια ιστορίας του διαγωνισμού. Η επιλογή της διασκευής που ερμήνευσε ο κάθε καλλιτέχνης έγινε μέσω ψηφοφορίας στους λογαριασμούς της Eurovision στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: FacebookInstagram και Twitter.

Στο σημερινό επεισόδιο εμφανίστηκαν εκτός της Stefania οι κάτωθι καλλιτέχνες:

  • Eugent BushpepaMall, Silent Storm
  • Damir KedžoDivlji vjetre, Euphoria
  • Elisa Medo de Sentir, Waterloo
  • VICTORIA Tears Getting Sober, Arcade
  • Pænda Limits, Love Injected
  • KEiiNO Spirit in the Sky, Hatrið Mun Sigra
  • Ana SokličVoda, Suus

Για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού μείνετε στον OGAE Greece!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η καλύτερη στιγμή αυτού του επεισοδίου ήταν η ερμηνεία της Ana στο Suus… Νομίζω μας ανατρίχιασε όλους…
    Όσο τραγουδούσε η Stefania μας έκραζαν στα σχόλια επειδή χρησιμοποιούσε autotune
    Γιατί βρε Stefania αφού μπορείς να τραγουδήσεις τι το θες το autotune???

  2. Πραγματικά σχεδόν ερωτεύτηκα τον bushpepa. Απίστευτα γλυκό και ευγενικό παιδί, φωνάρα (αυτό το ξέραμε βέβαια και από το 2018), ενώ το silent storm πραγματικά το “έσκισε”. Το είπε καλύτερα ίσως και από τον Νορβηγο το 2014. Εκπληκτική και ή Ana στο Suus. Πανέμορφη κοπέλα, φωνάρα, θεωρώ πως εαν γινόταν φέτος η Eurovision θα πήγαινε πολύ καλά. Και ή Stefania μας στο γερμανικό ήταν καλή (περιέργως λιγότερη καλή στο supergirl). Γενικά ήταν το πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής από όλα τα home concerts

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ