“Q Sessions”: Έλενα Παπαρίζου και Sergey καλεσμένοι του Δημήτρη Κοντόπουλου!

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, διοργανώνει τις περίφημες qsession, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμμετάσχει κι εκείνος στη ψυχαγώγηση των φίλων του αυτές τις δύσκολες μέρες, με το σύνθημα #menoumespiti!

Οι Q sessions

Μέσα από τα βίντεο που ανεβαίνουν στο λογαριασμό του, είχαμε μέχρι τώρα την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά τη Stefania να ερμηνεύει ζωντανά για πρώτη φορά τη συμμετοχή της χώρας μας στον ακυρωθέντα διαγωνισμό του 2020, Superg!rl.

Ένα ντουέτο έκπληξη δυο ταλαντούχων ερμηνευτριών ήταν εκείνη της Καλομοίρας με τη Stefania. Οι δυο τους σε ένα ακόμα qsession ερμήνευσαν ζωντανά μια ακουστική εκδοχή της συμμετοχής της Ani Lorak στο διαγωνισμό της Eurovision του 2008 Shady Lady.

You are the only one!

Σειρά σήμερα είχε μια ακόμα συνεργασία δύο σπουδαίων καλλιτεχνών. Ο λόγος για τη “My number one” Έλενα Παπαρίζου και το Sergey Lazarev. Αμφότεροι έχουν συμμετάσχει δις στο διαγωνισμό της Eurovision. Η Έλενα Παπαρίζου έχει χαρίσει τη μοναδική νίκη στη χώρα μας το 2005 με το My number one, ενώ σαν μέλος των Antique έχει φέρει μια 3η θέση το 2001 με το I would die for you. Ο Sergey Lazarev έλαβε μέρος το 2016 και το 2019 κατακτώντας και τις 2 φορές την 3η θέση με τις συμμετοχές του You are the only one και Scream αντίστοιχα.

Απόψε, η Έλενα Παπαρίζου και ο Sergey Lazarev ερμήνευσαν ζωντανά μια ακουστική εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας του δεύτερου You are the only one με το οποίο κατέκτησε την 3η θέση (πρώτη θέση στο κοινό) στο διαγωνισμό της Eurovision το 2016. Το τραγούδι αποτελεί σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Philipp Kirkorov.

Δείτε την Έλενα Παπαρίζου και το Sergey Lazarev να ερμηνεύουν Live την acoustic version του “You are the only one” στο παρακάτω video:
https://www.instagram.com/tv/B-417o9BSFj/?utm_source=ig_web_copy_link

Μείνετε σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού και της Ελληνικής συμμετοχής!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπέροχη στιγμή, υπέροχη Eurostars!!!
    Χαίρομαι που τους ξαναβλέπω μαζί όπως τους είδαμε στα MAD VMA!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ