?? ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Στις 27 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του τραγουδιού!

Το λογότυπο του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision με τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου • Instagram / bbceurovision

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε πως η επίσημη παρουσίαση της συμμετοχής του στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα γίνει την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, για να επιτείνει την αγωνία του κοινού, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου (BBC) κοινοποίησε σήμερα (25/02) ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο δείχνει χιονισμένο τοπίο.

https://www.instagram.com/p/B8_R41sH0lH/?utm_source=ig_web_copy_link

Η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού του Ηνωμένου Βασιλείου θα γίνει το πρωί της 27ης Φεβρουαρίου, μέσα από τις συχνότητες των BBC Radio 1, Radio 2 και BBC Sounds App.

Πώς έχει επιλεγεί η φετινή συμμετοχή

Το BBC αποφάσισε, φέτος, να καταφύγει σε ανάθεση ως προς τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής του στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το metro.co.uk, συνεργάστηκε με τη δισκογραφική εταιρεία BMG. Δεν έχει, όμως, γίνει γνωστό αν έχει προτιμηθεί ένας καλλιτέχνης εγνωσμένου κύρους ή ένας πρωτοεμφανιζόμενος.

Υπενθυμίζεται ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μέλος των «Big Five» και έτσι έχει προκριθεί απευθείας στον τελικό του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει στις 16 Μαΐου, στο Ρότερνταμ.

Το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019

Το Ηνωμένο Βασίλειο εκπροσωπήθηκε από τον Michael Rice και το τραγούδι «Bigger Than Us» κατά τον τελικό του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2019, ο οποίος διεξήχθη στο Τελ Αβίβ, τον περασμένο Μάιο.

Ωστόσο, η εν λόγω συμμετοχή δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες του BBC και έτσι κατετάγη στην 26η -και τελευταία- θέση, με μόλις 11 βαθμούς.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Αγγλια καθε χρονο και χειροτερο στελνει αν και ποσο χειροτερο να στειλει φετος απο το περυσινο αισχος???

    • Όταν η Βρετανία έστελνε κομματαρες και έμπαινε 10αδα εσύ ούτε γεννημένος δεν ήσουν ή, βασικά, είχες ακόμα την πιπιλα στο στόμα σου… Βέβαια η συγκεκριμένη χώρα όπως κι η γείτονάς της, η Ιρλανδία “ξέπεσαν” γενικώς μετά το 2000 κυρίως λόγω “ανόδου” στο διαγωνισμό χωρών όπως αυτή του φίλου σου, η Ρωσία. Δυστυχώς έχει, λοιπόν, να κάνει με μια “μάστιγα” καθώς κάποιοι ή και πολλοί, υποτιμούν το ΗΒ πόσο μάλλον το ίδιο τον εαυτό του και τη μουσική του, διότι μάλλον κατά την άποψή του, φαίνεται βαρετος ο διαγωνισμος πλέον γι αυτό και δεν δείχνει το “πάθος” που έδειχνε άλλοτε.
      Ας ελπισουμε να δουμε κάτι καλύτερο φέτος, όμως, ας υπάρξει κάποια ανάκαμψη ή, ανοχι φέτος, τουλάχιστον, από φέτος ως και το μέλλον

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ