EUROVISION 2020: Στο Maassilo το Euroclub!

Η είδηση που περίμεναν όλοι οι φανς του διαγωνισμού της Eurovision έφτασε. Νωρίτερα, ο Said Kasmi, σύμβουλος της πόλης του Ρότερνταμ, ανακοίνωσε το μέρος στο οποίο θα στεγαστεί το Euroclub του 65ου Διαγωνισμού της Eurovision. Ο παλμός των φανς και των αποστολών που θα φτάσουν στην ολλανδική πόλη τις μέρες του διαγωνισμού θα χτυπά δυνατά στο Maassilo.

Το Maassilo βρίσκεται στην προκυμαία του Ρότερνταμ, στο Maashaven Zuidzijde, μόλις δέκα λεπτά μακριά από το Rotterdam Ahoy, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision. Διαθέτει αρκετές τεράστιες αίθουσες και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5.000 άτομα.

Λεπτομέρειες για το Euroclub

Το Euroclub θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 μέχρι τις 16 Μαΐου (πιθανές ημερομηνίες με επιφύλαξη). Πρόσβαση στο club θα έχουν διαπιστευμένοι φανς, δημοσιογράφοι, εθνικές αποστολές και καλλιτέχνες ενώ το απλό κοινό όχι. Αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για όλους όσους θέλουν να αφήσουν πίσω τους μια κουραστική μέρα και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους επιτυχιών του διαγωνισμού μέχρι πρωίας. Οι τιμές για την είσοδο στο Euroclub δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 65ος Διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ στις 12, 14 και 16 Μαΐου.

Για όλα τα νέα της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στον ogaegreece.com.

[πηγή/φωτογραφία: esctoday]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ