ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Σε λίγες μέρες η ανακοίνωση του εκπροσώπου της χώρας!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, ο εθνικός τελικός της Φινλανδίας, Uuden Musiikin Kilpailu 2019 (UMK), θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου. Το κρατικό κανάλι YLE, όπως και πέρυσι, θα κάνει ανάθεση σε καλλιτέχνη και στο UMK 2019, θα επιλεχθεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει τελικά στο Τελ Αβίβ, ο εκπρόσωπος της χώρας.

Ο φινλανδικός τηλεοπτικός φορέας YLE, μόλις ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τον υποψήφιο την Τρίτη 29 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας κατάλληλος υποψήφιος, αλλά με αυτή την ανακοίνωση που έγινε μέσω twitter, η αναζήτηση φαίνεται να έχει τελειώσει.

Η Φινλανδία πάντα επέλεγε τον εκπρόσωπό της για το διαγωνισμό της Eurovision μέσω εθνικού τελικού, που τα τελευταία χρόνια έχει την ονομασία UMK. Πέρυσι το YLE, έκανε την έκπληξη, κάνοντας ανάθεση στη Saara Aalto. Ο εθνικός τελικός έγινε κανονικά για να αναδειχθεί το τραγούδι, ανάμεσα σε 3 υποψήφια. Το νικητήριο τραγούδι της βραδιάς ήταν το «Monsters» που με αυτό η Saara Aalto, εκπροσώπησε την χωρά στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision, τερματίζοντας μόλις στην 25η θέση του τελικού με 46 βαθμούς.

 

πηγή: twitter umk, eurovisionbelgium.be


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ