ΣΟΥΗΔΙΑ: Επιστρέφουν Martin Stenmarck και LIAMOO στο Melodifestivalen (VIDEO)!

Εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης των 28 καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος στο Melodifestivalen 2019 (27/11), ο Martin Stenmarck κι ο LIAMOO φέρονται να επιστρέφουν στην εθνική επιλογή της Σουηδίας για τη Eurovision.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Aftonbladet», οι δύο καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στο Melodifestivalen, με τον Martin Stenmarck να έχει εκπροσωπήσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση της Σουηδίας (SVT) στη Eurovision 2005 ερμηνεύοντας το «Las Vegas», φτάνοντας μέχρι τη 19η θέση.

Το 2014 επέστρεψε στο Melodifestivalen με το τραγούδι «När änglarna går hem» κι αποκλείστηκε από τον τελικό στη φάση της Δεύτερης Ευκαιρίας.

Δύο χρόνια αργότερα, ο 46χρονος -πλέον- Martin Stenmarck αποκλείστηκε στη φάση των ημιτελικών του Melodifestivalen, αφού το τραγούδι που ερμήνευσε με τίτλο «Du tar mig tillbaks» δεν συγκέντρωσε την προτίμηση των τηλεθεατών.

Από την πλευρά του, ο LIAMOO ήταν ο νικητής του «Idol» το 2016 και το 2018 έκανε το ντεμπούτο του στο Melodifestivalen, με το τραγούδι «Last Breath» κι έφτασε μέχρι την 6η θέση.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: Lorentz-Allard]

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτή η ανακύκλωση των ίδιων πάνω κάτω ονομάτων σχεδόν κάθε χρόνο καταντάει ενοχλητική.
    Δε λέω, καλό το MF ως τηλεοπτικό προϊόν, αλλά από, καλλιτεχνική, ουσία, λίγα πράγματα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ