ΕΣΘΟΝΙΑ: Την 1η Δεκεμβρίου η επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών!

Η Εσθονία ήταν από τις πρώτες χώρες που έβαλαν εμπρός τις μηχανές από πολύ νωρίς. Στόχος του κ. Tomi Rahula, υπεύθυνου παραγωγής του Eesti Laul 2019 είναι το show να είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις. Και φυσικά να αναδειχθεί το καλύτερο εσθονικό τραγούδι, που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ!

Στις 15 Νοεμβρίου είχαμε την ανακοίνωση των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο φετινό Eesti Laul μαζί με τους τίτλους των τραγουδιών. Ενώ στις 19 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των τραγουδιών στους 2 ημιτελικούς, με την σειρά εμφάνισης να καθορίζεται σε μεταγενέστερο χρόνο.

Αυτό που έγινε γνωστό σήμερα είναι ότι όλα τα υποψήφια τραγούδια θα τα ακούσουμε σε πρώτη μετάδοση την 1η Δεκεμβρίου! Φέτος τα τραγούδια που διαγωνίζονται στην εσθονική επιλογή Eesti Laul θα παρουσιαστούν ως βίντεο. Θα προβληθούν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής “Eesti Laul 2019. Start” την 1η Δεκεμβρίου στις 18:45 τοπική ώρα ή στην ιστοσελίδα του ERR στη συνέχεια. Βέβαια δεν είναι γνωστό ακόμα αν πρόκειται για πλήρη μουσικά βίντεο, μιας και το τηλεοπτικό πρόγραμμα παρουσίασης έχει διάρκεια μόνο 45 λεπτά.

Στις παραπάνω φωτογραφίες (FB: @eesti laul) βλέπουμε την Jennifer Marisse Cohen στα γυρίσματα του κλιπ του υποψήφιου τραγουδιού της. Η Jennifer συμμετέχει στο Eesti Laul 2019 με το τραγούδι  ”Little Baby El” και διαγωνίζεται στον Α’ ημιτελικό στις 31 Ιανουαρίου.

Ημερομηνίες Eesti Laul 2019!

Δημοσίευση υποψήφιων τραγουδιών: 1-12-2018

Live shows

A’ Ημιτελικός: 31-1-2019

B’ Ημιτελικός: 2-2-2019

Τελικός: 16-2-2019

Το Eesti laul 2019 αποτελείται ως γνωστόν από 2 ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό. Οι 2 ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 31 Γενάρη και 2 Φεβρουαρίου στην πόλη Tartu ενώ ο τελικός στις 16 Μαρτίου στο Saku Suurhall, το οποίο ήταν και ο χώρος διεξαγωγής του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2002. Αξίζει να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά οι 2 ημιτελικοί θα γίνουν σε άλλη πόλη και επιπλέον θα είναι ζωντανό πρόγραμμα και όχι μαγνητοσκοπημένο, όπως τόσα χρόνια. Η προπώληση των εισιτηρίων  για τους ημιτελικούς στο Tartu, αλλά και του τελικού στο Ταλίν έχει ξεκινήσει από τις 8 Νοεμβρίου.

Εν αναμονή λοιπόν της 1ης Δεκεμβρίου όπου θα ακούσουμε τα φετινά τραγούδια του Eesti Laul!

Τι είδος τραγουδιού άραγε θα διαδεχτεί το ”La forza” της Elina Nevhayeva;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece.

[Φωτογραφία: Erakogu/ERR]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ