Σερβία: H Bojana Stamenov στη Βιέννη!

 

Ολόκληρώθηκε η εθνική επιλογή της Σερβίας για την ανάδειξη της εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision. Νικήτρια αναδείχτηκε η Bojana Stamenov με το τραγούδι Ceo Svet Je Moj (Ο κόσμος είναι δικός μου). Το τραγούδι επιλέχτηκε σε συνδυαμό τηλεψηφοφορίας και ψηφοφορίας των μελών ειδικής κριτικής επιτροπής.

Η Σερβία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 19 Μαϊου.

Ακολουθεί η φετινή συμμετοχή της Σερβίας:

[youtube id=”FKT4BwMq3h8″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

Πηγή Φωτογραφίας: pulsonline.rs

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μου αρεσει αυτος ο συνδυασμος Μολδαβιας 2013 και Chiara … περαν του οτι το τραγουδι δεν λεει τιποτα.. την βλεπω παλι εκτος…

  2. Τίποτα το ιδιαίτερο σαν τραγούδι !!!
    Το τοπ μου μέχρι στιγμής έχει ως εξής:
    1. Ιταλία
    2. Γεωργία
    3. Ελβετία
    4. Μάλτα
    5. Ολλανδία
    6. Γαλλία
    7. Αλβανία
    8. ΠΓΔΜ
    9. Δανία
    10. Ισλανδία
    11. Λευκορωσία
    12. Σερβία
    13. Κύπρος

  3. Συμπαθέστατη η Bojana αλλά μάλλον χλιαρό μου φάνηκε στο πρώτο άκουσμα. Κάτι πάει να πει και έχει δυνατή και αρκετά καλή φωνή αλλά…δεν ξέρω. Και δεν μου κόλλησε και η εικόνα που μου φάνηκε και λίγο κιτς.
    Δεν νομίζω να κάνει σπουδαία πράγματα στη Βιέννη.

  4. Κι εμένα δεν μου αρέσει πολύ, ενώ η Bojana φαίνεται να έχει καλή φωνή. Συν το όλο στήσιμο, το οποίο δεν αναδεικνύει σε καμία περίπτωση το κομμάτι, θα έλεγα ότι είναι αρκετά κακόγουστο. Οι προβολείς που κάνουν σχέδια πάνω στο φόρεμά της πρέπει σίγουρα να φύγουν, και οι χορευτές αν παραμείνουν να αλλάξουν εμφάνιση. Την τελευταία φορά η Σερβία χαντακώθηκε λόγω εμφάνισης, ας μην κάνουν το ίδιο λάθος.

  5. απογοητευση………….πραγματικα……….η σερβια εχει στειλει καταπληκτικα τραγουδια………..εχουμε μεγαλες απαιτησεις απο αυτην……………η χειροτερη συμμετοχη με διαφορα για φετος……….

  6. Παρ’όλο που σε γενικές γραμμές ήταν ένας αξιοπρεπής τελικός δεν νομίζω ότι είχαν κάτι καλύτερο να στείλουν. Το πρώτο act ήταν ο Magnus Carlsson της Σερβίας και ακολούθησε μια πολύ συμπαθητική κοπελίτσα με καλό κομμάτι αλλά ήταν πολύ “forgettable”. Και τις δύο φορές που το είδα (άλλο πάλι και τούτο!) δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Και τέλος η “Aretha Franklin της Σερβίας” Ξεκίνησε υποσχόμενο αλλά ένα τέτοιο clubby κομμάτι θεωρώ πως δεν της ταιριάζει και περιορίζει και τις δυνατότητές της φωνητικά. Τουλάχιστον θα πάρει επάξια τον τίτλο “Hera Bjork των Βαλκανίων”

    • Η κατάταξή μου μετά την προσθήκη της Σερβίας:
      1.Μάλτα
      2.Ολλανδία
      3.Ιταλία
      4.Ισλανδία
      5.Γαλλία
      6.Ελβετία
      7.Σερβία
      8.Αλβανία
      9.Γεωργία
      10.Κύπρος
      11.Δανία
      12.Λευκορωσία
      13.ΠΓΔΜ

  7. Υπεροχη φωνη και ωραιο τραγουδι!απο τα καλυτερα για φετος!καλη επιτυχια στην αγαπημενη σερβια και ευχομαι να μπει στην δεκαδα και παλι!

  8. Προσωπικά, με το τραγούδι δεν τρελάθηκα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό, η φωνή της τραγουδίστριας, ωστόσο, είναι τέλεια. Επίσης, χρειάζεται να γίνουν αλλαγές στη σκηνική παρουσία. Με λίγα λόγια, περίμενα ένα δυνατότερο comeback απ’τη Σερβία. Η συμμετοχή της αυτή είναι ένα συνονθύλευμα από παλαιότερες συμμετοχές διαφόρων χωρών. Νομίζω πως θα προκριθεί ή θα αποκλειστεί οριακά…

  9. Ωραίο τραγούδι…μου αρέσει αρκετά !!!…

    1) Ιταλία
    2) Μάλτα
    3) Γεωργία
    4) Ελβετία
    5) Σερβία
    6) Ολλανδία
    7) Γαλλία
    8) Δανία
    9) Ισλανδία
    10) Κύπρος
    11) Λευκορωσία
    12) Π.Γ.Δ.Μ
    13) Αλβανία

  10. Στη κυρια δεν θα συγχωρεθει το γεγονος πως ειναι υπερβαρη . Η ενδυμασια και το μακιγιαζ πρεπει να διαθετουν πιο απαλους τονους.Ναι μεν δικαιουται να εμφανιστει ως υπερηφανη παχυσαρκη ,δηλαδη αντιπροσωπευοντας τον εαυτο της , ομως ειναι αδιανοητο εως και μοιραιο να ερμηνευει το ρολο μιας αδυνατης τραγουδιστριας διχως συμπλεγμα. Ακομα και ακινητη, δημιουργει μια φαιδρη ,χαριτωμενη εικονα που προκαλει ακακο ,διχως σαρκασμο γελιο. Η εμφατικη κινισιολογια ,καλο ειναι να αποφευχθει .Η φωνη της ειναι στον απολυτο μεσο ορο ,και η μελωδια δεν απομνημονευεται ευχαριστα. Ο ακροατης θα ψηφισει ο,τι μπορει να υποστηριξει ερμηνευτικα, κοινως τη μελωδια που ανεμελα θα σφηριξει ασυνειδητα…

  11. Αναρρωτιεμαι αν η Σερβια υπολογιζει στην αγρα της ψηφοθηριας ,εκμεταλλευομενη και το σωματοτυπο της κυριας,δεδομενου οτι η μιση Ηπειρος ειναι υπερβαρη .Η ερμηνευτρια μου δινει την εντυπωση πως εχει δομησει τη προσωπικοτητα της στα θεμελια του παχους της, και ακυρωνοντας το τελευταιο , θα ακυρωσει τη καλλιτεχνικη διασταση ,εμβελεια και κυρος της..

  12. Περιεργο τραγουδι για τα δικα μου δεδομενα….σε αλλα σημεια μου αρεσει και σε αλλα όχι….ισως αν το ακουσω περισσοτερες φορες να μου κατσει και καλυτερα!!!!

    • εχεις απολυτο δικιο ιωαννα απλως νομιζω οτι ειναι ενα τραγουδι που σχηματιζεις αποψη μετα απο 2- 3 ακροασεις!προσωπικα μου αρεσει διοτι εχει κατι ιδιαιτερο που δεν μπορω να εξηγησω!καλη επιτυχια στην βαλκανικη μας συμμαχο σερβια!

  13. Μαλιστα. Λοιπον, σιγουρα η τραγουδιστρια ειναι ανωτερη απο το τραγουδι στη συγκεκριμενη περιπτωση. Ειναι λιγο “messy” η συνθεση. Ο συνθετης, και ας ειναι αυτος που εγραψε το αριστουργημα Molitva, δεν τα χει βρει με τον εαυτο του για το τι θελει να ναι αυτο το τραγουδι. Τελικα βγαινει ενα πραγμα ethno-dance μπαλαντα. Το ρεφραιν ομως ειναι πιασαρικο, και γενικα σου μενει σαν ακουσμα. Δεν ειναι κακο, απλα λιγο προχειρο, και πρεπει να κανουν ενα revamp. Προς το παρον, παιρνει περιπου ενα 7/10.

  14. επελεξε κι η σερβια! η γυναικα φωναρη καταρχην! βεβαοα τη σκηνικη παρουσια τη βρηκα στα ορια του κιτς…ημιγυμνοι χορευτες γιατι;κι γιατι τοσο κοκκινο;;;;
    το τραγουδι ειναι ωστοσο αξιοπρεπεστατο! μια ομορφη ποπ μπαλαντα,που στο δευτερο μισο της γινεται καθαρα ποπ με πολλα συγχρονα στοιχεια!
    προσωπικα απο την σερβια θα ηθελα τη συμμετοχη τςη danica! αλλα κι αυτ θεωρω πως ειναι πολυ καλο κομματι,με δυναμικη! στο τελικο μπορει να βρεθει σχετικα ευκολα αλλα εκει νομιζω θα περιοριστει στις θεσεις 10 με 15(ισως κι χειροτερα)αφου τετοιο κομματι εχουμε ακουσει κι απο την ισλανδια το 2010 κι πατωσε….
    τελος,το κομματι,κι εμενα μου θυμιζει μια μιξη μολδαβιας 2013,κιαρα κι ισλανδιας 2010….
    ωστοσο παραμενει καλο! καλη επιτυχια 😀

  15. Όχι…… -_-
    Δε μ αρέσει κθλ!!!!!
    η Danica ηταν υπέροχη!! Πως ειναι δυνατόν να μην επέλεξαν το Suze za kraj ; Τραγικό το τραγούδι της Σερβίας φέτος…. Αδιάφορο, πραγματικά!!! Σόρρυ!

  16. Μέτριο προς κακό θα το έλεγα.
    Μία μίξη από Gaitana και Hera Bjork και ολίγον Crisalide…Απογοήτευση από τη Σερβία και η 2η πιο αδύναμη συμμετοχή της μετά το 2009 (ναι το τραγούδι του 2013 μου άρεσε περισσότερο από αυτό εδώ)
    1.Ιταλία =10/10
    2.Αλβανία = 7/10
    3.Ολλανδία = 7/10
    4.Μάλτα = 7/10
    5.Δανία = 6,5/10
    6.Ελβετία = 6/10
    7.Ισλανδία = 6/10
    8.Κύπρος = 6/10
    9.Σερβία = 5/10
    10.Σκόπια = 5/10
    11.Γαλλία = 5/10
    12.Λευκορωσία = 4/10
    13.Γεωργία = 3/10

  17. Προσωπικά η καλύτερη και πιο ‘ειλικρινής’ επιλογή για τους φίλους Σέρβους ήταν το U ime ljubavi! Αν και γενικά δεν είχαν δυνατές συμμετοχές…Η Bojana Stamenov είναι σαφώς πολύ δυνατή φωνητικά, αλλά το τραγούδι δε λέει με τίποτα, αποτελεί ένα παζλ παλαιότερων συμμετοχών που δεν ‘δένουν’ μεταξύ τους, όπως ανέφεραν πολλά παιδιά παραπάνω, και το μόνο που αξίζει για μένα είναι το low-ethnic τμήμα στην αρχή. Όμως, κακά τα ψέματα είναι ένας μουσικός αχταρμάς, που εκτός του ότι παρουσιάστηκε πιο κιτσάτα…πεθαίνεις με όλη την άνευ λόγου χορογραφία, τύπου δικού μας Angel, το φωτιστικό μωσαϊκό αλά ‘O mie’, στερείται ταυτότητας, δεν είναι καθόλου ειλικρινές, όπως δηλαδή μας έχουν συνηθίσει οι Σέρβοι σε αυθεντικά ακούσματα, και ως γενικό σύνολο είναι ενοχλητικό στα δικά μου αυτιά και μάτια… Χίλιες φορές να πήγαινε αμιγώς με ethnic ή αμιγώς με μπαλάντα. Απογοήτευση από την Σερβία, από την οποία έχω απαιτήσεις, λόγω των αξιόλογων συμμετοχών της στο παρελθόν και προβλέπω πολύ δύσκολα τελικό και αν περάσει οριακά σίγουρα στις τελευταίες θέσεις…

  18. Δεν μου αρεσει καθόλου. ουτε σαν τραγούδι, ουτε το στησιμο……Πάρα πολύ βαρετό. Μεχρι τωρα μου αρεσει η Ιταλία και Ελβετία

  19. NA ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ 2013 ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΜΟ…

    • κι εγω να θυμισω οτι κι εμεις το 2010 με συμμετοχη του γκοραν μπρεγκοβιτς παρακαλω αλλα και το 2011 δεν τις δωσαμε ουτε εναν βαθμο!επισης η σερβια μας εχει δωσει αλλες χρονιες πολυ υψηλη βαθμολογια 12 με παπαριζου,8 με ρουβα και 10 με αλκαιο..οποτε ο συσχετισμος βαινει εις βαρος μας!ετσι για να ειμαστε αντικειμενικοι μην τα θελουμε ολα δικα μας!

  20. THRAKI BOY ΜΕΡ ΚΑΛΗΨΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ Τ’ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ-ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ “ΑΣΧΕΤΟΙ”. ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΙΘΑΝΟ ΛΟΓΟ.

  21. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ! ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ, Η ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ, ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΜΕ ΑΡΝΙΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο THRAKI BOY ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΩΣ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ. ΟΠΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΗΛΟΨΗΦΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ κλπ .

    • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΣΤΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ)ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ!ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΩ ΑΞΙΖΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!Π.Χ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ MOLITVA ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΟΤΑΝ ΣΑΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ