?? ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Revamp και για το “Voda”!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει μέσα από παλαιότερο μας άρθρο, τη Σλοβενία φέτος θα εκπροσωπήσει  η Ana Soklič με το τραγούδι “Voda”. Μετά από τη νίκη της στο φετινό ΕΜΑ 2020 η Ana ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνιση της στο Ρότερνταμ. Ήδη σας έχουμε ενημερώσει ότι το τραγούδι μπορεί να αλλάξει γλώσσα. Αυτό που είναι όμως σίγουρο είναι ότι το Voda θα υποστεί αλλαγές στην εκτέλεση. Όπως αποκάλυψε η ίδια η καλλιτέχνης η Budapest art Orchestra με μαέστρο τον Peter Pejtsik έχει αναλάβει να μεταμορφώσει τη μελωδία του τραγουδιού.

https://www.facebook.com/seghos/videos/2789395257763990/

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας της revamp έκδοσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, το πρώτο δείγμα είναι ήδη εντυπωσιακό. Η Σλοβενία κληρώθηκε να εμφανιστεί στον πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού. H χώρα έχει βρεθεί 15 φορές στον Τελικό από τις συνολικά 25 συμμετοχές της μέχρι σήμερα.

Μείνετε στον OGAE Greece για όλες τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της Σλοβενίας αλλά και για όλα τα νέα του αγαπημένου σας διαγωνισμού!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ