?? ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Οι Parvani Violet και Saška νικητές του EMA FREŠ!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στη Σλοβενία το EMA FREŠ, το show από το οποίο οι δύο νικητές πήραν και το εισιτήριο για το EMA 2020 ο νικητής του οποίου θα εκπροσωπήσει τη Σλοβενία στο Ρότερνταμ. Νικητές στο κοινό σήμερα αναδείχτηκαν οι Parvani Violet ενώ από την ειδική επιτροπή το δεύτερο εισιτήριο κέρδισε η Saška !

Το show ξεκίνησε στις 21:00 ώρα Ελλάδος και παρουσιαστές του ήταν οι Maja Pinterič και Bojan Cvjetićanin.

To διαγωνιστικό κομμάτι ξεκίνησε άμεσα με τους δέκα φιναλίστ να παρουσιάζουν τα τραγούδια τους επί σκηνής. Εν συνεχεία ακολούθησε το καθιερωμένο recup και άνοιξαν οι γραμμές για το τηλεοπτικό κοινό.

Στη σκηνή του EMA FREŠ εμφανίστηκαν σήμερα πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι Zahodno Dekle με το  “Fed Horses”, οι Eden Tistih με το “Lumberjack” και η Raiven με το μελωδικό “Ti”.

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του ΕΜΑ 2020 πήραν οι Parvani Violet  με το “Cupid” από τη ψηφοφορία του κοινού ενώ το δεύτερο εισιτήριο πήρε η Saška  με το “Še kar lovim tvoj nasmeh”.

Το ραντεβού μας πλέον ανανεώνεται με τη Σλοβένικη επιλογή και το ΕΜΑ 2020 για τις 22 Φεβρουαρίου 2020 όπου και οι 12 καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για το Ρότερνταμ.

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Σλοβενίας στη Eurovision 2020!

[Πηγή:RTVSLO]

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ