?? ΡΩΣΙΑ: Σύντομα ξεκινούν οι προετοιμασίες για το 2020!

Φέτος είναι η σειρά του Channel One της Ρωσίας να αναλάβει τις διαδικασίες επιλογής του εκπροσώπου για τη Eurovision 2020. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής αποστολής, Yuri Askyuta, οι προετοιμασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα. Επιβεβαιώνεται έτσι η συμμετοχή της Ρωσίας στο Ρότερνταμ.

Είχα πολλές σκέψεις επ’ αυτού. Μπορεί να στραφούμε ακόμη και σε εναλλακτική λύση. Μέχρι στιγμής όλα είναι μες στο μυαλό μου, αλλά πιστεύω ότι θα αρχίσουμε σύντομα.

Yuri Aksyuta

Ο τρόπος επιλογής

Το πιο πιθανό είναι το Channel One να στραφεί και πάλι σε εσωτερική επιλογή τόσο του εκπροσώπου όσο και του τραγουδιού. Η τελευταία φορά που διεξήχθη τηλεοπτική επιλογή, ήταν το 2012.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα. Μείνετε στον OGAE Greece για την ενημέρωσή σας!

Η Ρωσία συμμετείχε στη Eurovision 2019 με τον Sergey Lazarev και την μπαλάντα «Scream». Κατέκτησε την θέση στον Τελικό με 370 βαθμούς.

Ο Sergey Lazarev στο Τελ Αβίβ

πηγή: eurovoix.com


Η Ρωσία στη Eurovision

Russian flag on a flag pole gif animation

  • Πρώτη συμμετοχή: 1994
  • Συμμετοχές ως 2019: 22
  • Παρουσίες στον Τελικό: 21
  • Νίκες: 1 (2008 «Believe» – Dima Bilan)
  • Τελευταία θέση:
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ