?? ΡΩΣΙΑ: Οι Little Big ερμηνεύουν το “Uno” για πρώτη φορά live!

To rave-punk-funk συγκρότημα Little Big με το “Uno” είναι η συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2020. To “Uno” ήταν το 41ο και τελευταίο τραγούδι που ανακοινώθηκε συμπληρώνοντας τις φετινές συμετοχές. Από τότε πολλοί το λατρεύουν και πολλοί επίσης λατρεύουν να το μισούν. Το σίγουρο είναι ότι έχει προκαλέσει αίσθηση, κρίνοντας τόσο από τις αντιδράσεις του κόσμου όσο και από τις προβολές στο YouTube: Μέσα σε 48 ώρες το επίσημο βίντεο του τραγουδιού έχει συγκεντρώσει πάνω από 15 εκατομμύρια προβολές.

Μία μέρα μετά την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού, οι Little Big παρουσίασαν live το “Uno” στη ρωσική τηλεόραση. Το performance τους φιλοξένησε το talk show “Вечерний Ургант”. Η εικόνα που παρουσίασαν ήταν πιστή στη γραμμή του βίντεο κλίπ. Όπως φαίνεται, έχουν επιλέξει να μεταφέρουν στη σκηνή της Eurovision την αισθητική των ’70s, τρολάροντας ίσως και αρκετές συμμετοχές στο διαγωνισμό εκείνης της εποχής.

Για το 4μελές συγκρότημα των Little Big (Ilya Ilich Prusikin, Sergey Gokk Makarov, Anton Lissov, Sonya Tayurskaya) μπορείτε να μάθετε περισσότερα ΕΔΩ. Το “Uno” μπορείτε να βαθμολογείτε στο poll μας ΕΔΩ. Για τις ανάγκες της Eurovision και του “Uno” θα επιστρατευτούν δύο έκτακτα μέλη, οι Florida Chanturia (τραγουδίστρια των Leningrad) και ο Yuriy Muzychenko (τραγουδιστής των Hatters) στα φωνητικά. Μετά την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ όμως αίσθηση έχει προκαλέσει ο ‘χορευτής’ Dima Krasilov, κωμικός ηθοποιός στην πραγματικότητα. Άγνωστο ακόμα αν θα τον συμπεριλάβουν στην αποστολή του Ρότερνταμ.

https://www.instagram.com/p/B9tlFXXK4Gm/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Ρωσία θα συμμετάσχει στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 12 Μαΐου 2020.

[Πηγή: wiwibloggs]

Πώς σας φαίνονται οι Little Big και το ‘Uno’ live; Αφήστε μας το σχόλιό σας.

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη αυτού του άρθρου. Δηλαδή δημοσιεύσατε και τις πρώτες ερμηνείες και των άλλων συμμετοχών που επιλέχθηκαν με τον ίδιο τρόπο;
    Λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει.

  2. Σε όσους το μισούνε το κομμάτι, και λένε είναι χάλια, είναι joke entry…
    Υπάρχουν άλλοι τόσοι που το λατρεύουν… Και στη eurovision ψηφίζεις τα κομμάτια που σου αρέσουν, όποτε αν αρέσει στον κόσμο έφυγε ψηλά…
    Έχει μπει ήδη στις τάσεις Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Νορβηγία, Αυστρία, Φινλανδία, Ελλάδα, Πολωνία και τις γειτόνισες Ουκρανία,Λευκορωσία και τις Βαλτικές χώρες. Έχει μία απήχηση αυτή τη στιγμή που του εξασφαλίζει πόντους και αναγνωρισημότητα στα αυτιά της κριτικής επιτροπής και του κοινού που θα δει τον διαγωνισμό. Είναι γνωστό γκρουπ σε αυτό το είδος μουσικής…
    Η μόνη διαφορά με το Toy, είναι ότι το Toy είχε ενα ψευτουποκριτικό μύνημα πέρι γυναικείας ανεξαρτησίας και δυναμικής, και την Νεττα να διαφημίζει σε κάθε συνέντευξη ότι ειναι η παχουλή κοπέλα που δεν της έδιναν τις ίδιες ευκαιρίες και έχει συνηθίσει να χάνει από καλιγραμμες γκόμενες όπως η Φουρέιρα. Και οι επιτροπές φυσικά τις μοίρασαν πόντους. Επίσης η Νέττα είναι από το Ισραήλ το οποίο οι δυτικές επιτροπές το αγαπάνε. Τη Ρωσία αντιθέτως την μισούνε, γτ είναι πολιτικά εχθροί αλλά και λόγω της καταπάτησης των δικαιωμάτων των ομόφυλων ζευγαριών. Βέβαια για την Πολωνία που εχει gay free zones ούτε λόγος δεν γίνεται…
    Για αυτό και δεν πιστεύω ότι θα πάει Μόσχα του χρόνου ο διαγωνισμός…

    • …….για αυτο και δεν πιστευω οτι θα παει Μοσχα του χρονου ο διαγωνισμος…..τι λεει το ατομο μωρε;μαλιστα θα χασει κ το βραβειο η Ρωσια φετος εξαιτιας των δυτικων κριτικων επιτροπων επειδη η Ρωσια ειναι πιο συντηρητικη κ τι μισουνε.το τραγουδι που ειναι μια παπατα δεν σου κανει εντυπωση.η μονη χωρα που δεν πρεπει να παραπονιεται ειναι η Ρωσια,οταν εστελνε ωραια τραγουδια (σχεδον παντα) επερνε και την αναλογη θεση.
      Μην συγκρινεις φιλε της Νεττα με αυτη την Μπουρδα γιατι για Μπουρδα μιλαμε,ουτε χαρουμενο ειναι,ουτε καν γελιο δεν σου προκαλει.αντιθετως ακουγεται πολυ εκνευριστικο,δεν υπαρχει καν θεμα συζητησης φυσικα κ δεν αξιζει καν προκριση την οποιο ωστοσο θα παρει μονο κ μονο επειδη ειναι Ρωσια,αν το εστελνε καποια βαλκανικη χωρα δεν θα μιλουσαμε καν για προκριση.αλλα τωρα ειναι Ρωσια κ μπορει να πεταξει χρημα για να κανει την τρελα του,ελπιζω το κοινο στοτο ημιτελικο να μην του δωσει το εισητηριο οσο για τις κριτικες επιτροπες επειδη ολοι γνωριζουμε πως ψηφιζουν ειμαι ετσι κ ετσι,καλυτερα κ πιο μουσικα ψηφιζει ο κοσμος.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ