?? ΡΩΣΙΑ: Με τον Αlexander Panayotov στο Ρότερνταμ;

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από το Νοέμβριο του 2019, η Ρωσία και φέτος θα προχωρήσει σε εσωτερική επιλογή καλλιτέχνη αλλά και τραγουδιού. Και ενώ μέχρι χτες δεν είχαμε καμία πληροφορία αναφορικά με τη φετινή συμμετοχή της χώρας, ο γνωστός Ρώσος συνθέτης Igor Krutoy ήρθε με τις δηλώσεις του να βάλει φωτιά γύρω από το όνομα του Alexander Panayotov!

πιστέυω ότι το Channel One έχει ήδη επιλέξει τον Alexander Panayotov! Κατά 90% η απόφαση έχει παρθεί!

Νωρίτερα, ο Blogger Vadim Manukyan μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη της κοινωνίας της πληροφορίας και των μέσων ενημέρωσης, αναφέρθηκε και αυτός στην πιθανή εκπροσώπηση της χώρας από τον Panayotov!

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μου, το Channel One είναι ενήμερο για την επιθυμία του Panayotov να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στη Eurovision 2020. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο παραγωγός του Grigory Leps, έχει ήδη ενημερώσει τη διεύθυνση του καναλιού ότι ο Panayotov είναι εντελώς έτοιμος και θέλει να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στη Eurovision “.

Πιστεύω ότι πρέπει να προσκαλέσουν και πάλι τον Philip Kirkorov με την Dream team του και τελικά να στείλουν τον Alexander Panayotov να εκπροσωπήσει τη Ρωσία. Έχει ήδη περιμένει πολύ για την ευκαιρία του. 

Απαντώντας στις φήμες, ένας ανώνυμος υπεύθυνος PR του Panayotov επιβεβαίωσε προφανώς τις πληροφορίες στο τηλεοπτικό κανάλι  Zvezda, σημειώνοντας ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αργότερα.

Ναι, ο Panayotov θα πάει στην Eurovision

Μέχρι στιγμής το Channel One δεν έχει προβεί σε επίσημες δηλώσεις ούτε έχει τοποθετεί επί του θέματος.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ρωσίας στη Eurovision 2020!

Η Ρωσία στη Eurovision

Russian flag on a flag pole gif animation

  • Πρώτη συμμετοχή: 1994
  • Συμμετοχές ως 2019: 22
  • Παρουσίες στον Τελικό: 21
  • Νίκες: 1 (2008 «Believe» – Dima Bilan)
  • Τελευταία θέση: 

[Πηγή: ESCKAZ / Wiwibloggs]

 

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ονομα καλο μου ακουγεται αλλα οχι dream team παλι πλιζ. Αυτοι κοντευουν να καταντησουν πιο γραφικοι και απο την ΕΡΤ.

  2. Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Φωκάς να σκηνοθετήσει 4 χώρες φέτος με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα live Του Μαϊου. Τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη ομάδα φαίνεται πλεον ξεκάθαρα ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη αρκετών χωρών με την δουλειά τους!
    Καλή τους επιτυχία!

  3. ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει. Η Ερτ δινει αναθεσεις σε επαγγελματιες που δεν την σεβονται και θα μοιραζουν το χρονο και τις ιδεες τους αναμεσα σε 3-4 χωρες και συμμετοχες. Αν η ΕΡΤ δεν βαλει ορο στο συμβολαιο με το οποιο αναθετει σε συγκεκριμενη ομαδα να την εκπροσωπησει, να μην αναλαβουν και αλλη χωρα να εκπροσωπησουν, τοτε θα ξεφτιλιστει για πολλοστη φορα.

    Ελληνικος τελικος με δεκα συμμετοχες τωρα για να αποδειχτει οτι η λουζερ τιμ και ο συγκεκριμενος συνθετης που φημολογειται για μας φετος, ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να κερδισει την ψηφο του ελληνικου κοινου μεσα απο διαγωνιστικη διαδικασια αναμεσα σε τραγουδια αλλων ελληνων συνθετων. Για τη Στεφανια δεν το συζηταμε, χειροτερο αγγουρι και απο Ντεμη ειναι…Και στο λαηβ να δουμε αν μπορει να πιασει νοτα σωστα.

  4. Αντί να χαιρεστε που οι άνθρωποι με την δουλειά τους έχουν πείσει πολλές χώρες να τους επιλέγουν, κάθεστε και τους κραζετε τους ανθρώπους χωρίς λόγο! Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ! Άντε να τους επευφημουμε τους βρίζουμε!

    • Πες τα φίλε μου
      Έτσι ακριβώς, αντί να νιώθουμε περήφανοι για ανθρώπους της Χωρας μας καταξιωμενους που χαίρουν την εκτιμηση και σωστή αξιοποίηση της δουλειάς τους και από άλλες χώρες καθόμαστε και τρωγομαστε και μας κακό φαίνεται.
      Αη σιχτηρ!!! Γι αυτό πάμε πίσω ως λαός γιατί δεν γουσταρουμε τον εαυτό μας… Πώς να μη μας γουσταρουν άλλοι;;;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ